Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem jön már? :(((
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
SHIT!
Nembaj holnapra +lesz de addig mit csinaljak?
Gurulnimeg mindig nem tudok.
Elengedni nem lehet a tuszt csak leutni?
Es hogy lehet a fejet a falbaverni?Lattam az egyik sreenshoton a Gamestar-ba.
amse
Szinte az összes játék nemsokkal miután gold lett már megszerezhetõ volt. Valaki írta itt egy kicsit korábban, hogy valami nagyon baró másolásvédelme van a játéknak. Sajnos igaza lehet. De azért csak nem fog ki a warez csapatokon teljesen? Azért az nagyon durva lenne. Mindenesetre aggasztó ez a késés.......
Nagyon cool.
amse
A 3. pályán, ha rálépsz a törmelékre, meghallják. Mint a Hitman 2-ben, a "pizzás pályán". Hehe. Reális. A sokkoló nagyon cool. Megrázkódik az ipse és a földön fekve is rángatózik. :)
Fejbe is lõttem szegény(eke)t ...
Jöhetne már a full. A story nagyon Clancy-s, szóval zseniális.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
A sima nv zölden valahogy jobban bejött. Na mindegy; ízlések és pofonok.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nem baj, te mindent tudsz. Nyilván a spanyol viaszt is te szartad. Gratula
És ezek mind kisebb al-küldetésekre bomlanak még, amik természetesen egyre nehezednek. Az eddig megjelent 2 demó három ilyen kis rész-köldetést fedett fel csupán.

Abból már 4-et kiadtak demóban. Tehát a 3 küldetés kerül majd 7000 Ft-ba(Automex szerint)
Így már nem is olyan olcsó!

ISO-t akarok :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pl.ITT
Amúgy a PC dome honlapján olvastam.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Megjelenés 2003 márc.21.
Sajnos.
Amúgy már én is várom.
Ha meg a játékmagazinok már tesztelték(Gamer,Gamestar)akkor tuti meglehet már itt-ott,csak épp a warez ISO nem jött még ki:((
Így volt a Syberia esetében is.A warez ISO ott is csuszott,holott már a tesztelõk kezében volt a gamma...
Kis Szabó: Lehet, hogy megvan neki, csak nem ilyen stílusban kéne elõadnia, hameg tényleg megvan neki, akkor biztos konzolos, és így már érthetõ ez az életkorban hozzá illõ hozzászólás :D LOL
Rád várunk

Elélvezek a zenétõl!