Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
ez ma a legjobb hír amit kaptam 😊))))))))))))

Sephi
Nah emberek lehet orulni!
A jatek holnap (18.02.2003) 14:00 ora korul fog felkreulni a jobb warez FTP-kre es majd csak kesobb mashova is.

Ejjen ejjen csutortokon mar lehet jaccani addig csak lejon aza a ket CD !

Jah meg szolok hogy mar holnap lesz hozza kiadva oficiel patch is! Erdekes mi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Hehe, az egy konzolos mûsor, és GC-re meg PS2-re nem tervezik.. viszont 2003 vége XBox az PC-re testvérek között is 2004.. már láto, hogy az elsõ fizumból veszek magamnak egy Boxot.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DonnieBrasco
http://www.eidosinteractive.com/games/info.html?gmid=125

HUH megnyugodtam...
Na de hol a Splinter Cell mán????

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
SZSZSZAMEG... bocsi
Csak félig off... a lenti DX2 video végén ott a release dátum... 2003 vége Xboxra. Egyéb platformra nem tervezik... naneeeeeeeeeeeeeee

DB

A ti kung-futok nem erős!

illett volna odairni a forrast : hardwired

Csacsi
Ez atom LOL 😄

"Szegény Fisher bátyánk még még alig kzdte meg settenkedõ tevékenységét, búzgó készítõi máris foltozgatni akarják. A Splinter Cell forumokon elejtett infokból annyit deritethetünk ki, hogy két javítás fog érkezni, az elsõ az AI-n javít valamit és a játékot gyorsítja fel, a második pedig egy antialiasing opciót tesz a játékba. Az elsõ peccs nagyon hamar várható, meg az is lehet, hogy a mai nap folyamán."

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Már fordult elõ pár nap késés új másolásvédelemi eljárás miatt. Persze, hogy nincs olyan amit ne lehetne feltörni, de azért némi idõ kellhet hozzá.
Addig is marad nekünk a demo játtszatok azzal jól.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ez tényleg hihetetlen,ilyet én még nem láttam. Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy olyan másolásvédelme legyen a játéknak amit ne tudnának feltörni.Szerintem ilyen még nem fordult elõ a cracker csapatokkal, hogy ne tudtak volna egy játékot feltörni. Kiváncsi vagyok, ha egyszer mégis sikerül írnak-e majd egy két szót a késlekedésrõl az NFO file-ban...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Csacsi
Ngayon nem akar kijönni ez a splinter cell 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Petyus_
Én is ezt tervezem! 😊)

DX _A_ csoda!! Én is most tervezem elkezdeni.. negyedjére. 😄 És a zenéje is állat.. mp3-ban is meghallgatom néha a Main Theme-t. 😊

Hardwired-en DX2 videót nézzétek, Spector bá megbüntet mindenkit! 😊)

Ja és, hogy ne OFFoljak: gyûjjön má a Szplintör Szell!!

The Garrett
jaja DX is nagy nagy mû 😊
DE jól beletaláltál 😊 lopakodós feeling powa 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Én is bízom a mai ISO-ban csak az a gond,hogy megyek dolgozni 1 óra mulva😞(((
Reggelig megõrölök😞
The Garrett
*on

The Garrett
come on come 😊 NEKEM SPLINTER CELL KELL MOST.

Pilu OBI
Dolgozzanak gyorsabban!! Ezért fizetünk nekik!!!
Szerintem benne vannak a nyers CD bizniszben.
😄DDD

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

skorpio7
Na csak nyugi , az elkövetkezõ 6 órában várható az ISO .Ugyan nem tudom , hogy mikor nyitnak a boltok az USA-ban , de már szerintem régen a crack-er csapatok kezében van a frissen megvásárolt game , mivel ugye hivatalosan mától kapható .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

The Garrett
van egy uj demo. Naggyon isten, Bár a régi nem indult el. 😄

Ez már a Final Demo?

Akkor még nincs ISO?

Pilu OBI
Nekem megvan!!! Három pályát végignyomtam már.

Ja nem. Ez csak a demo.

😄DDDDD

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Petyus_
Ha! Vót már sok ISO, de Szplintör Szell az míg nem vót!

(csak azér mer a szabványt így kiemelted )

Na van már ISO?

(nem a szabványra gondolok)

Goodwill
talán te voltál a riporter kocsordon? 😄

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Bázzzz 😊DDD
Ismerõs az eset.
Goodwill
egyebet nem tudok mondani....kérem kapcsolja ki 😄

Most az lenne a poén ha valaki Jégermájszter nick névvel bejönne ide és azt mondaná: Miért ne? 😄
Józan paraszti ésszel: 1CD-s. Miért lenne több?
Csacsi
Tényleg még mindig nem lehet tudni, hogy hán cd lesz a game?

Cd-n😊
Csacsi
Ennyire ne offoljuk szét a topicot, inkább mondjátok már hol található a játék 😊)

Egyébként poénszinten még befér ide egy dolog:

Fiktív kutyámnak kapásból 75%-os méregellenállása lenne, így mikor egy Andariel kinézetû szomszéd befigyelne a mérgével, már a bejárati ajtóból lerohannám az én kedves simogatós egy ütés egy emberes pikámmal😊
Pupcika

1. Hogy jön ez most ide?
2. Nincs kutyám.
3. Ha lenne és valaki megmérgezné, akkor az az ember többet nem jelentene semmit a számomra. Mert ha már megmérgezik, nyilván szomszéd, környékbeli vagy egyéb lenne és akkor ismerném.
4. Diablo-t lehet szeretni, meg nem szeretni. Én szeretem. Egy darabig legalábbis biztos. Hosszú távra leköt és ezt ritkán adja meg egy játékprogram, pláne a mai felhozatalt tekintve.
5. Szeretem az állatokat. Sõt, nagyon is! Vigyáznék rá, ahogy idõm engedi. Lehetõleg így nem mérgeznék meg. (Bár ezt kivédeni nem könnyû, tudom nagyon jól.
6. Az hogy Diablo függõ vagyok, az nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznék kellõképpen azzal ami az enyim, mondjuk jelen esetben a kutyám. Ami ugye nincs, de tegyük fel, hogy most mégis van.
7. Igazából a függõségem egyik legrosszabb (de ezt most jónak ítélem meg) folyománya az, hogy nem igazán érdekelnek a kijövõ játékok, legyen az U2, C&C stb... Egyedül a Splinter Cell az ami miatt félretenném a Diablo-t egy idõre.
8. Azonban a megjelenése számomra mind1, hogy ma vagy holnap vagy akármikor lesz, mert annyira nem vagyok beizgulva rá.
9. Egyébként az is lehet, hogy megveszem a boltban. És akkor megvárom amikor ott már lehet kapni, ez pedig mondjuk jövõhét közepén már esedékes.
10. Vége, nincs több mondanivalom.
11. Neked van esetleg?
12. Várom.....
Goodwill
és mivan ha megmérgezik a kutyádat, diablózol tovább?

Ez igen érdekes hír! Ezek a crackek srácok szerintem (fairlight...stb) éppen az elérhetetlenségüknek köszönhetik létüket. Akkor te hogyan ? Bocs, de néni kétkedéssel fogadom a hírt...
Csacsi
Ezt hol olvasod, hallod, kérdezed?

Sephi
Nah en nons-stop on-line vagyok es figyelem mi tortenik 😊

A jatek feltoresevel jelenleg 5 ember folgalkozik csak kicsit kivanak akadva mert alitolag tul jo a vedeleme rajta.

Amikor utolyara megkerdeztem hogy alnak akkor biztatoan aszonta hogy este mar "lehet" jaccani fogjak( magyarul holnap reggel). Szal ok fogjak mi meg nem tudom mikor 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mu*][*h4pHu|{4
Szerintem kint lesz ma ,vagy holnap kint lesz.

Lényeg a lényeg: Ez legalább egy tisztességesen megcsinált jó játék lesz, ami a mai piacot tekintve fehér holló. Hisz hiába van Unreal2, C&C: Generals meg jó ég tudja mi még, azok tök átlagos programok. Legalábbis az öregebb rókáknak. Végül is a holnap vagy azután való törés, már mind1. Lényeg, hogy nem heteket kell várni, bár most engem az sem zavarna. Én most Diablo2 függõ lettem, szóval teljesen mind1 mi van a kinti világban😊
Csacsi
Hát az amcsik most éppen alaszanak, szóval ha lesz is ISO, az akkor majd az esti órákban várható csak 😞(

Sok gáz volt a crack-kal. Asszem a Razor féle törés hibás volt. De volt gáz a GTA3-mal is.Szal én inkább várok többet, csak a törés jó legyen, ne kelljen napokig a jó törés után kutakodni.

Olvastam egy pár helyen. Én is meglepõdtem.
Szerintem ne lesz ma iso😞
A Hitman2-vel mi volt a probléma?
Honnan ay infó a 7000 Ft-s árról? (Annyiért még meg is venném)

Csacsi
Az a "szerencse", hogy nincs olyan védelem amit nem lehet feltörni 😊

Sephi
Ohh nos szomoruan kozlom hogy problemak vannak az ISO feltoresevel. Ismerosom elarulta hogy azert toltak el a megjelenest hogy valami ultra high vedelmet baszanak ra a jatekra. Szoval a warez ISO megjelenese ezert akar 3 nappal (matol szamolva) is eltolodhat. De lehet hogy 10 perc mulva feltezik. Egy bisztos a Failight meg dolgozik rajta asztan nem tudom mi van a Devinace es a Razor 1911 el mert alitolag nekik is megvan csak nehogy ugyanaz tortenyen mint anno a hitman 2 vel 😞