Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jatek holnap (18.02.2003) 14:00 ora korul fog felkreulni a jobb warez FTP-kre es majd csak kesobb mashova is.
Ejjen ejjen csutortokon mar lehet jaccani addig csak lejon aza a ket CD !
Jah meg szolok hogy mar holnap lesz hozza kiadva oficiel patch is! Erdekes mi?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
HUH megnyugodtam...
Na de hol a Splinter Cell mán????
DB
A ti kung-futok nem erős!
Csak félig off... a lenti DX2 video végén ott a release dátum... 2003 vége Xboxra. Egyéb platformra nem tervezik... naneeeeeeeeeeeeeee
DB
A ti kung-futok nem erős!
"Szegény Fisher bátyánk még még alig kzdte meg settenkedõ tevékenységét, búzgó készítõi máris foltozgatni akarják. A Splinter Cell forumokon elejtett infokból annyit deritethetünk ki, hogy két javítás fog érkezni, az elsõ az AI-n javít valamit és a játékot gyorsítja fel, a második pedig egy antialiasing opciót tesz a játékba. Az elsõ peccs nagyon hamar várható, meg az is lehet, hogy a mai nap folyamán."
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
DX _A_ csoda!! Én is most tervezem elkezdeni.. negyedjére. 😄 És a zenéje is állat.. mp3-ban is meghallgatom néha a Main Theme-t. 😊
Hardwired-en DX2 videót nézzétek, Spector bá megbüntet mindenkit! 😊)
Ja és, hogy ne OFFoljak: gyûjjön má a Szplintör Szell!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
DE jól beletaláltál 😊 lopakodós feeling powa 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Reggelig megõrölök😞

Szerintem benne vannak a nyers CD bizniszben.
😄DDD
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
"A BC a jobbik csapat jutalma."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ja nem. Ez csak a demo.
😄DDDDD
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
(csak azér mer a szabványt így kiemelted
)\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
(nem a szabványra gondolok)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Fiktív kutyámnak kapásból 75%-os méregellenállása lenne, így mikor egy Andariel kinézetû szomszéd befigyelne a mérgével, már a bejárati ajtóból lerohannám az én kedves simogatós egy ütés egy emberes pikámmal😊
2. Nincs kutyám.
3. Ha lenne és valaki megmérgezné, akkor az az ember többet nem jelentene semmit a számomra. Mert ha már megmérgezik, nyilván szomszéd, környékbeli vagy egyéb lenne és akkor ismerném.
4. Diablo-t lehet szeretni, meg nem szeretni. Én szeretem. Egy darabig legalábbis biztos. Hosszú távra leköt és ezt ritkán adja meg egy játékprogram, pláne a mai felhozatalt tekintve.
5. Szeretem az állatokat. Sõt, nagyon is! Vigyáznék rá, ahogy idõm engedi. Lehetõleg így nem mérgeznék meg. (Bár ezt kivédeni nem könnyû, tudom nagyon jól.
6. Az hogy Diablo függõ vagyok, az nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznék kellõképpen azzal ami az enyim, mondjuk jelen esetben a kutyám. Ami ugye nincs, de tegyük fel, hogy most mégis van.
7. Igazából a függõségem egyik legrosszabb (de ezt most jónak ítélem meg) folyománya az, hogy nem igazán érdekelnek a kijövõ játékok, legyen az U2, C&C stb... Egyedül a Splinter Cell az ami miatt félretenném a Diablo-t egy idõre.
8. Azonban a megjelenése számomra mind1, hogy ma vagy holnap vagy akármikor lesz, mert annyira nem vagyok beizgulva rá.
9. Egyébként az is lehet, hogy megveszem a boltban. És akkor megvárom amikor ott már lehet kapni, ez pedig mondjuk jövõhét közepén már esedékes.
10. Vége, nincs több mondanivalom.
11. Neked van esetleg?
12. Várom.....
A jatek feltoresevel jelenleg 5 ember folgalkozik csak kicsit kivanak akadva mert alitolag tul jo a vedeleme rajta.
Amikor utolyara megkerdeztem hogy alnak akkor biztatoan aszonta hogy este mar "lehet" jaccani fogjak( magyarul holnap reggel). Szal ok fogjak mi meg nem tudom mikor 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"