Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
amugy a játék megjelent már... csak nem eu ban
Azok 30 percesek kb..... Reméljük van csoda.... Bár kétlem... Egyszerûen jó lenne egy ilyen.... De ha nem, hát nem. Ez az élet. Ezt kell elfogadni.
Egyébként nyugaton is megy a warez ezerrel... Nem kell õket sem félteni. Mindenki a nyugattal dobálódzik, hogy ott aztán igen, a többség veszi, mint a cukrot. Francokat. Ott is inkább leszedik, max. mivel nagyobb ország, nagyobb lakosság, több a bevétel a vásárolt termékbõl. De attól még jelentõs a warez, fizetések ide vagy oda. Na nem akarok én senkit sem szapulni meg magamra haragítani, csak örömmel töltene el ha ezt a gammát nem tudnák feltörni... Legalább 1-0 lenne az igazság javára, már úgy is elszenvedett 10000000-0-os veszteséget.
CSOCSO
ha jol tudom akármelyik gamezt progit kb 10 perc alatt fel lehet törni..sõõt még ennyi idõ sem kell...persze vannak a nehéz falatok..azok nem 5 percesek
Nem hinném, hogy sokat gondolok magamról. Ez csak egy vélemény volt kb. úgy ahogy köll. Egyszer már az is élvezkedhessen aki fizet érte. Vagy nem? Én nem mondtam, hogy te vedd meg... Vegye az meg akinek kell, akinek meg nem kell ne, csak ne törjék fel és akkor akinek kéne, de nem ad ki rá pénzt (mert ugye a híd alatt lakik- nyilván, na persze....) az egyszerûen ne tudjon játszani vele és ennyi. Valahol ez így lenne teljesen normális. Nem lenne rossz, ha egy ilyen jó játék még ezzel is kirukkolna, hogy nem tudják feltörni vagy ha igen már eltelt annyi idõ, hogy érdektelenségbe fullad. Inkább azoknak mondanám, hogy mit képzelnek magukról, akik lehetõvé teszik mindezt. Azaz feltörik. Mert õk aztán nagyon jó fiúk. Hiszen nem csinálnak semmi rosszat... Végül is nem. Lehet ezt fogalmazni sokféleképpen, de én nem a gazság, hanem az igazság mellett állok ki. Emberségesebb cselekedet. Aki nem így látja, az el is gondolkozhat rajta. Egyébként nagyon tudnálak sajnálni, ha nem tudnád letölteni. Szívem szakadna meg érted biztos.
Davidus
Én úgy vagyok vele hogy ha feltörik leszedem ha meg nem leszarom játszok mással:) Ha minden szir szar programot megvennék nem lenne pénzem kajára se:) Az ember csak azt vegye meg ami tényleg a kedvence vagy pedig rá van kényszeritve(b.net).

V9ykn8_TZL0

Csacsi
Szerintem is nagyon helyesen gondolkozik, Én a legtöbb játékot, ami több napig fent van a gépemen, kevés ilyen van, azt megveszem boltba, de ahhoz,h goy eldönthessem tényleg jó-e, ahhoz elõbb ki kell próbálnom.

Szóval én mindent letöltök, de pl. örülök, hogy nem vettem meg a C&C-t, meg az unreal 2-t, mert 3 óránál tovább nem tudtak lekötni.

Most ha belegondolok, hogy mindezt boltba vettem volna meg, akkor elég súlyos összegeket dobtam volna ki, 6 óra játék miatt.

Szóval semmi baj nincs azzal, ha valaki letölti, de ha tényleg tetszik neki, és úgy érzi, hogy sokáig szórakoztatja, az szerintem úgy tiszta, és fair, ha meg is veszi.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

petee
nem vagy ellenszenves, jól beszélsz.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Én is tervezem megvenni, bár jó lenne ha biztos lenne a 7000 Ft-s ár infó.

Egyébként kifejezetten örülnék annak, ha a védelem feltörése akár hetekig is eltartana, de a legjobb az lenne ha 2 hónapig vagy fél évig is. És akkor ugye meg kellene venni annak aki játszani akar vele. Milyen fura ugye? Pedig ez a rendje a dolgoknak. Sok kis ingyenélõ warezolós majom, akik várják, hogy ingyen és bérmentve felteszik nekik a crackerek a cuccokat és meg vannak elégedve magukkal, hogy leszedik. Az eszükbe se jut, hogy legalább az ilyen játékot, ami ennyire jó és ilyen alacsony az ára megvegyék. Ha meg nem veszik meg akkor nem játszanak vele és kész. Nehéz elvislelni ezt? Inkább tegyétek össze a két kezeteket, hogy eddig mindent ingyen szedtetek össze. Persze tisztelet a kivételnek, mert olyan is van. De a nagy átlagra elmondható ez. Szóval remélem, hogy nem tudják feltörni jó darabig és élvezettel nézném ahogy itt a kis ingyenletöltõk, hogy könyörögnének némi infóért a full iránt, amit tisztességgel megvett az ember a boltban. Ám sajnos biztos feltörik, méghozzá hamar és nem tudok kárörvendeni, pedig de jól is esne. Csacsit mondjuk kifejezetten sajnálom, de õ pont egy kivétel aki vesz is, nemcsak szed lefele. Ezzel most tudom ellenszenves lettem az itt lévõk 98%-ának, de kinemszarjale.
Akkor adom el ha már kijátszottam magamat vele. Ez nem biztos, hogy pont március 10 lesz. Az ár meg 4000Ft, ha 7000Ft lesz a mostani. De ha annyira tetszik, hogy nem bírok megválni tõle, akkor nem adom el. Ez majd kiderül. Amikor arra kerül a sor, úgyis ideírom a dolgokat.

Pl. A Haegemonia meg a Platoon pl. 10 perc alatt talált gazdára... Ha eladom és vársz rá, akkor a tied és megbeszéltük most. Na majd beszélünk még róla, egyenlõre jövõhét az is mire a boltba kerül.
bocs CapsLock off
Csacsi
Hagyjad, csak kiabálni tud, de sehol sincsen játék, sajnos Sephi kollégánk tévedett. :(

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Let's CapsLock off!
ELMULT 14 ÓRA HOL A JÁTÉK ?????????????????????????????????
14 óra. Hmmm...
3000 ért megveszem, márc. 10. én. Nos ?
Viszont ha 3CD-s lesz és ilyen igényes a kivitel, amit látni lehet a képeken, akkor ebbõl nálam bolti verzió lesz. Pláne ha 7000Ft az ára is, akkor meg már 100%. Mert ez a progi aztán igen megéri az árát. Miután meg végigvittem vagy 3-szor, eladom és ennyi volt a történet. Na mindjárt 14:00-et üt az óra.
Lehet, hogy fogadásokat kéne kötni...
Csacsi
Egy fél órán belül kiderül, hogy Sephi mennyire mondott igazat tegnap, ha nem jön, ki akkor ebbõl is látszik, hogy hazudott, hogy nagynak tûnjön, ha kijön, és 3cd-s lesz, akkor szerencséje volt.
Ha Kijön és 2 cd-s lesz, akkor minden játéknál tõle fogok infót kérni, hogy mikor jön ki :)

Csacsi
Ezt már tudjuk, csak azt nem értem miért kiabálsz. Aki akarja elolvassa amit írtál, aki meg nem akarja, az nem azért fogja elolvasni, mert csupa nagy betûvel írtad.

AZT HALOTTAM HOGÍ NEM LEHET MEGTÖRNI EGYSZERÜEN MINT A TÖBBI GAMAT MERT VALAMI SPECKO TVÉDELEM VAN RAJTA!! EZÉRT NINCS MÉG ITT. REMÉLEM NEM IGAZ ..........
Csacsi
Ja rájöttem, mert én rögtön akkor mozdítottam, amikor megjelent, de nem akkor kell, hanem mikor a psiztolyte veszi elõ
LOL

Csacsi
Ez LOL, de nekem még nem sikerült megölnöm az elsõ ellenfelet sem. Mit kell csinálni?

batman
Amíg várjátok az áldást, addig egy kis idegnyugtató Hent álá flash Uff

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Csacsi
OFF : Nem hiszem el, kijött a project igi 2, de a splinter cell, sehol

Csacsi
Melyik ajtóhoz, melyik kulcsot?a kép mögötti számítógépben találsz egy kódot, a kódzáras ajtóhoz, és arra kell továbbmenni, ha meg valamelyik ajtót nem tudod kinyitni, mert az írja zárva van, akkor használd a locpicket

mit kell csinálni a demo 2 be az elsõ pályán miután a kép mögött megvan a számítógép ??
merre mejek ?? hol találom az ajtóhoz a kulcsot ??
Csacsi
Hát nem tudom a második demot minden nap kétszer végignyomom, és mindig abban reménykedem, hogy ha beugrok ott a liftnél, akkor betölt egy új pályát , de sajnos mindig csalódnom kell

Csacsi
Engem az sem érdekelne jelen pillanatban, hogyha nem is lenne meg cd-n a game, csak tudjam bemountolni a cd-ket daemon toolsal... :DD

Petyus_
Mármint tudom, hogy nem az van a dobozon, de nem égbekiáltó a különbség.. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Én ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy végre eljutunk arra szintre, hogy ingame screenshot kerül a dobozra..

Mai napig ha rémálmom van felidézõdik benne a látvány a fekete-fehét Junosztyon (vagyis nem Junoszty, hanem valamilyen Star, olyan mint ami ÁÉrpinak van a hokedlin :)) ami a "Légicsata" címû, fasza kis kétfedelest ábrázoló borítóval elláttott progi betöltése után fogadott.. Plus4 powa! :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Csacsi
Az biztos, hogy majd kiderül, hány cd lesz, akkor amikor kijön :D

Arrol nem is vitazunk, hogy ez 3D-s proggival keszult, de elmeletileg ez az Ubisoft hivatalos Splinter Cell dobozterve.
Jajj, tenyleg, bocsi, loginos usernek kell lenni, ahhoz, hogy lasd.

Mea culpa.

batman
sziasztok!
Itt egy újabb ár összehasonlítás céljára, akit érdekel.
Üdv

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Csacsi
Bár most meg ezt olvastam :

"Hey man.... do you think tha people are dupe
to believe thats its a original case cds ??? lol

This is made with a 3D software...!!!!

damn... so stupid"

Hát amennyire jó az angol tudásom, ez azt írja, hogy nem is ez lesz, hanem az csak egy "csinált" kép.

Mind1. Majd ha kijön, akkor kiderül, bár nekem teljesen mind1, mert csütörtök estig úgysem tudnék vele játszani, és ha ma kijön, akkor csütörtök estig biztos meglesz.

Pupcika
megéri még így is :DDDD

Csacsi
Nah utánanézem, itt van az a kép, amit belinkelt Radyr.

http://www.pcgames.de/external/browser/?mode=article&article_id=129060&entity_id=-1&image_id=315540&page=1

Ebbõl tényleg az jön ki, hogy 3 cd-s lesz.

Csacsi
Radyr : Én sem látom a képet, a linkre se tudok belépni, nert ezt írja

"You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons"

Szóval nekem nincs lehetõségem megnézni, ha feltennéd máshova, és onnan linkelnéd be, akkor több lehetõségünk lenne látni.

Nem latod, vagy nem tudod?

Amugy a hivatalos Splinter Cell PC-CDROM doboz-es lemeztervet linkeltem ide...
Csacsi
Mihez?

Örm
Tud vki ftp címet?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Csacsi
de milyen idõ szerinti 9 óra? Mert nem mind1, hogy ottani idõ szerint, vagy itteni idõ szerint. Faszom kivan ezzel az idõeltolódással. Nagyon tud idegesíteni.

Szóval én már semmit sem tudok követni.
Csak egy dolgot, az pedig az, hogy nézem az isonews-t, meg az nforce-t, és ha lesz, belököm a kafa kis ftp programomat, és már töltök is lefele.

Sephi
Akit esetleg erdekel :

Where?: IRC
When?:February 18th, 9 AM PST
Server Type: DALNet
Channel: #splintercell

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szal nekem ugy irta le akkor nem tudom hogy mivan. Szoval ma 2 ora fele kellene megjelenyen es ahogy o leirta 2 Cd. Most nem tudom RadyR mit linkeltel be de gondolom errol van szo:)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

2cd?

Persze ez lehet Photoshop is...
Spenser
Már én is nagyon várok akkor végül is 2 cdé lessz?

Csacsi
Te figy holnap nem 18-a van, hanem 19-e.

Szóval valamit nagyon elírtál, de mind1.

Remélem igazad van, és holnap tényleg letölthetõ lesz.

CSOCSO
ps2 és gc re nem tervezik????te sem vagy jol informálva