Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Na persze, persze.

Domain name registration (Step 1 of 5)
Your domain name: PITBULLWAREZ.TK

This domain name PITBULLWAREZ.TK is still available and you can register it now!

DB

A ti kung-futok nem erõs!

The Garrett
fõleg ha menne is valamelyik..

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD1.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD1.CUE

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD2.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD2.CUE

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD3.BIN

http://pitbullwarez.tk/0daygamez/Tom_Clancys_Splinter_Cell_FLT_CD3.CUE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezé jöttök egy fagyival!!!!!
hja és of korsz nehezen lehet csatizni..csak 1 szál csal egy file egyszerre!!!
Rincewind
Aztán majd te leszel a legjobban meglepõdve, ha pár év múlva már nem lesz mit letölteni.
gondolom mevette a boltban

Lazarus
ja, haho. Mindenki meghalt és nem lesz Splinter Cellünk
haho

mindent kimoderáltak?nem volt itt semmi

skorpio7
Na meg a buta vita , hogy kié a gyorsabb fizetõs , privát stb. ftp , szóval az tényleg nem idevaló .Szóval meg kellene tanulni , hogy csendben kell az ilyen dolgokat mûvelni , mert a kisördög soha nem alszik .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Mindenestre mostmár sejtem , hogy miért is keresett Lifeforce vagy 3 órája .

skorpio7
Szerintem csak egész egyszerûen nem szereti a nagyképû Dakota-st .

Davidus
Mi a fasz van itt BSA-s a moderátor?

V9ykn8_TZL0

hm...???

Hehe:)egy darabig nem lesz itt link sztem
Goodwill
ügyesen ki tudjátok írni a nevét....de jobban örülnék ha linkelgetnétek :)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Petyus_
Király vagy djcom! :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[Rush]
Hát, ha ennyi probléma adodik én már töltöm is lfelé a SPLINTER CELL-t

hTTp://ror.hu/

Kb.fél óra mulva már lehet tölteni a sectorról!
mazsa
Kijött!!!!!!

Örm
Irj légyszi címet a Project Igi 2-höz.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

De van csak mire lejön reggel lesz....
Meg még javában töltöm a Priject Igi 2-t:)
Hát ezel sem fogok tudni játszani ma:(
De kijött és ez a lényeg:)
Pilu OBI
mivanmááá ménincs link?? 10 perce kint van!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kandurex
1755Mb....hmmmm.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na senki nem commenteli az észrevételem??::))
ÚÄÄÄÄ In Their 16th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 2/19/2003 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: Simulation ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 3 ³ ³ Protection: SD2 ³
³ CD1 archives: 38 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-sc1.001 -> .038 ³
³ CD2 archives: 34 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sc2.001 -> .034 ³
³ CD3 archives: 45 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sc3.001 -> .045 ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: a pimpin system to run this ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Davidus
:)

V9ykn8_TZL0

azt irják az isonows forumon hogy kint van de még én nem látom. nem értem össsze vissza beszélnek.
Kandurex
Hát ami xarul csináltak meg :))))))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
De ha már itt tartunk amiket érdemes megvenni azok a Blizzard játékok. A Diablo 2-höz 3(HÁROM) évvel a megjelenés után is készül uj patch.

V9ykn8_TZL0

49.99$. Hmmm.... Nem lesz ez M.o-n 7000 Ft. Inkább 12000-re saccolnék.

Davidus
Namármost választhatok hogy fizetek a cuccért 7 rugót esetleg letöltöm ingyen. Aki nem hülye az letölti ingyen. Aztán ha ez lesz a kedvence meg mittomén akkor majd megveszi mikor 1999 ft lesz az ára. Letöltöm mert 1. nem kell várni mikor hozza a postás 2. ingyen van

V9ykn8_TZL0

"Tehát már szállítják"
Vagyis percek,órák kérdése az ISO...
< a href="http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf_id=224165">"Tehát már szállítják"
Vagyis percek,órák kérdése az ISO...
Na erre még válaszolok. NEM!!! Tévedés, hogy ebbõl élnek!!!!!

Egyáltalán nem így van. Õk ezért egy fillért sem tesznek zsebre. Semmi anyagi hasznuk nincsen ebbõl. Egyszerûen feltörik és kész, hogy kipróbálhasd ingyen és döntsd el magad megveszed e vagy sem. Nekik ez csak amolyan hobby!! Szóval lehetne ezzel mit kezdeni. Ez tényleg így van... Nem humbuk....akármilyen meglepõ is. Én is azt hittem, hogy ezen keresnek, de semmi ilyen nincsen benne. Na holnap!!
Ez nem csak a kiadók-fejlesztõk érdeke lenne, hanem a mienk, játékosoké is! Hisz akkor a sok gagyi szeméttõl megkímélnénk magunkat. Akkor megkéne vennünk azt ami jó és így a fejlesztõk is meghálálnák második, harmadik résszel, de nagyon ütõssel, vagy egyszerûen jobb játékokat csinálnának. Hiszen jóval nagyobb lenne a bevételük és a pénz beszél manapság, meg mondjuk régen is. A konkurencia is akik gagyibbal jönnek elõ, megmozdulnának és nem szeméttel szúrnák ki a szemünket, hanem igényesebb cuccokat fejlesztenének, mert lenne értelme!!! Nem csak a pénz lebegne a szemük elõtt hanem, hogy végre normális jó játékot készítsenek nekünk. Persze a pénz is, de a lényeg rajtunk lenne! És akkor végre azt kapnánk ami a régi játékoknál is volt: Fantasztikus hangulat, remek új öteletek. És elfelejthetnénk a klónok hadát. Tudom ez most álomnak tûnik, de szerintem ha nehezen is de kivitelezhetõ lenne, csak sokaknak kell megmozdulni ez irányban.

De jó is lenne, ha ez bejönne. Sokak persze így is gagyit csinálnának, de higyétek el nagyot fordulna a világ. Az egyszer biztos. Ez lehet egy mozgatórugó.

Crackerektõl függ ez. Õket kéne meggyõzni. na holnap folyt... Hali all!
Szerintem ez így nem lenne életképes. Nem hinném, hogy a crackercsapatok szakszervezetbe tömörülnének, aztán konferenciákat tartanának a játékok feltörésérõl. Ha pedig mégis mindig lenne valaki aki saját szakállára dolgozik. Kereslet pedig lenne rá.

És azt ki döntené el, hogy melyik az a játék amelyik tényleg jó és nem törik fel? pl. a c&c generals szerintem tuti jó játék, de valaki szerint nagy bukta. A cracekeket szerintem nem érdekli, hogy milyen játék, feltörik és kész. Bûnözõk, ebbõl élnek.

El kéne érni Deviance-ot telefonon és megbeszélni vele a dolgot, mit szól hozzá :) De valóban nem lenne hülye dolog ez... És látom már van aki egyet ért vele.... Szavazzuk meg! Na nekem lassan mennem is kell. De aki olvassa ezt a topikot az kérem szavazzon errõl. Elég igen meg nem is... Sokra nem megyünk vele, de legalább látnám ki mennyire ért vele egyet.
Aha.... Na végül csak jóra fordulnak a dolgok:))
Egyébként lehet elõbb végigviszik, majd utána törik fel, mert nekik is annyira tetszik, hogy nem a törésen jár az eszük... Tényleg ha jobban belegondolok nagyon régen nem volt már ennyire jó játék a piacon. Mert Medal ide vagy oda, de azért ott is nagy megosztás volt. Erre a programra meg repkednek a 95-97%-os értékelések a magazinokban, interneten és máshol. Valóban forradalmit alkottak a készítõk, mind grafikában, AI-ban és játékmenetben. Alacsony áron is adja a kiadó, 3CD stb....

Szerintem tényleg jó ötlet lenne ez a dolog amit lentebb leírtam.

Ami szuper játék azt nem törjük fel. Ez egy elv lenne. Azt kérem tessék megvenni, mert megérdemli. Ilyen meg mint írtam alább kb. 10 évben van mondjuk 10-15. Szóval a legjobbak. Lenne egy cracker, teszter gyülekezet akik szavaznának, hogy mennyire jó a program. Ha általuk mondjuk 95% felett végezne minden szempontból, akkor azzal nem bíbelõdnének. Azt valóban vegyék meg a vásárlók. Ki ért ezzel egyet?
Oldern the 1st
na ez jó gondolat, de a legtöbb crackernek semmi sem szent...

CSOCSO
kétszer ugrás fal mellet de a titok nyitja ott van hogy a második ugrásnál nyomva kell tartani a gombot.. 100 cikk volt már a gamezrõl egyik sem irta le így a dolgot:) eléggé röhelyes..
Tudom sajnos, hogy nem a játékkészítõknek válik a javára. Belemélyedtem a témába már régebben. Pontosan úgy van ahogy mondod. Egyszerûen leírtam amit gondoltam. Talán az lehetne megoldás, hogy az igazán jó játékokat (Splinter Cell-hez hasonlóan jó tényleg nem volt már jó pár éve) azokat nem törnék fel. Tehát valami elvet azért belehetne vezetni. És a UbiSoft nem 12-13 ezerért adja ki, hanem 7000Ft-ért ami igen meglepõ! Tehát rejtuk is látszik a szándék, hogy odafigyelnek a tömegekre, akik nem tehetik meg, hogy a drága játékokat megvegyék. De 3CD-ért ennyi és ilyen jó játékért ez valóban kellemes csalódás egy fejlesztõcégtõl és kiadótól.

Törjék fel a játékokat nembánom. Igazat is adok nekik. Valóban sok annyira gagyi és hamar unalmassá váló, ráadásúl kevés játékidõ is van bennük, hogy meg is érdemlik.

De mi lenne akkor, ha lenne egy megállapodás a crackerek között, hogy a legtutibb gammákat nem törjük fel, mert az valóban megéri a pénzét. Demó meg van belõle, az alapján el lehet dönteni mennyire jó e. Itt már 2 demó is volt. És az igazán jó játékokból évente jó ha van 3 db. A többit meg törjék és tegyék azt amit jónak látnak. AKi meg leszedi és mégis tetszik eldöntheti megveszi e vagy sem. Tisztán az õ döntése akkor már.

De itt a Splinternél a fejlesztõcsapat és a kiadó is ugyanaz. Tehát nem a seggfej kiadó szedi le a sápot, hanem a fejlesztõk kapják kézhez a bevételek nagyobb részét. Ez is egy indok lehetne.

Szerintem ebben lenne valami. Igy a fejlesztõk is törekednének minnél jobb programok kiadására és nem klónoznák az unalmasabbál, unalmasabb játékötleteket szép grafikába öntve.

Crazyn
A demóban hol lehet split jump-ot csinálni (két fal közt terpeszteni)?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

The Garrett
áá jöjjön már ki :) mindjárt lemegyek uszni, hogy levezeseem ezt a felgyülemlett... várakozást :)

The Garrett
nekem gyártott fegyvert is :) ugyhogy sikerült :)

Igaz egyszer a Settlers esetében nem sikrült teljesen feltörni a gémet, mert a kovács malacokat gyártott fegyver helyett:)

Milyen poén lenne, ha Fisher meg lufikat lõne ki golyók helyett a tört verzióban...

Na de nem baszakszom tovább. Ámen, azt lesz ami lesz.
CSOCSO
30perc:) az sem sok...mármint ugy értem az nagyon is sok...de kinek... nekik igen nekünk nem...