Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csövön?? Én a Párkányon függeszkedtem végig az ablaki ott aztán bemásztam simán. Nem is mentem Csö közelébe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tényleg nem lehet hogy a riadóval figyelmeztet a gép arra, hogy kihagytunk valamit. Egyszer nekem is volt hogy kinyitottam egy ajtót és szolt hogy megtalálták egyik szerencsétlent. Visszatöltöttem, ugyan az. Erre keresgltem, a testek mind el voltak rejtve viszont találtam egy számgépet amit addig nem nyûtem. Megbuheráltam, vissza az ajtóhoz és akkor nem volt jelzés. Akkor ez fel sem tünt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

schoma
Én patch nélkül vittem végig, ott nem volt ilyen gond. Igazság szerint csak a követségen volt gond a lehallgatással. De újra megcsináltam úgy , hogy senkit nem öltem meg, így müködött.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Ja tényleg elõsször lezúgtam az erkélyrõl, mialõtt földet ért volna szerencsétlen hõs már jött is a jelzés hogy ennyi volt mert riadó. Sam még földet sem ért akkor.

Nem tudom te merre mentél, de én miután kihalgattam a sofõrt a garázsban és a muki kinyitotta az ablakot. akkor nem mászkáltam az ereszen hanem a párkányon és bemásztam az ablakon. Ben kéz szakács pofátzik (az õr meg jól belefikázik a levesbe 😊))). nekem nem volt riasztó. lehet rosz irányba mentél aztán a gép így próbál terelni a jó irányba. nem tudom.

gyraph
Szóval én is itt vagyok elakadva, de nekem el sem indulnak semmiféle limuzinnal...egyszerûen a beszélgetés közbe jön el a "misün iz over"...
Pedig nem öltem meg senkit és fennt van a 1.1patch.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Kolin Mekré
CSocso:
Még nincs vége a küldetésnek, akkor, mert még amikor elindulnak a limuzinnal még akkor is beszélnek, szal a kocsit is hallgasd le...
Majd a kijutás: hát nem mondom kb 1 óráig kerestem a kijáratot, persze úgy hogy mindenkit elaltattam.
Ujrabetöltöm a mentést, végigküzdök mindenkin, majd meglátom hogy a szögesdrót ki van vágva a falon, s simán fel tud mászni a csokker pfff kb idegzsábát kaptam ekkor :>>

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

gergou
mar volt, es nekem is valami olyat ir ki, akkor amikor megszolal a riaszto, hogy a dead body was found.... Na akkor atrakodom a holttesteket😊

`Take a look to the sky just before you die`

schoma
Én mondtam, ami tényleg müködött is. De...
Szerintem bug. Mondom: nekem is egyszer eljátszotta ezt, aztán máskor meg mûködött.
Honnan hallgatózól? A bozótosból, szemben a pirosan villágító ablakokkal?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

gyraph
Ugyanez van nekem is : vízbe bemegyek, kutya elveszíti a szagot, lehallgatom a beszélgetést , a faszívó pedig: "mission is over"... ÁÁÁÁÁÁhg

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
most akkor mivan azzal a hülye pályával? azt mondta itt valaki hogy a vízbe belement és a kutya elvesztette a szagot.. ugyan ezt csináltam direkt..ez meg más hogy milyen különös hogya kutya akkor kap szagot amikor a pasi leteszi a kurva telefont.. faszomatmá de idegelõ
CSOCSO
aha
Nekem is ez a problémám. Az õröket olyan helyre kell tenni (feltéve ha fekszenek😊,hogy ne legyenek könnyen megtalálhatóak.
Volt már az, hogy a faszi kinyitotta az ablakot?
Mert aztán lehet kimászni...
Mondjuk nálam már azt is megcsinálta de még aztán is megszólalt a riasztó.
gergou
Koszi a valaszt, de a gondd az, hogy minden computert megneztem, es ha elekezdek maszni azon az ereszen, megszolal a riaszto😞

Bocs utolso OFF volt

Akkor ez itt egy kicsit OFF-os
Hát nem tudom ps1 mi volt, de PC volt hozzá alapban egy kiegészítés. Kis bonuszpályák, gyakorlópályák, lehet nyomni a ninjával, és ami nagyon tetszet faszán 3d kidolgozva nagyfelbontásban ott van a (aszem ketõ közül lehet választani)választott csaj, mozog pozol, Snake-kel oda lehet menni aztán fényképezni (komoly tényleg csak egy fényképezõgépe van, zoomal meg minden ahogy kell, s nyomják alá a romantikus zenét). Meg az elõzmény (mert ps1 volt az is PC nem) részletes elmonva meg még pár nyalánkság. Mint a Ps játékoknál általában itt is két vége van attol függõen, hogy birja Snake (azaz te) a kínzást. A kemény akkor a végén elsétál a csajjal, ha luzer puhány akkor a girhes mérnökkel sétál el. Lehet választani 😊 (mondjuk a mérnöktöl faszább ajándékot kapsz mint a csajtol). Ha 2x viszed végig egyszer így egyszer úgy akkor (szerintem poénbol) Snake nem a Splinet Celles egyenruhát viseli, hanem James Bondos szmokingot.

gyraph
Én is pontossan itt vagyok most elakadva...

schoma
Ez nekem is gond volt. Szerintem a kutya veszi észre a nyomodat. Én újra beszivárogtam, akkor elfogadta. Szerintm ez is egy bug. 😞

schoma
Lehetni lehet, de már kezd egy kicsit sok lenni az a "semmi".

CSOCSO
hjolvanmáá😊 na... semmit nem lehet mondani?
CSOCSO
arghh elakadtam😊)) elég fura..valami yon betûs városban vagyok.. a cia meg ilyen ek után van..ilyen kis házak között kell mászkálni..senkit nem szabad megölni.. csatornán keresztûl kell elmenni egy helyre ahol jön egy teherautot be kell menni a védett helyre majd lézermic el felvenni azt a dankoros faszit aki az ablakban telefonál..nah gondolom eztet' én.. oszt' ha felvettem a faszit ahogy leteszi a telcsit a hülye nigger fönök rámszol hogy mi a fasz volt ez és misön óver... hát tényleg mi a faszom ez??? mit kell csinálni? hullák jol elvannak rajtva.. az a kettõ amit le kellett ütnöm a többit kijátszottam ügyesen.. csak két embert ütöttem le amit ugy eldugtam hogy én sem találnám meg nijtvizsõn nélkûl!pedig mi azé többet látunk mint az õrõk.. arrol nem beszélve hogy azon a területen csal ez a kettõ õr volt..szal mit kell csinálni?
schoma
Emberek. NE OFFoljatok.
THX.

Davidus
Ne akarj tudni semmit majd játszol vele és meglátod😊

V9ykn8_TZL0

gergou
A patch fent van, es ez nem a rendorseges palya, hanem az utana levo... Minden computert megbutykoltem, es van egy lift akna is lent a garazsban, de az ott logo madzagot nem tudom elkapni...

CSOCSO
sajna nekem is ugy hozzak😞 se kazaa-n se DC-n nincs senkinek😞((((
feltenném szivesen warez oldalra csak valaki beszéljen valamelyik warez oldallal.. amugy én ps1en vittem végig.. pc re is van kiegészítõje?
Na szerintem ezért kell a patch.

schoma
Az nem az, amikor a rendõrségre kell bejutni?

gergou
A traininet nem szamolva a masodik missionben vagyok am elakadva! Szal a lenyeg, hogy minden computert megbuheraltam, es a riasztot meg igy sem tudtam kikapcsolni... Valaki csak emlexik ra😊

Fogalmam sincs az MGS2 még nem játszottam.

Norbi2K
MGS2 végig azon a hajon játszodik ami a videon van? és milyen hosszu a játék?

Te Csocso, MGS1 már mikor megjelent PC-re. Én annó azon nyomtam végig. A kiegészítõben faszán lehet fényképezni a csajokat 😉

Honnan szerzed meg?
Letoltesi helyet nem tucc hozza?Kiprobalnam szivesen ha telleg olyan jo mint ahogy mondjatok.

CSOCSO
hja mingyá megyek Sc-zni😊 HOLNAP MEG JÖN AZ MGS1 pc re ISO MUHAHAHAHA
Sephi
Nem nem!!! Az a lenyeg hogy a server szobaban el kell rajteni a soteben azt a ket hapekot es asztan kell csak belepni a szamitogepbe!

Csocso unatkozo?😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
komolyak vagyunk emberek😊 jol elõl járunk nem cisnálunk mást csak másoknak segítünk😊) nekünk ki segít?😊 ehh
CSOCSO
hi all😊 nah mizu itten?😊
Nagyon haver vagy
Csacsi
Mindenkit rendesen el kell rejteni, valami sötét helyre, hog yza õrök ne találják meg. Ez azért elég húzós, mert fégig kell járnod az egész pályát leütött õrök után kutatva. Magyarul ebben a játékban ne azon akarj idõt spórolni, hogy nem rejted el a hullákat, mert akkor így jársz 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

OFF
Csocso: most olvastam vissza. Én is nyomtam a MGS1 és az egyik kedvencem. Meg se merem nézni a MGS2-bõl való videót, mert csak a szívem fájdítanám. SC még ennek ismeretében is király. Szerintem az utóbb megjelent PC játékok közül a legjobb. A története is jó (fõleg az U2 übergagyi története után).
(kérdés az MGS1-bõl: azt tudtad, hogy ha ügyes vagy akkor mikor a csaj befut a nõi WC-be átöltözni elkaphatod úgy hogy még nem öltözött át teljesen. Hehe meg is szól a diszpécser a rádión, hogy ejnye-ejnye)
ON

schoma
Igen, jól látod. Biza 3 Cd-n terpeszkedik a játék.

schoma
Persze, ebben igazad van.
Én sem sok embert öltem meg, inkább az öklömet használtam. De azért a fejlövéses gyógymódot is felírtam némelyik õrnek.

Szerintem a játékidõt ki lehet nyújtani 😉
Én legalábbis úgy viszem végig, hogy lõszert csak a kamerákra és a lámpákra fogyasztok - na persze ahol elkerülhetetlen ott egy-egy becsúszik a fejbe is, de ez nagyon ritka. Így már nem olyan gyors a végigjátszás. Azért vannak az eldobált kólásdobozok és üvegek, hogy eltereld a figyelmet és utána csendben elintézd az õrt. Emberek senki nem szerette itt a hitman 2-t? 😉 Lövöldözéssel elveszik a feeling és a játékidõ 😊)) Nagyon birtam, hogy egy dobozt bedobva a sötétbe ott keresnek, és mindenki tudja, hogy a sötétbe bármi megtörténhet 😊
schoma
Nem kötöszködésbõl, de az nem a második küldetés. Legalábbis szerintem a 2. mission a rendõrség. 😊)
Ha jól emlékszem, akkor valamelyik számítógépen kell kikapcsolni a riasztót.

gergou
Udv, a 2. missionben a laser riasztot hol kell deaktivalni? Bocsi, de lusta vagyok visszaolvasni 500 db hozzaszolast... Szoval amikor a csako kinyitja a spalettakat, es ragyujt, elkapom a falon vegigfuto csoveket, es begerjed a riaszto...

Mu*][*h4pHu|{4
Nem a fémpadló a ludas kinthagytál egy hullát!

Mu*][*h4pHu|{4
akarom mondani konténer.

Mu*][*h4pHu|{4
Az udvar legszélén ,van egy nyílás a flban van bent egy medic kit meg egy kuka.A kukárol balra fel tudsz ugrani(neki futásbol elõször a falra)

Hali,
Azon a pályán vagyok,ahol meg kell menteni a US túszokat. Keresztül kasul járkálok az udvaron és kerülgetem az aknákat, meg kilõttem már vagy 3 mesterlövészt, de nem találom a feljáratot a tetõre.
Segítsetek !

gergou
Udv, a 2. missionben a laser riasztot hol kell deaktivalni? Bocsi, de lusta vagyok visszaolvasni 500 db hozzaszolast... Szoval amikor a csako kinyitja a spalettakat, es ragyujt, elkapom a falon vegigfuto csoveket, es begerjed a riaszto...

Taptarap
Ops de hogy kerültem ide ha én nem ezt jáccanám.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.