3838
  • Aquli
    aztaa az oil refinery palya mekkora kiraly!!! de kar hogy ilyen szar a gepem, pedig biztos jo a grafika is.
  • schoma
    Én belinkeltem egyet(két részben van). Ahhoz elvileg nem kell törés sem. Nézdd meg.
  • Hoz_Hun
    Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
    Hajrá!-------<*.
  • Hoz_Hun
    Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
    Hajrá!
  • Iori
    az elsö laser mices küldetés után mit kell csinálni?3 ört leintéztem aztán megállt a tudomány...
  • Hoz_Hun
    Hopp. Akkor pedig jó helyen jársz. Tényleg nem indul el lift? Nahát. Régóta olvasom a fórumot, de ilyet még nem olvastam. Biztos bug. Kezd előlről ezt a pályaszakaszt az autosave-töl.

Gurulás: (Benne van a pdf formátumu manuálban ami alapba benne van a gameban.) De mindjárt megnézem...hmm, hmm...megvan: Nyomj gugolás gombot miközben elölrefele mész( szerintem rohansz). (Press Crouch while moving to do a roll.)
  • GyaxyBoy
    köszi
    mostmár lépked! :))
  • I.C.ram
    Köszi megpróbálom, de semmit nem láttam abban a szobában. :) Lehet hogy csak én voltam a vak. :)
  • schoma
    A szobában (ahol a PC van) találsz egy kinyitott szellőzőt. Oda mász be, és máris továbbjutottál.
  • I.C.ram
    Én ezután a rész után akadtam el, ahol beugrottam az ablakon, likvidálom az őröket, felmegyek a lifttel, de amikor ott kijön az őr az ajtón, ott nem tudok bemenni, pedig azzal is próbálkoztam, hogy elkapom az őrt és megfenyegetem, hogy monjda el a kódot, de nem lehet semmit csinálni vele. A szobában a lift mellett van egy számítógép, de az se árulja el a kódot. Hol találom meg a kódot az ajtóhoz? A mission objectives azt mondja, hogy keressem meg Nikolai gépét, de fingom sincs hol van.
  • Hoz_Hun
    Ja ha a patch, valamit problémázik, holmi szöveggel, ne foglalkozz vele csak OK-d le.
  • Hoz_Hun
    A patchet innen próbáld:
    http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/spcell/
    (cracket a www.gamecopyworld.com szed le hozzá)

A lift: ajtón kilépve egy belső udvarba érsz, ami négy szimetrikus gyepre(sövénnyel) van felosztva egy kerszt alaku uttal, amik 3 különböző (de zárt)ajtó felé mutat. A 4-ik ajtóban te álsz éppen. A szemben lévő bal oldali sarokba van építve egy üvegezett külső lift. Na az fog elindulni a lehalgatandókal. Ez autómatikus. Ha valahol futkározól és nem indul el lift, amit a kamera direktbe is mutat, akkor még nem jársz ott.
  • Hoz_Hun
    Breki #1928 hozzászolásnál leírtam hogy én hogy csináltam (aztán javitottam mert: nem jobbra, hanam balra rohantam, ja és még valami, amikor a Mic-et ráiránítod még nem piros, meg kell nyomni a lövés gombot és nyomva(!!!)kell tartani egész a beszélgetés végéig). Ha bug miatt elakadsz az 1.1 patch segít. Hogy a Great Szalacsi szavaival éljek: Ennél többet nem tudok mondani.

Lamtech: az Tűzgátló ajtó. Ha jól emlékszem legugolva a liftaknába(liftbe) kell ugrani. Ha ez nem az a rész akkor a lift hívógombját kell használni, hmmm...már nem emlékszem
  • Lamech
    HALi!

ki Tudja hogy mit kell csinálni a CIA utáni pályán. Azt Írja hogy nyissam ki a "Tűz ajtót"
    mi az hol találom? Lelőttem mindenkit, leszedtem a falibombát. Van egy lift, de nem tudom kinyitni, a másik pedig két emelet között áll?
    Help Me!

Köszi
  • GyaxyBoy
    Feltelepítettem a gamét és a muksó nem indul le, nem reagál a billentyűzetre, pedig be van konfigva! Megpróbáltam rárakni más bill. re is, de semmi! Mi a baja?
  • Nyiri
    en mindig eltalaltam elsore a kodokat a hoszemcsisnel, de szerintem total egyertelmu
  • Kaplan
    Lécci!!

mondja meg valaki mit kell csinálni a 2. pályán!!!!!???

Kaplan
  • schoma
    Világoskék, zöld, sárga, piros
  • [negativ] Cirek
    oks. thx
  • schoma
    Nem. De majd felteszem az exe-t is.
  • DJ.
    Mi a kód amikor hőszemcsivel kell leolvasni a számokat??? SürgőS
  • [negativ] Cirek
    igí = így
  • [negativ] Cirek
    Nekem igí sem megy... :(
    töltöm a patch-et... talán az segít...
    pedig eddig tetszett a játék... :(
  • Aquli
    Mindekinek akinek nem megy a laser mic!!!:
    kattintsatok a Start->Futtatás...-ra
    irjatok be hogy dxdiag és nyomjatok OK-t.
    Ebben az ablakban, az osszes sound fulnél a Hardware sound accelerationt allitsatok at full-rol standardra.
    Nekem is igy javult meg. Jo jatekot.
  • [negativ] Cirek
    Na nekem a linked nem mükszik... :(
    a patch után nem kell megint egy crackelt exe?
  • Nyiri
    Vegigvittem es meg kell hogy mondjam hogy elveztem a jatekot az elejetol a vegeig, nagyon kiraly !!!
  • schoma
    Nem is emlékszem, hogy a 2. pályán lett volna konyha, vagy mi. De lehet, hogy tévedek, mert az már elég rég volt.
  • schoma
    Ez elég pontos problémafelvetés.
  • cypher
    Kurva CIA...
  • Tovi
    a kódokat az #1908 hozzászólásomban találod.
  • Kaplan
    Hi!!

Elakadtam a 2. pályán bementem a konyhába vagy hova? és onnan nem tudok mitcsinálni!!!
    Please Help!!
    Még ma!!!

Kaplan
  • Hoz_Hun
    Meg lehet/kell menteni őket. És ha beszélsz velük megmondják a kombinációt. Hatástalanítani kell a a fali bombát: 1. lassan menj közel hozzá. Megjelenik a "deakti..." szöveg. Látod, hogy villog pros/zöld. 2 várd meg az ütemben zöldet és akkor nyomj hatástalanításra. Ha elrontod és pirosnál nyomod...BOOOMMMMMM
  • Hype
    Hi! Elakadtam a cia utáni második pályán. Ott ahol két fószer gugol a sorukban két mozgásérzékelő bomba társaságában. Meg kell/lehet menteni őket? Van egy ajtó is nem messze de nem tudom a kombinációt. Mit kell tenni? Thx
  • Pupcika
    thx
  • Hoz_Hun
    Volt olyan akinek ezt csinálta. Nem tudom sikerült-e neki, de nagyon szenvedett vele szegény. Hát alapban egy ujra installálásal kezd. Ha az se akkor passz.

Érdeklőd 'W1zard'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak a hozzászólásai).
  • Pupcika
    somebody help please...
    elíndítom a gámát és ezt dobja ki nekem
  • Hoz_Hun
    Hát ott oldalt az erkélyről ugorj, és kapd el az ereszcsatornát (párkányt, vagy mittom' én), azon másszál végig az ablakig, és be.
  • matya007
    Köszi mindenki! megprobálom
  • schoma
    Ha még nem jutottál be az olajfúró toronyra, akkor az a nagy olajvezeték belsejében tudod megtenni.
  • Pupcika
    mért írja ki ezt nekem?