3838
-
aztaa az oil refinery palya mekkora kiraly!!! de kar hogy ilyen szar a gepem, pedig biztos jo a grafika is. -
Én belinkeltem egyet(két részben van). Ahhoz elvileg nem kell törés sem. Nézdd meg.
#1924 -
Hoz_Hun #2001 Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
Hajrá!
-------
<*.
-
Hoz_Hun #2000 Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
Hajrá! -
az elsö laser mices küldetés után mit kell csinálni?3 ört leintéztem aztán megállt a tudomány... -
Hoz_Hun #1997 Hopp. Akkor pedig jó helyen jársz. Tényleg nem indul el lift? Nahát. Régóta olvasom a fórumot, de ilyet még nem olvastam. Biztos bug. Kezd előlről ezt a pályaszakaszt az autosave-töl.
Gurulás: (Benne van a pdf formátumu manuálban ami alapba benne van a gameban.) De mindjárt megnézem...hmm, hmm...megvan: Nyomj gugolás gombot miközben elölrefele mész( szerintem rohansz). (Press Crouch while moving to do a roll.) -
köszi
mostmár lépked! :)) -
Köszi megpróbálom, de semmit nem láttam abban a szobában. :) Lehet hogy csak én voltam a vak. :) -
A szobában (ahol a PC van) találsz egy kinyitott szellőzőt. Oda mász be, és máris továbbjutottál. -
Én ezután a rész után akadtam el, ahol beugrottam az ablakon, likvidálom az őröket, felmegyek a lifttel, de amikor ott kijön az őr az ajtón, ott nem tudok bemenni, pedig azzal is próbálkoztam, hogy elkapom az őrt és megfenyegetem, hogy monjda el a kódot, de nem lehet semmit csinálni vele. A szobában a lift mellett van egy számítógép, de az se árulja el a kódot. Hol találom meg a kódot az ajtóhoz? A mission objectives azt mondja, hogy keressem meg Nikolai gépét, de fingom sincs hol van. -
Hoz_Hun #1988 Ja ha a patch, valamit problémázik, holmi szöveggel, ne foglalkozz vele csak OK-d le. -
Hoz_Hun #1987 A patchet innen próbáld:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/spcell/
(cracket a www.gamecopyworld.com szed le hozzá)
A lift: ajtón kilépve egy belső udvarba érsz, ami négy szimetrikus gyepre(sövénnyel) van felosztva egy kerszt alaku uttal, amik 3 különböző (de zárt)ajtó felé mutat. A 4-ik ajtóban te álsz éppen. A szemben lévő bal oldali sarokba van építve egy üvegezett külső lift. Na az fog elindulni a lehalgatandókal. Ez autómatikus. Ha valahol futkározól és nem indul el lift, amit a kamera direktbe is mutat, akkor még nem jársz ott. -
Hoz_Hun #1985 Breki #1928 hozzászolásnál leírtam hogy én hogy csináltam (aztán javitottam mert: nem jobbra, hanam balra rohantam, ja és még valami, amikor a Mic-et ráiránítod még nem piros, meg kell nyomni a lövés gombot és nyomva(!!!)kell tartani egész a beszélgetés végéig). Ha bug miatt elakadsz az 1.1 patch segít. Hogy a Great Szalacsi szavaival éljek: Ennél többet nem tudok mondani.
Lamtech: az Tűzgátló ajtó. Ha jól emlékszem legugolva a liftaknába(liftbe) kell ugrani. Ha ez nem az a rész akkor a lift hívógombját kell használni, hmmm...már nem emlékszem -
Lamech #1983 HALi!
ki Tudja hogy mit kell csinálni a CIA utáni pályán. Azt Írja hogy nyissam ki a "Tűz ajtót"
mi az hol találom? Lelőttem mindenkit, leszedtem a falibombát. Van egy lift, de nem tudom kinyitni, a másik pedig két emelet között áll?
Help Me!
Köszi
-
Feltelepítettem a gamét és a muksó nem indul le, nem reagál a billentyűzetre, pedig be van konfigva! Megpróbáltam rárakni más bill. re is, de semmi! Mi a baja? -
Nyiri #1978 en mindig eltalaltam elsore a kodokat a hoszemcsisnel, de szerintem total egyertelmu -
Lécci!!
mondja meg valaki mit kell csinálni a 2. pályán!!!!!???
Kaplan
-
Világoskék, zöld, sárga, piros -
oks. thx -
Nem. De majd felteszem az exe-t is.
-
DJ. #1973 Mi a kód amikor hőszemcsivel kell leolvasni a számokat??? SürgőS -
igí = így -
Nekem igí sem megy... :(
töltöm a patch-et... talán az segít...
pedig eddig tetszett a játék... :( -
Mindekinek akinek nem megy a laser mic!!!:
kattintsatok a Start->Futtatás...-ra
irjatok be hogy dxdiag és nyomjatok OK-t.
Ebben az ablakban, az osszes sound fulnél a Hardware sound accelerationt allitsatok at full-rol standardra.
Nekem is igy javult meg. Jo jatekot. -
Na nekem a linked nem mükszik... :(
a patch után nem kell megint egy crackelt exe? -
Nyiri #1967 Vegigvittem es meg kell hogy mondjam hogy elveztem a jatekot az elejetol a vegeig, nagyon kiraly !!! -
Nem is emlékszem, hogy a 2. pályán lett volna konyha, vagy mi. De lehet, hogy tévedek, mert az már elég rég volt.
-
Ez elég pontos problémafelvetés.
-
Kurva CIA... -
Tovi #1961 a kódokat az #1908 hozzászólásomban találod. -
Hi!!
Elakadtam a 2. pályán bementem a konyhába vagy hova? és onnan nem tudok mitcsinálni!!!
Please Help!!
Még ma!!!
Kaplan -
Hoz_Hun #1955 Meg lehet/kell menteni őket. És ha beszélsz velük megmondják a kombinációt. Hatástalanítani kell a a fali bombát: 1. lassan menj közel hozzá. Megjelenik a "deakti..." szöveg. Látod, hogy villog pros/zöld. 2 várd meg az ütemben zöldet és akkor nyomj hatástalanításra. Ha elrontod és pirosnál nyomod...BOOOMMMMMM -
Hype #1954 Hi! Elakadtam a cia utáni második pályán. Ott ahol két fószer gugol a sorukban két mozgásérzékelő bomba társaságában. Meg kell/lehet menteni őket? Van egy ajtó is nem messze de nem tudom a kombinációt. Mit kell tenni? Thx -
thx -
Hoz_Hun #1952 Volt olyan akinek ezt csinálta. Nem tudom sikerült-e neki, de nagyon szenvedett vele szegény. Hát alapban egy ujra installálásal kezd. Ha az se akkor passz.
Érdeklőd 'W1zard'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak a hozzászólásai). -
somebody help please...
elíndítom a gámát és ezt dobja ki nekem -
Hoz_Hun #1950 Hát ott oldalt az erkélyről ugorj, és kapd el az ereszcsatornát (párkányt, vagy mittom' én), azon másszál végig az ablakig, és be. -
Köszi mindenki! megprobálom -
Ha még nem jutottál be az olajfúró toronyra, akkor az a nagy olajvezeték belsejében tudod megtenni. -
mért írja ki ezt nekem?