Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Pedig nem öltem meg senkit és fennt van a 1.1patch.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Még nincs vége a küldetésnek, akkor, mert még amikor elindulnak a limuzinnal még akkor is beszélnek, szal a kocsit is hallgasd le...
Majd a kijutás: hát nem mondom kb 1 óráig kerestem a kijáratot, persze úgy hogy mindenkit elaltattam.
Ujrabetöltöm a mentést, végigküzdök mindenkin, majd meglátom hogy a szögesdrót ki van vágva a falon, s simán fel tud mászni a csokker pfff kb idegzsábát kaptam ekkor :>>
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
`Take a look to the sky just before you die`
Szerintem bug. Mondom: nekem is egyszer eljátszotta ezt, aztán máskor meg mûködött.
Honnan hallgatózól? A bozótosból, szemben a pirosan villágító ablakokkal?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Volt már az, hogy a faszi kinyitotta az ablakot?
Mert aztán lehet kimászni...
Mondjuk nálam már azt is megcsinálta de még aztán is megszólalt a riasztó.
Hát nem tudom ps1 mi volt, de PC volt hozzá alapban egy kiegészítés. Kis bonuszpályák, gyakorlópályák, lehet nyomni a ninjával, és ami nagyon tetszet faszán 3d kidolgozva nagyfelbontásban ott van a (aszem ketõ közül lehet választani)választott csaj, mozog pozol, Snake-kel oda lehet menni aztán fényképezni (komoly tényleg csak egy fényképezõgépe van, zoomal meg minden ahogy kell, s nyomják alá a romantikus zenét). Meg az elõzmény (mert ps1 volt az is PC nem) részletes elmonva meg még pár nyalánkság. Mint a Ps játékoknál általában itt is két vége van attol függõen, hogy birja Snake (azaz te) a kínzást. A kemény akkor a végén elsétál a csajjal, ha luzer puhány akkor a girhes mérnökkel sétál el. Lehet választani 😊 (mondjuk a mérnöktöl faszább ajándékot kapsz mint a csajtol). Ha 2x viszed végig egyszer így egyszer úgy akkor (szerintem poénbol) Snake nem a Splinet Celles egyenruhát viseli, hanem James Bondos szmokingot.

THX.

feltenném szivesen warez oldalra csak valaki beszéljen valamelyik warez oldallal.. amugy én ps1en vittem végig.. pc re is van kiegészítõje?
Letoltesi helyet nem tucc hozza?Kiprobalnam szivesen ha telleg olyan jo mint ahogy mondjatok.
Csocso unatkozo?😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csocso: most olvastam vissza. Én is nyomtam a MGS1 és az egyik kedvencem. Meg se merem nézni a MGS2-bõl való videót, mert csak a szívem fájdítanám. SC még ennek ismeretében is király. Szerintem az utóbb megjelent PC játékok közül a legjobb. A története is jó (fõleg az U2 übergagyi története után).
(kérdés az MGS1-bõl: azt tudtad, hogy
. Hehe meg is szól a diszpécser a rádión, hogy ejnye-ejnye)
ON
Én sem sok embert öltem meg, inkább az öklömet használtam. De azért a fejlövéses gyógymódot is felírtam némelyik õrnek.

Én legalábbis úgy viszem végig, hogy lõszert csak a kamerákra és a lámpákra fogyasztok - na persze ahol elkerülhetetlen ott egy-egy becsúszik a fejbe is, de ez nagyon ritka. Így már nem olyan gyors a végigjátszás. Azért vannak az eldobált kólásdobozok és üvegek, hogy eltereld a figyelmet és utána csendben elintézd az õrt. Emberek senki nem szerette itt a hitman 2-t? 😉 Lövöldözéssel elveszik a feeling és a játékidõ 😊)) Nagyon birtam, hogy egy dobozt bedobva a sötétbe ott keresnek, és mindenki tudja, hogy a sötétbe bármi megtörténhet 😊
Ha jól emlékszem, akkor valamelyik számítógépen kell kikapcsolni a riasztót.
Azon a pályán vagyok,ahol meg kell menteni a US túszokat. Keresztül kasul járkálok az udvaron és kerülgetem az aknákat, meg kilõttem már vagy 3 mesterlövészt, de nem találom a feljáratot a tetõre.
Segítsetek !