Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Hát végigtoltam a gémet. Nekem nagyon bejött, csak iszonyú rövid. (mint az lenni szokott).
Szerintem is lesz következõ rész. Legalábbis a záróakkordok ezt engedik következtetni.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Segitsetek neki!
En mar tulvagyok ezen de nem nagyon emlekszem hogy mi volt.Asszem beriasztott mig beirtam a kodot de nem volt gaz.
amse
Saint of Underworld N/Me
Amugy fogalmam sincs 😄DD
Saint of Underworld N/Me
Valaki segítsen pls remélem emléxetek erre a helyre😊
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Saint of Underworld N/Me
az egyik sarokban(bokrok takarják el) van egy kis átjáro egy szobába ,ott lesz egy computer is....
Saint of Underworld N/Me
Van egy pár belõlük a következõ pályákon. 😊
http://gamespot.com/gamespot/gameguides/video/splintercell/63.html
Elõször itt nézzétek, ha elakadtok. Akik nem tudnak angolul azok kérdezzenek itt.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Egyébként én sem játszottam tûzoltót.
Nem rossz indulatból mondom, és ne értsetek félre, de ne legyetek már ennyire balfaszok, az odáig rendben van hogy elakadsz a pályán, de hogy egy lasermic-ot nem tudsz használni ahhoz már igencsak ügyetlennek kell lenni.
1. A Comm-Box-ban (bal felsõ sarok) mindenrõl tájékoztatnak, ugye csak el kéne olvasni.
2. A játék rendelkezik egy manual-al, a support könyvtárban, egy pdf (acrobat reader) file. Nos mondjuk ez lehet, hogy nem mindenkinek van nemtom.
3. Van egy ilyen hasznos oldal, hogy www.gamefaqs.com, itt minden megjelent új és régi játék leírása megvan, de, hogy ne kelljen keresgélni itt a link:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/30522.html