Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
Aha STOTO lebuktál átpártoltál máshoz.Köpök a Clanba.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mu*][*h4pHu|{4
110700

Sephi
Ott a kod valami 110... nem tudom mi volt de nekem masodik probalkozasra sikerult is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

schoma
Én sem játszottam többet 15 óránál. 😞((

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma

Hát végigtoltam a gémet. Nekem nagyon bejött, csak iszonyú rövid. (mint az lenni szokott).
Szerintem is lesz következõ rész. Legalábbis a záróakkordok ezt engedik következtetni.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mu*][*h4pHu|{4
nem space-t! a space van akinél ugrás(pl nálam😊)))!Azt a gombot amit a use-ra(interact) konfigoltál.

Mu*][*h4pHu|{4
A 30óra játék idõ meg maximum 10-12!😞

A fali bombákat úgy tudod hatástalanítani, hogy guggolva odalopakodsz (ilyenkor nem robban), majd amikor zöldre vált a villogója, akkor nyomsz 1 space-t, hogy leszedje.

Mu*][*h4pHu|{4
Jah ,én is végeztem.Sajnos ez is nagyon rövid,de kibaszott fassza game.

Na végeztem. Csak tíz pálya van a traininggel együtt. A záróképek alapján lesz még itten folytatás. Remélem annyi része lesz mint a rainbow sixnek.

Elõbb a két fickó mellett kell hatástalanítani a fali bombákat. Nem tudom hogy kell 3-szor felrobbantam 4-edszerre sikerült.

A hullakat tedd sotetbe,csak az lehet a baj hogy vmelyik nincs eltuntetve.

Itt siman ki kell loni a lampat😄

Pupcika

schoma
Azon vagyok folyamatosan.

schoma
Elég informatív a kép. Speciel erre a key padra nem emlékszem.

Barpi
Hi All! Legyszi segitsetek! A problemam a kovetkezo: Azon a palyan vagyok, ahol a falon vannak a mozgaserzekelos kis bombak. Nos ez ugye ugy kezdodik, hogy kiugrok a sotet liftbol. Ez rendben is van. Itt kilovom a ket csavot akik a szamitogepeket rongaljak meg, majd tovabb futok. Itt balra van ket gugolo ember 2 fali bombaval. Kozbe persze jon ket orosz jobbrol meghalni. Nos itt a folyoso vegen van egy ajto aminek a kodjat nem sikerult megtalalnom de 33575. Ha beutom akkor kinyilik az ajto, de meghal a 2 gugolos ember. A bombakat viszont nem tudom hatastalanitani sehogy sem. Mi a megoldas?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Pupcika
szarakodik a vénet nálam és csak holnapra tudom leszedni, addigra legyen vki aki végigviszi és írogasson ide sûrûn 😄DDDDDDDDDDDD

Amse
baeg

Amse
Itt akadt L Stoto.
Segitsetek neki!
En mar tulvagyok ezen de nem nagyon emlekszem hogy mi volt.Asszem beriasztott mig beirtam a kodot de nem volt gaz.

amse

honnan lehet letölteni a patch-et és hol van hozzá crack? elõre is köszi a válaszért

Saint of Underworld N/Me

lol 😄DDDD
Amugy fogalmam sincs 😄DD

Saint of Underworld N/Me

Stotoo
hogy is kell képet belinkelni ?😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
nemegy ez nekem 😊

Stotoo
szal:

Stotoo
itt tartok es nemtudom mi a kod:

Valaki segítsen pls remélem emléxetek erre a helyre😊

vki válaszoljon nekem is plíz 😊

Saint of Underworld N/Me

Norbi2K
az még az elsõ pályán van igaz?
az egyik sarokban(bokrok takarják el) van egy kis átjáro egy szobába ,ott lesz egy computer is....

Hi! Lenne egy kérdésem,mégpedig az , hogy honnan lehet letölteni a patch-et és hol van hozzá crack? elõre is köszi a válaszért

Saint of Underworld N/Me

a gamecopy miért nem jó? nem jön le? nekem szépen lecsurgott.
Kis Szabó [PT]
Vki el tudná nekem küldeni mailbe a 1.1-es NOCD fixet? Vagy tud letöltési helyet a gamecopyn kívül??
schoma
Melyikig?
Van egy pár belõlük a következõ pályákon. 😊

pluhi
Volt már ez a link, de nem árt.
http://gamespot.com/gamespot/gameguides/video/splintercell/63.html
Elõször itt nézzétek, ha elakadtok. Akik nem tudnak angolul azok kérdezzenek itt.
pluhi
Ird át a megfelelõ inikben a default felbontást. Ennyi.
Falabu
Nem hiszem! A demoja ment nagyobb felbontásba is!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Valószínûleg nem bírja a video kártyád, vagy pedig az optionsben nem állítottál be nagyobb felbontást 😄
Falabu
PLííz help! Lusta vagyok visszaolvasni! Miért csak 640x480-ba tok játszani?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Norbi2K
huu, de idiota vagyok, na meg van a táska ,kösz 😊

schoma
Mennyetek vissza oda , ahol kiszállt a hajóból. Ott bújt el a drága. Én is jó másfél órát kerestem.
Egyébként én sem játszottam tûzoltót.

Ahogy kimész (futva) a lockpickes ajtón, elfordulsz jobbra és ott egybõl meg kell látnod a teknikust, ahogy nagyban dzsanázik le a lépcsõkön a pálya legelején lévõ dokkhoz.
DayWalker
amikor sikerült követnem akkor futott le a lépcsõn

Norbi2K
na mindegy megyek megnézem... 😊

Norbi2K
de merre fut a technikus, a lépcsõk felé? seholsem találtam.. 😞

Norbi2K
a tûzoltás opcionális, a gerendára meg csak nem emlékszel....

Két ajtó van (mondjuk nekem mindeketto felrobbant), a jobb oldalit lockpickel lehet kinyitni, na itt kell bemenni, aztán elotted beomlik a mennyezet, fordulsz jobbra és már futhatsz is a teknikus után.

Nem rossz indulatból mondom, és ne értsetek félre, de ne legyetek már ennyire balfaszok, az odáig rendben van hogy elakadsz a pályán, de hogy egy lasermic-ot nem tudsz használni ahhoz már igencsak ügyetlennek kell lenni.

1. A Comm-Box-ban (bal felsõ sarok) mindenrõl tájékoztatnak, ugye csak el kéne olvasni.

2. A játék rendelkezik egy manual-al, a support könyvtárban, egy pdf (acrobat reader) file. Nos mondjuk ez lehet, hogy nem mindenkinek van nemtom.

3. Van egy ilyen hasznos oldal, hogy www.gamefaqs.com, itt minden megjelent új és régi játék leírása megvan, de, hogy ne kelljen keresgélni itt a link:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/30522.html
Norbi2K
igen igen, a helikopter is felrobbant már, van egy szoba ahova ha bemész felrobban valami, kilövöm a tartály eloltom a tüzet és nem tom merre kell menni, mert mikor kimegyek a szobábol leszakad egy gerenda elõttem a másik oldalon meg ég egy olajos hordo....

schoma
Ez már a repûlõtámadás után vagyon, amikor már meg kell szerezni a táskját?

schoma
Mi a gond?

Norbi2K
csak az aki már tovább jutott😊 de nem válaszolnak...

schoma
Az adatarchiváló szobában van, mintahogy írják is. Ha kijössz abból a szobából, ahool két túsz is van, akkor utána balra , végig a folyosón. Az ajtó mellett ki lesz írva, hogy Archivation Room. Innen meg már csak végig kell menni az égõ szobákon, de vigyázz a fali robbanószerkezetekre. Aztán lesz még egy ajtó. A helységben lesz a bomba. Az oldalfala kék színû üveg. Benn mássz fel a szekrényre, hogy ne égesd meg magad. Majd a szekrény túl oldalán lesz a bomba.