3838
-
"General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine" -
Sziasztok! Végigolvastam a 900. hozzászolásig de nem találtam esetleges megoldást.
a furotornyos pálya legelején vagyok. megyek a csöveken utána lecsuszok egy kötélen bazi nagy robbanás. utána pofáznak valamit de nemtom mit csináljak. fölöttem ég a tüz nemtom hogy menjek tovább. a távolban látok két faszit odamegyek de észre sem vesznek leütöm öket az egyiktöl elveszek valamit és itt kész! a csöveknek vége .
mit csináljak!
THX -
Király!!!!!! Müködik....... Örök hálám!!!!
Majd még jövök!!!!!
-
Hoz_Hun #1941 Megkaptam. Már meg is csináltam. És most küldöm éppen át. Hát további jó játékot.
Üdv
Hoz -
Elküldtem............
-
Hoz_Hun #1939 ok -
Ok. Pár perc és ott lesz. -
Hoz_Hun #1937 Ha nem akkor, marad a mail, de zippeld be előtte mindenképp. -
Hoz_Hun #1936 Ja ha van ICQ-d azzal qva gyorsan átjön és (mail)posta fordultával küldöm vissza. -
Akkor ez volt a gond. Az ini file hiányzot. THX az infót. -
Hoz_Hun #1934 Ott sajnos nincs, de tudod mit küldel a mentett álásodat előtte, mond meg milyen user néven játszol a játékban és mellékeld a save-k melleti config.ini filet. Persze csak a mices előtti egy mondjuk save néven elmentett álást küldjél. megcsinálom és a megoldva visszaküldöm. Vélemény? -
Aha. A gringos mikor liftel mennek ............ Van neked????
-
Hoz_Hun #1932 Próbáltad úgy, hogy a Save-n belül könyvtárat hozol létre azzal a névvel, amivel a küldött save játékos játszott és beteszed az ő ini file-ját is? -
Hoz_Hun #1931 Elírtam, a liftnél nem jobra, hanem balra rohantam, bocs. -
Ha valakinél működik a más által elmentett játékállás, az pls ne titkolja le, hogy miként csinálta. Nekem még sajna nem sikerült játszanom mások által elmentett állással. -
Hoz_Hun #1929 Mejik Mic-es után kell a mentés(lift, ablak)? -
Hoz_Hun #1928 Na Lézer Mic: a liftes bugot (akinél fellép) állitolag (hivatalosan ezt írják) az 1.1 patch javítja. Ahogy én ott megcsináltam: kilépve az ajtón, még a beszéd alatt elrohantam jobbra a zöldes füre majdnem az útig, de még a föveny mögött. Az ajtón már úgy léptem ki, hogy a lézerMic volt kilyelölve. Legugoltam, a használgombal üzembe helyeztem a micet. Ráirányítottam a liftre és amikor piros a közepe alövés gombot nyomva(!!) tartva lassan végigkövettem a liftett egészen addig amíg oldalt nem villog a kis célkereszt, hogy a feladatott teljesítettük(akkor kijön pár őr, de eddig azok nem voltak szóval lehet pontos pozícióba rohangálni).
A másiodik Mic használatnál is van bug pár embernél, és azon nem javít a patch. Egyébként ott is a lehető legközelebb kell lenni az épülethez, de még sötétben a füvön gugolva (ha a kutya zavar lőd le, de a sötétben). Ha megvan ne mozduljunk el mert utánna közvetlenül a kocsit is le kell halgatni. ha tényleg olyan közel voltunk az épülthez, de azért jó rálátással akkor itt a kocsihoz pláne jó közel vagyunk.
Szóval hajrá!
-
Aha. De mindig ezt csinálom, már mindent megcsináltam amit lehet. Légyszi akkor köldjön valaki a lasermic-es rész uténi mentést mert nekem mindig aszondja, hogy MISSION FAILED!!!!!!!! E-mailem: [email protected]
-
bazsi123 #1926 szóval a miért továbbra sincs leírva, 1 a lényeg: 32mb vga nem elég hozzá... -
bazsi123 #1925 elolvastam az 1.1 patch readme-jét, ez volt benne:
Please note that on supported 32MB video cards, you are forced to play with minimal specs (minimal resolution 640x480; minimal shadow resolution and minimal shadow details). -
patch_part1
patch_part2 -
i had the same problem too. but, one japanese gamer found the solution. try this.
1 activate [dxdiag]. (it's easy to find using file search)
2 click [sound] tab.
3 change the hardware-sound-accel-level setting. from FULL to STANDARD.
that's all!!!
------------------------------------------------
But to make things easier for you and everyone else, all you have to do is go to
Start>Run...>type dxdiag
na ezt most talaltam
remelem segit
bye -
Hát de ez mekkor a "+!'"+! már miért korlátozzák le? Mi van ha vki csak képeket akar kivenni a gaméból akkor elég gáz a 640x480 na mindegy. -
patchet meg nem lehet letolteni, mert szar a szerver... dejo -
melyik patchet toltsem szerintetek? Us, vagy europai? -
Hohohó!
http://www.splintercell.com/us/patch.php
Minor AI-Related Fixes
Training
Fixed the "Hide the Body" challenge failing when the player closed the light in the security agent’s room.
Defense Ministry
Fixed the laser microphone session with Grinko and Masse.
-
vagy az oldalra rakjatok fol egy allast, es ide ki egy linket, mert nagyon sok embernek mission failedes a laser mic, pedig jol csinaljuk. -
Valaki plz kuldjon a lasermic utanrol egy allast, vagy az utanalevo palyat hogy kezdeni lehessen, mert hiaba, vegig piros a negyzet, hallom is ahogy beszel a ket pocs es MISSION FAILED NEM LEHET IGAZ ROHADJANAK MEG. -
Sam Fisher #1916 SplinterCell.hu - Magyar Splinter Cell Fan Site:
www.freeweb.hu/splintercell
Ez az oldal végleges helye, fennt vannak már a csalások is. -
Kiválasztod a mikrofont, nyomsz alapnál egy e-t, és ráirányítod a liftre. -
Hi. Én is végigolvastam a hozzászólásokat, de nekem mindegyik mail a lasermic-kel kapcsolatban "érthetetlen" volt. Én is ott akadtam el. Mindent kiprobáltam, de semmi. Valaki segítsen nekem!!!!!!!!!
Előre is köszi. Aki akar az e-mail címemre is írhat: [email protected]
-
MSGT #1911 Üdvözlet!! Végigolvastam a hozzászólásokat az elejétől a végéig de senki nem tud megodást arra hogy miért nem lehet 640*480-nál nagyobb felbontásra kapcsolni???
A gépem konfig: 1600proci,gf2mx32mb,41.09 nvidiadriver,xp. -
Az olajfúrótoronynál amikor az aktatáskás fickó bemegy egy ajtón nem tudok utánamenni. Mit kell csinálni? -
Tovi #1909 Sofört jól elrejteni, majd vissza arra a folyosóra, ahonnan jöttél. -
Tovi #1908 Kalnitek kódok: 33575, 97531, 1250
Bubi: Thx -
heelsztok elakadtam.
Amikor az gruziában vagyok és a parkoloban miután elbeszélgettem a soförrel és azután mit kell csinálni??? -
hiaba, piros az a bigyo, es hova alljak szerintetek? egybol az ajtobol lehet csinalni?
nem kell a lovesgombot nyomni a laser mic hasznalata kozben? mert az invertoryban azt irja. Mar vagy 25-szor vegighallgattam a beszelgetest, es mindig failed. -
rutilus #1893 ADDIG áll a ventillátor ameddig az számol vissza. Asszem a jobb oldali elől kell elhúzni a rácsot és akkor be lehet mászni. -
Nincs mit. :)) -
Amelyik lámpa felvillan, mer asszem felvillan, arra kell nézni(balra, jobbra fel, le)
Ennyi