Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
???
van az auto mentésem és a kvikk ami akkor van mikor a csávót mutatja a kamera a telefonnal:) rá 2 mp re már veszem is fel
ott akadtam el én is. ha meg van a megoldás küld már el E-mail-be
schoma
Hol van az utolsó mentésed?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CSOCSO
ugy csináltam:(((((((((( futottam egyfolytában!!!:((( másodszorra persze..
schoma
Az a "szinte azonnal" a baj.
De most tényleg: jól visszagondolva nekem is az volt a baj, hogy sokat pepecseltem azzal, hogy a megfelelõ helyet kiválasszam a lehallgatáshoz (nehogy észrevegyenek, jó rálátás). Ekkor nekem is beszólt a néger csávó, hogy a francot csinálok, vége a küldetésnek.
Aztán másodjára uzsgyi át a patakon, be a bozotba, azt hagy szóljon.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CSOCSO
ahogy mutatják az ablakot szinte azonnal veszem.(
pluhi
Hát ennek vége. Nyúlfarknyi game volt ez, mégis a legjobb az utóbbi hónapokban.
sonic: nem is hittem volna, hogy megcsinálták ezt is:). Amúgy nem nagy levegõt vesz, hanem kilégzés után nem vesz levegõt. (Asszem a lövészek igy csinálják.)
Fisher hangja Michael Ironside:)))
Spenser
Én pl. a kutyát LELÕTTEM !!! :)))

Spenser
A megoldás annyi hogymikor mutatja az ablakba amanuszkát uttána gyorsan menny olyan pozícíóba hogy mihamarabb tudd venni a szöveget ennyi!!!
És nem a kutya a gond!!!

Amse
Van mar magyar Splinter Cell oldal?

Amse
bobi:Ha te Lakadnal akkor vegigolvasnad a 20 oldalt?
Szerintem 1x-ubb +kerdezni es ha valaki ugyis alaszol.Es ha ismetlik akkor mi van?
Ez egy forum.Ezert van.
amse

Amse
Coco:Nincs

DayWalker
CSOCSO, köszi a tegnapi segítséget, sikerült tovább jutnom

gergou
Lustasag, lustasag, ez van, fel egezsseg

`Take a look to the sky just before you die`

Fogda mellett van az elfekvõ, ott találod õt(/õket)... elfekve...

hibax: a hiba(x) az Ön készülékében van...
Nem értem. Ahogy Farkasházy Tivadar mondaná. Hogy lehet egy JÁTÉK-ban elakadni? Szerintem ez a LOL. De most komolyan. Na mind1-
Kis Szabó [PT]
Nem.
Erre való az alternate fire (default: egér jobb- gomb), amit ha nagyítás közben nyomva tartasz hõsünk mély levegõt vesz és 3-4 mp-ig stabil a célkereszt.
LSC
válaszoljatok lécci köszi.

pluhi
+ egy space az elõbbihez.
A legidegesitõbb szerintem az automata ajtó, ill., hogy cipekedés közben nem lehet kinyitni. A másik baromság a távcsöves puska használata. Egy kezdõ kezében nem remeg igy a puska. Ez meg egy elit. Na mind1. Még jó, hogy gyors a load.
pluhi
Hát igen. Ha folyamatosan lõdözöl, akkor az elsõ golyó után már szórás van rendesen. Ezért van a dinamikus célkereszt ugye. (Amugy szarabbat még nem láttam játékban.)
Lényeg a nagykövetség. A kutyust fejbelõttem, megvártam, hogy utánamjöjjön a bódé mögé. Szvsz az átvezetõ anim után GYORSAN meg kell inditani a lehallgatást, mert különben lemaradsz. Nálam is volt ez a jelenség, utána kicsit jobban szedtem a lábam és jó volt. (Közvetlen a fû szélérõl nyomtam.)
Na, bazz ezt se tudtam. Én is néztem, ez a Sammy fiú milyen kemény legény az a körtét 1,5 m-rõl nem tudja eltalálni.
LSC
Hali skacok.
Ha felnyomom a pach-et télleg elölrõl kell kezdenem?

ha osszeszukul a celkereszt akkor lo pontosan, akkor volt ideje becelozni. ne mozgolodj es pontos lesz a golyo
Lehet, hogy a másik ablaknál lévõ csõre gondolnak.
Ott tényleg van egy csõ de az függõlegesen áll.
Amirõl meg te beszélsz az az eresz.

Hát,ba meg kell magyarázni hogy mi az az eresz?
gergou
en nem az emeletre vittem a sofur tetemet, a lenyeg az, hogy a driver hullaja sotet helyen legyen, de mar vagy 10* er leirtam, de olvasni ugye nehez lenne.

Az ereszre visszaterve, hat nem tom melyik parkany nez ki ugy mint egy cso felbevagva... Mert ennek ures a belseje, es bele nyul sam, csak nezzetek meg jobban nightvisionnal...

Barpi
Koszi az infot, most mar sikerult!
Mindenkinek koszonet aki valaszolt a kerdesemre.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

schoma
thernal=thermal

schoma
LEsz thernal google, sõt még egy fasza kis puska is, mellyel spéci dolgokat lehet kilõni. pl: kis kamera, gumilövedék....

schoma
A furgonhoz kell vinni a manuszt. A likvidálandó emberke is ott van. (aki szemben áll a furgonnal)

Ne add fel. Most Patch nélkül játszol, mert én a nélkül nyomtam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Így van ahogy GANXTA ZOLEE is megmondta

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Crazyn
Azon a pályán, amelyiken a CIA központi szerverébe kell belépni, van egy olyan feladat, hogy egy emberkének az 508-cas szobából a gépén lévõ adatokat meg kell szerezni, majd elrabolni az emberkét. Az odáig oké, hogy elrabolom, de hova kell vinni? Találtam egy furgont, áll mellette 3 õr. Oda? Meg utána kapom azt a feladatot, hogy szedjem ki a manuszt, aki izével meg izével beszélget. Na az a manusz hol van?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Lazarus
a masodik palyan mit kell csinalni azzal a liftes lézerlehalgató résszel? Mindig leállít az a köcsög
Alexease
Eddig komolyabb problemam nem volt vele. Tetszik. Eddig csak egyszer szivatott meg. Igaz meg csak a masodik palyan tartok:))
schoma
Mert vaktölténnyel lõsz rá.
De most komolyan: egyet lõjjj bele, de azt a közepébe. :) Bumm a fejbe!

Mert játék.
Na, azért nem olyan vészes a helyzet... Ez egy kitûnõ játék. Ok, vannak benne hibák de igen jó.

Na ja de akkor ugya azt a gombot kell nyomni mint amivel elkaptad, nem a lövés gombal, mert azzal leüti.

Alexease
Amugy az miert van, hogy kozvetlen kozelrol, valakinek 5-ot belelovok a fejebe, es meg mindig uvolt?!?! :)))))
Igen de amikor elkaptad a drivert akkor azt irja, hogy interrogate(lehet,hogy tévedek). Érted?
Tehát nem is volt más lehetõségem!
Alexease
Na ezert alltam nehezen neki a jateknak: "Na, szerintem így gondolták a fejlesztõk is."
Ha a "jatekmenet-script" el van cseszve, akkor baromi sokat lehet szivni feleslegesen:(( Es arra nem sok idom van.
amikor ide értem, elfelejtettem, hogyan kell megragadni a faszit, így mindig tockost adotam neki. Aztán kapcsoltam, hogy másik gombot kell nyomni...

Nem kötöszködni akarok, de egy eresz ugyan nem bír el egy embert, etért gondoltam párkánynak, de lényegtelen.

gergou
Ha persze, mert a sofornel van az info, eloszor kifaggatod, aztan vagod kupan:)

Én úgy döntöttem, hogy elõlrõl kezdem az ereszes pályát. Elõször végigmegyek a két szobán (gépek izé) majd le a sofõrhöz, aztán az ablak. Na, szerintem így gondolták a fejlesztõk is.
Én egyébként kapcsiból a földszintre mentem és azt láttam, hogy hugyozik egy pacák . Na, mondom ez lesz az akit én keresek. Oda settenkedtem ,megjelent a "grab character" a Sammy gyerek csak egy nyakast osztott ki, aztán jött a megnyugtató "mission failed" felirat...
gergou
Szoval a lenyeg, hogy en is ezen gorcsoltem egesz vegig, de minden hullat egy helyre ( sotet ) behordasz, es az ereszen nem szolal meg a riaszto!

Mellesleg az nem cso, nem parkany, hanem Eresz:) Aki meg nem latott ilyet, azt sajnalom:)

gergou
`Edited`

Nem a game a rossz! az osszes hullat rakd sotet heLYre, es nem szolal meg a riaszto!!!!

gergou
Nem a game a rossz! az osszes hullat rakd sotet hejre, es nem szolal meg a riaszto!!!!

Én az erkély röl ugrottam és elkaptam a párkányt. Azon elfüggeszkedtem az ablakig aztán be. A szemben lévõ falig nem tudtam elugrani, de ha bal fele ugrottam a (erkélyel padlójával egyvonalban lévõ) párkányt el tudtam kapni, a saroknál kanyar továb az ablakig aztán be. Lehet egy dologról beszélünk, csak én vagyok hülye.