Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van az auto mentésem és a kvikk ami akkor van mikor a csávót mutatja a kamera a telefonnal:) rá 2 mp re már veszem is fel
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
De most tényleg: jól visszagondolva nekem is az volt a baj, hogy sokat pepecseltem azzal, hogy a megfelelõ helyet kiválasszam a lehallgatáshoz (nehogy észrevegyenek, jó rálátás). Ekkor nekem is beszólt a néger csávó, hogy a francot csinálok, vége a küldetésnek.
Aztán másodjára uzsgyi át a patakon, be a bozotba, azt hagy szóljon.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
sonic: nem is hittem volna, hogy megcsinálták ezt is:). Amúgy nem nagy levegõt vesz, hanem kilégzés után nem vesz levegõt. (Asszem a lövészek igy csinálják.)
Fisher hangja Michael Ironside:)))
És nem a kutya a gond!!!
Szerintem 1x-ubb +kerdezni es ha valaki ugyis alaszol.Es ha ismetlik akkor mi van?
Ez egy forum.Ezert van.
amse
hibax: a hiba(x) az Ön készülékében van...
A legidegesitõbb szerintem az automata ajtó, ill., hogy cipekedés közben nem lehet kinyitni. A másik baromság a távcsöves puska használata. Egy kezdõ kezében nem remeg igy a puska. Ez meg egy elit. Na mind1. Még jó, hogy gyors a load.
Lényeg a nagykövetség. A kutyust fejbelõttem, megvártam, hogy utánamjöjjön a bódé mögé. Szvsz az átvezetõ anim után GYORSAN meg kell inditani a lehallgatást, mert különben lemaradsz. Nálam is volt ez a jelenség, utána kicsit jobban szedtem a lábam és jó volt. (Közvetlen a fû szélérõl nyomtam.)
Ott tényleg van egy csõ de az függõlegesen áll.
Amirõl meg te beszélsz az az eresz.
Hát,ba meg kell magyarázni hogy mi az az eresz?
Az ereszre visszaterve, hat nem tom melyik parkany nez ki ugy mint egy cso felbevagva... Mert ennek ures a belseje, es bele nyul sam, csak nezzetek meg jobban nightvisionnal...
`Take a look to the sky just before you die`
Mindenkinek koszonet aki valaszolt a kerdesemre.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
De most komolyan: egyet lõjjj bele, de azt a közepébe. :) Bumm a fejbe!
Tehát nem is volt más lehetõségem!
Ha a "jatekmenet-script" el van cseszve, akkor baromi sokat lehet szivni feleslegesen:(( Es arra nem sok idom van.
amikor ide értem, elfelejtettem, hogyan kell megragadni a faszit, így mindig tockost adotam neki. Aztán kapcsoltam, hogy másik gombot kell nyomni...- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én egyébként kapcsiból a földszintre mentem és azt láttam, hogy hugyozik egy pacák . Na, mondom ez lesz az akit én keresek. Oda settenkedtem ,megjelent a "grab character" a Sammy gyerek csak egy nyakast osztott ki, aztán jött a megnyugtató "mission failed" felirat...
Mellesleg az nem cso, nem parkany, hanem Eresz:) Aki meg nem latott ilyet, azt sajnalom:)
Nem a game a rossz! az osszes hullat rakd sotet heLYre, es nem szolal meg a riaszto!!!!