48078
-
Lateralus #47517 Jobb volt mint 2 éve. Akkor a Fujifilm retró MILC-e volt a sztár, most pedig tarolt a fullframe. -
G_ArchAngel #47516 Probaltam, allitolag a Bartok es a Kossuth kozott kellett volna lennie, de nekem nem jott be
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#47515 Csak egy kerdes... a Fotokina az kinek hogy jott be? -
G_ArchAngel #47514 Majd a fullframe, addig kuss!:) -
#47513 Fuji az mar smafu? -
G_ArchAngel #47512 Amig Canon/Nikon/Pentax/Sony log a nyakunkban, addig sznobok nem leszunk:)
Az Olynak mar van finom darabja, amitol hipstersznobkocsogwannabeartist kulsod lehet, de a tobbinek csak kommersz jatekai vannak,
Vegyel Rolleiflexet (vagy csinaltasd meg, ami a padlason van), azzal megkapod a vagyott kulsot. -
#47511 Ezzel en is egyetertek... tulajdonkepp en legszivesebben nem hasznalnek semmilyen strapet de hat en csak wannabe kattingato vagyok ezert gondoltam, hogy beszerzem ezt a szeriatartozekot is :D
Amugy a Lastolite EZYBOXommal egeszen ubersznobosan tudok kinezni am! :D -
G_ArchAngel #47510 Kai ota tudjuk, hogy komoly fotos nem hasznal strap-et, csak wannabe kattingatok... -
#47509 Ilyenből emlékszem (talán itt a topicban volt róla kép sok éve) olyan típusra, ami hasonlóan pisztolytáskásan illeszkedett, viszont volt talán egy derékpántja vagy egy karabiner rajta a fényképezőgépnél, hogy övre is lehessen kapcsolni - előnye, hogy mozgás (pl. futás) közben nem csúszkál, verődik ide-oda. -
Lateralus #47508 Ezt még nem, de két hasonlót próbáltam, és az egyiket kb. 2 éve használom is.
Nekem bejött. "Újra szól a hatlövetű" érzés. Elég kényelmes, annyi fenntartással, hogy jobban kell figyelni a mélyebben és oldalt lógó gépre, de még semmilyen problémám nem volt ebből. -
#47507 hat ez szuper... de ez nyakba akaszthatos ami ugye nem az kell van. -
#47506 Ha nem 5kilós a géped, szerintem ez elég. -
#47505 Velemeny errol?
Keresek valami faintos vallpantot mert unom, hogy a nyakamban log... -
#47504 nem, pár napja töltötték fel. sztem a Profile Date Time a fényképezők készülék érzékelőjének a gyártási dátuma lehet vagy passz -
#47503 Akkor töltötték fel?? -
#47502 You wish... :) -
#47501 igen a helyzet ez lehet. de amit dátumot én találtam az mire vonatkozik? -
#47500 Akkor valószínűleg átírta az exif-et a fácse,mikor feltöltötték.
Ez lehet hülyeség, de másra nem tudok gondolni. -
#47499 ott azt írja amikor letöltöttem :( -
#47498 Hölye! -
#47497 Creation date -
#47496 Szűz csaj után az is... -
#47495 köszi, a Profile Date Time lesz az? vagy az az hogy mikor gyártották a fényképezőt? :D -
#47494 Keress exif-adatokban....
Vannak erre progik...egy free a "PhotoME Beta" pölö. -
#47493 A fütykösöd.
-
#47492 Huuuuuaztadurva..ez tecc!:) -
#47491 tudom rossz ember leszek és nem ide való, de hülyeség lenne új topicot nyitni.
meg tudom mondani egy facebookról leszedett képnél hogy mikor készült? mert gyanítom a feltöltés dátuma nem a készítési is. simán windows részleteknél a letöltés dátumát adta ki -
G_ArchAngel #47490 A DSLR-ekkel nincs is sok baj, a NEX-ek neznek ki olcsonak, holott nem azok. A design tukrozhetne az arukat. -
#47489 IMHO az a77 nagyon pofas darab es nagyon kenyelmes. :D -
G_ArchAngel #47488 legalabb formaja lesz a ketpalcas Sonynak -
#47487 ehh -
#47486 Hassy 135 kamera DSLR/DSLT :)
-
#47485 Randa. -
#47484 Offisöl szájt
legjobban ez tetszik:
"The grip is made out of real wood. The company used carbon fiber, titanium, leather and gold to build this camera." -
#47483 Hasselblad Lunar:
Sony E-mount (azaz a NEX)
24Mp szenzor (A77 es NEX7)
Hasselblad inyencsegek, pl fa markolat (is)...
Ara kb 5000 Euro lesz.
Na ez azert mar valami nem? :D -
#47482 Nikon meg beujit :D -
#47481 Na ki nem mutatott be FF gepet? Na ki? A Pentax! Latjatok milyen egyedi! :D
Nikon D800, Sony A99, Canon 6D
De a Pentax megmutatta, hogy nem kell semmi ujdonsag... egy kis rancfelvarras eleg es azt rogton el lehet adni 2 peldanyban! K5 MkII es K5 MkII e!
*rendkivulduhos* -
#47480 -
#47479 ha barmilyen oknal fogva a Canon lesz az egyetlen valasztasom akkor megtanulok rajzolni vagy festeni :) -