48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Abban tudtommal müxik.
    Vagy nem?
  • Biboldeaux
    O/A?
  • Blasta
    Milyen böngészőt használsz, hogy nem müxik a "válasz erre" kapcsolód?
  • Dzsini
  • Biboldeaux
    :D
  • tomsolo
    hmm...
  • Galy
    mi kell ahhoz, hogy ki akard használni?

[ÉRDEKLŐDIK]
  • Dzsini
    hát, annyi kell különben nem lenne alatta a fórumnak értelme :o)
  • Dzsini
    nekem nincs rá szükségem. eladnám úgy ahogy van, nem tudom és nem is akarom kihasználni egyelőre.
  • Biboldeaux
    Csak azért kérdem, mert majdnem mindegyik cikkben van valami tévedés.
  • Dzsini
    ha nem is ő szerkeszti, de látszik, hogy majdnem 1 az 1ben a dpreview hírei kerülnek be ide lefordítgatva 1-2 nap késéssel.
  • G_ArchAngel #7499
    Én sem dobnám vissza a Nikon D70*et, de minden alapkiegészírővel kicsit hűzos lenne...:)
  • Blasta
    Még mindig meleg van
  • Biboldeaux
    Te szerkeszted az sg-s digicam híreket?
  • Dzsini
    bezzeg a Fuji... idáig csak az S20pro az egyetlen amire cserélnék :)
  • G_ArchAngel #7495
    50-es ISO helyett 80-as a legkisebb...
    ezt nem értem...

de a keresőjén sem fejlesztettek - valamit hagyni kell az FZ30-nak is...
  • Dzsini
    a legújabb digitális téglákból építjük a következő generációs digitális házainkat :o) 50%al szebb, mint a hagyományos analóg téglák....

FZ meg azzal a bitang méretű optikájával ijesztően néz ki :)
  • G_ArchAngel #7493
    szinte mindent belepakoltak, ami hiányzott az FZ10-ből: AF-segédfény, többpontos fókusz...
  • G_ArchAngel #7492
    nah, lassan elkezdhetem hirdetni az FZ10-esem...:)
  • Lateralus
    A Pana FZ gépek meg még 3-4 modellfrissítés és úgy fognak kinézni mint egy digitális fényképezőgép, nem egy digitális tégla.

[LATERALUS MA GONOSZ, MERT MELEG VOLT ESTE]
  • Dzsini
    amíg ilyen áron ilyen minőséget nyújtanak minek több? hobbicélra szinte tökéletes, és a manuális képességeivel művészkedni is lehet. 4MP meg bőségesen lehet nyomtatni is.
  • Lateralus
    Az A90-nél majd annk örvendezhetünk, hogy visszakapjuk a kihajtható LCD-t, kapunk EXIF 2.21 támogatást firmware-ben, meg a legújabb Canon Pixo (vagy mifene) nyomtatók támogatását és 30 másodperc helyett 2 perc mozizási lehetőség lesz.
  • Lateralus
    Persze, a vásárlóknak bőven elég az a tudat, hogy minden évben a legújabb nevű modellt veszik. Nem kell feltétlenül, hogy az más legyen mint elődei, vagy neadjisten többet tudó...:)
  • Dzsini
    raktak rá "nyomtassunk" gombot, meg kapott friss firmwaret :) továbbra is canon A széria rulz :)
  • Lateralus
    Új Canon A85, az "ami bevált, azon ne (sokat) változtass" jegyében:

link

Valamint új Panasonic FZ20 és egyéb Pana gépek:
    Rövidesen az itteni hírekben is !

link
  • Galy
    mé nem nekem jutott eszembe? :D
  • Biboldeaux
    lál
  • tomsolo
    :DDDD

Shoot First, Drink Later

The world's first bottle cap tripod by Yodobashi. It magically turns a bottle into a tripod, ideal for night shot and self protrait. The bottle cap tripod fits bottles with 28.5 to 30.5mm diameter.
  • Biboldeaux
    Ha nincs igényed nagyobb felbontásra, akkor mindenképpen.
  • Styrex
    A Canon A60 -ról mi a véleményetek, érdemes még venni 42e-ért?
  • Kori
    köszi megnézem
  • G_ArchAngel #7479
    ennyi van a fotozz.hu-n: link
  • Kori
    Nikon 3.2 géphez tud valaki helyet ahonnan a magyarnyelvű leírást le lehet tölteni????????????
  • Biboldeaux
    htx, megveszem
    mármint az újságot
  • Lateralus
    A mostani Fotó Art magazinban van egy teszt, ahol 18 állványt hasonlítanak össze, Manfrotto, Velbon, Hama, Unomat márkák közül. Azé írom, mert nemrég ez volt a téma.
    A rezonanciát és a szolgáltatásokat vették alapul főként. Egy filmes tükörreflexessel próbálták, tükörfelcsapás nélkül, kioldózsinórral, és egy lézerpointerrel nézték, hogy a 3 mérette lévő vonalkázott papíron mekkora az elmozdulás.
    Az érdekesség, hogy a Hama állványok kikaptak ugyan, de nem megalázóan a Manfrottoktól. Ha az árukat nézem, akkor úgy látszik megéri. Az Unomatok még a Hamáknál is gyatrábbnak bizonyultak.
    Ha az árat is értékelési szempontnak veszem (és miért ne venném) akkor a 18-ból legjobb a Manfrotto 190CL lett egy Manfrotto 029-es fejjel. Ez a kombó a cikk szerint bruttó 42ezer forint. Egyébként a vizsgált 4 Manfrotto közül a legolcsóbb összetétel volt.
  • Biboldeaux
    Azért mondom, csak kijelölöd az összeset és ráhúzod a progi ikonjára. Ennél jobbat még nem találtam.
  • Timber
    jaja ... csak lusta vagyok ^.^ vegigklikkelni mindet meg stb ... ^.^
  • Biboldeaux
    nem én töltöttem fel, de mindegy is, nem? (használj reget-et)
  • Timber
    mondjuk egy jo vaku forgathato fejjel jol jott volna ... es akkor nem csillan be egy ket helyen ^.^
  • Timber
    300as 1:2es macro az mar eleg tele nem? ^.^