48078
-
#7510 Abban tudtommal müxik.
Vagy nem? -
#7509 O/A? -
#7508 Milyen böngészőt használsz, hogy nem müxik a "válasz erre" kapcsolód? -
#7507 -
#7506 :D -
#7505 hmm... -
#7504 mi kell ahhoz, hogy ki akard használni?
[ÉRDEKLŐDIK] -
#7503 hát, annyi kell különben nem lenne alatta a fórumnak értelme :o) -
#7502 nekem nincs rá szükségem. eladnám úgy ahogy van, nem tudom és nem is akarom kihasználni egyelőre. -
#7501 Csak azért kérdem, mert majdnem mindegyik cikkben van valami tévedés. -
#7500 ha nem is ő szerkeszti, de látszik, hogy majdnem 1 az 1ben a dpreview hírei kerülnek be ide lefordítgatva 1-2 nap késéssel. -
G_ArchAngel #7499 Én sem dobnám vissza a Nikon D70*et, de minden alapkiegészírővel kicsit hűzos lenne...:) -
#7498 Még mindig meleg van -
#7497 Te szerkeszted az sg-s digicam híreket? -
#7496 bezzeg a Fuji... idáig csak az S20pro az egyetlen amire cserélnék :) -
G_ArchAngel #7495 50-es ISO helyett 80-as a legkisebb...
ezt nem értem...
de a keresőjén sem fejlesztettek - valamit hagyni kell az FZ30-nak is... -
#7494 a legújabb digitális téglákból építjük a következő generációs digitális házainkat :o) 50%al szebb, mint a hagyományos analóg téglák....
FZ meg azzal a bitang méretű optikájával ijesztően néz ki :) -
G_ArchAngel #7493 szinte mindent belepakoltak, ami hiányzott az FZ10-ből: AF-segédfény, többpontos fókusz... -
G_ArchAngel #7492 nah, lassan elkezdhetem hirdetni az FZ10-esem...:) -
Lateralus #7491 A Pana FZ gépek meg még 3-4 modellfrissítés és úgy fognak kinézni mint egy digitális fényképezőgép, nem egy digitális tégla.
[LATERALUS MA GONOSZ, MERT MELEG VOLT ESTE] -
#7490 amíg ilyen áron ilyen minőséget nyújtanak minek több? hobbicélra szinte tökéletes, és a manuális képességeivel művészkedni is lehet. 4MP meg bőségesen lehet nyomtatni is. -
Lateralus #7489 Az A90-nél majd annk örvendezhetünk, hogy visszakapjuk a kihajtható LCD-t, kapunk EXIF 2.21 támogatást firmware-ben, meg a legújabb Canon Pixo (vagy mifene) nyomtatók támogatását és 30 másodperc helyett 2 perc mozizási lehetőség lesz. -
Lateralus #7488 Persze, a vásárlóknak bőven elég az a tudat, hogy minden évben a legújabb nevű modellt veszik. Nem kell feltétlenül, hogy az más legyen mint elődei, vagy neadjisten többet tudó...:) -
#7487 raktak rá "nyomtassunk" gombot, meg kapott friss firmwaret :) továbbra is canon A széria rulz :) -
Lateralus #7486 Új Canon A85, az "ami bevált, azon ne (sokat) változtass" jegyében:
link
Valamint új Panasonic FZ20 és egyéb Pana gépek:
Rövidesen az itteni hírekben is !
link -
#7485 mé nem nekem jutott eszembe? :D -
#7484 lál -
#7483 :DDDD
Shoot First, Drink Later
The world's first bottle cap tripod by Yodobashi. It magically turns a bottle into a tripod, ideal for night shot and self protrait. The bottle cap tripod fits bottles with 28.5 to 30.5mm diameter.
-
#7482 Ha nincs igényed nagyobb felbontásra, akkor mindenképpen. -
Styrex #7481 A Canon A60 -ról mi a véleményetek, érdemes még venni 42e-ért? -
#7480 köszi megnézem -
G_ArchAngel #7479 ennyi van a fotozz.hu-n: link -
#7478 Nikon 3.2 géphez tud valaki helyet ahonnan a magyarnyelvű leírást le lehet tölteni???????????? -
#7477 htx, megveszem
mármint az újságot -
Lateralus #7476 A mostani Fotó Art magazinban van egy teszt, ahol 18 állványt hasonlítanak össze, Manfrotto, Velbon, Hama, Unomat márkák közül. Azé írom, mert nemrég ez volt a téma.
A rezonanciát és a szolgáltatásokat vették alapul főként. Egy filmes tükörreflexessel próbálták, tükörfelcsapás nélkül, kioldózsinórral, és egy lézerpointerrel nézték, hogy a 3 mérette lévő vonalkázott papíron mekkora az elmozdulás.
Az érdekesség, hogy a Hama állványok kikaptak ugyan, de nem megalázóan a Manfrottoktól. Ha az árukat nézem, akkor úgy látszik megéri. Az Unomatok még a Hamáknál is gyatrábbnak bizonyultak.
Ha az árat is értékelési szempontnak veszem (és miért ne venném) akkor a 18-ból legjobb a Manfrotto 190CL lett egy Manfrotto 029-es fejjel. Ez a kombó a cikk szerint bruttó 42ezer forint. Egyébként a vizsgált 4 Manfrotto közül a legolcsóbb összetétel volt. -
#7475 Azért mondom, csak kijelölöd az összeset és ráhúzod a progi ikonjára. Ennél jobbat még nem találtam. -
#7474 jaja ... csak lusta vagyok ^.^ vegigklikkelni mindet meg stb ... ^.^ -
#7473 nem én töltöttem fel, de mindegy is, nem? (használj reget-et) -
#7472 mondjuk egy jo vaku forgathato fejjel jol jott volna ... es akkor nem csillan be egy ket helyen ^.^ -
#7471 300as 1:2es macro az mar eleg tele nem? ^.^