188
Alvin és a mókusok
-
Zoleeca #28 Megvettem. Jó. vedd meg. Jó.
A mellékelt videó gyenge. -
Zoleeca #27 "ezek a nyomik meg miért adnak ki új albumot"
Mutass valami jobbat, amit te csináltál. Ha egy kicsit is figyelnél a szövegekre akkor lehet hogy tetszene. Látom nyitottál Sepultura topicot. Az biztos jobb.
Egy 65 éves meg ne ugráljon :) -
#26 Ez az egyik legjobb magyar zene! -
#25 lépj rá a fékre!
amugy abban igazad van, hogy sokan csak a balhé miatt mennek koncertre, és tényleg elszúrják a többiek jókedvét -
#24 ezek a nyomik meg miért adnak ki új albumot? ez elkeseírtő. minden divatpank gyerek ott ugrál a színpad előtt jaj mert ez milyen kemény meg faszom tudja. hogy nekik is csak a kezük lenne föld felett! meg a geci kopaszoknak akik bejönnek balhézni. kis pöts emberek és ott keménykednek. a kurva anyjukat. meg a köcsög biztonságiaknak is. mi a faszért vannak?:???????? -
#23 megjelent az új lemez: "Most is ugyan olyan jó" címmel
már hallottátok? én még nem vettem meg -
#22 alvinésa mókusok. Ha-ha-ha.Nevetnem kell.
A.A.P!!!!
(anti alvin punks)
-
#21 hát nemtom mi a jó ebben.. mostanában eléggé ellaposodtak, még egy két régi album/szám jó is volt, de ...
POP!! -
#20 előre kókuszok... -
blackgamer #19 Olvastátok?
MINDEN CD AKCIÓSAN 2000 FT-ért megrendelhető !!! -
#18 ja, és klip, nem mp3!!! -
#17 Alvin és a mókusok - Rémálom
már letölthető, szerintem jól sikerült, és végre tökéletes a minősége -
finix #15 vmi linket adhatna vki -
finix #14 na eltek meg kecsegek? -
finix #13 mier?lya,lehet neha nemyo a hejesirasom,mer az nekem nem megy .. de ez akkose nyomda .. :) -
RadeoN #12 például a 'mijen' ! :-)) -
finix #11 mijen nyomdahibak? -
RadeoN #10 KHM... nYoMdZa HuBÁk MeNdÍg AkADhAtNacK! -
#9 te hülye az uly az rövid u!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
új -
Viking #7 Az a baj hogy shadyland-en is szar minőségű az emberek és állatok album... Nincs meg vkinek jó minőségű mp3-ban, nem pedig wma-ban? Jah Alvin és a Mókusok rulez! -
#6 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Nah ez most fajt... -
#5 ez honnan ismerős?:))) -
RadeoN #3 igen, most már van két címem:
kecskefeszek.uw.hu
shadyland.uw.hu -
RadeoN #1 Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni az úly albumot?