188
Alvin és a mókusok
-
blackgamer #108 "minden energiánkat az új album munkálatai köti le, nagyon reméljük, hogy október végén megjelenhet"
az jó dolog lenne, de valami ütős régi albumokra hasonlító anyagot várok, a régi hangszereléssel -
Zoleeca #107 Gáz?
És ti mit tennétek ennek megakadájozás érdekében? Korhatáros koncerteket csinálnátok? Vagy a cd-kre írnátok rá hogy csak 18 éven felülieknek? Az sem oldana meg semmit, sőt. Rá kell jönnünk, hogy manapság sokkal hamarabb (értsd: fiatalabb korban) engedik ki hétvégenként a gyerkőcöket. Én még kb 18 éves koromban voltam először koncerten (nem Alvinra gondolok) ma már 12 sem ritka. Ez van. Erről nem ők tehetnek. -
#106 dehogynem::)
-
Takezó #105 kurvára igaza van btw.. -
T1 #104 csicska riporter... mit fikáz ez? -
blackgamer #103 nekem igen, de nincs új album, klip, semmi
csak új Alvinos tangák jelennek meg , de az engem nem érint
egy évben max 2-3 koncertre kijutok, amik nagyon rövidek szerintem, de kedvencek -
oliverspy #102 Felkéne rázni ezt a topic-ot. Már senkinek nem az Alvin a number1? -
punkers #101 Sziasztok!Ki volt Dec. 21.-én PECSA-ba? -
#100 -
#99 egyre szarabb az imidzsük.
tekk. -
Goth #98 "Amúgy meg elég szomorú, hogy nem vagy képes túlnézni a Kurva életen."
Ez az Alvin sem a régi már :/ -
Takezó #97 mekkora arca van ennek a pöcsnek -.- -
#96 "Punk Portál: Nem gáz, hogy mostanra már a középosztálybeli általános iskolások adják a rajongóitok magvát, akik szüleikkel együtt vesznek részt a koncerten?
Alvin: De! Nagyon gáz, mert igazából az óvodásokra és nyugdíjasokra apellálunk, de ők még nagyon kevesen jelennek meg. Remélem, ez majd változik!"
Sajnos a kérdés igaz. és tényleg gáz is :) -
Takezó #95 hát sztem nem ő a tapló, de mind1 -.- -
blackgamer #94 Alvin és a mókusok interjú punkportálon
ez riporter mekkora tapló!
ez a sor nagyon tetszett
Alvin: "... Összekeversz minket egy vendéglátós zenésszel, akinek ha belenyomsz egy ezrest a vonóba, akkor lakodalmasban nyomja a Tankcsapdát is. Ha nekem úgy tetszik, jövőre az Alvin Drum & B. zenekar lesz, ha úgy tetszik, rappelni fogok, de semmiképpen nem azért, mert te úgy szeretnél látni engem. ..." -
blackgamer #93 nekem a 2. is, van rajta két új szám, de az Ilyen világ zenekari támogatással nem sikerült túl jól szerintem, inkább régit hallgatom :) -
Takezó #92 sztem sokaknak, nekem is, de ne szpemmelj:C -
Errant #91 nagyon király -
Errant #90 Kinek van meg az Alvinmánia 1? -
Errant #89 A rémálom tényleg nem rosz. -
Takezó #88 nem is rossz^^ -
#87 művészklip :) -
blackgamer #86 új klip! Mikor a Földön véget ér az élet
művészklip, nekem nagyon bejön, bár Rémálom jobban tetszett, nézzétek meg!
-
blackgamer #85 Alvin már az igért új szöveggel énekli a Kurva életet, valaki véletlen nem tudja a szöveget? -
Tommy85 #84 Hali!
Nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahonnan Alvin-karaoket le lehet tölteni?
Előre is köszi! -
#83 *Csapás a világra -
#82 A legjobb a Csapás világra c. számban a "sírkövömön" szó... -
blackgamer #81 "Mikor összehugyozod magad
Olyankor megtanullak szeretni
Ha a büdös száddal ölelgetsz igyekszem
A társaságodat keresni"
itt nem "társaságot" van?
"Küzdjél már
Ne azon rágódj
Hogy a világban mi fájdít
Nem ítélkezem,
mert valahol
biztos meg van írva a lista
Ki lesz a gyenge holnaptól
és kiből válik egy mocskos alkoholista" -
#80 ...Üthetsz vághatsz
a fejedre állhatsz... -
FairCO #79 az önzetlenség hatalom!!!!
topic up! -
blackgamer #78 csak utsó válogatás albummal lett az, jó.. előtte lévő album is poppos volt, meg a Emberek.. - Élet szaga hangszerelése néhol (szöveg nem!), de Valahol ott.. lemez azért ütős darab újabb (pár éves) cd-k között -
#77 végre kaptál büntit.
az alvin már régesrég pop zene. -
Ronny #76 hörr höerr ide a dianát -
#75 alvin a legkirályabb magyar együttes nem vok punk meg rocker se de isten zene!
minden albumuk megvan.. vannak kifejezetten különféle dolgokra zenék pl ha egy ribanc csaj megcsal vagy vlaami ottvan a kottona klári... :D
meg romba dölt az életem ha már szar az életetek és KIERÁLLLYY .. értelmes volt :D -
#74 má megjelent -
#73 Figy lehet hogy ez már le van írva de mikor jelenik meg az újalbum?? -
#72 szivesen :) -
#71 Értelmes válasz :)
Köszi, hogy feltetted! -
#70 aham -
#69 Hehe! Ez a kép van a honlapjukon is!