188
Alvin és a mókusok
-
#148 A pályázat 2008. május 22-től június 20-ig tartott. A győzteseket hamarosan kihirdetjük!
köszcsi
-
#147 Üdvözlet Forumozók!Gondolom Ti is tudjátok hogy idén fellép az ALVIN a VOlt fesztiválon(júl.4-én) ezzel kapcsolatban találtam egy oldalt amit szeretnék Nektek megmutatni mert érdemes csekkolni..a lényeg h nyerhettek VIP bérletet a fesztre,80EZER forintos italbónt és 6 személyes luxus lakóautót..tehát logikusan viheted magaddal 5 barátodat :P..ha érdekel Titeket nézzétek meg: www.tefilmedtenyarad.hu -
blackgamer #146 őszre új lemez -
batmunkh #145 a kurva élet nagyon ott van -
blackgamer #144 Valahol, ott a lábad előtt
Máshol jársz
Jópofa
Jézusnak volt-e szakálla?!
hangulattól függ -
#143 szerintetek melyik a legjobb album? -
#142 Ilyen topik is van, tök jó.
Best punk együttes számomra -
#141 az új albuma egy rakás szar.
de kurva élet for evör -
blackgamer #140 új honlap jobb mint volt, jöhetne új lemez is -
#139 Sziget nagyon flash volt:) -
blackgamer #138 Én még tükörbe tudok nézni klip
semmi extra, de legalább HD minőségben raknák fel, guvaszthatom a szemem arra a kis képre... -
#137 vmelyik agyas belelökött a medencébe elázott a csukám majdnem megfagytam :D -
#136 na csak lejátszották... am nem volt vmi nagy durranás... -
#135 Remélem most több számot is fognak játszani a legújabb albumukról főleg a tolerancia földjét mert azért 2 koncert óta könyörgöm :D -
#134 ott leszek :D
meg még vagy 5 haverom -
#133 ma koncert srácok, ZP -
#132 kocka... -
#131 spam... -
#130 30-án irány a ZP! Lehet előkészíteni a fém százasokat :D -
punkers #129 Benne vagyok a klipben jheee :D:D -
RadeoN #128 és milyen helyesírásí hibákkal...de ahogy visszaolvasom magam, nem a mostani az első rádöbbenésem... -
RadeoN #127 hehe, milyen topikokat nyit az ember 15 évesen... :)) -
#126 kicsit Pendulum Voodoo People remix videóklip beütése van ennek a bekötött kézzel szaladgálásnak :P -
#125 Gödörben ki volt pénteken? :D az utóbbi 3 közül ez lett sztem a leggyengébb koncert, a grenma énekesétől meg a falra mászom... tiszta emo bohóc és az a herélt hang... -
blackgamer #124 elkészült az új klip, Mi ilyenkor szoktunk sírni
vágások túl gyorsak, alig látni valamit, a legvégén amikor a parlament összedől az jó -
blackgamer #123 szerintem mindenkinek megvan :) -
#122 a mostani előzenekar ez a The Grenma vagy micsoda vmi szörnyű ahogy vernyákol a csávó xD
február 8. A38
ezen rajta vok ^^
-
#121 márc. 16. gödör!
Vkinek megvan a máshol jársz c. szám? -
#120 valahol azt olvastam hogy a Mi ilyenkor szoktunk sírni számhoz klipet forgatnak
remélem jó lesz -
#119 csütörtökön A38-on jót pogóztam :D haveromnak az orrát vki szépen bekönyökölte de a hideg sör jót tett neki :D -
#118 -
#117 jaja!! :D Én is ott voltam :) Kurva meleg volt :P Egyik haverom pólóját a színpadról szedtük össze :D -
punkers #116 Nagy volt a szülinapi koncert... :) -
punkers #115 na megvan már valakinek az album?nekem majd jövőhéten hozza a postás :( -
#114 jah már azt meghallgattam -
blackgamer #113 de egy szám már a honlapon hallgatható! -
#112 jah sry december 9-én jelenik meg hivatalosan... -
#111 nah nemrég kijött az album még sajnos nem hallottam a számokat de mingyá bepótolom -
punkers #110 Nagyon várjuk.... -
blackgamer #109 A lemez "Mi ilyenkor szoktunk sírni!" címmel fog megjelenni várhatóan november közepén.