188
Alvin és a mókusok
-
#68 Nem tudtam elküldeni, de ha érdekel nézd meg
honlapomon
az egyebek menüben, a loál résznél találod -
#67 Oké, elküldöm amint tudom, most vmiért baszaxik az emailem, küldtem volna el és nem tudta. -
#66 [email protected] -
#65 Na megtaláltam /nem a doboz alján volt, de csak azért mert régebben már átkutattam egyszer nemtommér/ szal ha kell akkor adj email cimet és elküldöm. -
#64 Akkor előkeresem a könyvet, asszem tudom hol van, egy dobozba bebasztam, miután levizsgáztam földrajzból, ugyhogy kiszedem, de amilyen a szerencsém tuti a legalján van :D nonembaj -
#63 Hát ez felettébb érdekel! Ha nem nagy munka, megnézném!
Amúgy én 10-edikes vagyok (ha érdekel) -
#62 Huh nemtom asszem 9 (bár én 11edikes vagyok, de abbol tanultunk.)
viszont nem hiszem h olyan ismert lenne az a fajta tk mert a sulim igazgatója irta akji földrajzszakos, de ha kiváncsivagy rá bescannelehetem és elküldhetem. -
#61 Mi? Belerakták őket a könyvbe? Hányadikos könyv? -
#60 Én is de már kevésbé mint régen, persze enek nem csak azaz oka h nem ugyon olyan jó mint régen, hanem az is, h jobban szeretem a metalt.
De a régebbi alvin számokat még mindig meghallgatom ha olyanom van. fel tud viditani. a hangulata v nemtommi :D
Ja és még vmi a tavalyi földrajz könyvemben van egy kép alvinékról. Nem tom h kerültek bele.A rasszoknál. :D -
#59 Hát ja...ez ellen semmi nem használ... :P
De attól én még szeretem a bandát, és fogom is. -
#58 Jaja. És azt érzi h "énmosthűdevagánygyerekvagyok"
Elkurvul a világ -
#57 Ja. Nem tudom, mit ért meg abból egy 10 éves gyerek, amit ők énekelnek...max jókat röhög, amikor elhangzik egy-egy tsúnyaszó. -
#56 Jaja.
És az a legszarabb h az alvin "közönsége" is egyre kurvul elfele. És erről csak részben tehetnek alvinék, dehát szinte már borzasztó h mivel találkozhat az ember egy alvin koncerten: Az első sorba 10év! körüli gyerekek állnak és fényképezik alvinékat a mobiltelefonukkal. Pedig 2 éve még nem volt ez igy. Ez azért elkesetritő. -
#55 Annál jobbat már úgyse lehet csinálni. -
#54 Jó de össze se lehet hasonlitani a kurva élettel pl. vagy bármelyik régebbi számmal. -
#53 Azér' nincs azzal a dallal semmi gond, bármelyik albumukra felférne (fel is fért). A gitár még kellemes is benne.
Az újrahangszerelt dalok lesznek érdekesek. -
#52 Hát nem a legjobb sőt. Régen nagy Alvin fan voltam, dehát romlik a szinvonal. Nem tom mi van emberek. Lehet h még elvből dicsőitenem kéne az Alvint mivel kicsiny városom szülöttei, ezért büszkeségből satöbbe, de szomorú romlik a szinvonal -
#51 Hát, nekem ez olyan közepes szám.
Hány pénz lesz az album? -
blackgamer #50 kinek hogy tetszik az új szám? szerintem nem rossz (bár régiek jobbak voltak :)
Csapás a világra
Hogy lett itt ennyi jófej hirtelen,
máig nem értem
Mintha futószallag szarná őket
És én még attól féltem
Hogy ahogy múlnak az évek semmivé lesz
minden eszme
De rögtön újraéled a birkák közé
egy kóbor kutyát eresztve
Te csak fogd be! Te csak hallgass!
Persze megvédenél mindenkit!
Nem mond már nekem, hogy manapság már
senki sem súg be senkit.
Megvan a módszer mindenre hidd el.
Csak haladni kell a korral
Ebben a kurva nagy liberált világban is
Tudni kell, hogy ki mit forral
Édes élet
Lehet hogy a valaki téved
Figyellek téged
véged
és még
Azt hiszed megéred a holnapot
Hogy lett itt ennyi jófej hirtelen
máig nem értem
Lassan már kezdem elhinni
Hogy túl sokat éltem
Tegnap még hitted
mára meg már érvénytelen
Két lábon járó emlős
mégis gerinctelen
Ez az hajrá! Miért nem állsz fel?
Na gyerünk most püföljed a melled
Tudod Mártírnak rossz vagy Csak a
tükörképed a szívszerelmed.
Erre tovább, ez lesz az út
Optimista kilátással
Ne izgulj Úgysem
szembesülsz a kiáltással
Édes élet
De én szomjazom a véred
Figyellek téged
véged
és még
Azt hiszed megéred
a holnapot
De én majd emlékművet állítok az összes hibádnak
Én leszek a legsúlyosabb csapás a világnak!
Még megérjük lassan
Hogy a rák ellenszere sem lesz titkos
Minek tervezzek bármit?!
Hiszen már a halál sem biztos
Ha mégis meghalok
A sírkövömön jó lenne,
ha ez állna
"Remélem leklónoznak
és valóra válhat
Frankeinstein álma"
Csapás a világra! -
blackgamer #49 boltban annyiba kerül, de ha Alvinéktól rendeled, akkor csak 2000 HUF + postaköltség (pár száz forint), bár nem tudom van-e még az akció, de gondom igen -
Zoleeca #48 Igeen?
Basszus! Én Debrecenben vettem a Rock-Nessben!
Akkor most átvertek? -
blackgamer #47 :) pedig megjelenés napján is 2000 Ft volt -
Zoleeca #46 Értem mire gondolsz, és van benne valami. Ilyesmit írtam én is.
Amúgy télleg, most látom, hogy 2000 ft a "Most is ugyanolyan jó" Bezzeg én még 3100-ért vettem meg tavaly :(((((
De ez pozitív. -
blackgamer #45 Alvinéknak saját kiadójuk van, ezért is tutdják pl. 2000 Ft-ért adni a dupla albumos cd-ket, és kirakni weblapra számokat
nem hiszem, hogy ők be lennének skatujázva, mint a többi együttes akik kiadótól függnek -
#44 Az a baj, hogy egyes zenekarokat kiakarnak sajátítani, és hogyha ez nem így lesz, már rosszul érzik magukat...persze hülyén fogalmaztam meg. -
Zoleeca #43 Egy zenekarnak általában az a célja, hogy sikeres legyen. Ha ezt elérik akkor annak örülniük kellene. De ha elérik, akkor sokan szeretik, ha sokan szeretik, akkor divat. Ha divat, akkor azok akik régebben szerették megutálják, mert már nem annyira vagány, hogy senki sem ismeri, csak ők igen. Kérdem én: most akkor hol van itt az arany középút?
Persze az már baj, ha mondjuk a kiadók, meg mittudomén mik mondják meg hogy milyen legyen az album, hogy bevegye a tévé meg a rádió. Ha ilyenkor a zenészek leszarják az a jó. Kiadót könnyebb keresni, mint a régi rajongók helyett újakat.
Ha meg a zenekar magától változik, az természetes. Mindenki fog, ahogy öregszik. Minden bizonnyal, már ők sem olyan lázadóak mint tíz évvel ezelőtt. De senki sem marad az.
Eleve a punk és a zenész szerintem nem össze egyeztethető. A Punk zenész, kicsit pánk de csak annyira hogy punk zenét csináljon. Ha lelkes híve lenne a punkság nagy elveinek, leszarná a zenekart, mert anarchia meg minden. Holott egy zenekar rendet kíván. Ezt szerintem csak így lehet. -
Goth #42 Ez megint nagyon kifejező komment volt.
És te mi a faszért vagy?
---> #31 -
Goth #41 Attól mert valami pop lesz még nem feltétlenül lesz szar is. Jó marketinggel befuthana bármelyik underground zenekar és pop lenne, akkor már egyből utálnád ugye?
demét? :O -
Goth #40 PunkPopSuperstar album naggyonrulez -
blackgamer #39 új oldal, új klip: Sziámi -
#38 Nem akarok egy régi vitát feléleszteni, de szerintem elég gáz szídni valamit, amit más alkot.
Amúgy nagyon jó a zenekar! -
blackgamer #37 Alvin és a mókusok - Hajnal.mpg (35 MB) -
#36 tudtok vmi jo alvin web oldalt?
-
RadeoN #35 jééééézus, ezt a topikot én nyitottam...
huh
-
#34 okos megszólalás
van egy ilyen ismerősöm
nagyon de nem szeressük
de te ettől kemény vagy
[irónikus] -
#33 itt egy új oldal!
http://diak.jaisz.hu/~t02acz/index.htm
-
#32 Na nem akarlak egyből lebaszni, mert az mégiscsak hogy nézne ki, de vazze nem az Alvinnal van bajom, mivel a RÉGI dolgaik tetszettek, azzal van bajom ami most a nagy divat pank-rokk körül szokott lenni... felkapják őket és akkor már annyira elszalad velük a ló hogy teljesen átalakulnak és fullra mást játszanak mint kéne...
-
Zoleeca #31 Egy bölcsesség az Alvin és a mókusok honlapjáról:
"Annyi lenne a hozzáfûzni valóm, hogy nem kell a bandát túllihegni, hogy mit miért csinálnak, egyszerûen zenélnek, ami nekik tetszik. HA tetszik a dolog, szimpatizálj velük, vedd meg lemezeiket és a koncertjeikre látogass el, ha nem akkor meg menj a picsába! Ilyen egyszerû." -
Zoleeca #30 Na, hát akkor irány a Sepultura topic. Nem mondom hogy rosz zene, sőt egy időben még hallgattam is.
Vannak zenekarok amiket én sem szeretek, de attól még nem kell fikázni, ugyanis azt legkönyebb, alkotni valamit sokkal nehezebb. Ha nem tetszik a zene, akkor is értékelni kell az energiát amit belefektettek, aztán vagy tetszik és megveszed/hallgatod vagy nem. Ennyi. Nem pedig nyomizni, meg köcsögözni. -
RadeoN #29 á, nemkicsit jobb... :)