2691
  • Sidyuski
    Srácok! Elméletileg kiktattam a zöldfost! Viszont az a genyo James vissza küld! Ott van trutyi! rányitom az összes gáz csapot! Jól teszem ugye? Szoval a lényeg hogy miután rányitoma csapokat én is kapok az áldásbol egy keveset! aztán meg nem tudom merre kell menni és szépen rám robbantják az épületet! Mit kell tennem?? Léci Léci irjatok nekem valami megoldást
  • Seth
    Na akkor leírom én hogy csináltam
    Futottam mint állat....:d
    Bővebben, soha ne állj meg,ahol lehet , emelkedőknél ugrálj, úgy gyorsabban mész
    A nagy teremben, ahol a tábortűz is van(volt), ott végig a külső peremhez legközelebb menjél ( belül hosszabb a táv). AZ említet omlós résznél csak simán középen mentem. A kapcsolónál meg csak rakd bele a medált. Ha időben érkeztél, akkor akármi történhet, sikerülni fog, ha nem akkor omlás :D
  • Agy Halott #726
    Bejutottam és lelőttem azt a gépfegyveres barmot. Kaptam egy duplacsövűt es ebbe a nagy terembe érek! Felmentem az emeletre és lementem a pince felé de semmit nem találtam, csak két kapcsolót a falon, ami sztem nem müxik (az egyik bevolt zárva). A kalapos csávó kinyírt egy embert. Most itt tartok és jó lenne tudni merre tovább?

• ronhaven
    na megegyszer, harmadjara, remelem mar valaszt is kapok
    legvegen ahol a 2 racsnal a fejemre esik a ko akarmit csinalok,hogy mentel ott tul?
    mas is valaszolhat ,ne tartsátok vissza
  • Lobsterman
    Én is itt tartok. Majd ha estig nem megy akkor majd beírkálom, ha megcsináltam. Csak sötétben vagyok hajlandó ezzel a játékkal játszani :)
  • Agy Halott #723
    OK megvan! Most egy gépfegyveres lő mint állat és ez a kalapos csávó mondja, hogy menjek vhova! Hova, ha kilepek a dobozok védelméből kb. 3-4 golyó és kampec!
    HELP! pls...
  • Lobsterman
    Nem abban a teremben, hanem ha kimész az ajtón, és jobbra elmész ott a ládák alatt
  • Agy Halott #721
    Kövezzetek meg de azt a jaratot nagyon eldugták... 10 percig kóvályogtam abban a 30 m2-es sótárolóban, minden ládánál legugoltam, de nem enged! Van egy létra is itt, de arra sem tok felmenni! Erre gondoltatok?

• Agy Halott #720
    koszi #714, #715, #716! Ezt télleg benéztem...
  • Sidyuski
    Srácok! Elméletileg kiktattam a zöldfost! Viszont az a genyo James vissza küld! Ott van trutyi! rányitom az összes gáz csapot! Jól teszem ugye? Szoval a lényeg hogy miután rányitoma csapokat én is kapok az áldásbol egy keveset! aztán meg nem tudom merre kell menni és szépen rám robbantják az épületet! Mit kell tennem??
  • Seth
    ha ezek után sem megy,akko ki leszel tiltva innen ;D
  • Lobsterman
    ez jó. 2 percen belül 3 válasz :D
  • Lobsterman
    Az majd később kell az az ajtó.
    Lemész, van ott valami sótároló szoba. Ott van egy tommy gun, az ajtón kijössz, jobbra elmész ottan vannak ládák, köztük rés. Na ott át kell kúszni a raktárba, felvenni a kulcsot, cutscene, kirohanás, fe ehhez az ajtóhoz, át a gerendákon, onnan meg már te is kitalálod :)
  • Seth
    nem kell itt semmit csinálni, menj vissza az épületbe,és ahol a nagy ládarakás van ott át tudsz bújni. Elég nehéz volt elsőre kiszúrni a járatot, de ott van az :D
  • kaki maki
    lent a földszinten a dobozok alatt bejutsz a raktárépületbe, ott hentelsz egy kicsit, ott van ennek az ajtónak a kulcsa is, ide visszajössz, nőt megmented
  • Agy Halott #713
    Ugy néz ki ideiglenesen túljutottam a kikötős gépfegyvereseken, de itt a tetőn merre tovább? HELP! pls...

• MaggotCorpse
    még nem mert nem tom a kodot!felvettem egy kést az egyik szobába és kész eddig jutottam
  • Seth
    azt vágom, meg hogy sokmillió évvel ezelőtt éltek és képesek voltak az időn át manipulálni egy személyt, hogy információhoz jussanak a jövőjüket illetően
  • Shep
    kereső, már sokszor le volt írva.
  • Shep
    Elvileg az az Y nevű csóka irányítása alatt álltál.
  • neptum
    mit kell csinálni a hús boltba ??????? van egy széf amit nem tok kinyitni vagy nem tom help PLS
  • Seth
    Na végre nekem is sikerült befejeznem. Én élveztem egészen a végéig (kivéve a menekülős részt :D), de többször nem állok neki az is biztos.
    A végét viszont nem vágom(amikor vizionálunk a mittudoménhányezeréve élő mittudoménmilyenfajról)
  • Shep
    a ládák mögött búj el és várja amíg Jack szól hogy most
  • neptum
    meg van a helyes kod de hogy kel vele elfogatatni mert nem tom forgataom a helyes irányba de semmi :(
  • neptum
    hello ott akadtam el a hentes boltjába vagyok a safe kodja mi ha jo tom 2,6,1,6?
  • Sidyuski
    Srácok! Ezt a mocskos zöld trutymohengert hogy ikatatom ki? Leakarok menni a lépcsön de a retkes csápjait mindig elém teszi és buko!
  • Shep
    Hát elég sok mindent, először is a széfet kinyitottad már?
  • MaggotCorpse
    a piros köves rész után!katonákkal elmegyek vmi barlangba ott van Mackey!felrobbantom azokat a csillagokat!utána benn a házban elakadtam!nem tom mit kell csinálni!
  • Agy Halott #700
    jaja igazad volt!
    Most a gépfegyveresekkel szenvedek a kikötőben!
  • Shep
    Azon kikészültél, szerintem akkor ne is játszd tovább attól csak durvább részek lesznek.
  • Shep
    mikor megáll a lift nyomd meg a vésznyitót a panelen és mássz ki.
  • nasser666
    A gyár végében lévő menekülésröl nem tudnátok irni valamit , hogy ott mit kell csinálni ? Amugy nem a teherautót lövöd szét hanem a rjta lévő palackokat, ha jól emlékszem.
  • pinehead
    van már vhol esetleg fenn savegame?
    szégyen, de kikészültem a hoteles-menekülős részen rendesen...
  • JackDaniels #695
    Tőlem lőheted csúzlival is, én most ehhez nagyon fáradt vagyok, de nekem így sikerült.
  • kaki maki
    de
  • Agy Halott #693
    milyen fegyert váltani? nehogy mar pisztollyal lőjjem szét a teherautót?!
  • Agy Halott #692
    jól van na időben rájöttem még!
    1db. kötszerrel ezt a túrát soha nem fogom megcsinálni!
    Xarrá lőnek!
    Lehet most elöször veszek igénybe csalást, pedig nem akartam!
  • JackDaniels #691
    Meg kellene próbálni fegyvert váltani, vagy az "R" gombbal újra tölteni a fegyvert. Ennyire ne legyél láma.
  • Dynamic
    Automatikusan nem is fog újratölteni.Ezt mindig neked kell megtenni(R), különben csak csapkodni fog az üres fegyverrel.Az invertoryban(I) amúgy meg tudod nézni, hogy hány lőszered van összesen.
  • Lobsterman
    Töltsd újra a shotgunt :D R-el csinálja