2691
  • Agy Halott #768
    Úgysem ha alt+tab-ot nyomsz a game közben?
  • Shep
    Érdekes ez a fagyás dolog, nekem egyszer sem fagyott ki.
  • himpike
    Ha valakinek 9600proja lenne, neadj' isten zafír, közölje velem hogy milyen driverrel fut nála a játék fagyás nélkül, mert most reseteltem 10edszer a gépet a végénél. előtte is fagyott, de egész végig összesen 2x, most meg állandóan.
  • Der Wahnsinn
    Van vmi tippetek, h hol/hogy tárolja a játék a szövegeket és milyen módon lehet ezekhez hozzáférni? Előre is köszi! ;)
  • Shep
    Hát ez kellemetlen.
  • himpike
    Visszább olvastam.. fasza hogy pont a vége bugos. ráadásul nekem annál a buzi fegyvernél kifagyogat a játék is néha, úgymarad a kép :\
  • Shep
    Ha nyugodtan tudod irányítani akkor az bug, de már ez is le volt írva. #669 egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.
  • himpike
    Addig oké. Tudom irányítani de nemtom meghúzni a karokat. Bőven van idő irányítani, vagy 3x rámspawnoltak a deep onek és levertem őket az irányítottal. egyszerűen nem tudok csinálni ezen kívül semmit a lénnyel, nemtom megnyomni a karikat.
  • Shep

Valaki betehetné már a banner alá, hogy ha nem megy a vége akkor #669, mert állandóan ez a kérdés
  • Shep
    Menjél vissza oda ahol felvetted a kék növényt ott valamelyik járatban van a zöld kristály na azt kell kibányászni a kalapáccsal, aztán azt kell használni fent ahova a növényen tudsz felmászni miután a gyomírtóval megöntözted.
  • himpike
    A legvégén vagyok, ahol a 4csöcsű izé van. Meglövöm a gongot, irányítok egy deep one-t. feltok ugrani a szobrokhoz, amiknek a hátulján ott a kar. Nekimentem, ütögettem a macsommal, ugráltam, és nem történik semmi. Ötlet?

Spoiler

Előző kérdésre. Menj vissza ahol a virágot találtad, asszem ott volt vaalhol egy mentőpont ha lemész a lyukon ahol a figyelmeztető felirat van a falon. Ahol a mentő van, balra tőle van egy zöld kristály a falban, azt kell kibágerolni, amig nem volt kalapácsad azt mondta, hogy a vésőszerű izé nem lesz elég hozzá.
  • Shep
    A liftbe kell vizzsamászni aztán a kötélen kell leereszkedni.
  • GodGamer
    Az Air filled tunnels pályán legyaktam mindenkit,a börtönben megetettem a lényt amitől ki is feküdt,felvettem mellőle a kalapácsot de nem tudom mit kell csinálni.PLÍÍÍÍZ HELP!!!
  • Agy Halott #755
    jaja nagyon nehezen sikerult, mire a visszavezető utra rájottem... de sikerült!
    Ez a kép közvetlenül a szucspula eloli menekülés utan keszult:
    -ahogy kiugrottam az elevatorbol Edgar elkezdett dumcsizni, majd adott egy fegyvert! összes ajto zarva, csak ez az egy lyuk van, amiben legfele a szucspula rotyog, felfele meg nincs semmi, mert felmentem! HELP! pls...

• Shep
    Na ha ott tartasz, ahol először felmész egy lépcsőn kireteszeled az ajtót és ahogy bemész egyből jön a takony akkor ajtókat kell zárogatni, de gyorsnak kell lenni, csak ilyen oldalra rántod az egeret és akci gomb aztán mész tovább, nem megállok szépen bezárom stb, mert akkor tuti nem fog sikerülni.
  • Shep
    #669 egyebet nem tudok mondani, nekem így ment
  • Ottto
    Olvastam, de ugyanígy jártam el amúgyis. Ahogy látom te is találkoztál a problémával, hogy oldottad meg "bugmentesen"?
  • Agy Halott #751
    Csak egy ajton megyek at, azt bezarom, de a masodikat mar nem erem el! Azert probalkozom, ha ez a megoldas...
  • pinehead
    sajna ebbe nem kalkuláltam bele egy teljes rendszerújratelepítést...tegnap elszállt game-folder, mentések a c-ről, minden...
    köszönöm, ha vki esetleg dob fel 1mentést a játékból.
  • Shep
    Akkor mászkálj még egy darabig, a kód ha jól emlékszem az emeleten lesz.
  • MaggotCorpse
    még nem mert nem tom a kodot!felvettem egy kést az egyik szobába és kész eddig jutottam
  • Shep
    Ajtókat be kell zárogatni.
  • Agy Halott #746
    a #669 tejesen masrol szól. ott még nem járok!
  • Agy Halott #745
    Amikor a két hydrát lehuzom a lefolyon és szabaddá válik az ut! Megyek, mendegélek és akkor kitör a szucspula és jön utanam... megállas nelkul megyek de utolér!
  • neptum
    :) bocs hogy lenyutam :)
  • Shep
    hé ez az én dumám :)
  • neptum
    le van irva #669 ki segitség ezen az olalon van még ugy hogy meg találod
  • Shep
    Melyiknél?
  • neptum
    hali,én most ott akatam el amikor menekülni kell a hotelböl (tiszta para) és az első szekrényt nem tom eltölni időbe :(:( mit tegyek ?
  • Agy Halott #739
    ertem koszi a valaszt! Enis csak 1X! Hallod a hydránál mit kell csinálni?

• Shep
    elvileg stimuláló a fájdalmat csökkenti, én nem használtam csak egyszer próbaképpen.
  • Agy Halott #737
    Jaah télleg már kérdezni akartam, hogy a cuccosok között van harom fix: 1-óra, 2-könyv, 3-fecskendő, azt szeretnem tudni, mire jo az a fecskendő? Ha alkalmazom, akkor utana homalyosan lat a csávó!
  • Agy Halott #736
    Ok az már megvan, most ott vok, mikor Edgar-t kell megmenten a forró szucspulába engedéstől!

• Shep
    igen.

Ottó visszaolvasás de azért segítek egy kicsit #669 (ezen az oldalon van)
  • Ottto
    Hydránál vagyok, ki kéne nyírnom. Értem, hogy azt a manipuláló hangot el kell nyomni a gong (utáni fülem) zúgásával. Miután ezt megtettem felmegyek, megölöm a halembereket, aztán odaállok Hydra elé és halember formában térek vissza. Namost az olvastam ezután fel kéne ugrani a szobrokhoz és a "lövés" gombal megnyomni a gombokat. Na ez az ami nem megy. Tudtommal csak egy pár másodpercig maradok halember de én akármeddig az maradhatok. Még gyógyítani is tudom magam, ekkor emberi kezekkel!
    Bug? Ha igen, akkor mit csináljak????
  • Agy Halott #733
    Az öv az az, amelyiket lent a pinyóban a gőzben vettem fel? A cumok kozott ilyen 3szög alakú szürke vmi? Ugy használom, hogy a generátornál ketszer kattintok az övre?
  • Shep
    Indítsd el a generátort, kell hozzá az öv, aztán a képen látható panelen lődd ki a gombot védő üveget és indíthatod is a csilléket.
  • Sidyuski
    Köszi srácok! Sikerült közben! hát az ajtohoz közel voltam! Bejött! :)
  • Shep
    Nyugodtan lehet a közelben, tök poén mikor a kivágódó ajtó hátrarepít, ja azért jó ha max hpn vagy :)
  • Seth
    Lemész oda, ahol feljöttél a pálya elején, a nagy terembe a nagy ajtókkal.Próbáld meg kinyitni azt a nagy ajtót,ami már amúgy is rossz állapotban van. A kapcsoló elkezd szikrázni, begyújtja a gázt és kirobban az egész a helyéből, be tudsz menni (robbanáskor ne legyél a közelben ;))