2691
  • Agy Halott #688
    Megoldottam, sokkal nagyobb bajom van és sztem kezdhetem előről a game-et:

Olvastam visszabb, hogy amikor a platon vok és Brian vezeti a kocsit, akkor egy masik teherauto eltorlaszolja az utat és csak ugy tudunk tovabbjutni, ha fegyverrel szétlőjük a platójan levő hordókat! Itt van a probléma - en kilovom ra a 2 db. shotgun löszert (azért gondolom, hogy ennyi van, mert mikor kifogy hiaba huzom a ravaszt, csak a puskatussal csápol és nem tölt) és mivel nics több löszer, igy xarrá lőnek! Ilyenkor mi van?
  • nasser666
    Amugy, 1846 a kód
  • nasser666
    A takonnyal a gyárban mit kell csinálni, már ott vagyok liftnél beszálok de takony uton ér, és kampó, kép olyan torz hogy szart se látni szinte.
  • Agy Halott #685
    Csak hogy azt amikor felvettem betette a többi közé és most nem tom melyik az és persze angolul sem tok! Bővebben a kódról?
  • Agy Halott #684
    koszi mindkettőtöknek!
  • Shep
    a széf meg ott van ahol a fegyvereket felvetted, csak el kell tolni a szekrényt
  • kaki maki
    nézd meg a kódot az őrült tag cellájában rajta van a cetlin
  • Agy Halott #681
    Nahh kiszabadítottam a csávót és a garázsba kísértem, de vmi széfről dumál, hogy nyissam ki? HELP! pls...

• kaki maki
    zsatantek :-o
  • Agy Halott #679
    koszi mindjart megprobalom...
  • roLLa23
    Hát pedig végigfoglya.Ő a haverom én ismerem,nagyon sok játékot végig vitt már,az igaz,hogy nemtud angolul :) de pl a Prince of persia összes újabb részeit végigvitte :P
    U.I:miközbe tekergetitek a széfet az irányokat illik betartani,hogy kinyiljon :)
  • ronhaven
  • Lobsterman
    Hát igen. Ez a játék nem éppen egy CS. Ha nem tudsz angolul nem sokra fogsz vele menni szvsz
  • roLLa23
    fordítsd jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig.
  • nasser666
    Eltudná nekem mondani valaki hogy honan lehet tudni hogy hány százaléknál vagyok?
  • armandusy
    :D:D:D:D kösyi

de esetleg nem tudnátok megmondani a safe kombináccioját mert 16% tartok és muszály kinyitni:D.D.

kosy
  • Seth
    majd olyan 30% környékén. Ez nem counter strike, nem a lövöldözésről szól a cucc elsősorban :D
  • armandusy
    ja egyépként ti mikor kaptatok fegyveert mert én 16% nal járok és semmi
    gun!!!!
    ??? mi
  • armandusy
    PLS PLS
    help
    nemtom a safe kombinacióját nemtok angolul szal
    asse tom mivan

Counteres vagyok nem megfejtö :D:D:D:D:D:d
  • Shep
    Na figyelj elmondom hogy csináltam. A bugos témát már ismered. Szóval fogod az energia fegyvert, lemész pont a gong elé, a felső részére célozz és max adaggal bele, aztán jönz a fülzúgás, felmész, lelövöd a két dögöt, majd bele a vízbe és kb 5mp után átvált a szörnyre, lényeg, hogy gyorsan lődd le a két dögöt ne nagyon tököréssz, mert akkor nem lesz idő irányítani.
  • armandusy
    Szeva Srácok

pls nemtudjátok hogy mi a széf kombináccioa??????? 16%-nál gyok
  • Seth
    maxra hát, már remeg, meg pirosan villog :D
    Az nem baj, hogy totál megsüketülök?? :D (mondjuk így nem hallom annak a meláknak az óbégatását :D
  • Shep
    Add neki oda a fényképet
  • Shep
    Maxra töltöd a fegyvert mielőtt belelősz? Pont elé állj úgy lőj, vissza fogsz érni időben
  • Seth
    hát nemtom, ha teljesen eléállva lövöd meg,akkor nem érsz oda a medencéhez időben(legalábbis nekem nem sikerült. Ha átváltozom,akkor meg akár végtelenségig úgy maradhatok, nem kerülök vissza az emberi testbe, csak ha megöl egy másik szörny
    Mindegy, nincs mentésed azután, hogy megölted és menekülni kell??
  • Agy Halott #663
    Végre énis elértem a börtönös részt! Ugyebár 4 zárka van, nahh én abból 3-mat már kinyitottam, de mint a képen látható, pont azt nem tom kinyitni, amelyikben a csávó szövegel! HELP! pls...

• Shep
    nem, elszúrtam az elején, mert nem lőttem elég közelről a gongot, de azért nem értettem a dolgot, mert ugye átváltott a szörnyre és csak nagy sokára jöttem rá, hogy lehet hogy közelről kell lőni a gongot.
  • Seth
    de újrakezdted azt a szakaszt??? és aztán egyszercsak működött??
  • ronhaven
    a 2 racsos resznel hogy kell?
    1 hete kb ott hagytam abba az egeszet, 1 perccel a vege elott
  • Shep
    Nem kell elzárni, hanem be kell zárni először a kazánt kell bezárni, aztán az egyel feletted lévő csövön kell tekerni egyet, aztán fel kell menni felülre meghegeszteni a csövet, aztán le vissza és ekkor nyisd ki a kazán melletti csövet.
  • Shep
    Hát tényleg vmi bug volt, hogy ott átváltott a szörnyre és ezért nem tudtam meghúzni a karokat, aztán a bug nélküli próbálkozásnál ment minden.
  • GodGamer
    A hajós pályán ahol a gázcsapot elzárom,hogy lehet továbbjutni???
    Mert ahogy elzárom pillanatokon belül berobban az egész.
  • balee4
    Nah erre én is rájöttem, de mégsem nyílt ki, de most már ok...
  • balee4
    Hi, a kérdésem az lenne hogy a game elején tartok a Variety strore-ban akadtam el, a széfet nem tudom kinyitni, vki elárulná a pontos kombinációt/kinyitási módot? Köszi
  • Seth
    Na hogy sikerült meghúzni a karokat?? Én is most értem oda és ugyanez a helyzet. Korábban csak egy leírásból néztem ki hol tartassz és mit kéne csinálni, úgyhogy még nem vittem végig.
  • Shep
    Pontosan hol is tartasz?
  • MaggotCorpse
    miután felvettem a kést mit kell csinálni?megöltem mindenkit akit tudtam de ezután nem tok semmit se csinálni!segitsetek pls
  • Shep
    Na végre végigvittem.
  • Shep
    Na sikerült, megöltem a dagadékot, de aztán marhára rámomlik az egész kóceráj, felérek oda ahol rámzárták két oldalról a rácsokat, és kész, ott ahogy átérek egyből rámaszakd minden, hogy kell ott továbbjutni?
  • EmThor
    széf után a szálloda kb 15%, gém 1/3-a innsmouthban van... -> állítólag.