Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Miután megszereztem a yithian fegyvert..mit kellene tennem merre kéne menni? amikor odamegyek a vizeséshez aztmondja veszélyes másfele kéne mennem..kimegyek másfele, megölöm az õröket visszamegyek a kertbe ott be a felirat mellett a járatba át a kristályos barlangon a vizezés aljához és ott megáll a tudomány..
megnéztem egy végigjátszást most és aszerint itt most tengericsillagkolóniáknak kéne utamat állniuk akiket a vizbelõve tudnék megsemmisiteni hgy továbbjuthassak..de semmi nincs ott a vizbe belelövök akkor ugyan végigcikáz az áram mindent de nem látok változást... biztos valamit alapvetõen félrenéztem😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
SPOILER: azért Cthulhu megtestesülhetett volna, legalább a végeanimációban! Sebaj, így is nagyon jó kis gém volt, hosszú ideje az elsõ, ami meghajtotta a fantáziámat!
A tavaly készült némafilm-változatot látta vki? Szerintem egész hangulatosra sikeredett az is.
Ahogy olvasom az elõzõ hsz-okat, már a legvégén járok, de nekem is állandóan a fejemre omlik a plafon, mikor ahhoz a folyosóhoz érek, ahol elfogtak. Futok én, ugrálok, nem állok meg, egyre jobb részidõket futok, de 10-edszerre is meghalok. Angol végigjáccást elolvastam, már csak egy korong van hátra és vége. Nem hiszem el, hogy ilyen k. nehézre kellett a végét csinálni, megöli a hangulatomat, pedig a Hydra mamáig kib.-ul megvolt a para. Talán, mert sok H.P. Lovecraftot olvastam. De ez a beomlós rész csak felbosszantott. Tudom, hülye kérdés, de nem lehet benne sprintelni? Többiek hogy nyomták végig ezt a beomlós-menekülõs részt?
Plíz!!
PSN ID.: Beegabor
Sok sikert!!
best buy alert!!!
nyugati tér, európa legnagyobb alexandria könyvesboltja, 3 emelet nagy -> lovecraft összes 1-2-3 = 7.700.- FT -> 2790+3900+3800 - 2790 engedmény (nem tudom mire járt...)
Ezt írtad: "Hát tényleg vmi bug volt, hogy ott átváltott a szörnyre és ezért nem tudtam meghúzni a karokat, aztán a bug nélküli próbálkozásnál ment minden." Ez a bug nélküli próbálkozás mit jelent?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bocs, ha volt: vége felé, Hydra ül a bubiban, sikerül monsztává válnom, felugrom a 4 szobor mögé, hogy a halfejet lenyomjam, attack button, oszt semmi. (Pedig az angol nyelvû leírás így említi, le köll nyomni a karokat, és a maradék 4 bigyó-csillár-mifene is felemelkedik, hogy a víz a bubiba folyjon.) Ez most megint vmi bug? Vagy mi? Elõre is nagyon köszi a segítséget!
\"Never say never!\" W Churchill
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=13242&tores=1
Nem értem miért húzta le Flynn ennyire a játékot. Semmi olyan konkrétumot nem ír ami miatt jó vagy nem jó a játék. A grafikát lehet szidni, szerintem hangulatos és jó ötletek vannak benne. Az irányítással sincs semmi bajom eddig, szóval nem értem... Flynn már csak ilyen
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Köszi
plz help!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
plz help!
az ablakon, de mégis merre? álandóan lezuhanok.
elõre is kösz
SM
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
Amikor elosonunk az õr mellett utána mit kell csinálni?
Nekem is lenne kérdésem:Lehet hogy miliószor volt már:Ezt a hülye szörnyet (elsõ boss) aki lefúj a párkányokról, hogy kell megölni??
kösz <#dumcsi>#dumcsi>
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
de esetleg ha a problémára koncentrálnánk, azt megköszönném <#hehe>#hehe>
\"Never say never!\" W Churchill
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT