2691
-
Nutella #1328 Udv!
Bortonnel vagyok, Briant kiszabaditottam, epp most rakja ossze a verdat a garazsban, nekem meg meg kene tisztitanom a terepet ugye. Param csak annyi, mintha nem fogynanak el a helyi torzszulottek, leszedtem legalabb 20at, de meg mindig jonnenek, loszer ugye meg veges. Ez igy a normal es kaszaboljak pajszerral, vagy mas megoldas kell ide? -
#1327 Te is válaszoltál, "szép öcsém"... Kutya vagy?
Lehet, hogy visszaolvasokkkkk inkábbbbb... :D -
deicide #1326 szép öcsém..
2 megoldás van...
1. vagy olvass visszábbbb hát ha valaki szenvedet ezzel
2. keressss másik fórumot
itt a kutya nem fog neked válaszolni..! -
#1325 Egy kérdésem lenne...
A hajón vagyok, amikor támadnak a szörnyek. Megcsináltam, hogy elhoztam a lőszert a gépfegyverbe és utána elhoztam az elsősegély dobozt is. Itt mit kell csinálni utána? A szörnyek támadtak egy darabig még, de utána már nem. Most áll a gépfegyveres fickó és lövöldözik, a többiek meg futkosnak a fedélzeten. De nem történik semmi.
A leírásban olyamit írnak, hogy el kell indulni előre és akkor valaki kiabál, hogy "incoming" és meg kell kapaszkodni abba korlátfelébe ami előttünk van. De nálam senki sem kiabál.
Tud valaki segíteni nekem? Előre is köszi. -
#1324 Üdv! -
deicide #1323 Nem kizárt hogy tévedek..de nekem olyan mint ha BUG lenne a gammába
Csilléböl ki gőz kazán tekerőke lezárva..majd jön a LOAD...és a gözkazánnál vagyok de minden zárva..nem lehet egyik ajtót sem kinyitni..ha belel lövök akkor a másik oldalrol lehet halani hogy die...die..!
ez BUG hogy nincs nyitva semmi vagy benéztem valamit..?? -
deicide #1322 Elindultak a Csillék..ebbe bele kell ugrani...?
mert nekem sehogy nem sikerült..:((
se lent se fent..:((
vagy most merre tovább...?? -
Pogi #1321 THX SötétBarom !! -
deicide #1320 köszi:) -
#1319 barátnője nyaklánca kell neki, az meg a börtön széfjében van -
deicide #1318 üdv nektek..))
elakadás tárgya forog fent..!
még pedig kiszabadult a börtönböl a csávesz..szépen elvittem oda ahová kell és gondolom hogy a járműhöz kell valami..de mi..?
kijöttem a csatornábol és van pár gyalogos..de nagyon nem kerek merre és hová kell menni és föleg mit kell keresnem..((
valaki tudna nekem infot adni...?? -
#1317 sikerült megoldani -
Hellsing47 #1316 nem is lenne jo ha kitudnád nyirni..:)
döglött patkányt a csatornábol tudsz felvinni... -
Nutella #1315 Thx Hellsing, probaltam halabol Briant kinyirni miutan kimaszott a kalitkabol, de a fejlesztok megfosztottak ettol az elvezettol :(
Doglott patkanyt honnan szervaljak? -
#1314 üdv emberek! meg tudná valaki mondani, hogyan lehet növelni a fényerőt? sajnos van egy mocskosul sötét monitorom, és hiába nyomom mint a monitoron, mint a gémben maxra, még így se látok nagyjából semmit, csak ha a contrastot növelem monitoron, ez esetben pedig kiég a szemem szép lassan. Catalyst Control Center és Powerstrip nem müködik, nem lehet velük növelni se fényerőt, se gammát. tud valaki vmi ötletet mondani? -
Hellsing47 #1313 add neki oda a csaja fényképét!!:)
és akkor amd kikászálodik onnan...és ha van nálad döglött patkány akkor azt meg passzold le a mellette levö cellában a dilis krapenak...LOL:DDD -
Nutella #1312 Urak!
Ujfent elakadtam, es walkthroughkban sem talalom ra megoldast. Ott vagyok h lemeszaroltam par belterjes gyokeret a borton korul, van mar kulcs, de az a gyoker Brian nem akar kimaszni a cellajabol, mert elobb bizni akar bennem. Legszivesebben a fejebe allitanam a pajszert, itt szarakodok mar ket oraja, vki segitsen mert szetbasz az ideg.
Koszonet -
#1311 Kösz szépen!
Megyek, és újra nekifekszem...
Ez az egy hibája a gammának. Fasza, de néha tök egyszerű dolgoknál napokig elakad az ember, és kicsit elveszi a kedvét. -
Hellsing47 #1310 márpedig ütni kell a kapcsolokat..és miután bevan nyomva az összes szobor hátulján levö gomb akkor áram villámfegyverrel bumm a vizbe!!!és kifekszik a Dagon!!!és utána felveszed azt a követ ami ott van elötte és nyomás az ajtohoz...és utána meg majd menekülni kell..és ennyi!!! -
#1309 Üdv!
Már eléggé a vége felé járok, most áramoztam le a villámvetővel ilyen repülő kukacokat, és az alagutak végén lévő templomban vagyok Dagonnál.
Nagy korong megkongat, mindenki kinyír, kapcsoló lenyom, vízbe beáll, monsztává átváltozik... és utána? Hiába ugrálok fel a többi kapcsolóhoz, lenyomni nem nyomja le őket, ütni meg hiába ütöm. Vagy az ajtón kéne átmenni? De azt se akarja. Plíz help! -
#1308 Van nálad egy képeslap lyukakkal. Na azt ráteszed az asztalon a naptárra és megvan a passs! -
Pogi #1307 Hell!
Jár már valaki a templomban? Miután megkongattam a harangot, kinyít a lejáró, lemásztam van egy széf, meg valami szar a koporsoknál, a széfhez a kód sehol, az izével meg fingom sincs mit lehet csinálni.Valaki tudna segíteni? JAh van még ott egy szobor is.De nem lehet semmit szarni vele...Előre is thx ha vki tud segíteni. -
Nutella #1306 b+ a menekules debilfalvarol eleg komolyan ki lett dolgozva 8: -
Nutella #1305 ok kerdesem targytalan, figyelmetlen voltam, kajak le van irva h tegnap volt 10 eves a kolok, es ugye 1922 feb 6 van
csaszar a gama -
Nutella #1304 Udv!
Elakadtam. A szefnel szarakodok, vegigolvastam a hozzaszolasokat de igy sem tiszta. Nalam van a bizonyitekok kozott a Thomas Waite naplo, de abban semmi sincs a szefrol 1ik oldalon se, bar nem emlexem h mit mondott a tag mielott elvitte a yard, de azt asszem nem h pontosan h kell nyitni azt a szart, visszamenni meg nem lehet a pecoba kutakodni. Utana talalkoztam a visszatero picsaval, aztan a boltba megin egy raflaval, de egyik se dobott hasznalhato infot. Hogyan all ossze ez a dolog? Olyat nem akarok h itt a kombinacio bazze azt mennye tovabb. Vki mondja ma el plz. Thx -
Hellsing47 #1303 oda azt kell amit a játék könyvtárában találhato ***win32.exe -t kell...nem biztos... -
deicide #1302 van 1 files én azt letöltöttem...és van hozzá valami tallózás na az nem müxik:(( -
Hellsing47 #1301 húúú...nekem már nincs fent a játék..de asszem meg kell neki adni elöször a játék .exe-jét... -
deicide #1300 letöltöttem csak kurvára nem tudom mit kell vele csinálni:( nehary..!
de valami irány elvet adj légyszi:)) -
Hellsing47 #1299 #1290 <-- te is töltsd le és növled meg a csávesz futási sebességét!!:) -
deicide #1298 köszönöm az infot..megoldottam:)
viszont valami nem kerek és ezt már megakartam többször is kérdezni..!
a karakterem lassan mozog igy nem tudok bele ugrani a medencébe ami tiszta szutyok..engetem bele vizet meg ki is engettem..de amikor felmászok a tetejére szerintem elég lassan mászik fel és a kádba se érek bele már is lecsukodik..!
mit tudok tenni hogy gyorsabban mozogjon..?
van 10 db kötszerem csak nem tudom használni...!
vagy ilyenkor morfiumot kell csak adnom..?? -
Hellsing47 #1297 D-vel 2-re A-val 6-ra D-vel 1-re A-val 2-re ;) -
valaminick #1296 izé, ha jól emléxem akkor nálad az inventoriba (vagy hol) van könyv/notesz és ott a kislány születési idejét kell beírni :) majdnem pontosan le van írva, hogy mikor volt:) aztán utána meg a helyes sorrend kell amit szintén elmondanak, hogy merre kell kezdeni a csavargatást.. -
xavier #1295 itt egy végig játszás, én ezt használtam végig.:
http://db.gamefaqs.com-console-xbox-file-call_of_cthulu_dcote.txt
Ez egy nagyon király horror játék.Rendesen kivert a frász néha tőle. -
deicide #1294 ha későn kezdek bele 1 gamába akkor rá kell jönni hogy a menők már végig tolták..szerintem ezzel is igy vannak már sokan!
csökkenek a hozászollások is elég szépen..de nem adom fel a 2. pályán a széf azzal nyüszögök..!
olvastam visszább 3157 vagy a 1612 probáltam az óra járásával megfelelő irányba meg elenkezőleg de az a retek nem nyillik:(
most a szám nem jó vagy én nem tekerek jól..? -
deicide #1293 amit ide belinkeltél az hogy kell használni..?? -
Szeszmester #1292 ?!?!?!?!?
A fordítást MI fejeztük be (Magyar Játékfordítók, Bloodrayne 2-t egyébként), a GHnak semmi köze hozzánk!!
Serious Sam 2 vagy CoC, valószínű az utóbbi...
Egyébként Lovecraft a Mester, olvassatok tőle sokat! ;) -
xavier #1291 Kössz Hellsing47!
Királyság! -
Hellsing47 #1290 akinek gondjai vannak a végén az töltse le ezt!!!!
és növelje meg a futás sebességét...ez nekem segitett...:D -
#1289 Eléggé mellé van lőve annak a résznek a nehézsége... próbálkozz sokat, mást nem tudok mondani.