Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
oks ezt megoldottam..tényleg totál elnéztem az irányt..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

A Marsh refinery végén a vörös követ hogy tudom kivenni a helyérõl??? Próbáltam tologatni a kõoszlopot amibe bele van rögzítve, de sajna nemjövök rá hogy mit kell tenni, légyszi valaki segítsen.
Shep
Láttam, de a vége elég vicces volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

_Atti_
SPOILER!:

Miután megszereztem a yithian fegyvert..mit kellene tennem merre kéne menni? amikor odamegyek a vizeséshez aztmondja veszélyes másfele kéne mennem..kimegyek másfele, megölöm az õröket visszamegyek a kertbe ott be a felirat mellett a járatba át a kristályos barlangon a vizezés aljához és ott megáll a tudomány..

megnéztem egy végigjátszást most és aszerint itt most tengericsillagkolóniáknak kéne utamat állniuk akiket a vizbelõve tudnék megsemmisiteni hgy továbbjuthassak..de semmi nincs ott a vizbe belelövök akkor ugyan végigcikáz az áram mindent de nem látok változást... biztos valamit alapvetõen félrenéztem😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Örm
Jó lenne egy magyarosítás hozzá.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Na, csak sikerült!!! Nagyon köszönöm Mindenkinek!! :-)

SPOILER: azért Cthulhu megtestesülhetett volna, legalább a végeanimációban! Sebaj, így is nagyon jó kis gém volt, hosszú ideje az elsõ, ami meghajtotta a fantáziámat!

A tavaly készült némafilm-változatot látta vki? Szerintem egész hangulatosra sikeredett az is.
Meg kell találni az ideális ívet, mint a Forma 1ben!!Nekem sikerült, de neccesen!Én vagy 100szor próbálkoztam 2 éjszakán át, mire sikerült!Nem mindegy, hogy melyik követ merrõl kerülöd ki!!
1000thx mindenkinek, úgy csináltam, ahogy mondtátok, de kellett az elõzõ mentés. Túljutottam.
Ahogy olvasom az elõzõ hsz-okat, már a legvégén járok, de nekem is állandóan a fejemre omlik a plafon, mikor ahhoz a folyosóhoz érek, ahol elfogtak. Futok én, ugrálok, nem állok meg, egyre jobb részidõket futok, de 10-edszerre is meghalok. Angol végigjáccást elolvastam, már csak egy korong van hátra és vége. Nem hiszem el, hogy ilyen k. nehézre kellett a végét csinálni, megöli a hangulatomat, pedig a Hydra mamáig kib.-ul megvolt a para. Talán, mert sok H.P. Lovecraftot olvastam. De ez a beomlós rész csak felbosszantott. Tudom, hülye kérdés, de nem lehet benne sprintelni? Többiek hogy nyomták végig ezt a beomlós-menekülõs részt?
Plíz!!
Seth
pedig bugos, van úgy hogy átváltozol és nem lehet lenyomni a gombokat, nem csak 1 embernél volt már ez

PSN ID.: Beegabor

Figy😮damész a gonghoz, mellé vagy eléállsz, az tökmind1.Meglövöd a sugárfegyverrel vagy mi az full erõvel és akkor nem hallod a hangját a Hydrának.MOst felmész, megölöd a 2 szörnyetés,átváltozol, megnyomsz 5 (!!!!!!!!!!) gombot a mause left button-nal!!!!(van 2 balra, 2 jobbra és egy középen hátul).Ha megvan minden és be van nyomva tutira, akkor ahova beálltál, hogy átváltozz, oda belelõssz a sugárstukival full kajakra és az megrázza a Hídrát és ennyi!!Nincs benne semmi bug!Nem értem miért mondja mindeki hogy bugos, maikor csak elakadsz.Az nem feltétlen a játék hibája.
Sok sikert!!
EmThor
off, de lovecraft könyv:

best buy alert!!!

nyugati tér, európa legnagyobb alexandria könyvesboltja, 3 emelet nagy -> lovecraft összes 1-2-3 = 7.700.- FT -> 2790+3900+3800 - 2790 engedmény (nem tudom mire járt...)

Nagyon szépen köszönöm, bár ki még nem próbáltam. Szóval a gongba jól belelõttem, felrohanok, megölöm a kis szörnyeket, letérdelek a kerek medencébe, és átvált szörny-nézetbe. Ebben az állapotban sikerül felugrani a 4 karhoz, de nem tudom lenyomni. Most ha jól értettem az hozzászólásaitokat olvasva, az a baj, hogy nem pont szembõl, full erõvel lõttem meg a gongot, ezért jön elõ a bug, hogy a karokat nem tudom lenyomni?

Ezt írtad: "Hát tényleg vmi bug volt, hogy ott átváltott a szörnyre és ezért nem tudtam meghúzni a karokat, aztán a bug nélküli próbálkozásnál ment minden." Ez a bug nélküli próbálkozás mit jelent?
Shep
kicsit olvass vissza le lett íva már legalább 5x, meg hát van keresõ is (igazából már nem emlékszem😊 )

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fasza nagyon a játék!!!! Nem tudjátok véletlenül a 3. széf kódját(jailbreak pálya)? Nagyon megköszönném, már eddig is segítettetek és azt is köszi!!! :-)Obed Marsh-nál kell keresgélni annyit tudok, de annyira nem tudok angolul és nem igazán tiszta az egész...
Shep

SPOILER!

Bocs, ha volt: vége felé, Hydra ül a bubiban, sikerül monsztává válnom, felugrom a 4 szobor mögé, hogy a halfejet lenyomjam, attack button, oszt semmi. (Pedig az angol nyelvû leírás így említi, le köll nyomni a karokat, és a maradék 4 bigyó-csillár-mifene is felemelkedik, hogy a víz a bubiba folyjon.) Ez most megint vmi bug? Vagy mi? Elõre is nagyon köszi a segítséget!
PanzerWolf
Sziasztok!Nincs magyarositás a játékhoz,vagy nem készül esetleg?Nem értek belõle sajna sokat mert az angolom az hááát...

Xboxhoz
Teljes végigjátszás angolul:

itt
JackDaniels
Erre szokták mondani, hogy akinek nem teccik az ne jáccon vele. Flyn barátunk a saját véleményét írja, amit magasról lexarok, sztem igenis jó a játék.

\"Never say never!\" W Churchill

Lobsterman
hcgamer leírás:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=13242&tores=1

Nem értem miért húzta le Flynn ennyire a játékot. Semmi olyan konkrétumot nem ír ami miatt jó vagy nem jó a játék. A grafikát lehet szidni, szerintem hangulatos és jó ötletek vannak benne. Az irányítással sincs semmi bajom eddig, szóval nem értem... Flynn már csak ilyen

Lobsterman
Át az oldalsó ajtón, retesz bezár. Szekrény eltol, át az ajtón, retesz, át-retesz, szekrényt az ajtó elé tolni, szekrényt az ablak elõl eltol, átugrik rohan, le a lépcsõn 1 emeletet, át a szobákon, ki a párkányra át a másik párkányra. Fel a létrán. Onnan már szerintem menni fog 😊

Nem, most én könyörgök vki válaszoljon már a #983#kérdésre!PLZ

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Könyörgöm valaki segítsen hogy a variety srotéban a széfet hogy kell kinyitni, balra vagy jobbra kell tekerni és mennyit.
Köszi
Könyörgöm mondja már meg vki h a jailbreak pálya elején mért csak zöldesszürke képet ad be. Msi 6200 vga-m van és a játék során most csinál elõször ilyet.
plz help!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Könyörgöm mondja már meg vki h a jailbreak pálya elején mért csak zöldesszürke képet ad be. Msi 6200 vga-m van és a játék során most csinál elõször ilyet.
plz help!

nos elõször akadtam el a játékban, elkélne egy kis segítség, hotelszobában felébredek ketten rám törik az ajtót, addíg rendben van hogy ki kell ugranom
az ablakon, de mégis merre? álandóan lezuhanok.

elõre is kösz
SM

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

Lesz ehhez a játékhoz magyarosítás?!

Amikor elosonunk az õr mellett utána mit kell csinálni?
Légyszi valaki írja le pontossan a széf kinyitásának módját, biztos egyszerû de én már 5 napja nemjövök rá.
a középsõ szobából, ami van a börtönbe, felmész és a második ajtó mögött van egy nagy növény, amire mond valamit.Azt lespricceled, utána fel tudsz rá mászni, mint egy létréra.Fent berakod a követ, bekkaccsolod a portált és ugrasz.

Nekem is lenne kérdésem:Lehet hogy miliószor volt már:Ezt a hülye szörnyet (elsõ boss) aki lefúj a párkányokról, hogy kell megölni??
Megvan a zöld kõ megvan a spricceló! Hogy nyirom ki a nõvényt? Vagyis mit kell most csinálnom?
Seth
a laborban van egy ilyen spriccelõben. Zöld kõ meg csak 1 van,már nem emlékszem pontosan, valahol azokban a járatokban van 😄

Seth! Köszi! Csak tudod mi a para? Az hogy nem tudom hogy kell kiiktatni a nõvényt? A laborban? A vizesésnél? Van még az a sok kis tetü arcra ugrálos csillag is! Szoval! kalapács! Zöld kövek! De hogy ölöm meg a nyövényt?
Multkor odarohan hozzám osztálytársam. Ezt kérdi: Ez a Call Of Cthulhu a Call Of Duty uj része más néven? Mondom : Hülye vagy ez egy kalandhorror game.. Aszondja ja jovan... <#lama>

Seth
majd azzal tudod kibányászni a zöld kristályt a falból,ami majd oda kell,ahol kinyírtad a növényt a méreggel, ott fel lehet mászni

A vésõ és a kalapács mire fog még kelleni? Amugy megpusztult a szörny? Hogyan tovább? Köszi Jason!
Légyszi valaki segítsen nekem, énis a széffel killódok de azt se tom hogy balra vagy jobbra tekerjek-e és van pár kombinációm is de 1ik se megy. Ezekkel próbálkoztam:1878,1846,2612
Pont most jöttem rá én is!Van egy barlang, ahol osonni kellett, ami tele van növényekkel!Ott találsz egy foszforeszkáló kék növényt!Azt fel kell venni, visszamenni, és a kaja alá betenni, amitõl megmurdel a szörny!
Egy kis probléma: bõrtönös pálya: Briant kiszabadítottam, találkoztam az FBI-os faszival is a garázsban, de ugye vissza kell menni a széfhez, de fogalmam nincs, hogy hol találom a kombinációt. Nem muszály elárulni, egy kis rávezetés is jól jönne, mert már mindent végig próbáltam, valami dátum az nem?
rengeteg<#falbav>
Boccs a rengetek helyesírási hibáért! Most keltem!
Szevasztok! Jól leszurkáltam az eggyik Marshot! Amelyik már totál-muti volt! Na a lényeg! Bementem a laborba. A félig izéhozé pofázott, majd kieresztettem a belét! A laborba felvettem valami zöld "gyomirtot" ? A börtön szinten pedig egy vödröt! Az eggyik ajto mögötti szörny elöszeretettel zabálja! Eddig kb 6x-or adtam neki kaját. de se megmérgezni se nem tudom se semmi! Elakadtam<#confused> Mit kellene tennem, hogy továjussak? Segitsetek please!
nagy segítség
kösz <#dumcsi>

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

JackDaniels
Pont arra koncentrálok, azért írtam.😊

ez igaz!
de esetleg ha a problémára koncentrálnánk, azt megköszönném <#hehe>

JackDaniels
Mongyuk nem az én dolgom, de egy ilyen kártyát már igencsak idõszerû lenne lecserélni.😊<#ravasz1>

ezt kapom álandoan

éppen ezért érdekes a dolog, pediag a legrissebb driver van fent, esetleg van valaki akinek ugyan ilyen kártyával mûxik?

És a GeforceMx is szerepel benne?Ha jól tudom(nem biztos) az Geforce2 kategória ...<#rolleyes>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT