Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, addig vágom, hogy ágyúval kell lõni meg, célozni kell. de mégis hogy? az ágyúval a parton kívül semmit nem látni be, azok a kék fények meg a vízben mozognak:S nemtok pontosan célozni csak vaktában lövöldözni. mer utána meg úgyis jön a hullám és kapaszkodni kell. hogy lehet ezt megcsinálni? ilyen szarságokon akadok el mindig...
Dynamic
Annyi a logika benne, hogy a falra van írva a kombináció bazinagy méretben😄DD
Annyi hogy le van törve belõle 3-4 darab, de a "törmelékekbõl" fejben ki lehet rakni az ábrát.
Shep
növényes (1 hozzászólással lentebb) aztán ha oda bejutsz szerintem egyértelmû lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Agy Halott
nekem is segithetne vki!
az uccsó pályán vok:
vmilyen kék növenyt beletettem egy sárga etetõbe
akkor a sziklából kiáll egy zöld kristály, melyet nem tok kivenni
van egy ajtó, ami zárva van és kulcs kéne (IT'S LOCKED)
mi a halált kell itt csinálni?
Shep
mert nem eléga növény, kell hozzá a moslék is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Agy Halott
amikor szemben allsz veluk balrol: dagon - cthulhu - hydra
a hatan levo gombokat a kovetkezo sorrendben kell megnyomni:
1-dagon
2-hydra
3-dagon
4-cthulhu
5-dagon
6-cthulhu
ekkor kinyílik az ajtó...
Agy Halott
dede ott van a nagy agyú oda kell allni 'E'gomb és célozz!
Senki se tudja, hogy kell kilõni a hajós pályán a kék fényeket?<#rolleyes>
Agy Halott
már van hozzá cheat = örök élet!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a börtönben a kék növényt bele kell rakni az etetõbe.Hiába rakom bele, nem tudom kinyitni a másik ajtót!HELP
oké köszi
jah igen, tudom már😊 buták szegények, úghogy át kell verni a fejüket rohangálni kell a rácsozott lejáratok felé, meg egy kis zajt csapni és egybõl odarohannak a bolondok, végigmész az összesen, majd go vissza az elsõhöz, amin nincs rács és kimászol.
vannal létrák felfele de ott ahol nincs berácsozva ott van két Inssmouth-i akik lelõnek
hát én csak visszaolvastam a fórumban😄 amúgy meg ha lehajolsz a szobrok elé, akkor vannak ott szimbólumok és sz.tem a két szélsõ alapján kell nyomkodni.
biztos van benne valami logika
akkor nemtom, nem rémlik melyik rész az. Viszont nekem senki se segít?😄
szal jóvan, hogy a hajóról ki kell lõni a kék fényeket, de hogy céozzak az ágyúval, ha a hajó orrnál nemis látok lejjebb?
Szia!
Köszi! Mi volt benne a logika? Vagy te hogyan jöttél rá?
ez már azután van
Az a csatorna amit a törött ventilátoron keresztül kell megközelíteni?
ott csak végig kell menni, lesz egy trutyis rész, felmész egy lépcsõn, majd be egy ajtón és lesz bent valami nyitott tartály szerû, ami két csõ vezet illetve egy zsilip. az egyik csõ szutykos vizet visz a másik tisztát és a szelepek segítségével kell limosni, majd bemászni a tartályba.( mert hát a magánnyomozónk kissé undorodik a trutyitól😊 )
A táblát hagyd! A szobrok hátulján lévõ gombokat kell megfelelõ sorrendben megnyomni, és az ajtó kinyílik. a sorrend: Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu. a szobrok neve rá van írva mindegyikre egy kõtáblán.
amikor lejutok a csatornába mit kell csinálni? elõször megtámadnak ilyen kis rákok vagy mik azokon túljutok de utána mit kell csinálni?
Sziasztok!

Azt hiszem elfogyott az ész! 64%nál járok eddig nem is volt gondom, de most!!!!
Szóval ott vagyok ahol a Mackey kinyitja nekem a mechanizmussal egy pincébe vezetõ utat, ahol a szertartás van! Kilövöm a 3 tagot és ott maradok egyedül 3 szobor társaságában! Van egy széttört kép a falon amin szimbolumok vannak azokat lerajzoltam már de semmi mármint nem tudom mihez kell mert a szobrok elötti rács alatt is vannak szinbolumok! A szobrok hátulján vannak kapcsolók azzal kéne valamit kezdenem de nem tudom mit milyen sorrendben!
😊 Kösz... Bár öcsémnek megvan mind a 3 újonnan kiadott Lovecraft kötet (naná, én vettem neki), azért annyi idöm nincs, hogy csak emiatt kiolvassam az összeset. A cimek alapján meg nem olyan egyértelmü, hogy melyik áll kapcsolatban a játékkal. (Dagon, Àrnyék Innsmouth fölött, Cthulhu hivása OK, de gondolom, van még vagy 10 egyéb.)
Az meg más kérdés, hogy nem is biztos, hogy a könyvek választ adnak. (Ugyanis a sztori pár elemét szerintem csak a programozók adták hozzá. Nem hiszem pl, hogy a regényekben szerepelne a srác, akit ki kell mentenünk Innsmouthból.)
Hát olvass egy kis Lovercraft-ot😄, pontosan énse tom, ha érdekel nézz utána.
Köszi, bár az Innsmouthi történettel én is tisztában voltam. Viszont ez még mindig nem magyarázza meg
SPOILER
hogy mi a kapcsolat Jack és az idegenek között? A játék végén látható, hogy valami könyvet mutattak meg neki, illetve asszem, valami veszélyröl beszéltek, ami a civilizációjukat fenyegeti. Ergo nem hiszem, hogy csak annyi lenne Jack története, hogy az elején meglátta öket, és ettöl 6 évig diliházba került. Pláne, hogy elég sokszor hallható a játék során, hogy mi "különlegesek" vagyunk.
Nekem valami olyasmi esik le ezel alapján, hogy az idegenek minket használtak fel, hogy megmentsük öket. (Persze, az is lehet, hogy totál el vagyok tévedve.)
A sztori meg kábé annyi, hogy Marsh kapitány lepaktált az ördöggel és áldozatokok (emberi lelkek) fejében a cthulhu, dagon és hydra istenektõl rengeteg aranyat kapott és ezért épült az arany feldolgozó gyár (Marsh Rafinery). Az innsmuth-i emberkék nagyrésze halász és egy különös betegségben un. innsmouth kórban szenved, amelyet valószínû a tengerészek hoztak be a dél-kínai tengerekrõl, és nemigazán szeretik a kívülállókat (outsider), így a mi Jack Walters barátunkat se, nem szeretnék ha mindez kitudódnaui.
UI: boccs, hogy nem egy hsz.-ba írtam le, csak elfelejtettem😊
Hát szegény Jack bizony az elmegyógyintézetben volt 😄, Az elejérõl még biztos emlékszel a portálból elõbukkanó lényekre, na hát Mr. Walter ettõl kicsit bekattant. miután kiengedték a diliházból ki esett az emlékezetébõl az ott töltött 6 év és csak felvillanások formájában jön vissza, amiket általában akkor lát, amikor nagyon be van szarva.
OK, köcce. meg van a kulcs meg ugye a szörnyek is eltûntek, most jön az a rész, amikor kikéne lõni a kék fényeket az ágyúval, meg közbe amikor jön a hullám elengedni és kapaszkodni meg blablabla, (úgylátszik ez ilyen elakadós pálya)
a végigjátszásba úgy olvastam, hogy pontosan el kell találni õket, de az ágyúval meg szinta csak vaktában lehet lövöldözni, mert a víz felületre nem látni rá😞
mi a trükk?
Helló! Valaki, aki jártas a témában, elmondaná, hogy tulajdonképp mi ennek a játéknak a története? Csak mert a záróanimáció a végén semmit sem magyarázott meg számomra, söt, csak további kérdéseket vetett fel.
SPOILER
Hol töltötte Jack a kiesett 6 évet, mi a kapcsolat a játék elején látható idegenek és az egész Hydra-Dagon-Cthulhu-Innsmouth história között, stb.
Thx
amikor lejutok a csatornába mit kell csinálni? elõször megtámadnak ilyen kis rákok vagy mik azokon túljutok de utána mit kell csinálni?
Az átváltozás eddig is ment csak pontossan a szobrokat nemtudom átkapcsolni, szerintem hibás a program mert sem az use gombra sem pedig az atction gombra nem reagál a szoborkapcsoló😞
Dynamic
A baloldali folyosón menj hátra a szobába, ez korábban zárva volt most nyitva van, ott lesz a kulcs.Azt hiszem...😊
na, mind1, próbálkozom:d, köszi
Aha, és ahhoz nem kell v.mi kulcs, mert nyitott ajtót nem találtam semrre.
Dynamic
A bajuszos fickónak kell vinni muníciót a fegyverraktárból, utána azt hiszem medikitet is.
Hát vagy inventoryból próbáld vagy odamész és "S" , biztos, hogy mûködnie kell, teljesen megállítani nemtod, csak tönkre tenni, magyarán letörik az egyik lapát, és itt figyelni kell és jól idõzítani és beosonni alatta ("c"-vel leguggolsz).
kétszer nem fogja használni a vasat.
PAtr0n
Helló mnidenki!

Nagyon jó a játék, de egy résznél már az ideg szétvet...
Amikor be kell bújni egy teherautó hátuljába (elõtte persze kivenni az éket a kereke alól 😊 ) és begurulni abba a csatornaszerûségbe amiben vér van...na ott felvettem a vasat ami a falnak volt támasztva, és be kell dugni a ventibe, hogy megálljon...tök egyértelmû...nem is ez a baj...egyszer sikerült nem tom hogy de akkor meg ledarált a maradék két lapát...a probléma... már 20x megpróbáltam megint, és a vas felvétele után is a ventinél folyton azt szajkózza az ürge, hogy kéne neki valami, amivel meg tudná állítani...de könyörgöm hisz már nálam van! se az "E" betûvel sem pedig az inventoryból nem akarja használni....
Valaki ötlet? <#conf>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Üdv. Biztos leírta már valaki v.hol, se nemigazán találom: a hajón, a sok hülye ugráló szörnnyel mi a frászt kell csinálni? mert ordibálnak ott, hogy valami kulcs kell nekik, de nálam egy árva kulcs nincs az ajtók meg zárva vannak, a hídra se tok bemenni. valaki tudna segítenei? pls.
Dynamic
Az alsó szinten lévõ gongba csutka erõvel belelõni.Most nagyon gyorsnak kell lenni:rohanj azonnal vissza a vizzel teli kis "medencébe"(a nagy dög elõtt van, de elõbb még nyírd ki az elõmászó szörnyeket).Itt rövid idõre átváltozol, minek következtében nagyot tudsz ugrani és a szobrokon lévõ kapcsolót le tudod nyomni.Az átváltozás nagyon rövid ideig tart, tehát addig kell ezt eljátszani amíg az összes kapcsoló le nem lesz nyomva.
Ok, köszi de már megvan😊 Most viszont télleg nemjövök rá hogy mit kell a végefelé a szobroknál,az 1. szobor ok, kijött a visz meg minden,utána átmentem szörnybe de 1-ik szobrot se tudom kapcsolni, hiába csapkodom vagy próbálom kapcsolni a kapcsolójukat de semmi sajna. Most igazán kellene a help😊
Dynamic
vízezés=vízesés
Dynamic
Nem a vízezés aljába kell, hanem abba a vízbe, ahol az arctámadó nünükék vannak.Csak ne állj a vízbe, mert téged is megráz az áram😊
A végefelé akadtam el a játékban a vízesésnél, megvan a nagy energiafegyver és bele is lõdöztem a vízesés aljába de semmi. Légyszi valaki segítsen.
amikor elõször üldöznek a hotel tetejére jutok ki de ott hova kell menni miután lemásztam a tetõrõl a létrán?? PLS Help Me!!
_Atti_
a cutscene amikor a yithian magyaráz..ezt hiv. fórumon olvastam.
Mindenesetre van itt valaki akinek sikerült A ra megcsinálni? netán még mentést is meghagyta?
állitolag az A rankhoz 3 és fél óra alatt kell a játékidõnek lennie és nem szabad csak korlátozott számú manuális mentést használni..drogot mellõzni kell stb 😄 elég nehéz lehet

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shep
Annál hoszabb a vége alatt mit értesz?

_Atti_
jah most olvasom fórumon hogy minnél jobb minõsitést kapunk annál hosszabb a vége..
hát nekem E a rang nemcsoda hogy ilyen rövid volt😄

_Atti_
most nézem lehetséges hogy ennek többféle vége van?
esetleg nehézségi szintenként? mert belenéztem az audiofájlokba és olyanokat hallottam amit most biztos hogy nem..

_Atti_
Szerintem rohadt jo játék volt elejétõl végéig..olyan játék amin látszik hogy akik csinálták szerették csinálni..

Spoiler: nem értem hogy a yithianok meg a polipok harca hogy jön össze innsmouthtal meg dagon rendjével.mi is voltunk valójában?

JackDaniels
Pontosan azt. Megölni mindenkit.

\"Never say never!\" W Churchill

Sziasztok!

Kicsit elakadtam. Ott tartok hogy elmenekültem a kocsival, és valami kis halász városkában vagyok. azon belül ott amikor egy raktárban egy csaj felmászott egy állványra, és utánna jönnek a helyiek. Na azokat az istennek se tudom megölni. Tul sokan vannak és tul erösek. Ott mit kellene csinálni?