Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi hogy le van törve belõle 3-4 darab, de a "törmelékekbõl" fejben ki lehet rakni az ábrát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az uccsó pályán vok:
vmilyen kék növenyt beletettem egy sárga etetõbe
akkor a sziklából kiáll egy zöld kristály, melyet nem tok kivenni
van egy ajtó, ami zárva van és kulcs kéne (IT'S LOCKED)
mi a halált kell itt csinálni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a hatan levo gombokat a kovetkezo sorrendben kell megnyomni:
1-dagon
2-hydra
3-dagon
4-cthulhu
5-dagon
6-cthulhu
ekkor kinyílik az ajtó...
Tudna valaki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a börtönben a kék növényt bele kell rakni az etetõbe.Hiába rakom bele, nem tudom kinyitni a másik ajtót!HELP
biztos van benne valami logika
szal jóvan, hogy a hajóról ki kell lõni a kék fényeket, de hogy céozzak az ágyúval, ha a hajó orrnál nemis látok lejjebb?
Köszi! Mi volt benne a logika? Vagy te hogyan jöttél rá?
ott csak végig kell menni, lesz egy trutyis rész, felmész egy lépcsõn, majd be egy ajtón és lesz bent valami nyitott tartály szerû, ami két csõ vezet illetve egy zsilip. az egyik csõ szutykos vizet visz a másik tisztát és a szelepek segítségével kell limosni, majd bemászni a tartályba.( mert hát a magánnyomozónk kissé undorodik a trutyitól😊 )
Azt hiszem elfogyott az ész! 64%nál járok eddig nem is volt gondom, de most!!!!
Szóval ott vagyok ahol a Mackey kinyitja nekem a mechanizmussal egy pincébe vezetõ utat, ahol a szertartás van! Kilövöm a 3 tagot és ott maradok egyedül 3 szobor társaságában! Van egy széttört kép a falon amin szimbolumok vannak azokat lerajzoltam már de semmi mármint nem tudom mihez kell mert a szobrok elötti rács alatt is vannak szinbolumok! A szobrok hátulján vannak kapcsolók azzal kéne valamit kezdenem de nem tudom mit milyen sorrendben!
Az meg más kérdés, hogy nem is biztos, hogy a könyvek választ adnak. (Ugyanis a sztori pár elemét szerintem csak a programozók adták hozzá. Nem hiszem pl, hogy a regényekben szerepelne a srác, akit ki kell mentenünk Innsmouthból.)
SPOILER
hogy mi a kapcsolat Jack és az idegenek között? A játék végén látható, hogy valami könyvet mutattak meg neki, illetve asszem, valami veszélyröl beszéltek, ami a civilizációjukat fenyegeti. Ergo nem hiszem, hogy csak annyi lenne Jack története, hogy az elején meglátta öket, és ettöl 6 évig diliházba került. Pláne, hogy elég sokszor hallható a játék során, hogy mi "különlegesek" vagyunk.
Nekem valami olyasmi esik le ezel alapján, hogy az idegenek minket használtak fel, hogy megmentsük öket. (Persze, az is lehet, hogy totál el vagyok tévedve.)
UI: boccs, hogy nem egy hsz.-ba írtam le, csak elfelejtettem😊
a végigjátszásba úgy olvastam, hogy pontosan el kell találni õket, de az ágyúval meg szinta csak vaktában lehet lövöldözni, mert a víz felületre nem látni rá😞
mi a trükk?
SPOILER
Hol töltötte Jack a kiesett 6 évet, mi a kapcsolat a játék elején látható idegenek és az egész Hydra-Dagon-Cthulhu-Innsmouth história között, stb.
Thx
kétszer nem fogja használni a vasat.
Nagyon jó a játék, de egy résznél már az ideg szétvet...
Amikor be kell bújni egy teherautó hátuljába (elõtte persze kivenni az éket a kereke alól 😊 ) és begurulni abba a csatornaszerûségbe amiben vér van...na ott felvettem a vasat ami a falnak volt támasztva, és be kell dugni a ventibe, hogy megálljon...tök egyértelmû...nem is ez a baj...egyszer sikerült nem tom hogy de akkor meg ledarált a maradék két lapát...a probléma... már 20x megpróbáltam megint, és a vas felvétele után is a ventinél folyton azt szajkózza az ürge, hogy kéne neki valami, amivel meg tudná állítani...de könyörgöm hisz már nálam van! se az "E" betûvel sem pedig az inventoryból nem akarja használni....
Valaki ötlet? <#conf>#conf>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Mindenesetre van itt valaki akinek sikerült A ra megcsinálni? netán még mentést is meghagyta?
állitolag az A rankhoz 3 és fél óra alatt kell a játékidõnek lennie és nem szabad csak korlátozott számú manuális mentést használni..drogot mellõzni kell stb 😄 elég nehéz lehet
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
hát nekem E a rang nemcsoda hogy ilyen rövid volt😄
esetleg nehézségi szintenként? mert belenéztem az audiofájlokba és olyanokat hallottam amit most biztos hogy nem..
Spoiler: nem értem hogy a yithianok meg a polipok harca hogy jön össze innsmouthtal meg dagon rendjével.mi is voltunk valójában?
Kicsit elakadtam. Ott tartok hogy elmenekültem a kocsival, és valami kis halász városkában vagyok. azon belül ott amikor egy raktárban egy csaj felmászott egy állványra, és utánna jönnek a helyiek. Na azokat az istennek se tudom megölni. Tul sokan vannak és tul erösek. Ott mit kellene csinálni?