2691
-
JAtticus #1368 Plíz help!
A game végén vagyok, ahol menekülnöm kell a barlangból, de egyszerűen sohasem sikerül, mert rámomlik a rácsos kapu végén a barlang. Próbáltam keresni hozzá patch-et, de nem találtam. Amit pedig ide linkeltetek be az is halott. Mi a fenét tegyek?? -
#1367 Fordítsd jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig. -
CsabNo1 #1366 Üdv.
A második pályán a templom utánni részben a számkombinációkat hogyan kell beírni?Mindegyik forgatás után kell várni egy kicsit,vagy esetleg le kell nyomni egy use gombot?Nekem sehogy sem sikerül.
0-ról pörgetem 3-ra jobbra,vissza balra 1-re,majd jobbra 5-re majd visszafele balra 7-re és azt mondja,hogy valamit elrontottam. -
#1365 Hali, addig be kell nézned az eltűnt tag irodájába, valamint a talált fogantyúval fel kell nyitnod a csapóajtót ami az egyik pult mögött van. -
Pulyka9 #1364 Hali!
Egy kis segítség kellene nekem ezzel a fasza játékkkal kapcsolatban,mégpedig attól a résztől,amikor a szekrényt oda tolom és a tag(rendőr)betöri,na nekem ez idő alatt mi a dolgom
-
#1363 Én most a hajón vagyok, ahol a pufik hatalmas hullámokat keltenek és a hajó tótágast áll és kapaszkodni kell hogy el ne sodorjon...mire rájöttem hogy a fényló pontokat kell lőni az ágyúval...
Egyébként technikailag marha jól van kivitelezve ez a rész, szinte tnegeribeteg lesz tőle az ember... -
#1362 a menekülésnél közvetlen vége előtt ments, és állíts mindent vissza (rakd vissza az eredeti, nem módosított fájlokat) és menni fog. -
Broken #1361 Sikerült is...
bár a végén a videó behalt, amikor a csávóka lekasztott a diliházban a kampóról, tehát nemtom mi lett a vége...
a történet meg kicsit nyitott maradt, semmi magyarázat, hogy ezek a micsodák hogy kerültek a földre, mióta vannak itt és mi célból??... -
Broken #1360 Danke Schön, jól hangzik, mindjárt csekkolom. -
#1359 keress rá van itt linkelve egy progi amivel lehet állitani a futósebességet -
Broken #1358 Üdv.
Kábé 2 hónapja már feladtam a gémet:D de bassza a csőröm, hogy nemtom végigvinni...és most újra előszedtem barlangból kijutás sehogyse megy, a sziklák végig elkerülnek, életerő a maxon és amikor a nagy terem végén azon a nyitott körfolyosó szerűn, a labor bejárata után be akarok menni a korábban ráccsal lezárt kapun, akkor egyből meghalok, akármit csinálok.... -
Kenyér001 #1357 Megoldódott a probléma... fordított sorrendben kongattam a harangokat, így nyilt ki az ajtó... bug -
#1356 Sok bug van a játékban. Engem is szivatott, nem tudtam mit kell csinálni, aztán kiderült, hogy bug. Visszatöltöttem régebbi mentést, és úgy tudtam továbbmenni. -
Kenyér001 #1355 Helló!
Nekem hasonló problémám van. Asszem ez is valami bug, hogy ha valahol visszatöltöd a játékot nem lehet továbbmenni... pl nálam a templomban a harangozós résznél meghúzom először a legmélyebbet, aztán a középsőt, majd a magasat, ekkor ki kéne nyílni a kriptába vezető csapóajtónak de nem teszi... pedig amikor először próbálkoztam kinyílt.
Valaki tud erre valami megoldást? Vagy esetleg egy azután lévő savegamét tudna küldeni megköszönném nagyon.
[email protected]
köszi -
#1354 Pedig muszáj lesz.. ;D -
Zoleeca #1353 Sziasztok. Van egy kis problémám: a Devil Reef-nél vagyok (az elején). Elmentettem a játékot a csapda utáni pontnál, viszont nem sokkal ezután elvérzek. Előtte csak autosave van, meg Dagon :(
Próbóltam az autosave mentéshez tartozó fájllal felülírni a Devil Reef mentést, de ekkor nincs continue és nem is látszik a mentés.
Valakinek valami ötlete van esetleg? Nem akarom megint szétágyúzni Dagont... -
#1352 Hi a magyarítás hány százaléknál jár köszi. -
#1351 Hehe, jó kis mészárszéket rendeztem a helyi "rendőrőrsön"...de a hotel tulajdonoson is szívesen elégtétel vettem volna. -
deicide #1350 és voltam ott..és igen..csak én a csillagokat löttem:((
köszönöm szépen:)) -
Hellsing47 #1349 ezzel el kell menned egy kis tóhot ami televan ilyen mérgezö csilaggal..vagy mi a faszommal..és bumm bele a vizbe..majd arra továb...ez vhol a vizesés közelében van:-) -
deicide #1348 a barlangok..!
irom sorba volt mérgező gazom és moslékom..azt adta a malacnak..igy lett kalapácsom a kalpáccsal kavicsom..a kaviccsal..lett kapum a kapuval surár biz-baszom..de ezzel nem tudom hová kell menni..:(( -
Hellsing47 #1347 mikor??hol jársz??? -
deicide #1346 Valaki elárulná nekem hogy a sugár fegyverrel hová kell mennni..??
-
#1345 Az jobb amikor a teherautó platóján osztod az ólmot és behaluzza a sofőr tag mellé -
#1344 "Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték."
Ja, ott engem is elég rendesen...Mikor átfutott az ember előtt... -
deda #1343 Dagon rohadt jó volt a Dangerous Voyage végén! Most Devil's Reef-en járok, remélem nem nehéz a vége... A vizuális effektek nagyon ott vannak a szeren, de szerintem ez a játék annyira nem parás. Inkább nyomasztó hangulatot áraszt, talán kicsit ahhoz hasonlót mint a Fahrenheit(bár az már nagyon depressziós volt). -
#1342 Iszonyat jó a játék, nagyon el van találva a hangulat. Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték. Ez csak hallucináció volt, vagy valóban "él" még a kislány? Vissza lehet majd menni a városba, mert annak a hoteles ürgének meg annak a nagydarab rendőrnek szeretném kipótolni a szervezetében felhalmozódott ólmot... -
#1341 Kipróbáltam és tényleg ez volt a probléma. :D
Jó ez a CoC, de ezen a hajón minden 5. percben elakadok. Eddig nem volt ilyen problémám, de most... -
Hellsing47 #1340 nálam is volt elsönek...:DDD -
#1339 Hogy az a...Simán kizártam a sebesült csávót... Köszi, valszeg ez a probléma! -
Hellsing47 #1338 mind a 2 ott van??mert nálam volt egy csávó aki teljesen egészséges és volt egy aki alig tudodtt menni..nem zártad azt ki véletlenül a szobábol???
vagy vhol nem zártad be elötte az ajtot?? -
#1337 Köszi a választ.
Bereteszeltem az ajtót, a matróz csak áll és az ajtó felé néz. Kb. 5-10 mp múlva elkezd a karakterem homályosan látni, mindent pirosban és game over. Meghaltam.
De nem nyitotta ki egyszer sem. Megpróbálom még párszor.
-
Hellsing47 #1336 keress egy csAPOAJTOT OTT AHOL LEJÖTTETEK A LÉPCSÖN...és ott bent lesz egy szörny az kiirtod és felveszed a heggesztöt...majd megjavitod a csöveket... -
sorrow #1335 Én is kérek segítséget
A félős matróz bátorságot gyűjt és engem küldött el megjavítani a szivárgást.
A szerelő kit nem akar működni , ha meg közel megyek a szivárgó gőzhöz akkor megéget, és megöl. -
sorrow #1334 Reteszeld be az ajtót a medicszobába, majd a matróz kinyitja az ajtót... fordulj jobbra mikor kiérsz onnan. -
#1333 Most ott szívok, amikor kilövi az ember a 3 varázslót a parton, bemegy a hajóba, erre bezárják az ajtót. A szörnyek támadnak megint, el kell menni a fickóval az infirmary-ba. És ha jól értem a leírást, akkor ki kell menni az ajtón.
Itt 2 ajtó van, egy szemben jobbra és egy balra. Nálam mindkettő zárva van és nem tudom, hogy kell kinyitni. És melyiket? Vagy valamit nem veszek észre? Vagy megint bugos? -
#1332 Van 1-2 bug, az biztos. Én eddig nem nagyon vettem észre őket, csak amikor megszivatott a hajós résznél.
-
Nutella #1331 Azert kemeny bugok vannak a gameben, most epp a finomitoban leszakadt alattam egy rampa, en leestem, a velem szemben futo gyokerek meg tovabb futottak a levegoben a fejem felett. Ez azert mar eros. -
NZiM #1330 Sziasztok. Tud valaki pesten könyvesboltot ahol mindhárom Lovecraft össes művei van? -
#1329 10 hozzászólást visszaolvasni komoly nehézségekbe ütközne?