2691
  • JAtticus
    Plíz help!
    A game végén vagyok, ahol menekülnöm kell a barlangból, de egyszerűen sohasem sikerül, mert rámomlik a rácsos kapu végén a barlang. Próbáltam keresni hozzá patch-et, de nem találtam. Amit pedig ide linkeltetek be az is halott. Mi a fenét tegyek??
  • wedge31
    Fordítsd jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig.
  • CsabNo1
    Üdv.

A második pályán a templom utánni részben a számkombinációkat hogyan kell beírni?Mindegyik forgatás után kell várni egy kicsit,vagy esetleg le kell nyomni egy use gombot?Nekem sehogy sem sikerül.

0-ról pörgetem 3-ra jobbra,vissza balra 1-re,majd jobbra 5-re majd visszafele balra 7-re és azt mondja,hogy valamit elrontottam.
  • Atisz #1365
    Hali, addig be kell nézned az eltűnt tag irodájába, valamint a talált fogantyúval fel kell nyitnod a csapóajtót ami az egyik pult mögött van.
  • Pulyka9
    Hali!

Egy kis segítség kellene nekem ezzel a fasza játékkkal kapcsolatban,mégpedig attól a résztől,amikor a szekrényt oda tolom és a tag(rendőr)betöri,na nekem ez idő alatt mi a dolgom

• Atisz #1363
    Én most a hajón vagyok, ahol a pufik hatalmas hullámokat keltenek és a hajó tótágast áll és kapaszkodni kell hogy el ne sodorjon...mire rájöttem hogy a fényló pontokat kell lőni az ágyúval...
    Egyébként technikailag marha jól van kivitelezve ez a rész, szinte tnegeribeteg lesz tőle az ember...
  • Ron Ragm
    a menekülésnél közvetlen vége előtt ments, és állíts mindent vissza (rakd vissza az eredeti, nem módosított fájlokat) és menni fog.
  • Broken
    Sikerült is...
    bár a végén a videó behalt, amikor a csávóka lekasztott a diliházban a kampóról, tehát nemtom mi lett a vége...
    a történet meg kicsit nyitott maradt, semmi magyarázat, hogy ezek a micsodák hogy kerültek a földre, mióta vannak itt és mi célból??...
  • Broken
    Danke Schön, jól hangzik, mindjárt csekkolom.
  • _Atti_
    keress rá van itt linkelve egy progi amivel lehet állitani a futósebességet
  • Broken
    Üdv.

Kábé 2 hónapja már feladtam a gémet:D de bassza a csőröm, hogy nemtom végigvinni...és most újra előszedtem barlangból kijutás sehogyse megy, a sziklák végig elkerülnek, életerő a maxon és amikor a nagy terem végén azon a nyitott körfolyosó szerűn, a labor bejárata után be akarok menni a korábban ráccsal lezárt kapun, akkor egyből meghalok, akármit csinálok....
  • Kenyér001
    Megoldódott a probléma... fordított sorrendben kongattam a harangokat, így nyilt ki az ajtó... bug
  • Sysfox
    Sok bug van a játékban. Engem is szivatott, nem tudtam mit kell csinálni, aztán kiderült, hogy bug. Visszatöltöttem régebbi mentést, és úgy tudtam továbbmenni.
  • Kenyér001
    Helló!
    Nekem hasonló problémám van. Asszem ez is valami bug, hogy ha valahol visszatöltöd a játékot nem lehet továbbmenni... pl nálam a templomban a harangozós résznél meghúzom először a legmélyebbet, aztán a középsőt, majd a magasat, ekkor ki kéne nyílni a kriptába vezető csapóajtónak de nem teszi... pedig amikor először próbálkoztam kinyílt.
    Valaki tud erre valami megoldást? Vagy esetleg egy azután lévő savegamét tudna küldeni megköszönném nagyon.
    [email protected]
    köszi
  • SötétBarom
    Pedig muszáj lesz.. ;D
  • Zoleeca
    Sziasztok. Van egy kis problémám: a Devil Reef-nél vagyok (az elején). Elmentettem a játékot a csapda utáni pontnál, viszont nem sokkal ezután elvérzek. Előtte csak autosave van, meg Dagon :(
    Próbóltam az autosave mentéshez tartozó fájllal felülírni a Devil Reef mentést, de ekkor nincs continue és nem is látszik a mentés.
    Valakinek valami ötlete van esetleg? Nem akarom megint szétágyúzni Dagont...
  • Don Csiccsi 13
    Hi a magyarítás hány százaléknál jár köszi.
  • Atisz #1351
    Hehe, jó kis mészárszéket rendeztem a helyi "rendőrőrsön"...de a hotel tulajdonoson is szívesen elégtétel vettem volna.
  • deicide
    és voltam ott..és igen..csak én a csillagokat löttem:((

köszönöm szépen:))
  • Hellsing47
    ezzel el kell menned egy kis tóhot ami televan ilyen mérgezö csilaggal..vagy mi a faszommal..és bumm bele a vizbe..majd arra továb...ez vhol a vizesés közelében van:-)
  • deicide
    a barlangok..!
    irom sorba volt mérgező gazom és moslékom..azt adta a malacnak..igy lett kalapácsom a kalpáccsal kavicsom..a kaviccsal..lett kapum a kapuval surár biz-baszom..de ezzel nem tudom hová kell menni..:((
  • Hellsing47
    mikor??hol jársz???
  • deicide
    Valaki elárulná nekem hogy a sugár fegyverrel hová kell mennni..??
  • SötétBarom
    Az jobb amikor a teherautó platóján osztod az ólmot és behaluzza a sofőr tag mellé
  • Sysfox
    "Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték."

Ja, ott engem is elég rendesen...Mikor átfutott az ember előtt...
  • deda
    Dagon rohadt jó volt a Dangerous Voyage végén! Most Devil's Reef-en járok, remélem nem nehéz a vége... A vizuális effektek nagyon ott vannak a szeren, de szerintem ez a játék annyira nem parás. Inkább nyomasztó hangulatot áraszt, talán kicsit ahhoz hasonlót mint a Fahrenheit(bár az már nagyon depressziós volt).
  • Atisz #1342
    Iszonyat jó a játék, nagyon el van találva a hangulat. Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték. Ez csak hallucináció volt, vagy valóban "él" még a kislány? Vissza lehet majd menni a városba, mert annak a hoteles ürgének meg annak a nagydarab rendőrnek szeretném kipótolni a szervezetében felhalmozódott ólmot...
  • Sysfox
    Kipróbáltam és tényleg ez volt a probléma. :D

Jó ez a CoC, de ezen a hajón minden 5. percben elakadok. Eddig nem volt ilyen problémám, de most...
  • Hellsing47
    nálam is volt elsönek...:DDD
  • Sysfox
    Hogy az a...Simán kizártam a sebesült csávót... Köszi, valszeg ez a probléma!
  • Hellsing47
    mind a 2 ott van??mert nálam volt egy csávó aki teljesen egészséges és volt egy aki alig tudodtt menni..nem zártad azt ki véletlenül a szobábol???
    vagy vhol nem zártad be elötte az ajtot??
  • Sysfox
    Köszi a választ.

Bereteszeltem az ajtót, a matróz csak áll és az ajtó felé néz. Kb. 5-10 mp múlva elkezd a karakterem homályosan látni, mindent pirosban és game over. Meghaltam.

De nem nyitotta ki egyszer sem. Megpróbálom még párszor.

• Hellsing47
    keress egy csAPOAJTOT OTT AHOL LEJÖTTETEK A LÉPCSÖN...és ott bent lesz egy szörny az kiirtod és felveszed a heggesztöt...majd megjavitod a csöveket...
  • sorrow
    Én is kérek segítséget

A félős matróz bátorságot gyűjt és engem küldött el megjavítani a szivárgást.
    A szerelő kit nem akar működni , ha meg közel megyek a szivárgó gőzhöz akkor megéget, és megöl.
  • sorrow
    Reteszeld be az ajtót a medicszobába, majd a matróz kinyitja az ajtót... fordulj jobbra mikor kiérsz onnan.
  • Sysfox
    Most ott szívok, amikor kilövi az ember a 3 varázslót a parton, bemegy a hajóba, erre bezárják az ajtót. A szörnyek támadnak megint, el kell menni a fickóval az infirmary-ba. És ha jól értem a leírást, akkor ki kell menni az ajtón.

Itt 2 ajtó van, egy szemben jobbra és egy balra. Nálam mindkettő zárva van és nem tudom, hogy kell kinyitni. És melyiket? Vagy valamit nem veszek észre? Vagy megint bugos?
  • Sysfox
    Van 1-2 bug, az biztos. Én eddig nem nagyon vettem észre őket, csak amikor megszivatott a hajós résznél.
  • Nutella
    Azert kemeny bugok vannak a gameben, most epp a finomitoban leszakadt alattam egy rampa, en leestem, a velem szemben futo gyokerek meg tovabb futottak a levegoben a fejem felett. Ez azert mar eros.
  • NZiM
    Sziasztok. Tud valaki pesten könyvesboltot ahol mindhárom Lovecraft össes művei van?
  • Calver
    10 hozzászólást visszaolvasni komoly nehézségekbe ütközne?