2691
  • saw
    kinek van mar vegigjatszas MAGYAR
  • saw
    vegigjatszas most...........
  • xavier
    Hogy az istenbe lehet kijutni az összeomló barlangból?!!!!Mert csak egyfelé lehet menni ,de egy idő után mindenképp szétlapít egy szikla bár hogy sietek meg ugrok....
  • deda
    Asszem a magyarítások portálon még kintvan a hír a főoldalon amiben a GH team befejezett egy magyarítást és két játék közül választhatunk hogy melyik legyen a köv. project! az egyik a CoC a másikat nem tudom, de mi Cthulhu-ra szavazunk!!!!!!!!!!!!!
  • Hellsing47
    söketülésig meglövöd a gongot...majd beleállsz abba a viztocsába ami elötte ven és akkor átfgosz alakulni...és olyankor nagyot ugrasz...megfogod magad és felugrasz mind a 4 magasabban levö szoborhoz és elkezded püfölni a gombokat...majd ha ezek megvannak akkor az áram(v. villám) fegyverrel belelösz a vizbe...és innenn már tudni fogod..remélem:D
  • xavier
    Hi

Hydrát hogy kő megölni...?
    Az odáig vili hogy a szobor hátulján meghúzom a kart és bele lövök egy nagyot a gongba.Utána minek kellen jönnie?elméletileg át kéne vegyem az irányítást a monszter felet...de hogyan?
  • icmi
    Végigjátszás: #990
  • szacsi
    Innsmouthban kezdodik a jatek, azsl... :C
  • Hellsing47
    milyen leirás kell???
  • lámadémon
    jajjnemá...

angolul is jó...

csak legyen...
  • MimaSKATE
    oh
  • lámadémon
    leíás kőne... legyenolyhúgomvalaki adjon infót ennek felleléséről...
  • MimaSKATE
    ennél a hapsinál mit kell?
  • MimaSKATE
    help me valaki .
  • wegfok3
    Üdv srácok elakadtam annál a résznél mikor a kislányt legyilkolja a szörny és utánna egy széfhez jutunk.Keztem jobrol keztem balrol a 3157 és a 1612 szamokat probaltam de nem szikerült kinyitni.
  • vonaltyin
    thx,de utána az a baj hogy alig látok mert homályos az egész szarság,és nehezen tájékozódok,de azért köszz a segítséget:D
  • bzooltan
    VONALTYIN-ek menj át a másik szobába a 2 szoba közötti ajtónál huzd be a riglit és az ablak mellett van 1 polc azt told el és ott lesz 1 ajtó
  • bzooltan
    van valakinek végigjátszása hozzá
  • _Atti_
    retesz ki, kimész retesz be..
  • vonaltyin
    valaki segítsen... ott hol menekülni kéne a hotelból,és az ajtót ütik.Na most ott merre menjek,mert az ablakon biztos nem lehet ki szabadulni,meg ha betörik az ajtót akkor meg ott kint a fegyveresek lőnek le.ilyenkor hova mit?????
  • kisfigi
    Én Nagyon meglepődtem amikor megláttam hogy bethesda softworks Készítette...
    Nem hittem volna...
  • Hellsing47
    nem!!de ha jol olvastam vmelyik hozzászolást akkor elképzelhetö hogy lesz...:)
  • xavier
    Még nem vagyok a 2m magas zöldeknél.Csak a rusnya halászok kergettek húsklopfolóval.
    Egyébként én nem azt írtam hogy szar!Sőt.Anno az undyingot vagy 10 végignyomtam.
    És ennek is ez lesz a sorsa...
  • deicide
    #1260...??
  • JackDaniels #1264
    " Attól nem lesz életszerű ha egy full béna kreténnel kell végigvinni..."

Kérj meg mást, hogy vigye ő végig.:DDDDDDDD
    Azért, mert neked nem jön be, nem a játék a hibás. Vagyunk sokan akik az ilyen szart szeretik.:PPP
  • Sith
    Nem arról van szó hogy ful béna kretén de valszeg te se fosnád le a bokád ha hirtelen ÉLŐBEN látnál egy 2m magas pikelyes izét közeledni tizcentis fogakkal :)
    Alapvetöen nem tom menyire vagy otthon a CoC világában de ez arról szól hogy sima átlagos halandok kerülnek összetüzésbe ezekkel a csunyaságokkal
    szóval semmi zombi ölö kommandó vagy hasonló
    ez nem csak sima FPS ez egy CoC élet érzés adaptáció akart lenni
    (nos többé kevésbé sikerült)
    igen pld fél, tériszonya van stb stb

OFF egyes FPS-ekben az viszont nagyon életszerü hogy halomra gyilkolsz mindenkit olyan helyekre mászol fel ahol már egy artista is meggondolná hogy ezt érdemes bevállalni vagy sem jah és ott még tüzhac is kialakul
    és persze ha jön szembe egy kétméter magas pikelyes izé a standard katona tudos vagy bárki csak megvonja a vállát csöre rántja a kalát és osztja tovább az észt mert hát a 2m magas pikelyes izé az olyan tök hétköznapi dolog
  • xavier
    Ezt a játékot az ikeja szopnzorálja???!!mi az istennek kell ennyi szekrényt tologatni.....
    A halászok elöl menekülés rész kurvára gáz...
    Nem igaz hogy legalább egy szar csuzlít nem lehetett volna adni ennek a szerencsétlennek...Detektív és nincs stukkere.....pffffff
    És mi ez a kép elmosódás??????!Fél vagy mi???!!!

Nagyon utálom amikor egy jó játékba ilyen faszságokat tesznek.
    Attól nem lesz életszerű ha egy full béna kreténnel kell végigvinni...
  • izsook
    Ez olyan egyedül a sötétbenre hasonlító játék?
  • deicide
    Sziasztok..!

Jelent már meg a játékhoz valamiféle Magyarosítás..vagy Magyarítás...??
  • SötétBarom
    Van pár láda, ami mögött el lehet bújni.. Ott megvárod amíg a monszta "szeme", az a csapkodó cucc lebukik, és akkor le tucc menni a lépcsőn a monszta mellett.. Ott van egy gomb, azt megnyomod, és ha megin nemvágod mivan, kérdezel még..

Én most amugy a Devil's reefen vagyok, egyre jobb ez a gém.. A hajós rész az instant classic..
  • BoharJoe
    Hy all! Már kérdezték páran, de úgy olvastam nem nagyon kaptak választ.
    A The Marsh Refinery részben, amikor a Marsh leüt és elveszi a fegyverem, és gyárt valami szörnyet, ott hogyan vagy merre kell tovább menni? Ajtó csak egy van de az nem nyílik, a szörny meg nem enged egyik irányba se a lépcsön.
    válaszokat elöre is thx!
  • _Atti_
    nem a viz hanem az ágyu felé nézve..
  • _Atti_
    ahogy kimész fedélzetre rögtön ott vannak korlátok..4 vagy 6 darab
  • SötétBarom
    bazzz.. 1 óra után rá lehet sokallni a gémre vizuálisan.. Ki se szúrtam.. Mosmá a hajón küldöm.. nemtok kapaszkodni és mindig nyílt törésem lesz..
  • Hellsing47
    ahol felmész a csigalépcsön ott van elötted egy kicsi folyoso..nah ott a bal oldalon a legutolso!!;)és ott lesz a széf..:)
  • SötétBarom
    Az oszlopot vágom, ott közölte a tag h a book of dagon nem elég a fordításhoz.. Ez a széf el van rejtve, vagy merre van?
  • Hellsing47
    keresd meg az alsó emeleten a széfet és nyisd ki(a kod Marsh naplojában van),vedd ki belöle a pisztolyt és azt a tekercset majd egy köoszlopnál kell használni azt és akkor kitudod majd nyitni azokat az ajtokat amiket energiamezö véd..és sztem innin már megtod majd találni a kulcsot vissza mackeyhez odaadod neki a piszolyt és innen gondolom/remélem már tod vagy ha nem akkor olvass vissza
  • SötétBarom
    Shit, folyton elakadok.. Most ott vagyok h Mackey be van zárva egy barlangban hörgő cuccok közé, fent meg a fanatikusok valami erőtérrel operálnak, meg van még valami gyanús kapu is.. Namost mackeyt nemtom kiengedni a cellából mer nincs kulcsom.. Ja és találkoztam megin ramonaval, jól ráparrantottam LoáL.. Szal mi legyen?
  • _Atti_
    mármint csak akkor fog berobbanni ha kinyitottad a gázcsapokat..
  • Rusy
    Mindegy szerintem szöveg mennyiségileg van egy kis különmbség ha a serious sam-et csinálják először akkor az 1 hét utána jöhet a cthulhu...