Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem technikai gondjaim vannak a játékkal, nvidia geforce mx 440-es videókarim van és egyeltalán nem indul el a járék akár milyen felbontásra állítom akkor sem indul, pedig a leírásban szerepel a geforce hármas és négyes kártya is, tud valaki errõl valamit?
Kösz:
SM
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van ez a pálya, ahol a cellából kezdesz.Most voltam már mindenhol, van fegyverem, õrök kicsinálva, de van egy nagy csápos szörny az egyik ajtó mögött, a szörnyet meg etetni kell a másik oldalról.Kérdésem hogy mi a francot csináljak, mert sehova se tudok továbbmenni!Fent voltam már, ahol a növényre valami lötyit kellett spriccelni, aztán felmászni, de ott nem sokra mentem!Légyszi segitsetek!Valami kalapács van egy cellába, gondolom azt kéne valahogy kihalászni, de ajtó zárva.Mit kell tenni?Elõre is kössz!!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Egy kis segítséget szeretnék kérni...Nemrég óta játszom a játékkal,sztem nagyon ott van és veri a toppot.De a templomos pályánál elakadtam a széf kinyitásánál.Tudom a kódot meg minden és,hogy mit,merre és meddig kell tekerni de semmi.Vagy azt mondja hogy valamit elrontottam vagy azt hogy nem ez a jó.Valaki itt írta már régebben,hogy többször próbálta meg a helyes irányba és akkor mûködött neki..hát énis +próbáltam többször, de semmi.Az ellenkezõ variációt is..de akkor se csinál semmit.Ha valaki tudná hogy mit kell tenni az jó volna..habár biztosan sokan végigtoltátok már.Elõre is köszi a választ
Egyebként énis arra mentem, amerre írtad, de annyi elágazás és õr van, hogy mindig észre vesznek!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Azután ha jol emlékszem ablakon kell továbbmenni..
én pedig azt szeretném kérdezni hogy elszállt scrollal meg lehet e csinálni a hajon azt a részt amikor az ágyuval kell babrálni?(közben hullámok)
jah és hogy lehet e billel fegyvert váltani 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...és a gödörbe ugrás utan nem haltam meg, hanem ott allok a mélyén, de olyan torz a kép, hogy nem tom mit kell csinálni!"
Beleugrottam, de elotte a követ belegörgettem, nem történik semmi a gödör alján!
iLove oHs.
iLove oHs.
Én most toltam amúgy végig nagyon jó a game de az elsõ fejezet után valahogy a para átmegy szörnyírtósdiba,és szerintem a vége már igencsak laposka,de azért nagyon fasza,fps horrorban az egyik legjobb,de úgy általkánosságban (nem csak fps) azért vannak jobbak.
Mindenesetre taps a készítõknek ez jó volt.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n