Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki!

nekem technikai gondjaim vannak a játékkal, nvidia geforce mx 440-es videókarim van és egyeltalán nem indul el a járék akár milyen felbontásra állítom akkor sem indul, pedig a leírásban szerepel a geforce hármas és négyes kártya is, tud valaki errõl valamit?

Kösz:
SM

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

Harly18
Akkor nekem való 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shep
horror kaland fps

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Harly18
Én még nem játszottam a játékkal azért kérdezném, hogy ez most egy kaland játék vagy egy fps vagy a keveréke?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az a széf ami egy boltban vagy miben van még az elején
Shep
a villás széf? 1878 a kód

Shep
fogod a kék növényt amit az egyik barlangban találsz, beleteszed az etetõbe, ráöntöd a moslékot és kész.

a széfes rész nekem se megy... a számokban se vok biztos...PLS HEEELP
Agy Halott
Koszi a valaszt! En szivesen segitenék, de ott még nem jarok! 😞
Én még mindig választ várpk, hogy ezt a "kék növényt" hogy kell kicsinálni, mert nincs tovább!!Már megetettem, mint egy tamagocsit, de nem csinál semmit.
jah!Átmész a másikoldalra, kidugod a fejed, aztán rögtön vissza, mert bejön az õr, te addig lent búj el és amikor leápolja a monsztrát, utána menj ki a cellájából és osonj minden fele.Vigyázz, mert sétálnak fel-le, szal meg kell találni a megfelelõ pillanatot!!A cela után jobbra menj.Legalább is én arra mentem és igy körbe!Készülj fel, hogy fegyvered egy darabig nem lesz!!
Agy Halott
Ez igaz! Tehát, akkor a cellábol lefele kell osonni?
Tovább lehet jutni, csak osonni kell!!Nekem sikerült végig, csak a lenti helyen elakadtam...Bár beletelt jópár próbálkozásba amig rájöttem mit kell és merre.Ezért jó a játék mert nem lehet megunni és mindig mutat ujat.
Hahó!Tudtok segiteni?
Van ez a pálya, ahol a cellából kezdesz.Most voltam már mindenhol, van fegyverem, õrök kicsinálva, de van egy nagy csápos szörny az egyik ajtó mögött, a szörnyet meg etetni kell a másik oldalról.Kérdésem hogy mi a francot csináljak, mert sehova se tudok továbbmenni!Fent voltam már, ahol a növényre valami lötyit kellett spriccelni, aztán felmászni, de ott nem sokra mentem!Légyszi segitsetek!Valami kalapács van egy cellába, gondolom azt kéne valahogy kihalászni, de ajtó zárva.Mit kell tenni?Elõre is kössz!!
Hi! Lécc regélje már el vki h a jailbreak pálya kezdetén mért nincs kép? Mintha egy batár nagy textúrahiba lenne. Mit kellene tennem? plz help!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni...Nemrég óta játszom a játékkal,sztem nagyon ott van és veri a toppot.De a templomos pályánál elakadtam a széf kinyitásánál.Tudom a kódot meg minden és,hogy mit,merre és meddig kell tekerni de semmi.Vagy azt mondja hogy valamit elrontottam vagy azt hogy nem ez a jó.Valaki itt írta már régebben,hogy többször próbálta meg a helyes irányba és akkor mûködött neki..hát énis +próbáltam többször, de semmi.Az ellenkezõ variációt is..de akkor se csinál semmit.Ha valaki tudná hogy mit kell tenni az jó volna..habár biztosan sokan végigtoltátok már.Elõre is köszi a választ
Agy Halott
Ok ebben igazad van, de xar amikor nem tok tovabbhaladni!
Egyebként énis arra mentem, amerre írtad, de annyi elágazás és õr van, hogy mindig észre vesznek!
Shep
figyelj csak most õszintén te minek játszol, ha egy csepet elakadsz és egybõl ide jösz kérdezni, teljesen elveszlik a játék varázsa, ha mindig tudod, hogy hol merre kell menni, egyébként meg kimész és sunnyogni kell jobbra, ott lesz majd egy járat ahova le lehet bújni és megkerülni az õrt.

Agy Halott
Miutan a szörnyet megveri az õr és én kitok jonni a lyukbol, majd ki az ajtón, utána merre, mert mindenhol tt vannak... vagy ugy nem is lehet, hogy ne vegyenek eszre?
balee4
De ezzel elkerülhetõ az, hogy gyakorlatilag nem tudom a kapcsolokat meghúzni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dynamic
Pontosabban akkor kell kifutni, amikor mondja Jack, hogy "most lehet" vagy valami ilyesmi...
_Atti_
csak fuss..keress létrát..nemnagyon lehet eltévedni..ha futsz nem üt le elvileg..ha el van törve a lábad vagy ilyesmi akkor morfium..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ki helpet kérek Utánna hátulról leütnek és mire magamhoz térek Marsh már lelép de beindít vmi áramot ami kisül...Elõ jön egy akkora bazi nagy szörny mint még eddig soha, csápok nyálka, nincs fegyverem, battery vagy cell kéne de nincs, befutok a ládák közé és ott mondja emberem hogy ez biztonságos hely...ott tudok maradni tehát nem csap le a csáp...de másfelé mindig kiüt.
_Atti_
Pedig annak a szobájábol egyenest lehet továbbmenni..nekem volt olyan futásom hogy nem is sikoltott fel ugyhogy biztos nem kellett ott tologatni semmit.
Azután ha jol emlékszem ablakon kell továbbmenni..

én pedig azt szeretném kérdezni hogy elszállt scrollal meg lehet e csinálni a hajon azt a részt amikor az ágyuval kell babrálni?(közben hullámok)
jah és hogy lehet e billel fegyvert váltani 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Lenne egy kis problémám: sikerült elmenekülni a hotelból, amikor ébredés után ki akarnak csinálni, átugrani a szomszéd házba, ajtón be ,folyosón végig, de a lépcsõház mintha zsákutca lenne, hanyadik ajtón lehet kijutni , mert az elsõn bementem ott valami faszi felriadt az ágyból, de a szobából nem volt ki út. valaki please
Agy Halott
Jahh ok! Várni kell... koszi
Seth
ne gyere ki addíg a lukból, amíg az õr be nem jön , rendbe teszi a hangoskodó szörnyikét, aztán távozik.Utána már nyugodtan kijöhetsz(persze az ajtón túl nem árt lassan közlekedni

PSN ID.: Beegabor

Agy Halott
Sikernyalt! Bezárnak egy cellába, de találok egy feszítõ vasat és átmegyek ennek a szörnynek a cellájába, de amint átérek bejönnek az õrök és xarrá lõnek, mivel nincs fegyverem! Mit kell tenni?

Agy Halott
Ok koszi megprobálom! Ha leertem mit kell tenni, vagy jon egy video és teljesen mashol lyukadok ki?
Shep
nem tudok mit mondani #669 ha pontosan így csinálod akkor mennie kell, ja a sugárfegyverrel kell macra töltve lõni.

Seth
Külföldi oldalon olvastam errõl a bugról. A lényeg hogy esés közben ne nézelõdj, csak lefelé nézz..

PSN ID.: Beegabor

balee4
Nekem is válaszolhatná, köszi...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát nem tudom, korábbi állás visszatöltése talán megoldja.

Agy Halott
Mi a megldás?
Shep
Akkor ez gáz, még egy bug, ott ha jól emlékszem jön egy bejátszás is.

Agy Halott
Elolvastad a #913-as hsz-emet?

"...és a gödörbe ugrás utan nem haltam meg, hanem ott allok a mélyén, de olyan torz a kép, hogy nem tom mit kell csinálni!"

Beleugrottam, de elotte a követ belegörgettem, nem történik semmi a gödör alján!
Shep
Szerintem ne így próbáld gyarapítani a hozzászólásaid számát, mert esetleg rossz vége lesz.

<#vigyor3>

iLove oHs.

Shep
ess le a gödörbe

<#wink>

iLove oHs.

Agy Halott
Amikor a piros követ berakom a helyére és kinyilik az ajto és a képen látható rész jön... vmi nagy gödör és fúj belõle a szél!
balee4
Hol is tartasz pontosan?

Agy Halott
Nekem is segitetne vki #913
balee4
Vki segítheten...

Agy Halott
sikerult és kinyílt az az ajto, de utana ott van ez a gödör és mivel nincs más út ezért beleugrottam (probaltam atugrani a leszakadt koszirten is, de nem arra kell menni) és a gödörbe ugrás utan nem haltam meg, hanem ott allok a mélyén, de olyan torz a kép, hogy nem tom mit kell csinálni! HELP!

Agy Halott
Fúú ez durva! Idõre megy??? Boááá...
Azért koszi!
zöldkõnél fehér basz berakása falon a gombba. Gomb megynom,gyorsan idesiet és ha elég gyors voltál még betod rakni a követ mer nyitvalesz a tartó..ha nem akkó visszemenés,gombmegnyomás még1szer.

Én most toltam amúgy végig nagyon jó a game de az elsõ fejezet után valahogy a para átmegy szörnyírtósdiba,és szerintem a vége már igencsak laposka,de azért nagyon fasza,fps horrorban az egyik legjobb,de úgy általkánosságban (nem csak fps) azért vannak jobbak.
Mindenesetre taps a készítõknek ez jó volt.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Agy Halott
Itt mi a teendõ? visszabb olvastam, hogy amikor a zold kõ kinyílik nem kell kivenni a helyérõl, hanem a leszakadt hídon at folytatni kell az utat, rákok likvidálása és ha sikerul az utvesztoben megtalálni ezt a helyet, akkor a piros kovet kell betenni! Nekem nem engedi berakni a piros kovet! HELP!

Agy Halott
koszi!