Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jár már valaki a templomban? Miután megkongattam a harangot, kinyít a lejáró, lemásztam van egy széf, meg valami szar a koporsoknál, a széfhez a kód sehol, az izével meg fingom sincs mit lehet csinálni.Valaki tudna segíteni? JAh van még ott egy szobor is.De nem lehet semmit szarni vele...Elõre is thx ha vki tud segíteni.
csaszar a gama
Elakadtam. A szefnel szarakodok, vegigolvastam a hozzaszolasokat de igy sem tiszta. Nalam van a bizonyitekok kozott a Thomas Waite naplo, de abban semmi sincs a szefrol 1ik oldalon se, bar nem emlexem h mit mondott a tag mielott elvitte a yard, de azt asszem nem h pontosan h kell nyitni azt a szart, visszamenni meg nem lehet a pecoba kutakodni. Utana talalkoztam a visszatero picsaval, aztan a boltba megin egy raflaval, de egyik se dobott hasznalhato infot. Hogyan all ossze ez a dolog? Olyat nem akarok h itt a kombinacio bazze azt mennye tovabb. Vki mondja ma el plz. Thx
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de valami irány elvet adj légyszi😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
viszont valami nem kerek és ezt már megakartam többször is kérdezni..!
a karakterem lassan mozog igy nem tudok bele ugrani a medencébe ami tiszta szutyok..engetem bele vizet meg ki is engettem..de amikor felmászok a tetejére szerintem elég lassan mászik fel és a kádba se érek bele már is lecsukodik..!
mit tudok tenni hogy gyorsabban mozogjon..?
van 10 db kötszerem csak nem tudom használni...!
vagy ilyenkor morfiumot kell csak adnom..??
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://db.gamefaqs.com-console-xbox-file-call_of_cthulu_dcote.txt
Ez egy nagyon király horror játék.Rendesen kivert a frász néha tõle.<#vigyor1>#vigyor1>
csökkenek a hozászollások is elég szépen..de nem adom fel a 2. pályán a széf azzal nyüszögök..!
olvastam visszább 3157 vagy a 1612 probáltam az óra járásával megfelelõ irányba meg elenkezõleg de az a retek nem nyillik😞
most a szám nem jó vagy én nem tekerek jól..?
A fordítást MI fejeztük be (Magyar Játékfordítók, Bloodrayne 2-t egyébként), a GHnak semmi köze hozzánk!!
Serious Sam 2 vagy CoC, valószínû az utóbbi...
Egyébként Lovecraft a Mester, olvassatok tõle sokat! 😉
Királyság!<#vigyor3>#vigyor3>
és növelje meg a futás sebességét...ez nekem segitett...😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hydrát hogy kõ megölni...?
Az odáig vili hogy a szobor hátulján meghúzom a kart és bele lövök egy nagyot a gongba.Utána minek kellen jönnie?elméletileg át kéne vegyem az irányítást a monszter felet...de hogyan?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
angolul is jó...
csak legyen...
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Nem hittem volna...
Destiny. The design is clearly ancient.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként én nem azt írtam hogy szar!Sõt.Anno az undyingot vagy 10 végignyomtam.
És ennek is ez lesz a sorsa...
Kérj meg mást, hogy vigye õ végig.😄DDDDDDD
Azért, mert neked nem jön be, nem a játék a hibás. Vagyunk sokan akik az ilyen szart szeretik.😛PP
\"Never say never!\" W Churchill
Alapvetöen nem tom menyire vagy otthon a CoC világában de ez arról szól hogy sima átlagos halandok kerülnek összetüzésbe ezekkel a csunyaságokkal
szóval semmi zombi ölö kommandó vagy hasonló
ez nem csak sima FPS ez egy CoC élet érzés adaptáció akart lenni
(nos többé kevésbé sikerült)
igen pld fél, tériszonya van stb stb
OFF egyes FPS-ekben az viszont nagyon életszerü hogy halomra gyilkolsz mindenkit olyan helyekre mászol fel ahol már egy artista is meggondolná hogy ezt érdemes bevállalni vagy sem jah és ott még tüzhac is kialakul
és persze ha jön szembe egy kétméter magas pikelyes izé a standard katona tudos vagy bárki csak megvonja a vállát csöre rántja a kalát és osztja tovább az észt mert hát a 2m magas pikelyes izé az olyan tök hétköznapi dolog
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A halászok elöl menekülés rész kurvára gáz...
Nem igaz hogy legalább egy szar csuzlít nem lehetett volna adni ennek a szerencsétlennek...Detektív és nincs stukkere.....pffffff
És mi ez a kép elmosódás??????!Fél vagy mi???!!!
Nagyon utálom amikor egy jó játékba ilyen faszságokat tesznek.
Attól nem lesz életszerû ha egy full béna kreténnel kell végigvinni...
Jelent már meg a játékhoz valamiféle Magyarosítás..vagy Magyarítás...??
Én most amugy a Devil's reefen vagyok, egyre jobb ez a gém.. A hajós rész az instant classic..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ