2691
  • wedge31
    Én nem vágom akkor még idén összel jön a folytatás ?
  • smithi26
    Sziasztok.Egy kis segítség kéne,ott tartok hogy be kéne indítani a csilléket.Felvettem az övet,bekapcsoltam a generátort,kilőttem a panel üvegjét, de mégsem indul el!Aki tud légyszi írja meg mit hagytam ki!Előre is kösz!
  • Esrohnoil
    Affene... tényleg igaz amit a vid alatti hozzászólásokban olvasok? D:
  • rf adam
    Elolvastam párszor!!Most már sikerált,de egy párszor nem kapcsolta be,hiába nyomkodtam!!Most már továbbmentem,felrobbantottam azt a fost is!
  • REXCraft
    olvasd el mi a feladat!!
  • rf adam
    Ááááá!Miért nem tudom bekapcs odalent azt a sz...rt!?Kiborulok ettől a játéktól!
  • rf adam
    Ya!Igaz!Én vagyok Jack!Eh!Mind1!Már el tudtam menni mellette,csak ott lent kell majd bekapcs vmit!!Kösz!
  • REXCraft
    jack-el te vagy(már igy hivják)
    mondom hogy egy áramos szart kell meghuznod!!
    asszem bal oldalon lesz ha a szörny felé nézel!!
  • rf adam
    Háát nemtom!Sztem itt most nincs itt a tag(Jack)!Ya,azt vágom hogy kéne egy bizti,de nem tudok elmeenni a k.. szörny mellett!!Mind1 azért kösz,és ha valaki vágja a szitut,írja már be léccci!!Kösz!
  • REXCraft
    öö..keress magadnak egy fedezéket..(már nemtom pontosan hogy hol volt) és mikor Jack(sszem igy hivják) szol hogy menj akkor rajta és kapcsold be rá az áramot..utána meg majd el kell még1hez és egy bisztositékot is kell szerezed..(ha nem igy volt akkor szoljon vki nehogy hülyeséget mondjak,régen toltam má :) )
  • rf adam
    Csá skacok!!Most ott akadtam el, ahol az a k..nagy sokszemű moslékszörny tobzódik!!Olvastam az angol nyelvű végigjátszást,de nem tudok mellette lemenni!!Hogy a p..be kell?Mit kell csinálni??
  • fery02
    hopp, továbjutottam, ne válaszoljatok :)
  • fery02
    Nos, megint itt vagyok :P Téli pálya, barlangszerűség, börtön, társunkat kell kiszabadítani, felveszünk egy bronz kulcsot, nem jó a zárba, meg a többi ajtóba se. Mit kellene csinálni? :D
  • fery02
    KÖszi
  • _Atti_
    ha mindenhonnanömlik a gáz akkor menj vissza a zmötyis részre(asszem ennek a résznek a legeleje)..ott az egyik ajtó be van szorulva..ha nyitni próbálod szikrázik..guess what..
  • fery02
    Na, ott vagyok, hogy le merészkedtem a lift aknába vagy mibe. Lent talizok a szörnyikével, akit kedves módon szerintem ki akarunk nyírni. Szóval egy nagy terembe van, a terem pár pontján van összesen 4 gáz nyitó/záró kar. az egyiket kézzel is tudom tekergetni, a másik 3-at egy villáskulccsal. Megvan a villáskulcs, el is tekertem mindet, ömlik a gáz mindenhonnan. Innen hova tovább? :D
  • rf adam
    Ya!Én is ott hesszeltem egy darabig bae..... A pisztolyt én simán felvettem,nem tudom ott mi a gázod!!
  • smithi26
    Szeva.Ennyi volt az egész?Bassza meg itt rohadtam már egy hete!Kösz szépen.De ez a marha emberem nem veszi fel a forgótáras pisztolyt.Nem tudod miért?Csá
  • rf adam
    Ya! Igazad volt!Tovább mentem! Köszi szépen!
  • rf adam
    A teherautóról szét kell lőni a barikádos kocsin a cuccot!!!!Aztán tovább és FIGHT!!
  • fery02
    _Atti_: megmentetted a játékot az uninstalltól. :D Köszi a segítséget!
  • _Atti_
    valszeg azért nem tudsz leszállni mert még nem kell..azon a részen tulvagy amikor elbarikádozzák az utat és azt kell megszüntetni azzal hogy berobbantod? (kocsiról asszem)

Amikor sikerül kiszállni akkor irány a haldobozoló aztán ott lesz tommygun..(meg sok kellemetlenség is)

Ez a játék végig egy szopás, főleg ha kifog az ember egy két bugot is :D de este kell játszani fejhallgatóval és akkor bőven megéri a kinokat:)
  • _Atti_
    valszeg azért nem tudsz leszállni mert még nem kell..azon a részen tulvagy amikor elbarikádozzák az utat és azt kell megszüntetni azzal hogy berobbantod? (kocsiról asszem)

Amikor sikerül kiszállni akkor irány a haldobozoló aztán ott lesz tommygun..(meg sok kellemetlenség is)

Ez a játék végig egy szopás, főleg ha kifog az ember egy két bugot is :D de este kell játszani fejhallgatóval és akkor bőven megéri a kinokat:)
  • _Atti_
    amikor leáll a lift kigyullad a vésznyitó gomb..na azt nyomjad mint süket a csengőt, aztán dobozokról mássz ki a kinyilt ajtón..eléggé sietni kell..morfiummal csinján mert itt elég valószinű az öngyilkosság. (nemcsoda:D )
  • sorrow

Aki elakadt annak itt a végigjátszás:link
  • rf adam
    Hy!Segíthetnél,mert vagyunk itt páran akik elakadgatunk itt-ott!Írj ha tudsz segíteni!Köszi!
  • rf adam
    Csá!Mindenképp írok ha sikerál!De te is írj ha úgy alakul,hogy tovább tudsz menni!Egy arc pár nappal ezelőtt írt,hogy továbbment,de azóta nem jelentkezett.Na mindegy,addig próba!Csumi!!
  • fery02
    Na jó, ez a játlk egy rakás szar. Kurvára feldühített. Grafika is szar, mesterséges intelligenciáról ne is beszéljek. Valaki segítsen: #1534
  • smithi26
    Ja ha továbbjutnál írd már meg hogy csináltad,én most egy darabig nem akarom idegelni magam vele,inkább megyek egyet Lara Croft-al bár jelenleg abban is megakadtam!!!:)
  • smithi26
    Rf adam!Az utolsó üzenetemet neked akartam írni,elnéztem!Eszerint te is ott killódsz ahol én!Már az agyamra megy ez a teherautós jelenet!
  • rf adam
    Hát srácok lehet,hogy én vagyok a balf.,de először is:az emberem nem hajlandó leszállni a kocsiról,másodszor kevés a skuló,meg lehet hogy az élet is!Ha valaki vágja mi itt a pontos teendő írjon lécccci!!Előre is kössszz!!
  • rf adam
    Amúgy most vagyok a teherautós résznél,és nem akar leszállni a tag a platóról!!Miért!?
  • rf adam
    Hy!Köszi,már túl vagyok.Mutogattam a képet de nem gugoltam oda mellé az volt a baj!De köszi a segítséget!!
  • smithi26
    Szevasz,amint látom továbbjutottál azon a részen ahol a teherautóból kell lőni az ellenséget.Áruld el hogy csináltad!Nekem nem jön össze!Van valami trükkje?Ráadásul az emberem nem akar kiugrani a teherautóból.Előre is kösz.
  • fery02
    Na, oké tovább jutottam, most menekülök még mindíg az izé :D elől, csak mostmár egy liftben vagyok. Megy a lift fel, majd ezt is megtámadja kívülről, a kép elkezd ordináré módon remegni, azt se tom, hol vagyok, majd elsötétül a kép, és meghaltam. Mi ez a szarság?
  • fery02
    Ja :D
  • _Atti_
    már jó ideje végigjátszottam
  • fery02
    Köszi, a visszareteszelést még nem próbáltam, sérülésem nem volt. Te voltál annál a résznél, vagy csak tippet adtál?
  • _Atti_
    minden ajtót reteszelj be magad mögött,
    a másik hogy nincs e sérülve lábad? ha igen próbáld lőni magad kis fájdalomcsillapitóval..
  • fery02
    Közben nekem is akadt egy kis problematika: 52%-nál vagyok, felmegyek egy lépcsőn, van előttem egy vas ajtó, bereteszelve. Kireteszelem, és amint, hogy kinyitom az ajtót, valami förtelmes hang megszólal mögülem, előreszaladok a folyosón, közbe jön mögöttem valami genny ár, vagy mi, és mindíg utolér, és kinyír. Pedig nem sok volna hátra a folyosó végén, az elágazásig. Szóval mit kell csinálni ennél a résznél?