2691
  • smithi26

Szevasztok. Valaki légyszi írja meg amikor a hajón a matróz odaadja a kulcsot mit kell csinálni?A fenti ajtónál a gőz nyír ki,alul meg ha becsukom a kazánt robbanok. hogy jutok el a hegesztőhöz?Előre is kösz.

• smithi26
    Sajnos nem vagyok jó angolból!Aki tud légyszi segítsen!Előre is kösz.
  • wedge31
  • smithi26
    Szevasztok. Valaki légyszi írja meg amikor a hajón a matróz odaadja a kulcsot mit kell csinálni?A fenti ajtónál a gőz nyír ki,alul meg ha becsukom a kazánt robbanok. hogy jutok el a hegesztőhöz?Előre is kösz.
  • smithi26
    Szevasztok.A hajón mi az első lépés?Előre is kösz.
  • himpike
    1. Unrar.
    2. Burn or mount.
    3. Install.
    4. Play the game.

Nincs crack.
  • woy
    hű az nagyon jó lenne.köszi
  • rf adam
    Jelenleg nincs nálam a lemez,de ha visszakerül,elküldöm!
  • woy
    hááát ehhez nekem nincs crack . ha neked van crack vagy bárki másnak,és ha el is küldenéd nekem akkor annak naon örülnék lécci küldjetek crackeeeet [email protected]
  • rf adam
    Sterintem nem írtad fölül az összes fájlt amit kell!!Mindent másolj át a crack-ből!
  • woy
    hát...nem,mert volt próbálva sp1-el is a gépemen és semmi patch meg nem hiszem hogy lesz hozzá.crack se létezik a játékhoz.esetleg ha valaki elküldené az ő CoCMainWin32.exe file-ját,és megpróbálnám elindítani azzal. email címem : [email protected] előre is köszi
  • Esrohnoil
    Nálam sp1 alatt semmi baja.
    Mondjuk pár játékról hallottam h. sp2 alatt gondja van, nem tudom h. ennél is ez-e a probléma...
  • woy
    magyar windows xp professional (szervízcsomag 2-vel), 3 napja volt telepítve , directx 9 fel van rakva,grafikus kártya driver a legújabb.szóval a programok a helyükön vannak,más játékok probléma nélkül elindultak.
  • Esrohnoil
    Milyen op-rendszeren tolod (akarom mondani tolnád)?
  • woy
    "A(z) CoCMainWin32.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." ez a hiba üzenet
    olvastam ,hogy több embernek is van ilyen probléma.régebben ha volt ilyen probléma más játékokkal akkor segített rajta a patch,de ehhez nincs,legalábbis én nem leltem ,crack is segíthetne rajta szerintem ha felülírnám a CoCDCoTELauncher.exe -t,de az sincs hozzá.
  • REXCraft
    mi a hiba üzenet??
  • woy
    akkor kicsit részletezem a problémát.szóval,CoCDCoTELauncher.exe ezzel indítom a játékot.itt lehet beállítani a grafikát 1.0.0.1 a verzió száma.ez még jől működik.
    beállítom a grafikát,ott van alul hogy launch game,vagyis ez elindítja a CoCMainWin32.exe -t és ez nem indul el nekem.
  • fery02
    Nekem semmit sem kellett vele csinálnom az indításhoz. Nem tudom neked milyen verzió van meg, ha egyáltalán verzió miatt van.
  • woy
    sziasztok.nem tud valaki patch-et vagy crack-et a játékhoz ? mert nekem nem indul el. program hibát ír ki,de csak az én gépemen.windows nemrég volt újratelepítve,szóval nem azzal van a baj.előre is köszi a segítséget
  • rf adam
    Csá! Elszaladsz mellette,majd le a létrán,aztán fel!Amikor odaérsz a vat pump-hoz,ott is néha kitámad az csula!Na amikor visszahúzódik akkor kell odarohanni és gyorsan bekapcs a rendszert!!Ekkor egy medencével arrébb szivattyúzod a taknyot!!Ezután vissza,és irány a biztosítékért a középső rámpán!!Az irodában vigyázz az ablaknál!!!!Sok szerencsét!!
  • smithi26
    Szeva!Hogy jutottál tovább annál a sokszemű genyonál?Lefutok mellette de mire odaérek pont a másik kapcsolóhoz kicsinál,és elbújni sem tudok előle!Előre is kösz!Csao
  • _Atti_
    nekem csak ott lett, bár lehet a hajón is megesett..lassan lehet előszedem én is a gammát:)
  • fery02
    például
  • _Atti_
    a liftben amikor a shoggoth üldözött:D
  • REXCraft
    mit értesz öngyilkosság alatt???:D

• fery02
    Köszi mégegyszer, az ágyús részre én is rájöttem. Most veszem észre igazán, hogy ehhez a játékhoz aztán nagy türelem kell :D Nálatok volt már öngyilkoz az emberetek? :/
  • smithi26
    Szeva.Hát majdnem igazad van!A másik hogy ez a játék merőben más mint a többi,amivel eddig dolgom volt.Az idegtől a legegyszerűbb dolgok is nehéznek tűnnek!
  • rf adam
    Amikor abbamarad a nagy hullám,menyj az ágyúhoz és zoomolj!!Aztán cél,tüz!!!
  • fery02
    szóval odamenni a korláthoz, és megnyomni az F-et? még nem próbáltam, mindjá megnézem:P De primitív vagyok XD
  • REXCraft
    kapaszkodni ;)
  • fery02
    A hajón vagyok, megöltük a társasággal a szörnyeket rajta, és most nagy hullámok jönnek, minek hatására a hajó elkezd rázkódni, meg dőlöngélni, mire én szép folyamatosan döglődök, a végén meg betölthetem újra a játék állást. Mi ez a kibaszott nagy baromság? Mit kell csinálni már megint?
  • _Atti_
    látszik olyan játékokon 'nevelkedtél' ahol ujratöltődnek a puskák maguktól és gombnyomásra indul minden :)
    vért fogsz könnyezni mire ezt befejezed :D
  • smithi26
    Ja ugye ha vannak ilyen barmok mint én hogy az ékszíjjat nem teszem fel a generátorra!!!!!Gyerekek!
  • smithi26
    Most figyelem éppen,a generátor teremben csak az egyik generátor megy illetve annak is a kicsi motorja.Amin a nagy ékszíj van az nem megy!Annak is menni kell?De hogy indítom el?És miért van a rácsán egy lakat?A lakatot lelőttem róla az ajtaját kinyitottam de semmi!Előre is kösz.
  • _Atti_
    szörnynek szerezz moslékot meg mérget(? vagymit)
  • _Atti_
    öhh..nem emlékszem egyáltalán már arra de talán egy másik teremből el is kell inditani egy gombbal..ha nem indul az bug..keress itt(oldal alján) rá talán már irta valaki mit kell csinálni.
  • smithi26
    Sziasztok.Egy kis segítség kéne,ott tartok hogy be kéne indítani a csilléket.Felvettem az övet,bekapcsoltam a generátort,kilőttem a panel üvegjét, de mégsem indul el!Aki tud légyszi írja meg mit hagytam ki!Előre is kösz!
  • rf adam
    Én most a börtönös résznél akadtam el,ahol is nem tudok bejutni abba a terembe,ahol a kalapács van!(Meg az a vad és éhes izé is asszem!)A folytatás meg tök yoo lenne!!Miért nem lesz???
  • REXCraft
    pedig lehetne..én szivesen végigtolnám azt is :)
  • Esrohnoil
    Pont hogy nem. Egyáltalán nem lesz ezek szerint...