Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.

Kábé 2 hónapja már feladtam a gémet😄 de bassza a csõröm, hogy nemtom végigvinni...és most újra elõszedtem barlangból kijutás sehogyse megy, a sziklák végig elkerülnek, életerõ a maxon és amikor a nagy terem végén azon a nyitott körfolyosó szerûn, a labor bejárata után be akarok menni a korábban ráccsal lezárt kapun, akkor egybõl meghalok, akármit csinálok....
Megoldódott a probléma... fordított sorrendben kongattam a harangokat, így nyilt ki az ajtó... bug
Sysfox
Sok bug van a játékban. Engem is szivatott, nem tudtam mit kell csinálni, aztán kiderült, hogy bug. Visszatöltöttem régebbi mentést, és úgy tudtam továbbmenni.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Helló!
Nekem hasonló problémám van. Asszem ez is valami bug, hogy ha valahol visszatöltöd a játékot nem lehet továbbmenni... pl nálam a templomban a harangozós résznél meghúzom elõször a legmélyebbet, aztán a középsõt, majd a magasat, ekkor ki kéne nyílni a kriptába vezetõ csapóajtónak de nem teszi... pedig amikor elõször próbálkoztam kinyílt.
Valaki tud erre valami megoldást? Vagy esetleg egy azután lévõ savegamét tudna küldeni megköszönném nagyon.
[email protected]
köszi
SötétBarom
Pedig muszáj lesz.. ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok. Van egy kis problémám: a Devil Reef-nél vagyok (az elején). Elmentettem a játékot a csapda utáni pontnál, viszont nem sokkal ezután elvérzek. Elõtte csak autosave van, meg Dagon 😞
Próbóltam az autosave mentéshez tartozó fájllal felülírni a Devil Reef mentést, de ekkor nincs continue és nem is látszik a mentés.
Valakinek valami ötlete van esetleg? Nem akarom megint szétágyúzni Dagont...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Don Csiccsi 13
Hi a magyarítás hány százaléknál jár köszi.

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

Atisz
Hehe, jó kis mészárszéket rendeztem a helyi "rendõrõrsön"...de a hotel tulajdonoson is szívesen elégtétel vettem volna.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

és voltam ott..és igen..csak én a csillagokat löttem😞(

köszönöm szépen😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ezzel el kell menned egy kis tóhot ami televan ilyen mérgezö csilaggal..vagy mi a faszommal..és bumm bele a vizbe..majd arra továb...ez vhol a vizesés közelében van:-)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

a barlangok..!
irom sorba volt mérgezõ gazom és moslékom..azt adta a malacnak..igy lett kalapácsom a kalpáccsal kavicsom..a kaviccsal..lett kapum a kapuval surár biz-baszom..de ezzel nem tudom hová kell menni..😞(

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

mikor??hol jársz???

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Valaki elárulná nekem hogy a sugár fegyverrel hová kell mennni..??

SötétBarom
Az jobb amikor a teherautó platóján osztod az ólmot és behaluzza a sofõr tag mellé <#eplus2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sysfox
"Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték."

Ja, ott engem is elég rendesen...Mikor átfutott az ember elõtt...

Dagon rohadt jó volt a Dangerous Voyage végén! Most Devil's Reef-en járok, remélem nem nehéz a vége... A vizuális effektek nagyon ott vannak a szeren, de szerintem ez a játék annyira nem parás. Inkább nyomasztó hangulatot áraszt, talán kicsit ahhoz hasonlót mint a Fahrenheit(bár az már nagyon depressziós volt).
Atisz
Iszonyat jó a játék, nagyon el van találva a hangulat. Amikor a halott kislány futkározott a csatornákban, kivert a veríték. Ez csak hallucináció volt, vagy valóban "él" még a kislány? Vissza lehet majd menni a városba, mert annak a hoteles ürgének meg annak a nagydarab rendõrnek szeretném kipótolni a szervezetében felhalmozódott ólmot...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sysfox
Kipróbáltam és tényleg ez volt a probléma. 😄

Jó ez a CoC, de ezen a hajón minden 5. percben elakadok. Eddig nem volt ilyen problémám, de most...

nálam is volt elsönek...😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sysfox
Hogy az a...Simán kizártam a sebesült csávót... Köszi, valszeg ez a probléma!

mind a 2 ott van??mert nálam volt egy csávó aki teljesen egészséges és volt egy aki alig tudodtt menni..nem zártad azt ki véletlenül a szobábol???
vagy vhol nem zártad be elötte az ajtot??

Sysfox
Köszi a választ.

Bereteszeltem az ajtót, a matróz csak áll és az ajtó felé néz. Kb. 5-10 mp múlva elkezd a karakterem homályosan látni, mindent pirosban és game over. Meghaltam.

De nem nyitotta ki egyszer sem. Megpróbálom még párszor.

keress egy csAPOAJTOT OTT AHOL LEJÖTTETEK A LÉPCSÖN...és ott bent lesz egy szörny az kiirtod és felveszed a heggesztöt...majd megjavitod a csöveket...

Én is kérek segítséget

A félõs matróz bátorságot gyûjt és engem küldött el megjavítani a szivárgást.
A szerelõ kit nem akar mûködni , ha meg közel megyek a szivárgó gõzhöz akkor megéget, és megöl.

Reteszeld be az ajtót a medicszobába, majd a matróz kinyitja az ajtót... fordulj jobbra mikor kiérsz onnan.

Sysfox
Most ott szívok, amikor kilövi az ember a 3 varázslót a parton, bemegy a hajóba, erre bezárják az ajtót. A szörnyek támadnak megint, el kell menni a fickóval az infirmary-ba. És ha jól értem a leírást, akkor ki kell menni az ajtón.

Itt 2 ajtó van, egy szemben jobbra és egy balra. Nálam mindkettõ zárva van és nem tudom, hogy kell kinyitni. És melyiket? Vagy valamit nem veszek észre? Vagy megint bugos?

Sysfox
Van 1-2 bug, az biztos. Én eddig nem nagyon vettem észre õket, csak amikor megszivatott a hajós résznél.

Azert kemeny bugok vannak a gameben, most epp a finomitoban leszakadt alattam egy rampa, en leestem, a velem szemben futo gyokerek meg tovabb futottak a levegoben a fejem felett. Ez azert mar eros.
Sziasztok. Tud valaki pesten könyvesboltot ahol mindhárom Lovecraft össes mûvei van?

Calver
10 hozzászólást visszaolvasni komoly nehézségekbe ütközne?

"The trees move. Do you not see it?"

Udv!

Bortonnel vagyok, Briant kiszabaditottam, epp most rakja ossze a verdat a garazsban, nekem meg meg kene tisztitanom a terepet ugye. Param csak annyi, mintha nem fogynanak el a helyi torzszulottek, leszedtem legalabb 20at, de meg mindig jonnenek, loszer ugye meg veges. Ez igy a normal es kaszaboljak pajszerral, vagy mas megoldas kell ide?
Sysfox
Te is válaszoltál, "szép öcsém"... Kutya vagy?

Lehet, hogy visszaolvasokkkkk inkábbbbb... 😄

szép öcsém..

2 megoldás van...

1. vagy olvass visszábbbb hát ha valaki szenvedet ezzel
2. keressss másik fórumot

itt a kutya nem fog neked válaszolni..!

Sysfox
Egy kérdésem lenne...

A hajón vagyok, amikor támadnak a szörnyek. Megcsináltam, hogy elhoztam a lõszert a gépfegyverbe és utána elhoztam az elsõsegély dobozt is. Itt mit kell csinálni utána? A szörnyek támadtak egy darabig még, de utána már nem. Most áll a gépfegyveres fickó és lövöldözik, a többiek meg futkosnak a fedélzeten. De nem történik semmi.

A leírásban olyamit írnak, hogy el kell indulni elõre és akkor valaki kiabál, hogy "incoming" és meg kell kapaszkodni abba korlátfelébe ami elõttünk van. De nálam senki sem kiabál.

Tud valaki segíteni nekem? Elõre is köszi.

Sysfox
Üdv!

Nem kizárt hogy tévedek..de nekem olyan mint ha BUG lenne a gammába

Csilléböl ki gõz kazán tekerõke lezárva..majd jön a LOAD...és a gözkazánnál vagyok de minden zárva..nem lehet egyik ajtót sem kinyitni..ha belel lövök akkor a másik oldalrol lehet halani hogy die...die..!

ez BUG hogy nincs nyitva semmi vagy benéztem valamit..??

Elindultak a Csillék..ebbe bele kell ugrani...?
mert nekem sehogy nem sikerült..😞(
se lent se fent..😞(

vagy most merre tovább...??

THX SötétBarom !!<#vigyor>
köszi😊

Calver
barátnõje nyaklánca kell neki, az meg a börtön széfjében van

üdv nektek..))

elakadás tárgya forog fent..!
még pedig kiszabadult a börtönböl a csávesz..szépen elvittem oda ahová kell és gondolom hogy a jármûhöz kell valami..de mi..?
kijöttem a csatornábol és van pár gyalogos..de nagyon nem kerek merre és hová kell menni és föleg mit kell keresnem..((

valaki tudna nekem infot adni...??

Calver
sikerült megoldani

nem is lenne jo ha kitudnád nyirni..😊
döglött patkányt a csatornábol tudsz felvinni...

Thx Hellsing, probaltam halabol Briant kinyirni miutan kimaszott a kalitkabol, de a fejlesztok megfosztottak ettol az elvezettol 😞

Doglott patkanyt honnan szervaljak?
Calver
üdv emberek! meg tudná valaki mondani, hogyan lehet növelni a fényerõt? sajnos van egy mocskosul sötét monitorom, és hiába nyomom mint a monitoron, mint a gémben maxra, még így se látok nagyjából semmit, csak ha a contrastot növelem monitoron, ez esetben pedig kiég a szemem szép lassan. Catalyst Control Center és Powerstrip nem müködik, nem lehet velük növelni se fényerõt, se gammát. tud valaki vmi ötletet mondani?

add neki oda a csaja fényképét!!😊
és akkor amd kikászálodik onnan...és ha van nálad döglött patkány akkor azt meg passzold le a mellette levö cellában a dilis krapenak...LOL😄DD

Urak!

Ujfent elakadtam, es walkthroughkban sem talalom ra megoldast. Ott vagyok h lemeszaroltam par belterjes gyokeret a borton korul, van mar kulcs, de az a gyoker Brian nem akar kimaszni a cellajabol, mert elobb bizni akar bennem. Legszivesebben a fejebe allitanam a pajszert, itt szarakodok mar ket oraja, vki segitsen mert szetbasz az ideg.

Koszonet
Garou
Kösz szépen!

Megyek, és újra nekifekszem...

Ez az egy hibája a gammának. Fasza, de néha tök egyszerû dolgoknál napokig elakad az ember, és kicsit elveszi a kedvét.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

márpedig ütni kell a kapcsolokat..és miután bevan nyomva az összes szobor hátulján levö gomb akkor áram villámfegyverrel bumm a vizbe!!!és kifekszik a Dagon!!!és utána felveszed azt a követ ami ott van elötte és nyomás az ajtohoz...és utána meg majd menekülni kell..és ennyi!!!

Garou
Üdv!

Már eléggé a vége felé járok, most áramoztam le a villámvetõvel ilyen repülõ kukacokat, és az alagutak végén lévõ templomban vagyok Dagonnál.

Nagy korong megkongat, mindenki kinyír, kapcsoló lenyom, vízbe beáll, monsztává átváltozik... és utána? Hiába ugrálok fel a többi kapcsolóhoz, lenyomni nem nyomja le õket, ütni meg hiába ütöm. Vagy az ajtón kéne átmenni? De azt se akarja. Plíz help!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD