2691
-
#1528 és a széfet azután lehet használni, miután a dilis rab cellájában felvetted a már nem tom mit:D, a széfben lesz egy tárgy, és az kell majd az autóhozt, hogy beinduljon -
smithi26 #1527 Ja és a csatornában majd találsz döglött patkányokat egyet vegyél fel,és mutasd meg az utolsó cellában a dilis rabnak!Ja mégvalami a cellákkal szembeni szobában a szekrény mögött van egy széf!!! -
smithi26 #1526 Szeva,mutasd meg neki a nálad lévő fényképet és kijön!Az első cellában pedig hajolj le a könyvért az is kell! a rabot akit kiszabadítottál vidd el a garázsba az autóhoz ő indítja el!
-
rf adam #1525 Hát akkor próba tovább,bár már kezdem únni hogy nem boldogulok!!Mindenesetre köszönöm a segítséget,és ha megtudsz valamit kökd már föl légyszi!Kösz! -
SkYPeT #1524 Elvileg valami cucc kell a sittről. Habár ezen túlnem probálkoztam. -
rf adam #1523 Légyszi segítsetek!!Én már végképp nem találok kiutat a sittes pályáról!A teherautót a garázsban nem tudom beindítani,a fószar a kóterból nem akar kijönni!!Mit kell csinálni!?HELP HELP!! -
rf adam #1522 Ya!És köszi szépen! -
rf adam #1521 Aha!Hát erre én is gondoltam!Merre kell menni?? -
SkYPeT #1520 az azért van mert arra nem lehet menni. másik irányban van a tovább jutás -
rf adam #1519 Helllo mindenki!!Segítsetek!!A sittes pályán,amikor az utca végén áll a tag azzal a fertelem fegyverével,azt hogy kell kicsinálni mert állandóan lelő az arc!!Help! -
smithi26 #1518 Ok kösz megpróbálom! -
#1517 ez nem az a rész amikor a barikádot kell eltávolítanod? mert akkor van ott pár hordó asszem(az autó orra fele)..de ha ez már az ahol végképp megálltok a haldobozolónál akkor előttem lévőt kövesd.. -
#1516 nem könnyü az ott..nekem az életem fogyot el..amugy szállj ki és löjj le mindenkit aki jön :)
majd el kell menned jobbra(onnantol nézve ahonnan kiszálltál a kocsibol)
és ott mnkit lepuffantani :) -
smithi26 #1515 Sziasztok,amikor a teherautó platóján menekülök és elérünk odáig hogy megáll az autó mit kell csinálni?Elfogy a lőszerem annyian jönnek.Előre is kösz. -
smithi26 #1514 Bassza meg a reload!!!!!Látod ezt hozza ki ez a játék az emberből,még az alapokat is elfelejti.Kösz szépen.Megyek vele tovább! -
#1513 az attól függ miért játszanád..ha egy jót akarsz lövöldözni ennél jobb helyekre is nyulhatsz :) de ha a tartalmáért akkor megéri végigjátszani..hát sajnos nagyon bugos maradt a játék, ehet ilyennel állsz szemben...amugy r gomb az ujratöltés asszem nem automata ha arra vársz, neked kell megnyomni -
smithi26 #1512 Jé hát nem elakadtam megint.A teharautó hátuljába vagyok,lőném ezeket a trógerokat de a fegyvereim nincsenek megtöltve.Nemtudom megtölteni őket.Mit csináljak?Elkőre is kösz! Vagy csettintsem le a picsába ezt a játékot a gépről?Az idegeim elég gyengék hozzá! -
smithi26 #1511 Húú na végre megvan!!Nem kell válasz köszi!
-
smithi26 #1510 Sziasztok.Kezd elfogyni a türelmem a játékhoz.Első kérdésem az lenne hogy,hogyan kell a garázsba bejuttatni a rabot,mert mikor kinyitom az ajtót nem jön oda,ha viszont én megyek hozzá becsukódik az ajtó.A második kérdésem hogy felvettem a börtönbe a puskát de mégsincs nálam akkor most mi van?Előre is köszönöm! -
SatoshiT #1509 Ok köszönöm!!!!megpróbálok:D -
smithi26 #1508 szeva,én kb 15 perce tartottam ott ahol te.melyik raktárban vagy?az elsőben,gondolom.lopakodj akkor amikor az egyik őr amelyik sétál háttal van neked.a másik őr nem mozog.a raktár másik felén fel ugrassz a dobozokra és futás jobbra ki az ablakon,és jobbra fuss! -
SatoshiT #1507 ok de merre? mert ha lemegyek a lépcsőn akkor az ajtóban állók látnak meg még ha lopakodok akkor is! -
#1506 El kell lopakodni az őrök mellett ki a raktárból... -
SatoshiT #1505 Na amikor a hotelben a szobámban, amikor rám akarják törni az ajtót. utána ugye menekül az ember és feljut a tetőre is aztán a levegőztetőn lemegy és ott van egy mentésna onnan, csak a raktárba tudsz menni, de amikor lemegyek akkor nem tduom hgoy mit kellene csinálni!?!?! -
smithi26 #1504 Oké!
Megpróbálom. Köszönöm! -
SkYPeT #1503 Kombináció:
1. D-vel a 2-re
2. A-val a 6-ra
3. D-vel a 1-re
4. A-val a 2-re
-
smithi26 #1502 Sziasztok.Ha valaki tudja az első széf kódját(a húsboltban) légyszi írja meg,és hogy melyik irányba kel kinyitni!Visszanéztem a régebbi válaszokat de nem volt egyértelmű!Előre is köszönöm! -
#1501 Kicsit pontosabban írd le... -
SatoshiT #1500 Amikor a szállodából átmenekülök a nagy raktár házban, akkor utána mit csináljak? mert nem tudkom , hogy merre kell settenkednem:D -
smithi26 #1499 Ja tényleg bolt.:)Ok kösz szépen,mindjárt megnézem.
-
#1498 az egy bolt:) mindenesetre van a padlón az egyik pult mögött egy lejárat, ahol a piát találtad ott meg volt egy emelő is. -
smithi26 #1497 ok a polcot sikerült eltolnom.a kocsmából hogy kell kimenni hogy az őr ne kapjon el?előre is kösz. -
smithi26 #1496 sziasztok.légyszi valaki mondja meg hogy kell a polcot az ajtó elé húzni!amikor az őr elől bujkálok az elején!előre is kösz! -
SkYPeT #1495 Mi történt itt? Amint asuli elkezdődött mindenki tanul? Habár én is tanulok.XD -
#1494 _Atti_: köszi, köszi, köszi! Lehet, hogy tovább tudok jutni! :D -
#1493 börtönben.
#1492 nem tudom. -
SkYPeT #1492 Nem tudjátok véletlen a videókis beleszámítanak a végigjátszásba?(a játék végén lévő idő mutatóra gondlok) -
#1491 Azta...én nem tudtam mire jó a patkány. Hol volt ez a csöves?
-
#1490 ismered Lovecraft patkányok a falban cimű novelláját? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit az ihlette a következő jeleneteket..le a csatornába, patkányhulla felszed, irány a bolondhoz aki állandóan attól parázik hogy patkányok vannak a falban...nah itt az idő megnyutatni hogy a patkányok halottak, mutasd meg neki. -
SkYPeT #1489 Magyar nyelvű végigjátszásról meg még nem hallotam.