1135
-
#775 tökjó, ráadásul a régi szinkronnal, majd felveszem :)) -
#774 Én könnyen áthidaltam a szinkron témát a DVD-knél....angolul nézem :D -
Brosnan #773 Tudjátok hogy lehet-e valahol kapni??? -
#772 persze, még a ma született gyereknek is. -
Quantumleap #771 Gondolom jórészt ratyi szinkronnal és pocsék magyar felirattal. (Kivéve fabrikált dvd-k.) -
#770 szerintem már mindenkinek meg van a film DVD-én -
#769 szombattól kezdve 3 héten át leadják a trilogiát, tv2 ön. -
#768 Hmmm. Látom megy a topic
A DeLorean acéllemezekből van felépítve ;) -
#767 igenigen, arra :)
-
#766 Az eredeti nem lehet szinkron.
Vagy a régi kiadásra gondoltál? -
#765 a DVDn, de az eredeti szinkronhangok szerintem nagyon jók -
#764 Most néztem meg magyar szinkronnal is, és még csak nem is említik. Ráadásul iszonyat xarok a szinkronhangok... -
#763 Ebéd közben bele is zizzenek a filmbe, aztán némileg pontosabb részletekkel tudok szolgálni :D
Addig is: hézagos emlékeim szerint az angol eredetiben ilyesmiről beszél Lorraine nagyi (angolul, magyarul egyszer hallgattam meg, de a siralmas volt a leggyengébb jelző...): "He woulnd't have have broken his arm, the man in the Rolls-Royce wouldn't have pressed charges and he wouldn't have given up his music." -
#762 Énis igy tudom.
Megsérült a keze. Ugyanis amikor a második részben amikor elkezd gitározni, sajnálkozva nézi a kezét és mozgatja az ujjait. -
#761 ja, így már értem :) -
#760 lehet, hogy igazad van, de ha jól tudom a filmben nem említenek semmiféle pert emiatt, ez csak Marty karrierjének tönkremenésének az oka, nem?
-
#759 Amin még elgondolkodtam, és eléggé erőteljes baki, a karambol a Rolls-Royce-szal. Mivel Needles és Marty védett útvonalon halad, és a RR pedig Hilldale egyik kis utcájából hajt ki, nem hinném, hogy a rendőrség - eltekintve a tuti gyorshajtástól - a RR-os csókának kellene igazat adjon... -
#758 Dok aztmondta, hogy acéllemezekből van felépítve a Delorean és gondolom mivel acéllemezekből van ezért ha alulról nyomás éri (értsd: "ráesnek" felülről Biff kocsijára) akkor Biff kocsija meghajlította volna a Delorean alvázát. A cikk pedig a rozsdamentességére gondolt szerntem, hogy így elpusztíthatatlan. -
#757 nem kötözködés, egyszerű észrevétel... -
xido #756 persze:)..de legalább a Slidersben behoznak egy olyan elméletet,miszerint az időutazás utazás egy olyan párhuzamosba,ami korábban vagy később ér arra a pontra,ahol mi vagyunk:) -
#755 Az összes idöutazós film tele van velük. -
xido #754 helyesebben az öreg Biff azért tűnik el az erefeti 2015-ben,mert elkezdett megváltozni az idővonal és az ő létezése megszűnt,hogy "átadja a helyét az alternativ énjének" a másik idősíkon....ami viszont azért ciki,mert már eleve nem lett volna szabad visszatérnie a rendes 2015,hiszen megváltoztatta '55-ben az idővonalat...szóval tele van paradoxonokkal:)) -
#753 Ezt valahogy én se értettem. -
#752 Kötöszköggyé még... ;) -
#751 " a karosszériája festetlen rozsdamentes acélból készült, így igen drága, de gyakorlatilag elpusztíthatatlan."
hm, a vissza a jövőbe 2-be emlékeztek arra amikor a doki kioktatta Marty-t hogy a Deloreant szétnyomná Biff verdája, de ez meg azt írja hogy gyak. elpusztíthatatlan
érdekes -
#750 Hallottátok a nagy hírt?Újra gyártyák a nagy autót!!Ráadásul nem is drága.Bár biztos rendesen zabálja a benzint. -
#749 Nem érted nem erről volt szó...Arról amibe belecsapott a villám..amivel dok "visszament".Amikor Marty visszament dok-hoz ott 2db Delorian volt és nem 1. -
nancygirl #748 én 5ezerért vettem meg most karácsonyra a barátomnak
kinek is volt meg itt a régi szinkronos dvd változat? -
#747 8000Huf körül a 3 DVD. -
#746 Az angol bonusz cd-n azt mondják, hogy azért tünik el biff, mert a korrupt jövőben megöli Lorraine (valószinű, hogy lelövi). -
#745 sajnos nekem nincs meg DVD-n :/ mennyibe fájna vajon? -
solyka #744 A második dvd extráiban van egy légdeszka teszt.arról mi a véleményetek?
-
solyka #743 nincsmit.énis imádok ezen a trillógián elmélkedni,dobjunk már be még egykét ilyen témát amin lehet agyalni! -
#742 thx, korrekt magyarázatok -
solyka #741 Hali.Éni is nagy fan vok.Az öreg Biff azért van rosszul amikor visszamegy a jövőbe mer mikor kiszáll a kocsiból,gyomronvágja magát a bottal,-aminek a feje bennmarad a verdában-amúgy meg a kihagyott jelenetre is van magyarázat.ott azért kezd eltünni mert lehet hogy még 1985-ben vígan élt de PL.: 2008-ra elvihette egy májrák a sok piától és igy 2015-re már nem létezhetett! -
nancygirl #740 nem gondolt az indiánokra :) -
juzosch #739 Egyébként meg a benzin az elősegíti a korróziót, tehát doki leszívta a benzint a kocsiból, és úgy ásta el. Hisz tudta, hogy Marty 1955ben tud majd tankolni. A leszívott benzinnel meg ki tudja mit csinált. Arra nem gondolt, hogy szüksége lehet rá. -
juzosch #738 Nem AZT a mozdonyt csinálta 1890-ben. Összeszenvesett egy időgépet egy vonatból. Gondolom majdnem szétesett. Elment a jövőbe, szinte mindent kicserélt rajta és alaposan felturbózta. Na EZT a mozdonyt láttuk mi a film végén. -
nancygirl #737 nagyon gáz amúgy az új szinkron a dvd-n -
mishaly #736 megjegyzésa #707-hez: a 3. rész végén, amikor a doki(+a felesége +a fiai) találkoznak Martyval és Jenniferrel, ugye egy repülő mozdonnyal jöttek. A LÉNYEG: azt az időgépet a doki minden bizonnyal még az 1880-as,'90-es években preparálta