Back To The Future Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg elolvasod (és lefordítod vagy megkeresed) az aláírásom szövegét, talán tisztábban látsz egy kicsit. <#hehe>#hehe>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
<#falbav>#falbav>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Végezetül 1 kis adalék, hogy beinduljon a fantázia: a 2. részben az öreg Biff visszamegy és megváltoztatja a múltat... Ennek hatása látható is amikor visszatér Marty és a Doki de a dolog nem marad ezzel annyiban mert az idõ nem torpan meg: az "alternatív 1985" ahogy a filmben hívja a doki folytatódik így a megváltoztatott idõsík érvényes 2015ben is... Na ennek annyi jelentõsége van, hogy 2015ben amint eltûnik az öreg Biff az idõgéppel, abban a pillanatban megváltozik a jövõ. A változások a következõk: maghal Goerge, Marty Lorean Biffhez megy hozzá, a Doki meg megy a diliházba -> idõgépnek lõttek mivel nincs aki megcsinálja. Tehát amikor visszatér az öreg Biff el kell tûnnie az idõgépnek mivel az alternatív idõsíkban ahova megérkezik nem is létezik! Tehát Martynak nincs is mivel visszamennie továbbá a dokinak sem kéne ott lennie (az a jelenet amikor megjön az öreg Biff és Marty meg a Doki cipeli Jennífert az idõgéphez) mivel a diliházban csücsül... NA? 😊
Persze az is téma lehet, de akkor meg jöjjenek az csemege infók, pl olyanok, hogy Steven Spielberg vezette a jeep-et... A játékot én gyerekesnek tartom 1 pöttyet de lehet, hogy ezaz én hibám...
Amúgy ez 1 up akart lenni😊
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
És az nem volt illetve nem is jellemzõ rá, hogy napokig nem ír ide mert állítólag a BTTF a kedvenc filmje ezért nem vágom, hogy mi az oka! Lehet, hogy miattam nem jön be ez is feltételezhetõ!? Ha ez az eset ál fent akkor jobb ha tudja, hogy azért mert nem értünk valamiben egyett még nem kell megharagudni rám és nem kell ithagyni a topicot! Ja és az qurva nagy gáz volna ha mindenben egyetértenénk ugyanis az emberiségben éppen az a poén, hogy minden ember fizikailag is és szellemileg is különbözõ szvsz! Ezért hálát is adok a teremtõnek!!!<#worship>#worship>
"U.I.:nem csodálom, hogy nem jött ide" ezt pedig lécci fejsd ki bõvebben ha lehet! THX!
U.I.:nem csodálom, hogy nem jött ide
tudtam a több autót is, amivel elgázolták, amiben az anyjával volt, strb, de elefelejtettem. Delorean, Packard, ilyenek voltak
"Remek ötletem támadt! Játszunk Vissza a jövõbe játékot! Minden héten feltennék egy találós kérdést a filmmel kapcsolatban"
Érdekes, akkor még semmi bajod sem volt.
Na ennyi
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Itt nagyon egyoldalúan fogalmaztál >>> #619!!!<#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy:
4: High Stakes
6: Hot Pursuit 2
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A 4-nek és a 6-nak mi az alcíme mert igy, hogy 4 és 6 nekem semmit sem mond?!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mert rossz helyen rosszkor kaptam fel a vizet és st sajnos...😊
na mind1 ne firtassuk 😊)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?