1135
-
#815 és mi van, ha felbukkan egy dilis kölyök vagy egy örült professzor?
:) -
#814 Annyira azért nem volt kisgyerek.13 éves volt akkor.Nekem is hozhatna a jövőbeli énem egy foci almanachot(2000-2050). -
#813 jó de akkor még kisgyerek volt, egy kisgyerekre bízni túl kockázatos. -
#812 annyira nem nehéz kikövetkeztetni, meg az idő-áramkörökhöz oda van írva, hogy melyik mit állít be -
#811 Lehet,de akkor akár visszamehetett volna 1950-be,amikor az almanach kezdődik.Igaz nem sokat számit,mert csak úgyis 1958-ban nyer milliokat. -
#810 Igy van. Meg a jövöben már hozzászokott a jövö az adott kor technikájához. És ugye Doki upgrade-elte a DeLorean-t 2015-ösre. -
#809 sztem elég az időt beállítani, majd felgyorsulni 88 mérföldre. -
#808 Hello mindenkinek,nekem is ez a film a kedvenceim közé tartozik.Már alig várom,hogy újra adják a TV-ben.Tegnap elolvastam az egész topicot,nagyon megtetszett.Kár,hogy BOBO és BONO már jó ideje nem jelentkezik.Bárcsak visszajönnének.
A 2.részben azt nem értem,hogy az öreg Biff hogy tudja használni az időgépet,amikor azt se tudja hogy,hogyan működik? -
#807 na bameg...elírtam :)
"lefényképeztettem" Azt akartam írni. :)
Apám volt ott. És ült fel a BTTF Ride-ra, és ott volt a dolog :) -
#806 ja, és fel akarják számolni Vissza a jövöbe részleget hogy legyen hely annak az idétlen simpson baromságnak :(
Az a szimulátor izé amit emlegtenek a honlapjukon, ott voltál? -
#805 Homemadeken nem. -
#804 hehe :)
Ezt az autót én is lefényképzetem és kitetettem az xpress.hu oldalára! :)
Mindenki megrémült :D
Akkor sem volt tolongás az autó körül ;) -
Ha lenne 4. rész ez lenne az időgép :D - Toyota Celica :)
(az universal studios BTTF részlegénél kiállítva)
............
[katt a kepre]
-
#802 van mégegy, ezt se én csináltam (sajnos) :)
valami francia fórumon találtam ahol arról bezsélgettek hogy lesz e vajon 4. rész, és ha igen milyen történeteket lehetne hozzá kitalálni :D
-
#801 -
#800 -
:) -
Quantumleap #798 Talán mert azokon a ratyi szinkron van. -
#797 Nekem megvan mindhárom DVD-n 5.1-be. Meg most elég sok helyen fent van torrenten is szerintem, onnan lelehet tölteni és sokkal jobb minőségű mint a bedigizett változat. -
#796 Minek ha egyszer vannak dvdripek? -
Prof William #795 Na emberek! Holnap ismét idul a Deloren!
Nem akarja valaki feldigizni? + a többi részt?
-
#794 nézzétek a tv-be! -
#793 Nincs -
#792 Nincs -
Csaba007 #791 és van rajta magyar felirat vagy szinkron???? -
#790 pontosan már nem tudom mennyi volt...olyna 6-7 ezer / évad.
ja és amazon.co.uk
Nem vészes a postaköltség sem! -
#789 Jaja erre gondoltam. Télleg nem Chaplin. -
#788 -
Csaba007 #787 netről rendelted külföldről???
Honnan?? És mennyiért hozzák át?
Előre is kösszzz -
#786 Eddig haboztam, mondván magyarok úgyis kiadják az ultimate-et....hát nem. Így angol földről rendelem be :) Rendeltem már onnan Knight Rider-t :DDDD -
#785 Angliából van, Ultimate Edition. 4 DVD. 3 a film plussz extrák, a 4. pedig egy csak extra DVD. -
Csaba007 #784 A 723-as üzenet képe!!!az a csillogós változatra gonsoltam!!! -
#783 Ok, thx. -
crg13 #782 Harold Lloyd lóg az óráról. -
crg13 #781 Júúúúj de hülye vok xDDDD nem léptem előrébbb az oldalak között, és azt hittem h már januárban vége lett az irogatásnak... xD bocs... -
crg13 #780 Kár h meghalt ez a topic... :( Csak most találtam meg...
sg27: amikor az öreg Biff visszatér, a fiatal énje már régen nyert a Lóversenyen, mivel már 2015 van... :S :D -
#779 Milyen csillogós változatot? -
Csaba007 #778 Császtok!!!Nemtudja valaki hogy hollehetne megkapni azt a csillogós változatot???????? előre kössz -
#777 gondolom a Chaplin filmből jött az ötlet, azért kis figyelmességként berakták a képét -
#776 Kérdésem lenne, amit ma este vettem észre, a 128-ik megnézés után.
Ez az óra a legeslegelején van a filmnek!
Namost, ez a kép a régi fekete-fehér némafilmre utal (Chaplin talán), vagy a film végére amikor a doki lóg az Óratorony mutatóján?