Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
nem én ismerem és nem ráadásul 14 alatti :))

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

B0B0
Szerintem ez az ember csak nevet váltott.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ne haragudj de ezzel lelõtted a poént. Én több kérdést nem teszek fel, mert az nem több sima beszélgetésnél.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

BONO
Nem baj de ajánlatos várni arra az egy éves regre meg az 500 hozzászoláshoz mert annál nagyobb a valószinûsége, hogy egy megbizható embernek a "kezébe fog kerülni a topic" nem mint ha nem biznák a B0B0-ban de hát akkor is!<#wink>

BONO
Jól figyeljetek mert most vmi írtó komolyat mondok!:D

BÁRKI TEHET FEL JÁTÉK KÉRDÉST FELTÉVE HA VAN NEKI DE AKKOR TERMÉSZETESEN NEM INDULHAT A JÁTÉKON MINT JÁTÉKOS DE EZ SZTEM ÉSSZERÛ INNENTÕL!!! DE MINDZZEL KAPCSOLATBAN FOGUNK MAJD REMÉLHETÕLEG CSINÁLNI EGY FAQ-T IS ÉS AZT IS ELLEHET ÉRNI MAJD REMÉLHETÕLEG A BANNERRÕL! JA ÉS JÁTÉK KÉRDÉST TERMÉSZETESEN CSAK IS A FILMEL KAPCSOLATOSAN LEHET FELTENNI!<#taps>

McGrady
emlékszem, ott néztem az 1-et miközbe a többiek nagyba szilvesztereztek :D

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jóestét!
látom van vmi verseny, beszállhatok? :DDD

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Quantumleap nyerte az elsõ kört! A 4 személy:
Marty McFly
ifjabb Marty McFly
Marty McFly lánya
Sames McFly

Quantumleap: 1pont!

RaZoK
nem muszály az egy éves reg pl

jax
Sztem 4.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

sz4bolcs
Szerintem 3 karaktert alakít.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

BONO
Huhh nem mondok illetve nem mondhatok semmit!

Szerintem Fox összesen 4 személyt játszik el.
BONO
Mi az, hogy fogom bárki tehet fel kérdéseket nem???<#confused>

B0B0
Nem hetente fogom a kérdéseket feltenni asszem. Az következõ kérdés akkor lesz feltéve, ha valaki eltalálta az elõzõt :)

BONO
Akkor küld el privátban az igent vagy a nemet (az igen a helyes megfelelõje, a nem a helytelené)!

B0B0
Jegyzetelek.

Ha megmondanám a válaszod helyességét, segítenék másnak nem?

U.I.: szerintem az egyenlõ esélyek miatt mindenki csak egyszer tippeljen!

BONO
Ok akkor jegyzeteljed ki nyert hányszor, hogy addigra meglegyen! Az én válaszom egyébként nem jó? <#nemtudom>

B0B0
Én annyit mondok, elég a bannerbe beszõni a nyerteseket majd februártól :) Akkor már én is betehetek bannert

BONO
Ja én meg arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy külön kis oldalt ahol fel lehetne tüntetni a nyertesek nevét és a linket meg betenni ide! mondjuk a banner alá!? Hmmm? Ha benne vagytok akár meg is csinálhatjátok azt az oldalt!

BONO
Szuper ötletett eszeltél ki én most csak találomra tippelek 2-öt személyisit meg a a trillógia 3. részében!<#confused>Nem?

B0B0
Hat. Na asszem fel is teszem az elsõ kérdést:
Hány személyt játszik el Michael J. Fox a 3 rész során összesen? (Figyelem! Nem jelent plusz személyt a múltbéli vagy jövõbéli én!!!)

Válaszként csak számot kérek! Nem akarom, hogy az egyik ember válasza befolyásolja a másikat! Helyes válasz érkezése esetén megmondom a személyeket.

sz4bolcs
a fenét.. hétvégén is jövök.

sz4bolcs
jövök naponta kivéve hétvégét

B0B0
Gyûlünk :) Ez már 5 :))

Encore
Én is be szoktam nézni naponta 1x-2x
B0B0
Ez már 3 :))

Én minden nap benézek ide.
B0B0
Na! Remek ötletem támadt! Játszunk Vissza a jövõbe játékot! Minden héten feltennék egy találós kérdést a filmmel kapcsolatban. A lehetõ leggyorsabban kellene rá nyilván válaszolni. Pontokat is lehetne osztani ami függ a gyorsaságtól (ez persze azt jelenti, hogy minnél többször kellenne látogatni a topicot) és a válasz korrektségétõl. A kérdések minden alkalommal a filmhez kapcsolódnának. Az elsõ 4 kérdés itt van már a fejemben, csak meg szeretném tudni, jelenleg mennyien látogatjuk aktívan a topicot és így van-e értelme elindítani.

Kettõt tudok :)
B0B0
BONO

BONO
Emlékeztek tavaly ilyenkor adták a trillógiát az RTL-n nem is mentem party-zni emiatt szilveszterkor de voltam elõ szilveszteri bulin meg utó szilveszterin is helyette!:D De ez mekkora köcsögség volt már a Klub-tól, hogy az év utolsó napjára tették a trilogy-t! Felháborító!!!<#gonosz3>

BONO
Én benne volnék! De csapódjanak még mellénk valakik!

B0B0
Meg kéne tudni, hogy érdemes lenne-e szervezni ide egy utazást. Ha sokan összegyûlnénk, lehet, hogy emberi áron megúsznánk :)

B0B0
Megmondtam fiam: ha valamit nagyon akarsz, bármit elérhetsz a világon:

BONO
Uhhh ezt én is elfelejtettem majdnem! Boldog.Új.Évet.Kivánok minden kedves BTTF rajongónak és nem rajongónak is egyaránt!
<#taps><#taps><#taps>

B0B0
BUÉK!
Már csak 9 év és megnézhetjük a 2015-ös Hill Valley-t :DDDD

BONO
Huhh hanyatlik a fórum népszerûsége dobjunk fel gyorsan vmi népszerû témát a filmel kapcsolatosan!<#nezze>

RaZoK
jól :))

BONO
joh oké majd meglátom mi lesz belõlle... most inditom!

B0B0
Odaírtam. Bttf Outtakes

BONO
RaZoK, hogy álsz a bannerral mert ezt már kezdem unni?!

BONO
Ez mi akkar lenni 24.8 mega mi ez???<#nemtudom>

B0B0
No végül csak felraktam:

BTTF-Outtakes

B0B0
Hát igen. Az angolban a chicken a "kevés vagy" kijelentés. Nyilván azért lett "nyuszi vagy", mert a nyolcvanas évek Magyarországában túl lazán hangzott volna a "lószar vagy" kijelentés ami a mai filmszinkronokban már általános, sõt ez a lágyabbik fajta

mikszer
:) jó a banner. nem erõltettétek túl... :)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Carlos
McFly!!!!! Chicken?!?!?!?
Amúgy a felirat is megér egy misét...
Mivel kivülröl tudom a régi szonkronos szöveget, ezért nem is rakok feliratot a film alá, csak nézem angolul.

Þór vígi þessi rúnar

jax
Viszzakanyarodva a filmre.
Észrevettétek, hogy a -Mi van McFly nyuszi vagy? címû fogalomba a nyuszi angolul chicken, magyarul ugye nyuszi, a feliratba meg majrés.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Carlos
De legalább bentvan!

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Kész csoda, hogy végre berakták

BONO
Volna még egy kérdésem ha van berakva a topicba banner akkor a másodlagos cím opcíót nem lehet használni ugyértem nem lehet akkor ilyet berakni?<#confused>

BONO
Nah van bannerünk igaz a felírat minõsége írtó szar de egyenlõre megteszi egyébként várunk a banneredre RaZoK de azért ne kapkod öszze!<#hehe>