Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit fogsz ezutan csinalni? 😄

Hunnenkoenig
MAFIA csontig, fullra kesz van!
Legutolso verzi mostantol letölthetö!!!!

Jo jatekot mindenkinek!

Hunnenkoenig
Nem is kellett 30 perc hozza! :-)
Ügyes vagy!!!!

MEGVAN A TELEPITOS VALTOZAT IS:
http://mafia.psoftwares.hu
igyekszem... most ertem haza, nagyjabol 30 perc, es kesz 😉
Hunnenkoenig
Nem tudom phanatic megcsinalta-e a telepitös valtozatot. A teljeset letöltheted innen

Akkor viszont meg be kell masolnod az rw_data.dll-t is a mafia könyvtarba!!!! Szinten letölthetö az oldalrol!

Csacsi
Bocsi, de melóhelyen vagyok, és így egyszerûbb volt, de általában végig szoktam olvasni pár hozzászólást. thx mégegyszer

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bizkit
Azóta elolvastam és le istöltöttem !!! :o)))))))))))
Bocsesz!! :o))

...úgy hogy...no comment!

Breki33
egy másik állományt is kell
Breki33
Nemigaz, hogy fél oldalt nem vagytok képesek visszaolvasni!!!

2421 telepítõs változat
bizkit
Segítsetek!!!! :o) Én letöltöttem innen a supergamezról egy magyarosítást a Mafia-hoz és ott azt írták mellé, hogy simán bekell másolnom a "table" könyvtárat a Mafia könyvtárába és elvileg ennyi! Na most én laikusként ezt megtettem,de nem történt semmi! Mit kell még esetleg csinálni?? Vagy tudtok esetleg egy másik magyarosítást ami mûködik is??? :o))

...úgy hogy...no comment!

Csacsi
Valaki mondjon egy linket a magyarításhoz.
Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

chriss
mi a lényeg a freedrive-ban, meg a freedrive extreme-ben?
thx

Koszi a magyaritast skacok :-))))
Hunnenkoenig
TATATATAAAAAAA

A szóló játék TELJESEN kész van!!!!
Letölthetö!!!!

A Free Ride es a tutorial nemsokara fent lesz!

Hela!

Hunnenkoenig: mikor lesz kesz az uj forditas, mar alig birok varni 😄

Hitm@n
Nekem bejön a shop. Úgy emlékszem te is végigvitted a játékot,igaz? Akkor nem tudom,mi lehet a baj.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Nincs mit!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

A Freerideban van valami +, mert van 30.000-em, de nem tudom mire költeni, max ha 15x összetörném a kocsit. 😊
A Pete shopja késõbb aktiválódik?

kösz! már beindultak 😊

Hunnenkoenig
Mafia fajl ujra egesz! Mostmar benne vannak a Freeride szövegek is, persze nemetül :-))

A következö forditas a napokban fent lesz!

Hitm@n
Persze,van ilyen. Tessék,csemegézz 😊

http://www.actiontrip.com/cheats/mafia.phtml

azért nem tudsz ottlemenni mert nem ott kell.annál a lépcsõnél menj le, ahol felmész a toronyba.ez után az udvarra fogsz kijutni ahol a kutyák is vannak
Nekem egy car unlocker kellen, hogy freeride-ban feltörhessen az összes kocsit, és a free ride kocsiválasztásakor az össze autó közül tudjak választani.. Van ilyen?

a telepitos valtozatot itt talalod:
http://mafia.psoftwares.hu/
Nekem az lenne a kérdésem,hogy nem tudja e valaki,hogy van e már magyaritás,és ha igen,honnan tudom letolteni.Tudna valaki segiteni?
Hunnenkoenig
hehe, jövöheten az is meg lesz!

Ezt a jatekot kodokkal jatszani vetek.

Hunnenkoenig: Mar csak az uccso kuldi van meg a intermezzo. ALIG VAROM 😄

Tyrek: Odamesz ahhoz az ajtohoz amin rajta van hogy zarva (emeleten van) (ekkor mondja azt: Csak nekem van ilyen szerencsem (vagy valami hasonlot))

Utana lemesz a lenti budi valamelyikebe, es ott talalsz egy vodrot es felveszed. Ezutan elmesz az oreg tengereszhez valahol setalgat, es dumalsz vele. Csak akkor adja oda kulcsot ha kitakaritod a retyot. Ha megvan a kulcs akkor visszamesz a zart ajtohoz. es bemesz. (kitakaritas utan) visszamesz es ott talalod a stukit.

Hunnenkoenig
klotyokulcsot megszerezni, klotyot kipucolni, faszit kinyirni

Nekem is nagyon tetszett a game. A sztorija és a hangulata magával ragadó.
Free Ride Extrem-ben viszont van néhány agyament küldetés😊

GPLRank: -51|GTRank: -30

Kérnék kódokat és pályaugró kodokat is! köszi!
Ide küldjétek: [email protected]
Elöre is köszi!
Pupcika
nekem nagyon teccett ez a gamma.

annyira fasza a vége, amire nem is mertem gondolni. Nyugodtan lehetne filmet is készíteni ebböl.

Hunnenkoenig
19. Küldetes fent van!
A többi hamarosan...

K.András
Nekem egy P4 2.4-en, 512 rdrammal GF3-om delux kártyával(250/520) megy 1024-ben full grafikán akadozásmentesen,és nagyon király hogy az autohoz lehet FF kormányt használni, logitechem jo szolgálatot tesz most is.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Na, végre sikerült beállítanom, a min és max is 1000MBra lett állítva 😊Eredményrõl majd beszámolok!

Hunnenkoenig
Na, holnap kesz lesz a 19. küldetes is. Ma mar nem sikerült befejezni, de mar nincs sok hatra.

Megprobaltam elmagyarazni a swap filet, de mivel en XP-t hasznalok es ott egy kicsit mas es raadasul a magyar kifejezeseket nem ismerem, igy feladtam. Talan lesz itt valaki, aki el tudja magyarazni, mindenesetre valahol a start gomb felett a beallitasok-rendszerbeallitasok-rendszer-bövitett-virtualis memoria-ban kell. Ott megadhatod, melyik vincseszterre rakja es mekkora legyen. Minimum es Maximum erteket is megadhatsz. Legyen mindkettö egyforma es ne a windows hatarozza meg automatikusan. Ha ket particiod van, akkor inkabb ne a rendszer-particion legyen. Na kb. ennyit tudok mondani.

Csõ Hunnenkoenig!

WElõször is kezdeném azzal hogy nagyon kafa, király a fordításod, csdak igy tovább! Lassan elérek a jelenlegi forditásod végére, alig várom már a vasárnapit hogy kijöjjön a new version😊

Másodszorra is win98 SEm van természetesen HUN 😊

lécci gyorsan magyarázd már el..😊 Csöci! dieselG

Hunnenkoenig
Hat en el tudnam magyarazni, csak tudni kene milyen windowst hasznalsz es milyen nyelven. En a magyar kifejezeseket nem ismerem, de nemetül vagy angolul le tudnam irni mit kell csinalnod :-))

Hogyan kell swap file-t növelni? 😊)

Hunnenkoenig
Uj forditas vasarnap!

Szaggatasmentesites: swap file növelese, hardware sound kikapcs, advenced beallitasokkal probalkozas, imadkozas :-))

) palya: vissza a hidhoz, ahol a többiek varnak! Sajat teherautoval haza.

Trance_HUN
9es küldetés sorry
Trance_HUN
Haljátok bebyk!! Mit kell csinálni aszem a 8 as pálya amikor vidéken vagyok valami canadai piát kell behúzni! Tudjátok melyik az!! Nah ott kinyirok mindenkit és azt írja hogy hajtsak vissza!! De mivel?? Egyik kocsiba sem tok beszálni!!! Valaki segítsen pls!!!
Mikor lesz uj fejezet forditva?

[Walaki]D`Lair
Téged itt látni???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hunnenkoenig
Nem avval van a baj! Az extraktal faszan, hanem az Andie altal programozott editorral!

Hunnenkoenig
Jol van na, beismerem, most en voltam a hülye
:-)))

Nekem sosem volt ilyen gondom, igy nem is gondoltam ra, hogy ez mas lehet :-)

Nekem csak a jatek gepigenye miatt voltak apro bajaim a szaggatassal :-))

A FRAPS-ot használom fps kiíratásra és képlopásra. Ingyenes és tök jó! www.fraps.com

És még az is érdekes, hogy csak akkor csinálja, amikor "gyalog" van az ember. Ha kocsiból lõdöz, akkor normálisan követi a célkereszt az egérmozgást.