7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • ollie
    De lehet hogy segít. Mindenesetre mindenből tegyéd fel a legfrissebbet. DX9b, legújabb Detonator, chipset driver, hangkártya driver. stb és úgy sasold meg.
  • zaki
    így kell +csinálni, nagyon kell sietni, mert nincs más +oldás
  • zaki
    fél év alatt nyomtad végig? én a 20 küldit kb 1,5-2 hét alatt nyomtam le. a GTA meg az a baj, hogy teljesen más műfaj
  • HuAn82
    Olyan sokáig vitted végig?Azért annyira nem nehéz...
  • mathe
    kene neki masodik resz is. bar ilyen fasza tortenetet nem nagyon lehetne megeyszer csinalni.
  • mathe
    vegigvitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    egy felev utan sikerult. nagyon kiraly jatek. sokkal, de sokkal jobb mint akarmelyik GTA.
    MAFIA Rulez
  • Tono34
    Ez velem is előfordult ....
  • zaki
    de máskor úgy csinátam meg, ahogy írtad kb
  • zaki
    különben én úgy csináltam meg először, hogy kinyírtam mindenkit a kikötőben, és úgy vittem el a ládákat
  • zaki
    én ezt vágom, de ez már a követkető feladat a küldin belül
  • Tono34
    Elég kevés az idő bepakolni, iparkodni kell és utánna sietni. Célszerű úgy parkolni, hogy már ne kelljen forgolódni csak a gázt nyomni.
  • zaki
    nem is akárhova kell leállni. el kell menni balra végig az úton, és tök egyenesen mész és előtted lesz egy raktár a házak között, na oda kell menni. ja, ott lesznek vagy 5-6-an, úgyhogy nem olyan 1szerű a feladat. legalábbis én így emléxem ez a megoldás. s, miután lerámoltad a ládákat a verdáról, akkor kell visszamenni a kikötőbe
  • zaki
    eredeti crack nincs :)
  • neo13
    hali honnan lehe letölteni eredeti cracket
  • mafiahq
    demoba sincs, az tuti de a BETA ban viszont eléggé lehetséges!!
  • mafiahq
    .. hosszú történet de a fullos verzióba nincs sok értelme keresni ! mivel ott tuti nincs már sokan sok mindent kitaláltak, sajna:|
  • Lacc
    Jaja, meg kell várni amíg a raktárban rárakják a kocsira a piát, és kifele kell elkapni a tagot.
  • Ruffi
    én nagoyn régen játszottam vele de várd meg mig kijön a portrol egy helyen lepakolják az olyan 3 perc és utána szed el a papirokat
  • ollie
    http://mafia.try.hu
  • ollie
    a html-t letiltották, de itt figyel a makrók url
  • mafiahq
    királyul nem müködik már az alap html forrás. :|
  • mafiahq
    Minek ezt kétszer leírni??? :) Különben nekem meg éppen most a 3. cd megáll 99% nál , amióta dvd romom van. :|

<a href="http://mafia.try.hu" target="_blank">http://mafia.try.hu</a>
  • ollie
    Csak akkor megy a bold, ha regisztrálsz, amúgy meg akkor si a makrókat kell használnod, amiket a szövegbeíró doboz alatt lehet találni (linket, de csak akkor ha regisztrálsz).
  • NF
    Karcos a cd!
  • Wanted
    Ollie, Hoz_Hun: kösz a segítséget!
    Sajna a media playerem sem játszotta le külön az avit.
    Szóval, ezért nem volt intro a gamma alatt.
    Újratelepítettem a win98-at - esedékes volt :( - így már lejátsza rendesen. :)
  • ollie
    khhmmm... a file-t a vinyón. :)
  • ollie
    Ez így van. Megkeresed a vinyót és media playerrel lejátszod.
  • Hoz_Hun
    Az elején van egy ilyen intro és ha nem nyomod el "elméletileg" (nálam gyakorlatilag is) lejátsza. Tulajdon képpen annak a szerves folytatása a kávéház, hisz az intrónak úgy van vége hogy Tomi leszál a magasvasútról lemegy a lépcsőn, át az úttesten és be a kávéházba.
    De asszem avi-ban van a file, úgy hogy simán win-ből is meg tudod nézni ezt az intrót.
  • Wanted
    Már próbáltam úgy is, hogy nem nyomok meg semmit. :(((
    Van egy intro menüpont. Ha fenntvan neked a gamma, kipróbálhatnád, hogy ezzel elindítja e, vagy rögtön a kávéházas jelenet kezdődik.
  • mafiahq
    Van egy intro ja igen ami végig mutatja a pályát de az alapból elindul habár nem esküszök meg rá de akkor az elején ne nyomj semmit, különben tuti van ilyen!
  • Wanted
    Up!
  • Wanted
    Sziasztok!
    Újra feltettem a Mafiát a gépemre. Emlékeim szerint az elején volt egy intro, amiben végigmutatta a várost.
    Nnna, ezt most sehogyan sem sikerült előhozni. Mindíg a kávéházas jelenettel kezd. Én csinálok valamit rosszul, vagy az Ace mega codecs pack kavar be?
  • mafiahq
    Jaja:)
  • Punker
    3441-es hozzászólás
  • pinehead
    Kösz!
  • Punker
    igen létezik.
  • pinehead
    Soory, de 3478 hozzászólás "kicsit" sok.
    Az érdekelne, hogy létezik-e a gámához magyarítás???
    Köszönöm!
  • ollie
    mondjuk a te szobád meg lehet átkozva, mert nálam meg azzal a gf4-el nem volt semmi baj ;D
  • Amiga
    Ha nem lenne off, akkor a nvidiapártiaknak elmesélhetném, mit művelt a GF4-em az izometrikus 3d-s játékokkal...

Amúgy való igaz, nálam a Radeon 7000 és a 9100 is hibamentes a Mafiával.
  • ollie
    na azért a Radeon 9100 alatt nem volt ilyen bug