7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
De lehet hogy segít. Mindenesetre mindenből tegyéd fel a legfrissebbet. DX9b, legújabb Detonator, chipset driver, hangkártya driver. stb és úgy sasold meg. -
így kell +csinálni, nagyon kell sietni, mert nincs más +oldás -
fél év alatt nyomtad végig? én a 20 küldit kb 1,5-2 hét alatt nyomtam le. a GTA meg az a baj, hogy teljesen más műfaj -
Olyan sokáig vitted végig?Azért annyira nem nehéz... -
mathe #3519 kene neki masodik resz is. bar ilyen fasza tortenetet nem nagyon lehetne megeyszer csinalni. -
mathe #3518 vegigvitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy felev utan sikerult. nagyon kiraly jatek. sokkal, de sokkal jobb mint akarmelyik GTA.
MAFIA Rulez
-
Ez velem is előfordult ....
-
de máskor úgy csinátam meg, ahogy írtad kb -
különben én úgy csináltam meg először, hogy kinyírtam mindenkit a kikötőben, és úgy vittem el a ládákat
-
én ezt vágom, de ez már a követkető feladat a küldin belül -
Elég kevés az idő bepakolni, iparkodni kell és utánna sietni. Célszerű úgy parkolni, hogy már ne kelljen forgolódni csak a gázt nyomni. -
nem is akárhova kell leállni. el kell menni balra végig az úton, és tök egyenesen mész és előtted lesz egy raktár a házak között, na oda kell menni. ja, ott lesznek vagy 5-6-an, úgyhogy nem olyan 1szerű a feladat. legalábbis én így emléxem ez a megoldás. s, miután lerámoltad a ládákat a verdáról, akkor kell visszamenni a kikötőbe -
eredeti crack nincs :) -
neo13 #3509 hali honnan lehe letölteni eredeti cracket -
demoba sincs, az tuti de a BETA ban viszont eléggé lehetséges!! -
.. hosszú történet de a fullos verzióba nincs sok értelme keresni ! mivel ott tuti nincs már sokan sok mindent kitaláltak, sajna:| -
Jaja, meg kell várni amíg a raktárban rárakják a kocsira a piát, és kifele kell elkapni a tagot. -
én nagoyn régen játszottam vele de várd meg mig kijön a portrol egy helyen lepakolják az olyan 3 perc és utána szed el a papirokat -
http://mafia.try.hu -
a html-t letiltották, de itt figyel a makrók url -
királyul nem müködik már az alap html forrás. :| -
Minek ezt kétszer leírni??? :) Különben nekem meg éppen most a 3. cd megáll 99% nál , amióta dvd romom van. :|
<a href="http://mafia.try.hu" target="_blank">http://mafia.try.hu</a> -
Csak akkor megy a bold, ha regisztrálsz, amúgy meg akkor si a makrókat kell használnod, amiket a szövegbeíró doboz alatt lehet találni (linket, de csak akkor ha regisztrálsz). -
Karcos a cd! -
Ollie, Hoz_Hun: kösz a segítséget!
Sajna a media playerem sem játszotta le külön az avit.
Szóval, ezért nem volt intro a gamma alatt.
Újratelepítettem a win98-at - esedékes volt :( - így már lejátsza rendesen. :)
-
khhmmm... a file-t a vinyón. :) -
Ez így van. Megkeresed a vinyót és media playerrel lejátszod. -
Hoz_Hun #3490 Az elején van egy ilyen intro és ha nem nyomod el "elméletileg" (nálam gyakorlatilag is) lejátsza. Tulajdon képpen annak a szerves folytatása a kávéház, hisz az intrónak úgy van vége hogy Tomi leszál a magasvasútról lemegy a lépcsőn, át az úttesten és be a kávéházba.
De asszem avi-ban van a file, úgy hogy simán win-ből is meg tudod nézni ezt az intrót. -
Már próbáltam úgy is, hogy nem nyomok meg semmit. :(((
Van egy intro menüpont. Ha fenntvan neked a gamma, kipróbálhatnád, hogy ezzel elindítja e, vagy rögtön a kávéházas jelenet kezdődik. -
Van egy intro ja igen ami végig mutatja a pályát de az alapból elindul habár nem esküszök meg rá de akkor az elején ne nyomj semmit, különben tuti van ilyen! -
Up!
-
Sziasztok!
Újra feltettem a Mafiát a gépemre. Emlékeim szerint az elején volt egy intro, amiben végigmutatta a várost.
Nnna, ezt most sehogyan sem sikerült előhozni. Mindíg a kávéházas jelenettel kezd. Én csinálok valamit rosszul, vagy az Ace mega codecs pack kavar be?
-
Jaja:) -
3441-es hozzászólás -
pinehead #3481 Kösz! -
igen létezik. -
pinehead #3479 Soory, de 3478 hozzászólás "kicsit" sok.
Az érdekelne, hogy létezik-e a gámához magyarítás???
Köszönöm! -
mondjuk a te szobád meg lehet átkozva, mert nálam meg azzal a gf4-el nem volt semmi baj ;D -
Ha nem lenne off, akkor a nvidiapártiaknak elmesélhetném, mit művelt a GF4-em az izometrikus 3d-s játékokkal...
Amúgy való igaz, nálam a Radeon 7000 és a 9100 is hibamentes a Mafiával. -
na azért a Radeon 9100 alatt nem volt ilyen bug