Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
El kell vinni a szerelomuhelybe egy kis "lakatos-tuningra" 😊
Sietni kell vele, de ne annyira, hogy szanaszet tord a verdat. Ha ez meg van, akkor lesz majd a verseny.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Morpheus tudnál adni egy letöltöhelyet valamelyik proginak?"firebuner vagy blindwrite
Amse
Aborg:Lehet alapbol valamelyik shift.Szerintem mindketto.en a jobbot hasznalom.de ha vesignyomod a tutorialt ott elmondja(asszem).
amse

Morpheus
Igen lehet. Vagy a Bal Shift, vagy a Bal CTRL billentyû + mozgás. De inkább az elsõ lesz...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Szia!

Fireburner vagy Blindwrite progival próbáld. Azokkal egy kicsit egyszerûbb...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Aborg
Lehet "nem futni" a jatekban? Az ingame videokon mindig fut a jatekos. A Max Payne is mindig futott (vagy csak en nem talaltam meg mivel kell setalni?).
Es mi van a jazz vagy swing zenevel? Van a jatekban?
Sziasztok segitsetek ha tudtok nem tudom kiirni a nero-val a játékot a burn image -el a 700mb lemezre már az elsö cd se megy rá segitsetek ha tudtok már egy hete szarakodok vele elöre is köszi jango
Amse
CS@:Az autodat beviszed a hazad udvarara es elmented.Betoltes utan meg lesz javitva.Fegyvereket nem tom hol lehet szerezni.Lodd le a gengsztereket es vedd el toluk.

Amse
magus:nyugodj meg es ugy csinald meg.Kanyar elott fekezz es gazzal kanyarodj.
Nekem van hangja csak a kocsim motorhangja megy el neha.De nem tudom miert.Tudja valaki?
amse

magus
a picsába. most megyek es leugrom a 10.rol...

itt vagyok

hogy kell megcsinálni azt a rohadt versenyt. ez a kocsi egy irányithatlan szar. de komolyan. nem tudom megcsinálni akárhanyadikra probálom. nem tudjátok hogy kell megcsinálni?

amugy nektekse sincs hangj aa muksiknak a verseny elott?

Amse
Semmiseg

köszi szépen!!! örök hála
Amse
killers:Nah megneztem mit kell!
Oda kell menni es a radaron van egy piros + jel ott alj meg es akkor kiszall a Paulie es le akarja loni.De nem fog sikerulni mert beragad a gepskulo.Az tro utan vard meg mig beszall a kocsiba es razd le a kisereted.
amse

amsee irj ha tudsz segíteni nekem köszi
Ki kell nyírni a muksót, de bemegy az étterembe azt vége az egésznek. Lehetetlen megölni. Mit ke csinálni? köszi
Amse
Szabyy: Szerintem meg nem.Legalabbis itt meg nem volt szo rola.

Amse
killers:valami bovebb infot arrol hogy hol akadtal el mert errol sajnos nem tom hogz hol vagy.

hellokah. a rainbow gardenban vagyok! help me pls!! thx
Amse
Kofike ikeve!

Amse
killers: melyik resznel vagy a Lucky Bastard-nal?

Kerdes:Valaki meg tudja mondani hogy hol vannak a Freeride Extramebe a csavok akik a feladatokat adjak?Megcsinaltam parat meg van egy-ketto amit nem tudtam de kene a tobbi is.A vilagitotoronyban meg lehet nezni de nem tudom hol vannak a kep alapjan.

Amiket megcsinaltam:
1.A hazunktol jobbra azt a tuzeslabu csavot kell kinyirni.
2.Annak a hidnak a masik vegen ahol az Bertone autoszerviz van ott van egy csavesz dobozzal.Eloszor korbe kell futni a haztombot aztan harom terdhajlitas (gugolas) utana meg fel kell venni a dobozt es kovetni.(Faszer udraltat ki ez tesitanar?Gugolas?Milyen feladat ez?)
3.Van 1 olyan ahol 3 mesterloveszt kell kinyirni a tetokon.
4.Kovetni kell a lathatatlan csaveszt.(Az kocsog, szopat ossze vissza.)

Amiket nem:
1.El kell vinni egy kamiont 34mph felett valahova de nem tudtam megcsinalni.
2.A Oak Hill-rol lejovo utnal(a rovidebbiknel) van egy mukso aki ad 1 olyan feladatot hogy el kell vinni valahova 3 versenyautot, de azt nem ertettem hogy hova vagy mit kell csinalni.
3.Ugyanott van csak egy utcaval feljebb egy olyan hogy idore kell egy teherautot atvinni az elso szigetre es vigyazni kell ra mert felrobban ha osszetorod de mindig fel van nyitva a hid es nem erek oda.
4.A korhaznal van egy csavo akinel van egy kis fos auto amit at kell vinni a masik oldalra de a hid felett van egy zeppelin ami ledobal bombakat es mindig felrobbanok.Van egy rampa is de semmire nem jo.Ja es 40mph nal mindig leall es lelassulok.
5.Oak Hill-nel egy kapubejaro elott van egy olyan ahol bombakat kell hatastalanitani idore.Az elso ott van a kapunal a masodik a korforgalomnal ahol lakunk a 3. a templomnal 4.asszem a muzeum de nem biztos lehet hogy valami hasonlo.5. pedig a a masik szigeten valami allomsnal de oda se tudok eljutni mert fel van nyitva a hid.
Hogy kell megcsinalni ezeket???

Egyepkent sokkal jobban megvan csinalva mint a GTA3.Csak sok a bug.De nagyon.Nemegyszer nekimentem lathatatlan dolgoknak.Es surun elofordult hogy kocsival mentem es elugrott elolem az urge de amikor elmentem mellette egy villanassal elemkerult es elutottem.Na mindeggy.De tele van kurva sok joval pl:a kocsiba be lehet szalni hatulra, lehet tankolni, ki lehet loni a kerekeket, ha lelovod a sofort menet kozben akkor megy tovabb az auto es elkanyarodik, oldalugras, stb....Az is jo otlet hogy meg kell tanulni a kocsik feltoreset.Sokkal igenyesebb a Mafia csak a toresek nem olyan jok mint a GTA3-ban de itt legalabb ossze lehet torni oket kezzel es baseball utovel is.A gugolas nagyon hasznos es az kimaradt a GTA-bol de majd a Vice City-be bepotoljak.A fegyverek kurva jok a tavcsoves a legjobb ami eleg Hitmenes.Mondjuk kicsit hianyzik a szaguldas de el lehet tekinteni tole.de azert ebbe is lehet.A minap teptem a (turbo taxiva) es nekimentem egy oszlopnak es a csavo akit vittem kimult.Aztan kiszedtem es mentem tovabb.A legjobbak pedig a nagy tuzharcok (pl:a parkolohazban).Tenyleg kurva jo.Csak egy baj van:HOGY MEG NINCS KULDETESLEMEZ!!!

amse

hiba
nincs multi

várj egy kicsit és bemegy a kinti õr! Tied a pálya
Légyszi segítsetek! Elakadtam a you Lucky Bastard pályán. Ki kell nyírni a muksót, de bemegy az étterembe azt vége az egésznek. Lehetetlen megölni. Mit ke csinálni? köszi
Control/other
Hunnenkoenig
Nekem maxon van minden.

CSOCSO
nah megcsináltam a versenyt😊 best idõm valami 1:30 vagy 0:30? nemtom szal kb 4-5 mp vel jobb mint amit tudnak az ellenfelek.. 30 perc alatt megcsináltam😊
mozesapo
gothicoldala.uw.hu és reget-el kell szedni az extráról és csont nélkül lejön

tudod milyen tagok vannak a mostani orosz mafiakban? regi specnazos katonak

\'danja

a mostani orosz mafia?

\'danja

Crem
Hali! Nekem is PIV és TI4600 Delux + minden más😊 És nekm is szaggatott... Az okára én se jöttem rá!😞
Ezért el is raktam a programot az X könyvtárba!😊)))))))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ne hulyeskedj nekem p4 1.7 geforce 2 ti 64mb es 1024 mb ram es megy faszaul 1024x768x32 be es nem s volt a gepem formazva vagy hmm 1 eve kb pedig en teszek 1 millio jatekot meg programot fel

I.C.ram
Meg az olasz mafia sokkal tisztésségesebb, mint a ruszki. 😊
I.C.ram
Hidd el, hogy az olasz (sziciliai) maffia erõsebb. 😊

Egyébként lesz nem sokára egy MP patch.
ajanlom hogy legyen mp patch vagy kiegeszito hamarsoan vagy rakuldom erre a cseh cegre az orosz mafiat

\'danja

ahh nema
pedig ugy elvezem

\'danja

I.C.ram
Az már a végefele, de van meg 19 free ride extreme bonus küldetés, amik azért jóval rövidebbek, de mókásak.
hat ez isten jatek
a tortenet fantasztikus
bar meg nem vittem vegig
paulit meggyilkoltak ott tartok
amugy mind a 3 cd-n kuldetesek vannak vagy csak az 1-on

\'danja

Blackman
Nem hiszem, hogy le lehet majd tölteni web-es felületrõl, mert 3 CD a játék! Maradnak a 0-day ftp helyek.. mint mostanában egyre több esetben..

Hunnenkoenig
Nekem AMD 1300Mhz, 256 DDR RAM, Geforce2 GTS, van es csak az intro szaggatott egy kicsit. A jatek nagyon ritkan megakad egy pillanatra, de aztan megint folyamatos.

Amse
tumpi:Nem hinnem mert nekem Intel 1.8a proci 256mbDDR(333MHZ)Inno3d gef.3 ti200 800*600*32-be nyomom es semmi.win 98.Neked xp-d van? az lehet a baj.

Kilöttem a faszit a teherautobol, megvannak a papírjai, de nem engednek be mert azt mondják tele a kocsi! A ládákat hogy kell leszedni a kocsirol? Vagy mit kell csinálni? HELP! Thx elöre is!
magus
hukk na ez a játék még a warraft elol is elszolitott

gt3nal ezereszer sebzz es 1024en hoighon megy

Amse
axis:miutan elmesz a Pauli lakasara es beszelsz Sam-el kapsz ket feladatot.
1:Talalkozz Sam-el a museumban.
2:Menj el Lucas-hoz az az autoszerelo.
Ott kapsz meg 1 kuldetest.
Menj el a Corleone hotelhez es kovesd a not aki talalkozik valakivel.
Aztan menj vissza menni Lucas-hoz es beszelj vele.
Utana menj el Yellow pete-hez es vegyel fegyvert akkor mar nem csak 1 pisztplyod lesz.Es akkor menj csak a Sam-hez.
amse

Amse
epz:en mar vegigvittem es 20 kuldetes van.Eleg hosszu.

lathander:ott vannak a hid alatt 3-an "ahol az autószerelõ van"(idezet szgt-tol)es az egyikell lehet beszelni de nem mond semmit, ekkor utlegeld meg es mar kopni is fog.

Tenyleg kene magyarositas!Nem tom ki mondta hogy nem erdemes leforditani azert par srert de ha bekapcsolod a subtails-t akkor kurva sok szoveg lesz amit jo lenne erteni.

Kerdes:Miert megy el neha az autom motorhangja?A Freeride-ban eleg gyakran csinalja a kuldetesek soran ritkabban ott nem is zavart.(Sound Blaster 128)
amse

figy az utolso palyan csak 1 fegyvered van??????????
Hunnenkoenig
Köszi a tippet Petyus, Kiprobalom!

Gyerekek, esküszöm átnéztem az 1300-ból kb. 1000 hozzászólást, és nem találtam egy mûködõ linket, ahonnan a Mafiát letölthetném... SEGITSÉÉÉG!!! Sõt: F1... F1... F1.... 😊 Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy mûködõ linket a [email protected] -ra.
mozesapo
stonee !
Mountold fel deamon toolsal és ird meg clone cd-vel.

mozesapo
Hátul a raktárak mellet több rendõr kiséretében. Majd meg kell keresned a családját és igy tovább. Én kb 1 órát szívtam ezen a pályán. A legjobb a teherautóval elütni a rendõröket mivel igy a lõszered se fogy.

CSOCSO
egyre jobban tetszik a gamma...