Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedes:Annal a resznel ahol a bankot kell kirabolni ott bent elfoglaljuk a terepet es fel megyek a kulcser ami ott van a zekrenyben.Mit kell vele kinyitni?A lenti szefeknel levo 2 ajto zarva.A kis rekeszeknel m semmi nem nyilik ki.Mit kell csinalni?
Amse
Lenne egy gondom a játékkal:
játszok, és kb egy perc után megfagy az egész. Miért van ez, estleg másnak is volt ilyen problémája? Help mi pliz!
Na csako!
Utána a lövöldözõs rész könnyû, gugolj a sarkoknál, óvatosan, de vigyázz, mert ha sokat tökölsz, Paulie beidegesedik és kinyiratja magát.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha nem ez volt a gond, akkor visszaszívva, de tudom, hogy sok mindenki itt vérzik el.
en is itt akadtam el
kinyirtam mindenkit es semmi
szarakodtam eggyet a sinekkel de akkor is semmi
HEEEEEEELP
\'danja
Na, már rájöttem, hogy mielõtt megkapnám a láda szivarokat, meg kell csinálni amit a fazon kér. Mit kell csinálni a kurva ládáival? Mert az autora sehogysem tudom feltenni😞((
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Nem tudok bepakolni annyi idõ alatt, míg távol van
Csináljam meg amit kér v menjek utána és öljem meg?
Köszi, a segítséget!
FILE "bin neve" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
Ebbõl csak az elsõ sor az érdekes, ami valószínûleg még így néz ki:
FILE "C:\bin neve" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
Ebbõl kell kitörölni a C:\, hogy az idézõjelben csak a bin neve maradjon.
Így ki tudod írni Neroval is.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Az még ok, hogy ha a baseball ütövel nemtalalom el az ellenfelet, akkor tovabbsuhan es eltalalja a tarsam, de az a kib***szott animacio mikor engem talalnak el, miert kell hogy ket percig tartson?? Addig mig ütnek a rohadekok, még elszaladni sem tudok...Miert nem lehet egy célkeresztet odatenni? Ez a forgolodas meg szar kamera megjobban atlathatatlanna teszi az egeszet.
Ez mar nem szorakoztato, mikor egy szintet 20x kell eljatszani, mire nagy nehezen sikerül. Lövöldözni nem szabad, de annyi fegyvert talalsz mint allat, de egy szar gyogyszert azt nem. Mire nagynehezen kikeszited a bandat ütleggel, annyi eleted marad, hogy kb 2 lövest birsz ki, az a köcsög Pauli meg meg annyit sem. Minek ennyire tulozni a dolgot?
Igaz en nem vagyok gyakorlott FPS-es, de azert annyira bena sem vagyok. Ha egy jatekot csak ugy tudsz megcsinalni, hogy letöltöd masok savegame-jet, az mar nem piti.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
na megyek aludni, mert tompulok...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
TRACK 01 MODE2/2352
így kéne kinéznie...
szerintem...
címen lehet le tölteni.....
Az elsõ sorban az idézõjelbe tett részbõl töröld ki a meghajtóra való hivatkozást. Utána mentsd el és már írhatod is ki.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
THE END
Ui: Ennyi szenvedés után ez a VÉGE?? ( hol marad a hála??)

és mióta egy tagozol engem?? egyverés.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A legegyszerübb dolgokra nem gondol az ember :-)
Köszi!!!
Most azt a sarga buick-ot kene ellopnom a parkolobol, fel is töröm, (az ört azt mar tudom) de nem tudok beleülni. Ha kivalasztom, hogy "get in car as a driver" vagy mi, akkor megint elkezd csesztetni a zarral...
hogyan tovaBB?
\'danja
Kéne egy "kis" help...😊
Annál a résznél amikor "lopakodva" kell követni a teherautót... Ott hogy a fr@ncban kell bejutni a kapun (visszafelé) Mert valami papírt vagy mit hiányol!😞( Tuti valami apróság miatt nem sikerül, de már 3 óra után kezdem unni!!!!😞((
Ui: Ha esetleg volt már ez a kérdés akkor bocsánat! 1000 hozzászólást qrva sok visszaolvasni!😉
egész ari a gta3 még jobban bejött de itt még semmit nem csináltam csak az elsõ küldetést most meg taxizgattam.. és rohadt lassu a gép😊 kéne egy jobb gép
marci nemtom mi veled mivan itt bazmegezel nem irtatok nekem hogy nincs felirat..amugy gondoltam hogy nincs ..de talán...
Kibaszottul jó a története, és a hangulat is óriási. Csak a 10 küldetésnél járok, de eddig minden küldetést élveztem. (oké, autóverseny csak kb 15. próbálkozásra sikerült, ott kicsit szivtam a fogam, de más gond nem volt) Sztem nem lehet összevetni a GTA3 -mal, az is király game, de az nem a fõtörténet miatt, hanem a sok apró játékvariáció teszi élvezetesebbé. Sztem ezért nem szabad összehasonlitani a két játékot, mert nem igazán egy mûfajba tartoznak.
de tudjatok nem is kell mondanotok ugyis tudom hogy teljesen igazam van

\'danja
\'danja
hat akkor bandahaboruk...
\'danja
a tortenek dumak minden nagyon jo
a varos sokkal reszeletsebb felmehetsz pl.: a vonatra es villamosra es maszkalhatsz rajta
es nem csak 2-3 megallo van hanem van vagy 10
\'danja
oda megyek a hata ele es nemtok semmit se csinalni odamegyek a kocsihoz nyomok action gombot de az or elkezd pofazni hogy hey bastard, blablabla... es elkezd loni es elszurom a kuldetest igy
mit csinaljak?
\'danja
a gta3-at en mar az elejen meguntam az idiota nevetseges kuldetesei miatt
ilyenek pl hogy vidd a bombaval felszerelt fagyis kocsit valahova es amig fagyizik az ellen robandsd fel
ez meg viccnek is rossz...
1.Mafiaban sokkal nagyobb a varos, falu is van meg hegyek is meg minden
2. annyira reszletes hogy van kerekjukasztas, uzemanyaghiany, benzinkutak,
a rnedorseg is jo (nem kamikaze mint a gta3-ban)
ha athajtasz a pirosan, vagy gyorsan hajtasz vagy mas akkor megbuntetnek a rendorok
lehet kiloni a kocsibol
3.szebb grafika
4.belehet menni nehyany hazba, vanna olyan kuldetesek ahol hotelekben kell maszkalni stb
5.a tortenet 1000xer jobb
6.a kuldetesek nagyon jok az osszes akciofilmekbol vannak otletek (teton kovetnek a zsaruk, villa lovoldozes, az emelos hid atugratasa, akciok a hajon es meg sorolhatnam)
mondhatnank azt is hogy a mafia a gta3 es maxpayne kevereke
es engem nagyon lekotott ez a jatek
\'danja
Csinalt egy tömegkarambolt amibe en is belekeveredte. El kezdett kitolatni belöle, de nem tudott megfordulni a helyes iranyba. En is kihamoztam magam a gubancbol es mikor kiszalt, egyszerüen athajtottam rajta :-) Meg se nyikkant a dög :-)))