Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
dev!l:Kinyirsz mindenkit es utana ott ahol a kocsija van a Sergio-nak ott van 2 teherkocsi ami allatt ek van.Szedd ki de figyelj a valtokra hogy oda vezessek.Es ha kilovod ugyanott az egyikkocsin levo 4 tartaly kozul az egyiket akkor kinyirod vele a 2 toronyban levo csavot es 2 masikat.

Kedes:Annal a resznel ahol a bankot kell kirabolni ott bent elfoglaljuk a terepet es fel megyek a kulcser ami ott van a zekrenyben.Mit kell vele kinyitni?A lenti szefeknel levo 2 ajto zarva.A kis rekeszeknel m semmi nem nyilik ki.Mit kell csinalni?
Amse

A HARBOR nevû pályán mi a faszt kell csinálni? Az autos üldözés utáni pályán...????? Lécci segítsetek!! THX
És még annyi, hogy crackelni kell ugye? Mert felraktam, egybõl felcrackeltem, de nem lehet hogy ez miatt fagy?
Hali!
Lenne egy gondom a játékkal:
játszok, és kb egy perc után megfagy az egész. Miért van ez, estleg másnak is volt ilyen problémája? Help mi pliz!
Amse
Csa!Most vagyok ott ahol ki kell nyirni a kikotobe a Sergio-t.Mar tudom hogy kell de az erdekellne hogy amikor kocsival uldozom akkor ott ki lehet e nyirni?Mert nekem nem sikerult de lehet hogy + lehet csinalni es akkor nem kell e kikotobe szarakodni.Szerintetek?
Na csako!

Petyus_
Én is ezzel szívtam sokat. Megoldás: szaladj elõre Paulie elé, és húzd magadra elõször a fegyvereseket (elõször a spájszerest, utána a baseball-ütõst nyírd ki), folyamatosan hátrálj és lóbáld a baseball ütõdet. Paulie ha minden jól emgy, hátulról tudja õket gyepálni.

Utána a lövöldözõs rész könnyû, gugolj a sarkoknál, óvatosan, de vigyázz, mert ha sokat tökölsz, Paulie beidegesedik és kinyiratja magát.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dynamic
Másnak is mondom, ha ugyanarról a részrõl beszélünk, hogy a Paulis-bézbólütõs résznél, amikor már nem bézbólütõvel jönnek, hanem elkezdenek rád lõni, OTT MÁR NEKED IS LEHET HASZNÁLNI PISZTOLYT.

Ha nem ez volt a gond, akkor visszaszívva, de tudom, hogy sok mindenki itt vérzik el.
"You Lucky Bastard /Harbor"
en is itt akadtam el
kinyirtam mindenkit es semmi
szarakodtam eggyet a sinekkel de akkor is semmi
HEEEEEEELP

\'danja

HELP PLZ

Na, már rájöttem, hogy mielõtt megkapnám a láda szivarokat, meg kell csinálni amit a fazon kér. Mit kell csinálni a kurva ládáival? Mert az autora sehogysem tudom feltenni😞((

Xian: A kikötözött nõci egy küldetéshez tartozik. A küldetést fent Chinatown fõterén lehet megkapni.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sziasztok : ) Most lopnám a szivarokat DON bácsinak 😊 De az õr azt mondja, hogy segítsek ládákat átpakolni és elmegy... Na most , itt mit kell csinálni?

Nem tudok bepakolni annyi idõ alatt, míg távol van
Csináljam meg amit kér v menjek utána és öljem meg?

Köszi, a segítséget!

Kis Szabó
Hát én is szenvedtem vele azt tudom de ha sokat próbálod egyszer menni fog. Én pl. kb. 40 hpval, paulie 10-el kezdte lövöldözni a csávokat. Utána még autós üldözés, ha nekimegy vminek akkor paulie died. De egyszer sikerülni fog neked is!!!

CSOCSO
jo kis gamma lenne de én azért száguldozni is szeretek sport kocsik, teherautok agmmer stb...gta3 sokkal jobb volt kurvázás..csövesek stb...mindegy ez is jo csak lassu nekem....
Ahogy Cream is írta a cue-nak vhogy így kell kinéznie:
FILE "bin neve" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00

Ebbõl csak az elsõ sor az érdekes, ami valószínûleg még így néz ki:
FILE "C:\bin neve" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352

Ebbõl kell kitörölni a C:\, hogy az idézõjelben csak a bin neve maradjon.
Így ki tudod írni Neroval is.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Figy hogy kell tovabb menni a "You Lucky Bastard /Harbor" palyan kinyirtam mindenkit es semmi kiveve a Sergiot.
Hunnenkoenig
En a GTA3-at nem jatszottam, de ebböl lassan kezdek kiabrandulni...szerintem ezek nem igazan tudtak mit akarnak...az a sok kocsikazas mar tenyleg kezd unalmas lenni, ha meg akcio van, akkor meg annyira nehez, hogy szinte lehetetlen. Szerintem nincs egyaltalan kiegyensujozva ajatek.

Hunnenkoenig
Utalom ezt a jatekot!!!! Kapjak be az csehek az összes hátam!!!!!
Az még ok, hogy ha a baseball ütövel nemtalalom el az ellenfelet, akkor tovabbsuhan es eltalalja a tarsam, de az a kib***szott animacio mikor engem talalnak el, miert kell hogy ket percig tartson?? Addig mig ütnek a rohadekok, még elszaladni sem tudok...Miert nem lehet egy célkeresztet odatenni? Ez a forgolodas meg szar kamera megjobban atlathatatlanna teszi az egeszet.
Ez mar nem szorakoztato, mikor egy szintet 20x kell eljatszani, mire nagy nehezen sikerül. Lövöldözni nem szabad, de annyi fegyvert talalsz mint allat, de egy szar gyogyszert azt nem. Mire nagynehezen kikeszited a bandat ütleggel, annyi eleted marad, hogy kb 2 lövest birsz ki, az a köcsög Pauli meg meg annyit sem. Minek ennyire tulozni a dolgot?

Igaz en nem vagyok gyakorlott FPS-es, de azert annyira bena sem vagyok. Ha egy jatekot csak ugy tudsz megcsinalni, hogy letöltöd masok savegame-jet, az mar nem piti.

CSOCSO
nah már pár küldetésen tul vagyok..nemtom a gta3-at nemtudtam letenni ez meg baromi unalmas...vannak jo küldetések de akkor is... a kocsik... leginkább ez zavar
Crem

na megyek aludni, mert tompulok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
FILE "programneve-vagy-valami" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352

így kéne kinéznie...

szerintem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hello!!! A játékot http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/gllecher/
címen lehet le tölteni.....
A cue file-t szerkeszd át pl. Notepad-el.
Az elsõ sorban az idézõjelbe tett részbõl töröld ki a meghajtóra való hivatkozást. Utána mentsd el és már írhatod is ki.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Crem
Végignyomtam...

THE END

Ui: Ennyi szenvedés után ez a VÉGE?? ( hol marad a hála??)

The Garrett
nem megmondtam ICQ-n hogy nem? 😄
és mióta egy tagozol engem?? egyverés.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

schoma
Hát végra felirtam és is cdre. Azt kell mondanom, hogy a készítõk kitettek magukért. Ez szerintem idáig a legszebb és az egyik leghangulatosabb PC-s játék. Neken nagyon bejön. 😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Hunnenkoenig
na banyek! en csak egyszer klickeltem ra :-))

A legegyszerübb dolgokra nem gondol az ember :-)

Köszi!!!

Dynamic
Folyamatosan nyomod a jobb klikket?Amikor elkezded piszkálni a zárat alul megy fel(oldalra) egy piros csík.Addig kell nyomni FOLYAMATOSAN a jobb klikket(vagy ami be van állítva) amíg végig megy a csík.Ezután sem száll be a kocsiba csak nyitott állapotba lesz az ajtó.Még egy jobb klikk és beszáll.
Crem
Köszönöm!!!!!!!!😊))))

Hunnenkoenig
Na mar megint elakadtam, igaz ezt mar regebben eszrevettem, hogy ha fel kell törnöm egy autot, akkor nem tudok beszallni, csak belegyalogolni (bug).

Most azt a sarga buick-ot kene ellopnom a parkolobol, fel is töröm, (az ört azt mar tudom) de nem tudok beleülni. Ha kivalasztom, hogy "get in car as a driver" vagy mi, akkor megint elkezd csesztetni a zarral...

en ott tartok hogy va negy kikoto es kovettem serio-t es kinyirtam mindenkit ott es nemtom mit kell csinalni?
hogyan tovaBB?

\'danja

Crem
Hi All!

Kéne egy "kis" help...😊

Annál a résznél amikor "lopakodva" kell követni a teherautót... Ott hogy a fr@ncban kell bejutni a kapun (visszafelé) Mert valami papírt vagy mit hiányol!😞( Tuti valami apróság miatt nem sikerül, de már 3 óra után kezdem unni!!!!😞((

Ui: Ha esetleg volt már ez a kérdés akkor bocsánat! 1000 hozzászólást qrva sok visszaolvasni!😉

I.C.ram
#1280, #1281 Na ezek vajon mik??
I.C.ram
Fogadjunk, hogy írtuk?
Hunnenkoenig
Hat ugy csinaltam, de akkor is tul hosszu es annyi idöt nem akarok raszanni, hogy megtanuljam az egesz palyat. Mafiazni akarok nem autoversenyezni.

Hunnenkoenig
Mi az a jatekvezerlö????

En nem beszelni ujmadzsar....

CSOCSO
nah kiproszáltam..
egész ari a gta3 még jobban bejött de itt még semmit nem csináltam csak az elsõ küldetést most meg taxizgattam.. és rohadt lassu a gép😊 kéne egy jobb gép
marci nemtom mi veled mivan itt bazmegezel nem irtatok nekem hogy nincs felirat..amugy gondoltam hogy nincs ..de talán...
Hunnenkoenig
Hat ez az autoverseny nem kellett volna bele. Elöször is nem autoversenyt akarok jatszani. Ha igen akkor megveszem a nedd for speedet. Masodszor olyan szarok ezek az autok, hogy meg ABS sincs rajtuk :-) Ugy kell vigyazni mint allat. Az 5 kör tul sok. Vegre elertem azt, hogy a harmadik körig 1. voltam, erre egy kis hiba es mar repültem is...hat inkabb letöltöm a save gamet....

Az a véleményem, hogy a MAFIA király game!!
Kibaszottul jó a története, és a hangulat is óriási. Csak a 10 küldetésnél járok, de eddig minden küldetést élveztem. (oké, autóverseny csak kb 15. próbálkozásra sikerült, ott kicsit szivtam a fogam, de más gond nem volt) Sztem nem lehet összevetni a GTA3 -mal, az is király game, de az nem a fõtörténet miatt, hanem a sok apró játékvariáció teszi élvezetesebbé. Sztem ezért nem szabad összehasonlitani a két játékot, mert nem igazán egy mûfajba tartoznak.

na mi a velemeny az en velemenyemre? 😄
de tudjatok nem is kell mondanotok ugyis tudom hogy teljesen igazam van

\'danja

hat nem lenne rosz hogyha bejelentenek a MAFIA kiegeszitot

\'danja

es mi lesz ha majd megjelenik az MP patch?
hat akkor bandahaboruk...

\'danja

es minden va na jatekban, szerelem, sex, akcio, minden
a tortenek dumak minden nagyon jo
a varos sokkal reszeletsebb felmehetsz pl.: a vonatra es villamosra es maszkalhatsz rajta
es nem csak 2-3 megallo van hanem van vagy 10

\'danja

elakadtam valahol ott tartok hogy sergio morello kene kinyirni ugy hogy bombat szerelek fel a kocsijara
oda megyek a hata ele es nemtok semmit se csinalni odamegyek a kocsihoz nyomok action gombot de az or elkezd pofazni hogy hey bastard, blablabla... es elkezd loni es elszurom a kuldetest igy
mit csinaljak?

\'danja

csocso hidd el ez jobb
a gta3-at en mar az elejen meguntam az idiota nevetseges kuldetesei miatt
ilyenek pl hogy vidd a bombaval felszerelt fagyis kocsit valahova es amig fagyizik az ellen robandsd fel
ez meg viccnek is rossz...
1.Mafiaban sokkal nagyobb a varos, falu is van meg hegyek is meg minden
2. annyira reszletes hogy van kerekjukasztas, uzemanyaghiany, benzinkutak,
a rnedorseg is jo (nem kamikaze mint a gta3-ban)
ha athajtasz a pirosan, vagy gyorsan hajtasz vagy mas akkor megbuntetnek a rendorok
lehet kiloni a kocsibol
3.szebb grafika
4.belehet menni nehyany hazba, vanna olyan kuldetesek ahol hotelekben kell maszkalni stb
5.a tortenet 1000xer jobb
6.a kuldetesek nagyon jok az osszes akciofilmekbol vannak otletek (teton kovetnek a zsaruk, villa lovoldozes, az emelos hid atugratasa, akciok a hajon es meg sorolhatnam)

mondhatnank azt is hogy a mafia a gta3 es maxpayne kevereke
es engem nagyon lekotott ez a jatek

\'danja

Hunnenkoenig
Adj nekem állatneveket! Okozz fájdalmat!!...oh baby!!!

Hunnenkoenig
Miutan irtam, nemsokkal azutan sikerült elinteznem a disznot! :-)

Csinalt egy tömegkarambolt amibe en is belekeveredte. El kezdett kitolatni belöle, de nem tudott megfordulni a helyes iranyba. En is kihamoztam magam a gubancbol es mikor kiszalt, egyszerüen athajtottam rajta :-) Meg se nyikkant a dög :-)))

I.C.ram
Bazzeg, már többen is írtuk, hogy még, hogy a francba lenne?? Nem is lesz magyarosítás, ahhoz a par soros szöveghez, ami benne van. Aki nem érti a szöveget benne, az még a menüben is eltéved.
CSOCSO
gta3 nekem kiba. bejött... ezt most fogom kiprobálni..nemtom nekem jobban tetszettek a sport kocsik hammeek stb😊 de remélem ez is jó lesz
CSOCSO
én dc++ progival szedtem le.. de nem nagyon láttam hogy irtátok volna szoval még1szer: van magyarosítás? tudom hogy nemrégi a gamez.. de hátha😊)))))))))