Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki nagyfelbontasu terkepet a gamehoz?
Amugy a magyarositas mar megjelent?
Elore is koszi!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Milyne boiler?" vagy "En nekem nem volt semmifele boiler"
Szal nah...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
---!!SPOILER!!---
Ha kicsit nem gondojatok hogy a vege pont olyan mitha aszt akarnak mondani hogy ne legyunk mafiozok mert ugyis meghalunk?
En szerintem nagyon elbasztak a veget! Igy tuti nem lesz mar folytatas😞
AMSE: Ja tenyleg, most hogy igy mondod mar emlekszem a skip race-re :-)))

Csak már jól elõre vagyok azóta a játékban , bár amitóta rászoktam a BF1942-re hanyagoltam a MAFIA-t , pedig nagyon jó kis játék ez . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Bar azthiszem inkabb atadnam erdeklödönek. Nekem meg van mas forditgatni valom :-)
csak egy kérdés. gondolom ez egyy olyan mentés, hogy a video kimaradt kozötte. elmondanad mi volt kozben ha nem nagy gond?
Valamint talaltam egy olyan opciot, hogy a "verseny atugrasa" ! En ezt a jatekban nem lattam sehol, de ezekszerint legalabbis gondoltak ra.
lucky buster pályán vagyok a kikötõnél harbor...
mindenkit kinyírtam .... és most hogyan tivább???
ha valaki tudja a folytatást,irja meg nekem. köszike !!!
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ha egyszer kerdezed akkor is halljuk! Ha valaki tud ra megoldast akkor biztos elmondja.
Nekem nem volt ilyen problemam, de mar hallottam rola. Probalgasd a setup-ban a hangbeallitasokat allitgatni. Meg a windowsban is.
Az alt+tab kombinációt próbáltam az a Daemonnál nem mûködik, de a windows-gomb nem jutott eszembe. Mekkora láma vagyok! Köszi! Este kipróbálom.
Valaki tudja hogyan kell Daemon Tools-zal felinstallálni a játékot? Nekem nem találja a 2. cd-t, hiába mountolom be egyszerre mind a hármat. Persze lehet hogy csak ugyanarról a meghajtóról enged telepíteni, de a telepítõ közben meg nem tudok bin-t váltani, mert nem tudok a Daemonra átváltani. Vagy lehet, hogy az image fájlom hibás?

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Mikor Az olasz étteremben Sergiot kell megölni az melyik pasi ? Nem egészen értettem azt amit a társam mond. Please help !
Mas
Aszt mondja el nekem valaki hogy a vegen Sam-et hogy olom meg? Odaig mindig eljutok hogy annyit lovok bele hogy elszalad. Asztan a bal oldali folyoson verfoltok vannak a foldon. Azokat kovetem de hirtelen elougrik es lelo😞 Mit kell csinalni?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nálam is fenn van az egyik, de sajnos az uw nem megy most. Egyébként cd-író progikhoz a legjobb oldal: Csirkefog oldala
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Ez naggyon tetszik!!!
Röviden ? ... sehogy , legalább is nekem nem sikerült .Én is innen kértem segítséget és kaptam is egy savegame formájában .Utánna már nyugodtan folytathattam a játékot és nem zavart , hogy nem tudtam megcsinálni azt a fránya versenyt .Kell a savegame ?
Az alábbi linken találsz néhány CD-író progit .Crack-et meg az Astalavista segítségével találsz hozzájuk .
http://download.terminal.hu/search.php3?vrovat=52&p=1&o=cim