Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

envagyok
Sziasztok!
Nem tud valaki nagyfelbontasu terkepet a gamehoz?
Amugy a magyarositas mar megjelent?

Elore is koszi!!!
mozesapo
köszi

Sephi
Hat vard meg amig bemegy a hazban.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mozesapo
Köszi, közben sikerült. Viszont utána elakadtam mivel a bobmát nem tudom Sergio autójára erõsíteni, mivel mindig elkezdenek lövöldözni rám, aztán vége

Sephi
Aki nem tudna mijaza Spoiler annak szolok hogy aszt jelenti hogy a jatekbol egy reszletet mond el az illeto (ebben az esetben en) es aki nem ert oda ne olvassa el!!! Aze irtam mert volt amikor valaki meg kerdezte mar hogy , idezem :

"Milyne boiler?" vagy "En nekem nem volt semmifele boiler"

Szal nah...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ha vazz...

---!!SPOILER!!---

Ha kicsit nem gondojatok hogy a vege pont olyan mitha aszt akarnak mondani hogy ne legyunk mafiozok mert ugyis meghalunk?
En szerintem nagyon elbasztak a veget! Igy tuti nem lesz mar folytatas😞

Hunnenkoenig
Evvel lehet szetszedni a Mafiat. A zenet a legujabb Winamp-el lehet hallgatni. A szövegeket hex editorral atirni.

AMSE: Ja tenyleg, most hogy igy mondod mar emlekszem a skip race-re :-)))

Amse
Cs@:Nekem megcsinalta az uveget is.Onnan jottem ra hogy ez igy van.
amse

Amse
Zs0lti:Nincs meg magyarositas csak Hunnenkoenig kezdte el forditani.De meg eleg sok dolga van vele mert eleg sok szoveg van benne.De a kepek alapjan jol halad.Sok Sikert Hunnenkoenig!!!

Amse
Hunnenkoenig:a Skip Race benne van a jatekba es verseny kozbe lehet atugrani a versenyt de csak ujrakezdi nem ugorja at.Esc.-el lehet behozni es a menube lesz egy Skip Race menupont.

gregoryan
Bocsi De hogy lehet belenyúlni a mafiába? hogy tudtad átirni? kell valami progi hozzá?? mi? please ird meg mert nagyon érdekel!! Köszi

Hunnenkoenig
A videok feliratai benne vannak a jatekban es at lehet öket irni.

magus
ja, télleg az ki jött már? vagy meg mindig csak beta?

Hmm. Feliratozo szisztéma (átvezetõ részekhez) meg van már? Meg lehet csinálni?

Hunnenkoenig

skorpio7
Hát tudod , ez nem is az én mentésem , hanem I.C.Ram-é , mert én is itt akadtam el . 😊
Csak már jól elõre vagyok azóta a játékban , bár amitóta rászoktam a BF1942-re hanyagoltam a MAFIA-t , pedig nagyon jó kis játék ez . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magus
hát sajnos en nem tudok segiteni, de hajra jo lenne

Hunnenkoenig
meg nincs, de mar jo uton halad :-)
Bar azthiszem inkabb atadnam erdeklödönek. Nekem meg van mas forditgatni valom :-)

magus
ööö, van már magyarositas?

magus
nagyon nagyon köszi!

csak egy kérdés. gondolom ez egyy olyan mentés, hogy a video kimaradt kozötte. elmondanad mi volt kozben ha nem nagy gond?

Hunnenkoenig
Mint a lenti kepböl kiderül, eppen belemasztam a jatekba es elkezdtem forditgatni. Nos az eddig fellelt erdekessegek: A jatekba be lett tervezve a multiplayer, mert benne van az opciok szövegeiben!!!! Tehat varhato a patches kiadasa!

Valamint talaltam egy olyan opciot, hogy a "verseny atugrasa" ! En ezt a jatekban nem lattam sehol, de ezekszerint legalabbis gondoltak ra.

skorpio7
MAGUS és aki az autóversenynél még elakadt !

AUTÓVERSENY UTÁNNI SAVE!( KATT IDE! )

Amse
ohh...Bocsi ikewe csak most lattam hogz te is megirtad mar.
amse

Amse
mozesapo:A telefonfukebe menj be es use gomb.

Kösszzzz!
Mielött kérdezösködsz olvass vissza!!!! Ráadásul még nem is kell nagyon vissza nézni..
hellokah. szükségem lenne megint egy kis segítségre...
lucky buster pályán vagyok a kikötõnél harbor...
mindenkit kinyírtam .... és most hogyan tivább???
ha valaki tudja a folytatást,irja meg nekem. köszike !!!
Hunnenkoenig
azoknak akik a jatekmagyarositas forum nem all a szemük szinehez:

magus
azt a savegamet pls

O.K.

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

magus
RUHES AUTOVERESENY

schoma
Don Vito: én is tapasztaltam hasonlókat. De még nem jöttem rá, mi lehet az oka. Ha netán te rájössz a hiba okára, kérlek küldj egy mailt: [email protected]

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Köszi az infót

magus
hogyne hogyne

Hunnenkoenig
Don Vito: Hany eves vagy?
Ha egyszer kerdezed akkor is halljuk! Ha valaki tud ra megoldast akkor biztos elmondja.

Nekem nem volt ilyen problemam, de mar hallottam rola. Probalgasd a setup-ban a hangbeallitasokat allitgatni. Meg a windowsban is.

Hi!

Az alt+tab kombinációt próbáltam az a Daemonnál nem mûködik, de a windows-gomb nem jutott eszembe. Mekkora láma vagyok! Köszi! Este kipróbálom.
Segítsetek plííííííz! A játékban a járókelõknek, rendõröknek, és a rám támadóknak idétlen magas hangjuk van, mintha fel lenne gyorsítva a hangfelvétel. A fõ karaktereknek, illetve a videókban nem. mi lehet az oka??? elõre is köszönöm a segítséget. [email protected]

Lécci segítsetek! A játékban a járókelõknek, rendõröknek, és a rám támadóknak idétlen magas hangjuk van, mintha fel lenne gyorsítva a hangfelvétel. A fõ karaktereknek, illetve a videókban nem. mi lehet az oka??? elõre is köszönöm a segítséget. [email protected]

Hi,

Valaki tudja hogyan kell Daemon Tools-zal felinstallálni a játékot? Nekem nem találja a 2. cd-t, hiába mountolom be egyszerre mind a hármat. Persze lehet hogy csak ugyanarról a meghajtóról enged telepíteni, de a telepítõ közben meg nem tudok bin-t váltani, mert nem tudok a Daemonra átváltani. Vagy lehet, hogy az image fájlom hibás?
Lécci segítsetek! A játékban a járókelõknek, rendõröknek, és a rám támadóknak idétlen magas hangjuk van, mintha fel lenne gyorsítva a hangfelvétel. A fõ karaktereknek, illetve a videókban nem. mi lehet az oka??? elõre is köszönöm a segítséget. [email protected]

Morpheus
Akkor a garázsos rész is be fog jönni...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

mozesapo
Hali !

Mikor Az olasz étteremben Sergiot kell megölni az melyik pasi ? Nem egészen értettem azt amit a társam mond. Please help !

Sephi
Ugyan! Villamos? Nem kell az. Siman le lehet razni az egesz rendorsegi gardat. En sajnos csak a vege fele jottem ra hogy a TAB megnyomasaval lehet terkepet is nezni. Ezert en mar kivurol ismerem az egesz varost. A Central Island-ba ahogy lejotel a hidrol Little italy fele van lent jobra a hid allat egy keskeny ut. Ha arra mesz mikozben uldoznek a hulyek ott ragadnak 😊))

Mas

Aszt mondja el nekem valaki hogy a vegen Sam-et hogy olom meg? Odaig mindig eljutok hogy annyit lovok bele hogy elszalad. Asztan a bal oldali folyoson verfoltok vannak a foldon. Azokat kovetem de hirtelen elougrik es lelo😞 Mit kell csinalni?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Morpheus
Szia!

Nálam is fenn van az egyik, de sajnos az uw nem megy most. Egyébként cd-író progikhoz a legjobb oldal: Csirkefog oldala

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Dreet
Én ugy csináltam meg, hogy a kanyarban gaz le kis kanyar, majd ujra gaz. Ja es nagyobb kanyarakbo levettem gazrol a kezem es szepen besodrottam a jargannyal. Igy a 10-dik probalkozasra boven elso lettem.

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Hunnenkoenig
Ujra szeretem ezt a jatekot. Valami felelmetes a realitas benne. Mikor a templomi lövöldözes utan el kell jutni salieri's barjaig es az egesz rendörseg a nyakadon van, az ötödik probalkozasra jöttem ra, hogy ugy is meg lehet oldani a dolgot, hogy szepen lezseren elsetalsz a szinhelyröl. Addig mesz (es nem szaladsz) mig a körözes eltünik. En utana meg mentem 2 megallot a villamossal a biztonsag kedveert, aztan szep csendben feltörtem egy parkolo autot es visszakocsikaztam a barig.

Ez naggyon tetszik!!!

skorpio7
MAJOR PLUSKAT !
Röviden ? ... sehogy , legalább is nekem nem sikerült .Én is innen kértem segítséget és kaptam is egy savegame formájában .Utánna már nyugodtan folytathattam a játékot és nem zavart , hogy nem tudtam megcsinálni azt a fránya versenyt .Kell a savegame ?

skorpio7
Jango Fett !
Az alábbi linken találsz néhány CD-író progit .Crack-et meg az Astalavista segítségével találsz hozzájuk .

http://download.terminal.hu/search.php3?vrovat=52&p=1&o=cim

Major Pluskat
HOGY A SZARBA KELL EZT A ROHADDT ATUVERSENYZÕS PÁLYÁT MEGCSINÁLNI??????????????????????????????????