Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mar megkaptam az osszes runat:xardashoz meg a hafenstadthoz is.Faszan neztek ki a suchenderek mi ,meg a hangjuk?😊Most megyek a szemert.

Hunnenkoenig
hehe
Megtisztelve erzem magam! :-)

Csacsi
Majd ha hazaérek írok mailt a gamestarnak, aztán majd kiderül mit válaszolnak gothic ügyben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gothic1
Ja és Hunnenkoenig továbbra is a mi királyunk! 😊

gothic1
Nekem is lehet emailt küldeni letöltés ügyben. Korlátozott számban lehet tölteni tõlem is.

Hunnenkoenig
A kapus runa azthiszem a legelejen van a goblinoknal a köhid mellett az orkok felett, de nem vagyok biztos benne...

Hunnenkoenig
fucko: a masik runa valahol utközben van, de ne kerdezd hol elfelejtettem. :-(
Nezz be minden zugba :-)

Hogy sikerült az orkokat elintezned? En rohadt gyenge vagyok 10 szinten...

Geschicklichkeitot a var leghatso sarkaban a varbörtönnel szemben tanit egy ficko asszem...legalabbis az tanit szamszerijat is. Ha a legeldugottabb szögletben a börtön mellett bemesz a kis boltives ajton, ott egy ficko meg eröt tanit! Könnyü nem eszrevenni :-)

Hunnenkoenig
De hülye vagyok.....

angol forditas itt

A jatek letöltesehez irj emailt Jabba-nak!

Hunnenkoenig
Banyek, mi van ezzel????

angol forditas itt

Hunnenkoenig
angol forditas itt

Hunnenkoenig
angol forditas itt

Csacsi
Idézet a gamestar decemberi számából :

"jelen pillanatban még bizonytalan, történt ugyanis, hogy a gothicra vonatkozó aláírt szerzõdésünkkel gondok adódtak. A tárgyalások ezzel kapcsolatban jelenleg is folynak. "

Január 10-én kiderül, hogy mit sikerült összehozni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Detori
Az ehavi Gamer-ben Icewind Dale van, már az sem rossz, de ez lenne igazán finom...
gothic1
Ez most TUTI?

Hu az nagyon jó lenne! Akkor veszem meg én is a januári Gamestart! Hol hallottad ezt? Vagy benne volt a decemberi számban az ajánló?

gothic1
Köszi szépen! 😊)

Most próbálom kiheggeszteni!

Mikor lesz az?
GOTHIC készen van a feltöltés!
Hat nekem igy warezverzioban is megfelel 😊

Csacsi
Nem tudok róla Én sem, bár mondjuk lehet, hogy nehéz lett volna modot írni hozzá, mert nem tudok semmilyen szerkesztõrõl, a világ meg elég behatárolt volt.

Randal
A GOTHIC Gothic-ját is lehetett peccselni. amúgy is csak az 1.08k van hozzá😞((
Tényleg, a Gothichoz mié nem adtak ki több javítást meg modot??? vagy csak én nem tudok róla?

Csacsi
Nem tudod kivárni az új gamestar megjelenését, és akkor meg lesz eredetibe. Amit lehet patchelni is, szóval szerintem megéri.

Irok😊

Gothic:nekem is kene a gothic 1,a 2 utan jo kis levezetes lenne😊Irjak mailt?

Randal
Szaisztok!
Hunnekoenig: Letölteném, csak nemtom a címet, meg akkor má az angolosításnak is itt lehetne a címe😊))
Az eredetit én is megveszem ha összekaparok annyi zsét.
Gothic:
Légyszi írjál már, hogy mi legyen a közös munkánkkal!!!
Az ICQ számom ha ráklikkelsz a nevemre.

Csacsi
Én is köszönettel tartozom gothicnak a gothic 1-ért 😊

De azért annak is örülök, hogy még nem írtam ki cd-re, mert meg lesz eredetibe a gothic 1, mert azt adják a következõ gamestarhoz.

Detori
Lehet, hogy megrövidíti a várakozást, de ez a fordítóprogrammal készült angol verzió helyenként elég érdekes mondatokat produkál...
...azt hiszem egyelõre várok az angolra, úgyis most kezdtem csak a Gothic I-et (thanx Gothic)!
Csacsi
Csak egy pár dologról, de érdemes játszani, mert angol, legaláábis eddig az volt, és szerintem igaza van Hunnenkoenignek, hogy az egész játék angol...

Most már csak azon kell gondolkoznom, hogy a hétre hogy tudnék szabit kivenni.... 😊)

gothic1
Na, itt vagyok már én is látom kimaradtam egy két dologból... 😊

Most meg kell talalnom 3 lerakatot,1 mar megvan.A var korul mar majdnem kiirtottam a felet az orkoknak egy kis trukkel ,jo kis xp szipolyozas😊
H.koenig:A varban te talalkoztal olyannal aki Gecshick-et trainerel?Mer en nem es az nekem most kene.Meg aztan runat is csak 1et talaltam a templomban .

Hunnenkoenig
Mindenki aki angolul akar jatszani: Lejebb valahol van egy link egy angol forditashoz! Szerintem az egesz jatek le van forditva. Probaljatok ki! Legalabbis megröviditi a varakozast!

Hunnenkoenig
Ja, meg annyi, hogy a varban ugyanugy beszelgetned kell es kapsz uj questeket. Utana egyedül kirohanhatsz ujra :-)

En visszateleportaltam magam a kolonia bejaratahoz es megprobalok erösödni Khorinis környeken, mert az orkokhoz tul gyenge vagyok.

Figyelj arra, hogy megtalald a ket teleport runat! Teleport a varba es teleport a pass-hoz.

Hunnenkoenig
fucko: a jobbra vezetö ut a gyikemberekkel nehez! Menj balra, de van több lehetöseg. Az egyik haverom egyszerüen atszaladt a tömegen, en atvaltoztam olyan bazi nagy bogarra es ugy mentem be feltünes nelkül. Vigyazz mert visszavaltozaskor egy bug miatt a sajat bajtarsaid nem ismernek meg es esetleg elkezdenek rad löni. Ugyhogy mar a vararokban valtozz vissza, ha megtalaltad a bevezetö utat.

Az angol hangokat mar novemberben elkezdtek felvenni ugy olvastam. Elvileg mar reg kesz lehetne. Nem tudom mit tökölnek...

Randal: Töltsd le te is es akkor mar te is beszelhetsz :-)

Mas:
En bealltam a milizhez, de megis be tudok alni a tolvajok Guildjebe. Szerintem lehet duplan csinalni. Bar en nem maradok bent azt hiszem.

Randal
Valami ilyesmit írnak a srácok:
Release:
Germany:
29.11.2002

England:
Q1 2003

Szóval nem lettünk okosabbak. Hacsak nem azt vesszük, hogy kb 1 hónap a fordítás, szinkron ilyesmi, ha mondjuk már a kiadás elõtt elkezdték akkor jobb esetben január végén jelenik meg. Szal a neten talán már január elején fennt lesz. reméljük addig nem találnak ki új védelmet.

Másik:
Aki a Gothic 2-vel játszik az mondja már meg hogy mivel lehet utazni, mivel azt írják, hogy 3x nagyobb a világ. Szóval mi van? ló, teleport, csónak vagy mi?

beszarás: 50 aranyért mehetsz kuplerájba nyomulni egyet a kikötõnél (tartozik hozzá egy video is)
Ha Angolul megjelent volna akkor mar 20-szor ennyien dumalnank rola.En is arra varok.
Randal
tök jó, hogy max 4 ember beszél a Gothic 2-rõl😊))

Es ha bejutok a varba mi lesz?Ki kell majd rontani a tobbiekkel vagy mi?Az rohadt jo lenne 😊)

Na en neztem a balra vezeto utat de arra lehetetlenseg menni mer fullon van orkokkal.Viszont ha jobbra megyek van egy mocsaros resz barlanggal es szunyogokkal meg 2 asszem eschemannal(ilyen kigyofejesek vagy mi)azokat meg talan ki is tudom csinalni.Szal csak nemtom merre.

Hunnenkoenig
ja en eppen vegeztem, a varral. Most kell ujra kimennem es a questeket elinteznem :-)

oks thx

Hunnenkoenig
a paladin a negy ladaval az mar a var mellett van. Csavard kicsit feljebb a latotavolsagot! Fontos!

Ha a pala mellett levö haztol balra levö uton mesz, eljutsz a varhoz, de azt is sok ork örzi! Probald öket kicselezni.

En mar nagyon messzire elmentem de nem lattam varat,voltam egy palanal is aki orzi a vassal teli 4 ladat.Akkor csakis a folyoban usszak amig varat nem talalok egy bejarattal ahol nincsenek orkok?Te hol jarsz mar?

Hunnenkoenig
marmint az orkokat kerülted ki

Hunnenkoenig
miutan atmentel a kapun a Minental-ba es kikerülted az öröket es beszeltel az elsö fickoval, az megmondja, hogy a folyon uszva kerüld meg a varat es hatulrol probalj bejutni.

Hkoenig:Merre kell menni itt a ork camp kornyeken?

Randal
brühühûûûû

Hunnenkoenig
A JooWood hivatalos oldalan 2003 elsö negyedeve van megadva az angolnyelvü verzio megjelenesenek.

Randal
de most akko mondjon má valaki vmit, hogy december vagy jan közepe. mer ugye vizsgaidõszak meg minden és még az 1-et is végig kell nyomnom. Hmm. lehet hogy avrázslóval is nekiesekm, mert most egy morcossal megyek😊))

Termeszetesen elobb a neten aztan ra par hetre talan a boltokban,az en fajtam nagy örömere 😊

Randal
Amúgy volt róla szó, hogy januárban jön ki az angol verzió. Namármost akkor már a boltokban lesz vagy fennt a neten???😊)))))))