Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nezz be minden zugba :-)
Hogy sikerült az orkokat elintezned? En rohadt gyenge vagyok 10 szinten...
Geschicklichkeitot a var leghatso sarkaban a varbörtönnel szemben tanit egy ficko asszem...legalabbis az tanit szamszerijat is. Ha a legeldugottabb szögletben a börtön mellett bemesz a kis boltives ajton, ott egy ficko meg eröt tanit! Könnyü nem eszrevenni :-)
"jelen pillanatban még bizonytalan, történt ugyanis, hogy a gothicra vonatkozó aláírt szerzõdésünkkel gondok adódtak. A tárgyalások ezzel kapcsolatban jelenleg is folynak. "
Január 10-én kiderül, hogy mit sikerült összehozni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hu az nagyon jó lenne! Akkor veszem meg én is a januári Gamestart! Hol hallottad ezt? Vagy benne volt a decemberi számban az ajánló?
Tényleg, a Gothichoz mié nem adtak ki több javítást meg modot??? vagy csak én nem tudok róla?
Hunnekoenig: Letölteném, csak nemtom a címet, meg akkor má az angolosításnak is itt lehetne a címe😊))
Az eredetit én is megveszem ha összekaparok annyi zsét.
Gothic:
Légyszi írjál már, hogy mi legyen a közös munkánkkal!!!
Az ICQ számom ha ráklikkelsz a nevemre.
De azért annak is örülök, hogy még nem írtam ki cd-re, mert meg lesz eredetibe a gothic 1, mert azt adják a következõ gamestarhoz.
...azt hiszem egyelõre várok az angolra, úgyis most kezdtem csak a Gothic I-et (thanx Gothic)!
Most már csak azon kell gondolkoznom, hogy a hétre hogy tudnék szabit kivenni.... 😊)
H.koenig:A varban te talalkoztal olyannal aki Gecshick-et trainerel?Mer en nem es az nekem most kene.Meg aztan runat is csak 1et talaltam a templomban .
En visszateleportaltam magam a kolonia bejaratahoz es megprobalok erösödni Khorinis környeken, mert az orkokhoz tul gyenge vagyok.
Figyelj arra, hogy megtalald a ket teleport runat! Teleport a varba es teleport a pass-hoz.
Az angol hangokat mar novemberben elkezdtek felvenni ugy olvastam. Elvileg mar reg kesz lehetne. Nem tudom mit tökölnek...
Randal: Töltsd le te is es akkor mar te is beszelhetsz :-)
Mas:
En bealltam a milizhez, de megis be tudok alni a tolvajok Guildjebe. Szerintem lehet duplan csinalni. Bar en nem maradok bent azt hiszem.
Release:
Germany:
29.11.2002
England:
Q1 2003
Szóval nem lettünk okosabbak. Hacsak nem azt vesszük, hogy kb 1 hónap a fordítás, szinkron ilyesmi, ha mondjuk már a kiadás elõtt elkezdték akkor jobb esetben január végén jelenik meg. Szal a neten talán már január elején fennt lesz. reméljük addig nem találnak ki új védelmet.
Másik:
Aki a Gothic 2-vel játszik az mondja már meg hogy mivel lehet utazni, mivel azt írják, hogy 3x nagyobb a világ. Szóval mi van? ló, teleport, csónak vagy mi?
Ha a pala mellett levö haztol balra levö uton mesz, eljutsz a varhoz, de azt is sok ork örzi! Probald öket kicselezni.