21229
-
#5201 Kár:(
Máshogy nem tudjuk elintézni?
esetleg feltölteni valahova? -
#5200 A DC++ nekem nem müxik. -
#5199 Sajna csak azt tudtam szerezni eddig. Mar lent is van most csomagol. De senki ne tudott ISO-t. :( -
Sanca #5198 ja, kurvas video buntet:) -
#5197 RPPELVE??? Brr.
mikor megtudtam mi az hogy rippelve van valami, azon nyomban leszoktam róla.
inkább fizetek érte, de a TELJES verzióval játszhassak! -
#5196 ja a ripbe nincs a kurvás videó:D -
drakeX #5195 igen. de ezt a játékot sztem nem éri meg rippelve játszani. -
#5194 Igen, őrá, na ott van a háza mögött ahogy továbbmész, nagyon el van dugva.
HMUDA:
Az angol verziót letöltheted Dc++-szal is a következő helyekről:
koli,matrix,elite, tejszin.
nálam van angol és német verzió is. -
drakeX #5193 Ha Carl-t megtaláltad, akkor Ignaz gyerekjáték. Menj tovább a fal mellett, és ahol vége van az utcának, menj be a házba jobbra. -
neménvoltam #5192 Carl-ra gondolsz? -
#5191 Az a RIP ami a WC-n van fent az angol? -
#5190 nem, amelyik a kikötőben van, van ott is egy, a fal tövénél. -
neménvoltam #5189 A Harad nevű kovács környékén? Nem igazán szeretek búlyócskázni :) -
#5188 tarnarak is van vagy 20 az egesz jatekba, 10 utan meg mar immunis vagy a manara :P -
#5187 Ignaz az ott van a kovács környékén. amelyik a kikötőben van, ott bújt meg hátul:)
én is vagy fél órát kerestem(nem vicc!) mire megtaláltam:( -
neménvoltam #5186 Merre találom Ignazot a kikötőben? -
#5184 Van már angol letöltés valahol? -
drakeX #5183 Elég szemét helyen van, sokan nem találják meg, ne aggódj -
drakeX #5182 Vagy fordítva:) -
drakeX #5181 Tárnarák = Minecrawler -
drakeX #5180 Van egy bánya Dexter táborában, illetve vannak tárnarákok a tűzpróba barlangjában is. -
#5179 én is pont gestath-nál járok remélem fogok találni 10 tárárákot vagy mit mert már irtotam a piramisnál és a bányolvögybe is -
drakeX #5177 Menj annak a dombnak a jobb oldalán, és akkor megtalálod. -
drakeX #5176 Gestath -
drakeX #5175 pillanat... -
Sanca #5173 Aha. Hat sztem legalabb a 3/4-edet lattam. Nem f*szlamaztam sokat, osztottam az esztem mentem elore:)) -
neménvoltam #5172 de van valami lényegesebb következménye ami befolyásolja a játékot? -
#5171 Bakker, itt mindenki kijátszotta már a cuccost? csak én tökölök vele?
Igaz, mostanában nem nagyon van időm játszani, akkor is szaladgálok össze-vissza:) -
drakeX #5170 Vannak olyan mellékszálak is a történetben, amik másképp alakulnak attól függően, hogy melyik csapathoz csatlakozol. -
drakeX #5169 Egyébként megjegyzem, hogy elég sok NPC máshogy beszél hozzád attól függően, hogy Lovag, Sárkányvadász, vagy Mágus vagy. -
drakeX #5168 Én eddig nagyjából 200 órát töltöttem a játék előtt, és még mindig nem hiszem, hogy mindent láttam volna. Aztán lehet, hogy csak én vagyok a lassú -
#5167 jah, lattam, ahogy lemeszaroljak szegeny orkokat -
#5166 Van valami erdekes. -
#5165 Es kinyitottad a varban a kaput es lattad az ork tamadast? -
#5164 nem is tudok lopni, de nem sok zart hely remlik. es ha nem nyitok ki par ladat, akkor nem lattam a jatek felet?
ork fal mogott sem jartam, ott van valami erdekes is, vagy csak "oda is belehet menni" ? :D
jegsarkanynal megtalaltam oket :D -
drakeX #5163 És loptál mindenkitől? És megnézted azokat a cuccokat/helyeket amikhez a lopott kulcsok kellenek?
Jártál az ork fal mögött?
Megtaláltad a ládát a jégsárkánynál a ház tetején? És az őrtoronyban?
-
#5162 ehh, igen, kiveve azt a racsot, amihez patkanyzsir kell :P -
#5161 en is kb 60 orat jatszottam eddig, es szerintem jartam mindket terkep minden negyzetcentimeteren.. viszont az lehet, hogy nem beszeltem minden chapterben az osszes npcvel :D -
drakeX #5160 Van egy barlang a nagy északi erdőben, ahol van egy rács, amit csak ezzel tudsz kinyitni. -
#5159 es az mire jo?