Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bocs, de karácsony van és ezzel voltam elfoglalva...Még az emailjeimet se néztem eddig...
Itt ragadom meg az alkalmat és hagy kívánjak mindenkinek
KELLEMES KARÁCSONYT!
És ha lehet most még a Gothicot is tegyétek félre! Elsõ a család!
Habár ilyenkor (este 11:29-kor) mikor már mindenki alszik... 😊))
Drága testvéreim az Úrban! Nem kell így túlragozni a dolgokat. Persze nagyon egyetértek Hunnenkoenig véleményével, rendre kell utasítani a neveletlenül viselkedõket, de pont karácsonykor azért lehetünk egy kicsit elnézõbbek. Nekem is nézzétek el, hogy nem a fórum meg a levelek olvasásával töltöttem a karácsonyt (nem mondom lehet, hogy élvezetesebb ez, mint a vég nélküli kötelezõ családlátogatások 😊
Örvendezzetek, mert írtam levelet Tomikának és Ceaternek is. Töltsétek le a kor legjobb játékát!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Igaz mennyire maskepp hangzik?
Nem is igazan rolad volt szo, mert te legalabb odairtad, hogy vegigolvastad.
Eddig nekem is irtak jonehanyan, akik szerettek volna megtudni, es azoknak meg is irtam, hogy gothic-nak, vagy Jabba-nak kell irni, mert en nem is jegyeztem meg az FTP-t, meg nem is adnam ki akkor sem, ha tudnam.
A forumokon is van egy bizonyos viselkedesi szabaly. Aki azokat nem tartja be, ne is szamitson arra, hogy figyelembe veszik!
Az, hogy odairod a "legyszi" szot, nem sokat segit rajta, bar legalabb egy kicsit szinvonalasabb a követelözös bejegyzeseknel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem tudom, Te mi alapjan tudod megitelni, hogy ki, mikor es kinek kuld mailt. En peldaul mar irtam Gothicnak es Jabbanak is, de sajnos meg nem kaptam valaszt, ezert probaltam meg kozvetlenul a topicban...
Elnezest kerek, ha valakinek ezzel megbantottam volna a szeperzeket!
Akkor csak nezzenek, honnan kapnak linket.
Mindig felmergesitettek az ilyen bejegyzesek, hogy "csövi" meg "csavinger, aki tudja hol van ez meg az irjon mar egy emailt, na csö"
Arra nem kepes, hogy visszanezzen ket nap mulva, hatha valaszolt valaki, akkor en biztos nem fogok levelet irni.
Latom itt mar tobbeknek megvan a teljes nemet verzio. Vegigolvastma a topicot, de linket nem talaltam. Nagyon halas lennek, ha valaki mail-ben kuldene egyet.
Elore is koszonom
3 Tarna van, de azok szet vannak szorva a terkepen es questekhez tartoznak.
Az atjaronal (Loading kepernyö) csak egy van amit valoban hasznalhatsz.

Nameg lehetek pénzbehajtó is, szal ez a game egy csúcs!!!
NoCD.exe egy szar! A demo exeje megvaltoztatva. Csak az elsö terkepen tudsz mozogni.
Patch erösiti a masolasi vedelmet! Inkabb ne rakjatok fel! Anelkül is lehet jatszani! Nem sokmindent csinal amiert erdemes lenne.
Edge: Menj a kocsmaba es kerj informaciot a kocsmarostol!
Sztem nincssemmifele sorrend ,en legalabbis összevissza a terkep alapjan kerestem oket amit kilinkeltel.Siman odaalltam az alchemietischez es megcsinalta.
A tolvajok lebuktatasarol mar lejebb reszletesen van targyalva!
Kell elöször is egy hal, amiben el van rejtve egy level.
A Grossbauer mellett levö temetöben tök muris sirköfeliratok vannak!
Az egyik a Mighty Alien Dwarf sirköve, azt mar mindenki ismeri :-)
A többin pedig az ott fekwök utolso mondatai vannak, mint pl. "Minden rendbe jön" meg "csak egy kicsit kipihenem magam" meg ilyenek. Az egyiken pedig ott al, hogy "Milyen szintü a paladinod?" :-))
Tök jo!
Megöltem a jegsarkanyt es nem tudom a szivevel Innos szemet kifenyesiteni! Banyek, most ilyenkor mi van?
Valamit olvastan regebben, hogy egy bizonyos sorrendben kell öket kinyirni, de nem törödtem vele. Hmmm. Lehet, hogy most szivni fogok?
Én itt hagyom abba a küzdelmet a játékkal, a bétatesztet a rátok hagyom. Pár hónap múlva élvezetes órákat fogok tölteni ezzel a progival, arra mérget veszek, de most csak a hajam hullik tõle.
By all, és kösz mindenkinek mégeccer mindent.
Kérdésem volna: az Innos amulett feltöltéséhez kell egy sárkányszív. Meg kell tanulni ezek szerint a szív kiszedését valamelyik vadásztól? Vagy a sárkányoknál ez menni fog magától is?
Ha elég erõsek vagytok a negyedik fejezet elõtt ahhoz, hogy orkokat öljetek, akkor nyomjátok le a burg körüli orkokat. A negyedik fejezetben újra kirakja az összeset! XP hegyek! (1 db ork warrior 350XP 😊
Meg1szer koszi h.koenig es jabba a gamet,es jo jatekot nektek.
Breki: írtam mailt.