Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smitiz: Melyik fejezetben jarsz? Mi vagy? (Ugy ertem kikhez alltal be?)

Csacsi
gothic: Mégegyszer köszönöm, hogy hozzájuttattál az elsõ részhez, ma sikerült befejeznem, és már a második részt tolom, nálam szerencsére csak holnap jön a család... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gothic1
A gothicotkérõknek ment a mail!

Bocs, de karácsony van és ezzel voltam elfoglalva...Még az emailjeimet se néztem eddig...

Itt ragadom meg az alkalmat és hagy kívánjak mindenkinek

KELLEMES KARÁCSONYT!

És ha lehet most még a Gothicot is tegyétek félre! Elsõ a család!

Habár ilyenkor (este 11:29-kor) mikor már mindenki alszik... 😊))

Itt Athlon Xp2000+, Nvidia TI4200 és sok SDRam. Persze a legalapabbra kellett tuningolni a gépet, hogy egyáltalán elinduljon a játék, de azért jól fut. Egyedül a városban szaggat be egy kicsit a sok muksótól. Az elsõ részhez képest jóval izmosabb gép kell hozzá 😞
BOLDOG KARÁCSONYT!

Drága testvéreim az Úrban! Nem kell így túlragozni a dolgokat. Persze nagyon egyetértek Hunnenkoenig véleményével, rendre kell utasítani a neveletlenül viselkedõket, de pont karácsonykor azért lehetünk egy kicsit elnézõbbek. Nekem is nézzétek el, hogy nem a fórum meg a levelek olvasásával töltöttem a karácsonyt (nem mondom lehet, hogy élvezetesebb ez, mint a vég nélküli kötelezõ családlátogatások 😊
Örvendezzetek, mert írtam levelet Tomikának és Ceaternek is. Töltsétek le a kor legjobb játékát!

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Hunnenkoenig
Akkor ird oda, hogy "Gothic, irtam emailt, de nem kaptam valaszt. Lehet, hogy a karacsony miatt nagyon elfoglalt vagy, ezert ide is irok, hatha elolvasod. Küld el legyszi a linket az email cimemre."

Igaz mennyire maskepp hangzik?

Nem is igazan rolad volt szo, mert te legalabb odairtad, hogy vegigolvastad.

Eddig nekem is irtak jonehanyan, akik szerettek volna megtudni, es azoknak meg is irtam, hogy gothic-nak, vagy Jabba-nak kell irni, mert en nem is jegyeztem meg az FTP-t, meg nem is adnam ki akkor sem, ha tudnam.

A forumokon is van egy bizonyos viselkedesi szabaly. Aki azokat nem tartja be, ne is szamitson arra, hogy figyelembe veszik!

Az, hogy odairod a "legyszi" szot, nem sokat segit rajta, bar legalabb egy kicsit szinvonalasabb a követelözös bejegyzeseknel.

Csacsi
Ki milyen gépen nyomja, mert nálam 800*600-ban is szaggat.. 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nah végeztem az elsõ résszel, jöhet a második.

Csacsi
De, ha egy picit is visszaolvasol, akkor láthatod, hogy õk ketten vannak azok, aki rendelkeznek linkel, illetve õk rendelkeznek arról a cuccról, amit fel raktak. Tehát, ha õk nem válaszoltak, más nem fogja kiadni a linket, ami nem az õvé.....

Igen tisztelt Hunnenkoenig!
Nem tudom, Te mi alapjan tudod megitelni, hogy ki, mikor es kinek kuld mailt. En peldaul mar irtam Gothicnak es Jabbanak is, de sajnos meg nem kaptam valaszt, ezert probaltam meg kozvetlenul a topicban...
Elnezest kerek, ha valakinek ezzel megbantottam volna a szeperzeket!
Hunnenkoenig
Lustak olvasni! Emailt irni meg meginkabb. Azt varjak, hogy a sültgalamb a szajukba repüljön.

Akkor csak nezzenek, honnan kapnak linket.

Mindig felmergesitettek az ilyen bejegyzesek, hogy "csövi" meg "csavinger, aki tudja hol van ez meg az irjon mar egy emailt, na csö"

Arra nem kepes, hogy visszanezzen ket nap mulva, hatha valaszolt valaki, akkor en biztos nem fogok levelet irni.

Csacsi
Mivan, itt mindenki lusta emailt írni?

Csacsi
Írjatok jabbanak, vagy gothicnak, és õk adnak linket

Udv mindenkinek!
Latom itt mar tobbeknek megvan a teljes nemet verzio. Vegigolvastma a topicot, de linket nem talaltam. Nagyon halas lennek, ha valaki mail-ben kuldene egyet.
Elore is koszonom
Hunnenkoenig
Meg fogsz egy parral talalkozni :-)

Ahh, közben a kolostorban elmesélték, kik ezek a köpenyesek...
Kösz König, megnyugodtam és már kész is a quest, most huzok vissza Hagenhez a levéllel, csak ami idegesít, hogy megjelentek Suchender nevü szerzetek uton utfélen, az elsõ beszólt, hogy ujjat huztam a mesterükkel és most nekem annyi...
Hunnenkoenig
Attol függ mire gondolsz!?

3 Tarna van, de azok szet vannak szorva a terkepen es questekhez tartoznak.

Az atjaronal (Loading kepernyö) csak egy van amit valoban hasznalhatsz.

A régi világban elmentem a bányába, ahol 2 tárnába tudok csak lemenni. Ennyi valóban, vagy beszoptam a másolásvédelmet?
Detori
Nincs, mármint u.a. mint eddig volt, a fordítóprogrammal készül verzió.
magus
na van már angol?

Faki
mielõtt bemennl, buzeráld meg a fákját

Csacsi, csináld meg a "Stranger" quest-et. El leszel vele egy darabig.
Faki
Közbe elkezdtem elõrõl és beálltam new campesekhez (farm), hát beszartam a röhögéstõl némelyik "küldetéstõl". Ahhoz, hogy felvegyenek ugye kell ajánlás, namármost olyanok vannak, hogy egyiktõl lenyúlták a füves cigit én beköpöm ki volt, erre a sértett odamegy és lekever a bûnösnek pár maflást 😊
Nameg lehetek pénzbehajtó is, szal ez a game egy csúcs!!!

Faki
Csacsi: minden részletre figyelj oda, mert mikor visszamész a 2-ben az 1. rész mapjára, sok érdekességet fox látni, tapasztalni!!!

Csacsi
Én még csak az egyett nyomom, de nem tudom elég lassan csinálni, emrt ha minden jól megy, akkor szombatra kivégzem az elsõ részt, és akkor kénytelen leszek a nyers angol fordítással játszani, mert nem bírok várni addig amíg megjelenik, fõleg így nem, hogy régi ismerõsök is benne vannak, meg régi helyszínek is. Szóval ez már egy picit sok.... 😊

Hunnenkoenig
Na mi van? Senki nem jatszik mar evvel a jatekkal? :-)

Hunnenkoenig
Mar megvan! CSak hülye voltam es nem volt nalam Laborwasserflasche (üveg, ami kell az alkimiahoz). :-)

NoCD.exe egy szar! A demo exeje megvaltoztatva. Csak az elsö terkepen tudsz mozogni.

Patch erösiti a masolasi vedelmet! Inkabb ne rakjatok fel! Anelkül is lehet jatszani! Nem sokmindent csinal amiert erdemes lenne.

Edge: Menj a kocsmaba es kerj informaciot a kocsmarostol!

A csomag már megvan, az embert kellene lebuktatni,aki csempészi a cuccost.

Sztem nincssemmifele sorrend ,en legalabbis összevissza a terkep alapjan kerestem oket amit kilinkeltel.Siman odaalltam az alchemietischez es megcsinalta.

Ez most melyik, amikor a csomagot kell megtalalni (paket) vagy azt, hogy ki csempeszi be a "fuvet", amit szivnak?

A halon is túl vagyok már, meg a tolvajokon is. Mint írtam a 'Kraft' csempészeket kellene felderítenem Lord Anre-nek. Ezzel nem jutok elõbbre.
Hunnenkoenig
ideje...

Persze egy bizonyos hal kell, nem akarmilyen

Hunnenkoenig
Paladin majd leszel automatikusan, ha eljön az idelye. Majd ha megszerezted Innos Szemet!

A tolvajok lebuktatasarol mar lejebb reszletesen van targyalva!

Kell elöször is egy hal, amiben el van rejtve egy level.

Már beálltam a Milizhez....
Hunnenkoenig
Ahoz, hogy paladin lehess elöbb, be kell allnod a Milizhez. Ahoz pedig elöször polgarnak kell lenned, ahoz pedig elöször inasnak kell elmenned az egyik mesternel. Kovacs, asztalos, vadasz.

A Grossbauer mellett levö temetöben tök muris sirköfeliratok vannak!

Az egyik a Mighty Alien Dwarf sirköve, azt mar mindenki ismeri :-)

A többin pedig az ott fekwök utolso mondatai vannak, mint pl. "Minden rendbe jön" meg "csak egy kicsit kipihenem magam" meg ilyenek. Az egyiken pedig ott al, hogy "Milyen szintü a paladinod?" :-))

Tök jo!

Megöltem a jegsarkanyt es nem tudom a szivevel Innos szemet kifenyesiteni! Banyek, most ilyenkor mi van?

Valamit olvastan regebben, hogy egy bizonyos sorrendben kell öket kinyirni, de nem törödtem vele. Hmmm. Lehet, hogy most szivni fogok?

pluhi
Jowood forumán is olvastam a patch permanens szivatásáról. Tehát hiába teljes reinstall (csak save maradt), a játék szaraxik tovább patch nélkül is. Meg amúgy is azt mondja a Jowoodos csákó, hogy ajánlatos új gamet kezdeni. Hehe.
Én itt hagyom abba a küzdelmet a játékkal, a bétatesztet a rátok hagyom. Pár hónap múlva élvezetes órákat fogok tölteni ezzel a progival, arra mérget veszek, de most csak a hajam hullik tõle.
By all, és kösz mindenkinek mégeccer mindent.
Üdv. Kezdek belelendülni (mert már nem melózok annyit), 2 kérdésem lenne, amire nem jövök rá magamtól: 1: mi kell ahhoz, hagy paladin lehessek. 2: Ezt a 'Kraft'(ganja) csempész bandát nem bírom lebuktatni, hogy indulja el?
pluhi
Rakta fel valaki a patchet azok közül, akik Dtools-szal nyomják? Mert nálam is összefossa magát a fõmenüben. (Pedig a töltés gyorsabb lett.) Ha csak eredetinél mûködik jól a a patch, akkor itt összeesküvést szimatolok. 😊
Mu*][*h4pHu|{4
KÖTSHÖG CSELÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Faki
Menni fog tanulás nélkül is, de ha akarsz sok zsetont, akkor tanuld meg a vércsapolást (200 arany 1 ampulla a várban lévõ egyik arc pengeti érte a lét), meg van még egy dolog.

Igazad van, bocsánat.
Kérdésem volna: az Innos amulett feltöltéséhez kell egy sárkányszív. Meg kell tanulni ezek szerint a szív kiszedését valamelyik vadásztól? Vagy a sárkányoknál ez menni fog magától is?
Az elit ork a 350 az ork warrior csak 250 😉

Tipp XP-mániásoknak!
Ha elég erõsek vagytok a negyedik fejezet elõtt ahhoz, hogy orkokat öljetek, akkor nyomjátok le a burg körüli orkokat. A negyedik fejezetben újra kirakja az összeset! XP hegyek! (1 db ork warrior 350XP 😊
A német verzió jelent meg, az angolra még várni kell februárig.
csak dajcsban.

Oke, kozben rajottem, hogy a fo sztorival is kene foglalkozni 😊 A bortonkolonian kaptam szep uj pancelt 😊

Nah ez megvolt nekem is mosma.A vege nekem nagyon tecett,ezek utan nagyon varom a 3. reszt,mar gondolom is ki lesz ott a fõmufti 😉)
Meg1szer koszi h.koenig es jabba a gamet,es jo jatekot nektek.

Masodik fejezetben lehet valahol vasarolni olyan egykezes fegyvert, ami 40-nel tobbet sebez? 9. szintu vagyok es nem birom kiirtani a tolvaj cehet 😞 Sot a vilagitotoronyban levo banditakat sem. Ja, milicia tag vagyok, lehet valahol jobb pancelt kapni?

Ren: köszi a tippet, de már az elsõ alkalommal is úgy csináltam. 😊 Kicsit lefeküdt a gépem az utóbbi napokban, lehet, hogy ráfér egy teljes újrainstallálás.

Breki: írtam mailt.