Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinyirtam a sok Suchendert és a csarnok végén a nagy kaput nem tudom kinyitni.
Vannak ott kapcsolok az oroszlanfejek szajaban meg nagy fogaskerekek.
A varázslókhoz tényleg csak úgy lehet bejutni, hogy fizetek 1000aranyat meg egy bárányt? Vagy van olcsóbb megoldás is?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
most ugy nez ki a hely, hogy mesz az uton a var fele, akkor jön egy barlang a bal oldalon sok goblinnal, felettük ül a ket vadasz csavo. ha mesz tovabb, akkor a bal oldalon egy piros tetejü haz aggyal (mögötte a faszi az erccel) es a jobb oldalon az ut tovabb a mocsarba, vagy a varhoz. A haz egy melyedesben all es ha tovabb mesz a var fele akkor fölfele mesz es az elsö orkok mindjart ott allnak a part mellett.
Istvan. A Jatekot CSAK blindwrite-al lehet masolni. Utana töltsd le a BWA file-t:
innen es masold be a mappaba, ahova az image fajlt keszitetted a 3. CD-röl. Utana, amikor ki akarod irni, add meg a use BWA file if available moduszt es mar mehet is a dolog. Ez a BWA megadas csak 4.2.xx versiokkal megy!!!!
A Goblin Beere az egy sarga növeny es nehanyat goblinoknal lehet talalni vagy a barlangjukban. Nem sok van belöle, de neha az erdöben is lehet talalni.
A dockban nezz el a raktarba (Lagerhaus) közvetlenül a laktanyaba vezetö rampa elött.
Az ijat aki ellopta, arrol kaphatsz informaciot a rakpartra vezetö uton az egyik aruscsajtol (a kocsma es a varos között). Nem tudom ki volt, mert miutan en beszeltem vele, visszamentem a csavohoz es adtam neki egy ijat. Nem tudom, hogy csak egy ij volt-e vagy tenyleg az öve? De szerintem csak egy ij volt.
azthiszem a Gamesweb.com -on vannak azok a terkepek, amiken be vannak jelölve a barlangok. Valamelyikben megtalalod a tolvajokat, de most nem tudom melyik az es pontosan milyen küldeteshez tartoznak.
Egyebkent azt ajanlom, barangolj sokat az erdöbe es ha lehet, probalj minden talpalatnyi helyet atkutatni. Figyelj eldugott helyekre/barlangokra. Alltalaban sürü növenyzet takarja öket mindig.
Beszelj többször ugyanazokkal az emberekkel.
En is csak rohangaltam ide-oda es aztan valahogy mindig megoldodtak a feladatok.
Remelem ezek a hianyos informaciok segiteni fognak. Gondolj arra is, hogy elvezetesebb a jatek, ha magad jössz ra a dolgokra! :-)))
Szégyen. Tudom...de én tegnap Gothic1-eztem.
februarban ugy fognak nyuzsogni itt az emberek, es ugyanezeket fogjak kerdezni. kerdezd akkor😊
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Merre kell menni a 2. fejezetben.Kaptam egy kulcsot a paladinok vezetõjétõl,de azt nem mondta mibe illik.
+nem találok minden listán szerplõ gyógynövényt(asszem goblin... valami hiányzik)
+kinek adta el az a Södner a szállítmányt a "dock"-ban
+ki lopta el az íjvesszõt
+hol vannak azok a szemét tolvajok(nem azok akik Xardas felé vannak)
+kik akarnak engem lenyomni(arcképem) hol találom õket?
Most csak ennyi jut az eszembe
Köszi
Hi
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
War. War never changes.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azért nagyon király a játék, tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem nyomja! (asszem én is kipróbálok most egy paladint 😊
Kezd el németül, nyomj egy mentést, majd lépj ki másold be a dolgokat és már müxik is!
Felraktam a játékot, amit a jabba-tól szereztem. Daemon tools-t használtam, fel is installáltam rendesen, felraktam az angol szöveget hozzá, aztán el kezdtem játszani, de ott ahova elméletileg a demóban nem mehettem be, ott is teljesen üres, sehol egy lélek nincsen. Mit csináltam rosszul, valaki segítsen, mert már nagyon szeretnék játszani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Köszi köszi köszi
Köszi
Most már csak a BROMOR hiányzik. Õt is tudjátok, hol lehet?
Az oltár közepén lévõ láda pedig a varázsló kolostorba való felvételi vizsga egyik feladata. A kulcsot Pyrokar adja hozzá.
Kérdés: a piramis szerü templom mellett van egy barlang, és ha rácsapsz karddal a köomlásokra a barlangba, kõgolemek lesznek belõlük, akik csak állnak bambán. Ez mire jó??
Mégegy kérdés: A fekete troll után ha átmegyek a hídon egy bokor mögött találok egy barlangot, ahol van egy ládikó egy oltár közepén, amihez kellene egy kulcs, viszont senki nem ad róla infót. Ha valkinek lenne egy tippje....
Szóval, ha valaki tudja, akkor az írja meg. Elõre is köszi.
Össze van hívva a 3 mágus a Napkörnél, az Innos szeme amulettet elvittem Benettnek összekovácsolni, visszavittem a mágusokhoz, de nem történik semmi. Ja és persze már paladin vagyok. Amikor az invertoryban rámegyek az amulettre azt írja, ha némettudásom nem csal, hogy kicsit kopott, meg fénytelen... mi a tököm van ilyenkor?
Elertem a 6. fejezethez!
Egyebkent igazad volt! Ott volt a Big Boss a szurdok vegen. Eddig azt en nem is vettem eszre, igy lemaradtam a jo kis pontokrol :-(
Most meg a Diegonak az aranyat keresem, mert azt meg mindig nem talaltam meg, holott felturtam mar mindent ott ahol kene lennie.
Ja meg szentelt viz is kene. Lehet, hogy mar volt, csak eladtam?? Akkor nagy hülye voltam, mert most akkor kereshetem az arust.
Na mindegy...