Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon már túl vagyok.
Kinyirtam a sok Suchendert és a csarnok végén a nagy kaput nem tudom kinyitni.
Hunnenkoenig
Ki kell talalnod a helyes kombinaciokat!
Vannak ott kapcsolok az oroszlanfejek szajaban meg nagy fogaskerekek.

Hunnenkoenig
Azt hiszem, igen. Menj el a gamesweb.com-ra ott van teljes vegigjatszas

Irdogath templomába hogy nyitom ki az utolso nagy ajtót, amin a szemek vannak? A fekete mágustól elszedtem a kulcsot, meg valami varázsigét, amiben a szemekrõl ir valamit, de én akármit csinálok, nem nyilik ki.
hmmm... kezdtem egy új játékot mágussal, de nem vettem meg a sráctól a belépési papírokat (szivesség fejében). Most nem tudok bejutni a városba 😞(( hogy lehet bejutni?
A varázslókhoz tényleg csak úgy lehet bejutni, hogy fizetek 1000aranyat meg egy bárányt? Vagy van olcsóbb megoldás is?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Hunnenkoenig
Nem tudom, Gothic1-et sosem jatszottam igazan.

most ugy nez ki a hely, hogy mesz az uton a var fele, akkor jön egy barlang a bal oldalon sok goblinnal, felettük ül a ket vadasz csavo. ha mesz tovabb, akkor a bal oldalon egy piros tetejü haz aggyal (mögötte a faszi az erccel) es a jobb oldalon az ut tovabb a mocsarba, vagy a varhoz. A haz egy melyedesben all es ha tovabb mesz a var fele akkor fölfele mesz es az elsö orkok mindjart ott allnak a part mellett.

Hunnenkoenig
Simitz: A ficko ott all a var környeken egy haz mögött egy barlangban. Ha hatulrol közelitetted a varat, akkor ott ahol az egyik ut a varhoz megy, a masik pedig a mocsarba, ott van egy haz es mögötte egy barlang. Ott vigyaz az ercre.

Istvan. A Jatekot CSAK blindwrite-al lehet masolni. Utana töltsd le a BWA file-t:
innen es masold be a mappaba, ahova az image fajlt keszitetted a 3. CD-röl. Utana, amikor ki akarod irni, add meg a use BWA file if available moduszt es mar mehet is a dolog. Ez a BWA megadas csak 4.2.xx versiokkal megy!!!!

Hunnenkoenig
Akik le akarnak nyomni, azok Onar udvara környeken vannak fenn a hegyen egy varban.

A Goblin Beere az egy sarga növeny es nehanyat goblinoknal lehet talalni vagy a barlangjukban. Nem sok van belöle, de neha az erdöben is lehet talalni.

A dockban nezz el a raktarba (Lagerhaus) közvetlenül a laktanyaba vezetö rampa elött.

Az ijat aki ellopta, arrol kaphatsz informaciot a rakpartra vezetö uton az egyik aruscsajtol (a kocsma es a varos között). Nem tudom ki volt, mert miutan en beszeltem vele, visszamentem a csavohoz es adtam neki egy ijat. Nem tudom, hogy csak egy ij volt-e vagy tenyleg az öve? De szerintem csak egy ij volt.

azthiszem a Gamesweb.com -on vannak azok a terkepek, amiken be vannak jelölve a barlangok. Valamelyikben megtalalod a tolvajokat, de most nem tudom melyik az es pontosan milyen küldeteshez tartoznak.

Egyebkent azt ajanlom, barangolj sokat az erdöbe es ha lehet, probalj minden talpalatnyi helyet atkutatni. Figyelj eldugott helyekre/barlangokra. Alltalaban sürü növenyzet takarja öket mindig.

Beszelj többször ugyanazokkal az emberekkel.

En is csak rohangaltam ide-oda es aztan valahogy mindig megoldodtak a feladatok.

Remelem ezek a hianyos informaciok segiteni fognak. Gondolj arra is, hogy elvezetesebb a jatek, ha magad jössz ra a dolgokra! :-)))

Én megvárom az ENGLISH verziót.
Szégyen. Tudom...de én tegnap Gothic1-eztem.

magus
max 3-an 4-en. nincs rendes angol verzio😞

februarban ugy fognak nyuzsogni itt az emberek, es ugyanezeket fogjak kerdezni. kerdezd akkor😊

yellowcab
Szal ezt a topicot csak kevesen látogatják!Ez bizony súlyos bûn.Azért remélem még ma válaszol nekem valaki!?!

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

magus
miért mikor jelenik meg?

yellowcab
Gyerekek!

Merre kell menni a 2. fejezetben.Kaptam egy kulcsot a paladinok vezetõjétõl,de azt nem mondta mibe illik.
+nem találok minden listán szerplõ gyógynövényt(asszem goblin... valami hiányzik)
+kinek adta el az a Södner a szállítmányt a "dock"-ban
+ki lopta el az íjvesszõt
+hol vannak azok a szemét tolvajok(nem azok akik Xardas felé vannak)
+kik akarnak engem lenyomni(arcképem) hol találom õket?
Most csak ennyi jut az eszembe
Köszi
Hi

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Faki
F E B R U Á R, de ha naponta kérdezitek, dühös leszek 😊

é nmegvárom az angol verziót. ikor is jelenik meg kb?

War. War never changes.

Csacsi
Faki, köszi, megpróbálom, de ezek szerint kezdhetem elölrõl, még jó, hogy csak ilyen rövid ideig játszottam... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na én is végignyomtam, de azt hiszem egy kicsit túlspiráztam a dolgot. A végére 40 szinû lett a mágus, valami 480 manával és még így is maradt 60 lernpunkte. Ja és végig azon paráztam hogy nem lesz elég mana ital, de maradt vagy 400 db 😊 Nem volt nagy kihívás az utolsó fejezet 😞
Azért nagyon király a játék, tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem nyomja! (asszem én is kipróbálok most egy paladint 😊
Ilyen problémája már volt valakinek, de nem emlékszem, hogy meg tudta-e oldani. Esetleg próbálj visszaolvasni pár lapot 😊
Faki
Ja ez egy ilyen szopatás, ha elõbb teszed be a demó szövegét, mint elkezdted volna a játékot.
Kezd el németül, nyomj egy mentést, majd lépj ki másold be a dolgokat és már müxik is!

Csacsi
Valaki segítsen.

Felraktam a játékot, amit a jabba-tól szereztem. Daemon tools-t használtam, fel is installáltam rendesen, felraktam az angol szöveget hozzá, aztán el kezdtem játszani, de ott ahova elméletileg a demóban nem mehettem be, ott is teljesen üres, sehol egy lélek nincsen. Mit csináltam rosszul, valaki segítsen, mert már nagyon szeretnék játszani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Igen Ö (volt) az 😊
Köszi köszi köszi
Faki
De az!

Jabba: nem o a bordely tulaja?

Senki sem csinálta meg a Suchende kvesztet? Nem találom ezt a BROMOR nevû fiatalembert. Ha valaki esetleg találkozna vele, nagyon örülnék, ha elárulná merre bújkál.
Köszi
Hunnenkoenig
Semmi :-)

Randal
Hali!
Az angol verzióról mi hír???😊)))))))

Köszönöm!
Most már csak a BROMOR hiányzik. Õt is tudjátok, hol lehet?
Hunnenkoenig
Brutus a varban van (Minenkolonie) a legutolso sarokban. Ö a kinzomester :-) Epp a köszörün elesiti a szerszamait.

Nekem is van egy kérdésem. Tudja valaki, hogy hol találom a Brutus nevû arcot? Állítólag õt is megszállták a démonok és ráfér egy nagy verés 😊
Ha a barlang végén kinyitod a ládát, akkor már nem csak bambulni fognak a gólemek...
Az oltár közepén lévõ láda pedig a varázsló kolostorba való felvételi vizsga egyik feladata. A kulcsot Pyrokar adja hozzá.
Egy tipp: A nagyparasztnál a kocsmába, ha Theklának megtesztek egy apro szivességet, ad 3-4 tányér ételt, amitõl darabonkét 1 erõt kapsz. (bocs, aki ismerte)
Kérdés: a piramis szerü templom mellett van egy barlang, és ha rácsapsz karddal a köomlásokra a barlangba, kõgolemek lesznek belõlük, akik csak állnak bambán. Ez mire jó??
Mégegy kérdés: A fekete troll után ha átmegyek a hídon egy bokor mögött találok egy barlangot, ahol van egy ládikó egy oltár közepén, amihez kellene egy kulcs, viszont senki nem ad róla infót. Ha valkinek lenne egy tippje....
A kikotonel van egy faszi a hazaban asszem rogton a kocsma mellett.

Csacsi
Sziasztok. Most kezdtem el a játékot, de kéne egy kis help. Rögtön az elején vagyok, és csak annyi lenne a kérdésem, hogy hol lehet térképet beszerezni, mert igen fontos lenne, mert utálok eltévedni.. 😊
Szóval, ha valaki tudja, akkor az írja meg. Elõre is köszi.

Hunnenkoenig
Ha eljuttok odaig, hogy megkapjatok Innos Könnyét (Träne Innos) akkor ne feledjetek a kardotokat megegyszer felszentelni vele. Persze csak, ha Paladinnal jatszotok! :-)

Hunnenkoenig
Azert ideirom: Beszelni kell a harom faszival, akkor tovabb megy a dolog.

Megoldódott..😊
Ja, ez volt az elsô, amit probáltam, de nekem nem csinál semmit...
Ha jol emlexem siman ra kell rakni a kore kozepen,szal actionnal odateszi 😊

HELP
Össze van hívva a 3 mágus a Napkörnél, az Innos szeme amulettet elvittem Benettnek összekovácsolni, visszavittem a mágusokhoz, de nem történik semmi. Ja és persze már paladin vagyok. Amikor az invertoryban rámegyek az amulettre azt írja, ha némettudásom nem csal, hogy kicsit kopott, meg fénytelen... mi a tököm van ilyenkor?
Hunnenkoenig
Mar megvan a viz is meg az arany is, ugyhogy nem kell faradoznotok, köszi! :-)

Elertem a 6. fejezethez!

Hunnenkoenig
Hehe. Kesöbb ugyis bejutsz! De azert köszi. :-)

Egyebkent igazad volt! Ott volt a Big Boss a szurdok vegen. Eddig azt en nem is vettem eszre, igy lemaradtam a jo kis pontokrol :-(

Most meg a Diegonak az aranyat keresem, mert azt meg mindig nem talaltam meg, holott felturtam mar mindent ott ahol kene lennie.

Ja meg szentelt viz is kene. Lehet, hogy mar volt, csak eladtam?? Akkor nagy hülye voltam, mert most akkor kereshetem az arust.

Na mindegy...

Hunnenkoenig
Kösz Ren! Megnezem. Voltam mar ott is, de a szurdokot nem lattam. Ujra megnezem, mert most ott leöltem nehany orkot, szoval valoszinüleg ott lesz a diszno.

Smitiz: Igen atmehetsz, csak egyelore ne akaszd nagyon ossze a bajszod az orkokkal 😊 (Egy-egy maganyos harcost megprobalhatsz azert levadaszni) A hagon pedig nem biztos, hogy kozvetlen ut a legjobb (tipp 😉 )

Hunnenkoenig: en meg nem tartok ott, de van egy barlang ott a kornyeken, megprobalom elmagyarazni, hogy hol 😊 Ha kimesz a keleti kapun (Lobarts Hof/Xardas fele) es ott rogton elmesz jobbra, akkor egy ilyen melyedesbe jutsz, aminek vegen van egy goblin tabor. Es itt el lehet menni egy kis szurdokben, aminek a vegen van egy barlang. Amikor en ott jartam (2. vagy 3. fejezet) akkor banditak voltak ott.

Hunnenkoenig
Banyek en meg az 5. fejezetben nem talalom a fö orkot. Lobart udvara környeken kene lennie egy barlangban, de az istennek sem talalom. A banditak regi barlangjaban nincs, masikat meg nem ismerek.

Smitiz: Hol akadtal el? Bejutottal mar a varba? (A regi bortonkoloniaban?) Ha igen, akkor csak a harom ercbanyat kell meglatogatnod es ennyi...

Smitiz: ld. Hunnenkoenig, masreszt pedig nincs szukseged nagyobb erore szvsz, foleg a masodik fejezetben. En raadasul talaltam/kaptam egy amuletet ami +15 erot ad. Valamint jelenleg egy olyan egykezes karddal nyomulok, amihez 40-es ero kell es 60-at sebez. A legjobb, amit jelenleg (4. fejezet) tudnek venni, az 75/75-os ketkezes fegyver.

Hunnenkoenig
Smitiz: A varban (Minenkolonie) van valaki aki tovabb tud erösiteni.

Ezek a teleport-rúnák nagyon fasza dolgok..😊
Faki
Úgy vettem észre hogy 1 arc addig tud tanítani valamit, ameddig el nem éred az õ maximumát.