Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Valaki help!
Kitol lehet megtanulni a zar-nyitast?
Meg regevn volt "lock-pick" azt most hol talalni??

Van mar NOCD crack ami jo.
MaDFoX
😄 SMS fobiam van... de koszi ez mar sokat sejteto.. 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

CS@
Warezcenter fizetõs részén már kint van ,de még nem próbáltam leszedni úgyhogy azt nem tudom ,hogy mennyire mûködik.

MaDFoX
Hat ezaz... :S

Birk@
Na de honnan? 😊

Birkus Maximus

Csacsi
Köszi, akkor ma sem alszom sokat.. 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

En mar jatszottam vele 2 orat. Mukodik, semmi hiba nincs benne. Nforceon sincs mar nukeolva. <-- ezt irtam 3.47-kor, tehat mukodik szedd nyugodtan.
Én most szedem a 3. CD-t. Miért ne mûködne? Már az NFOrce-ról is leszedték a Nuke-ot...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

dracoon
pedig egy kicsi igazan kommentalhatnad...

Dorian
Pls. egy linket, ahonnan a magyarosítást letölthetném...

Thx.
Csacsi
Aki leszedte az Immersion-t, az mondja már meg, hogy mûködik-e vagy sem, mert ha nem, akkor nem folytatom a töltést.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dracoon
Mondjuk igy utannagondolva nemtudok egyet sem, ami szallitana kishazankba... ha csatlakozunk az uniohoz, amazon.com hatha mar nem csak konyveket lesz hajlando kiszallitani...

dracoon
Hat ha arra varsz, inkabb rendelj egyet az UK-bol, postakoltseggel egyutt meg mindig olcsobb lesz, mint majd itt a boltokban, ha egyszer megjelenik...

gergou
talan jo lesz, este proszalom😊 Telleg a boltokba az angol mikor erkezik meg ide HUngarischba?

`Take a look to the sky just before you die`

Valaki, aki már megszerezte az angol verziót, letesztelhetné, hogy mûködik-e vele a magyarítás...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Akkor most szar, vagy mégis megy?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

sokat tanulhatsz a könyveibõl is 😉

hiba
Es a visszavonas/nukolasokat honnan tudjak?
Tobbrol van szo mint ftp bongeszesrol

Hunnenkoenig
Jovanna, csak morcos vagyok, mert egesz ejjel a Dungeon Siegen dolgoztam, hogy megjelenjenek azok a nyamvadt könyvek vegre magyarul a jatekban.

Hunnenkoenig
a legbiztosabb hely az eDonkey. Igaz lassu, de holttuti.

Az en verziom a Media Markt polcarol van, igaz nemet. :-)

dracoon
Hunnenkoenig, ööö... inkább nem mondok semmit.

Aha. Hat meglehet. Akkor csak nalam van sajna forditva ez😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gergou
Udv, nem meselnel nekem, arrol a titkos helyrol, ahol fellelheti a kivalasztott a Gothic 2-t? 😊

hiba
Hunnenkoenig tudja Ot kerdezd 😊

gergou
Ok, inkabb azon kene elgondolkodnunk, hogy honnan szerezzuk be a gamezt😊

hiba
Raadasul pont jo hogy van ilyen oldal kulonben sehonann se lenne egyertelmu, hogy most meik is a "hasznalhato" verzio foleg mikor 4x - 5x nukolnak egy torest...bar mar az osszes kering halon...
-igy nem kell kulonosebben utanajarni, mert nincs mindenkinek ideje egyfolytaban a neten bogaraszni

hiba
Ne essunk tulzasba, az isonwes odlalt a modchipek (konzol buhera) arusitasa miat csuktak be.
Az odlalla semmi problema nem volt, most is letezik csak mas cimen - csak informaciokat kozol ez meg nem tilos...

Hat sztem aze jo mert oda MINDEN kiirodik. Szal nforcon levo dolgok fele(jo esetben) tallahato csak ftp-ken. Meg oda jon ki eloszor, szal legalabb tudni lehet hogy mikor tortek fel. Meg ugye ezek miatt sokan latogatjak es a sok latogato miatt jo a forum resze is. Es biztos van meg csomo dolog, csak azt en ma nem tom😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hunnenkoenig
Ez az Nforce mire jo?

Szerintem tök logikus, hogy megtörik az összes jatekot es az is, hogy le lehet szedni a netröl. Azzal, hogy kiirjak, nem lett jobb az embereknek.

Ha adnanak linket is az mas lenne, de igy csak a tarhelyet foglalja az oldal.

Amugy meg az isonews-os csavo ötvenmillios büntetese es tizenöt ev büntetese egy otvar oldal hostolasa miatt nem volt elegge elrettentö pelda?

A legfölöslegesebb dolog, amivel egy ember elkurhatja az eletet.

Ha en keresek valamit, azt tudom, hogy le lehet-e tölteni es hogy hol keressem...

Bar az ö dolguk, csak nekem ez a velemenyem.

Hja kijott. Es halisten nem nuke!! (csak a nocdcrack, ami engem ugysem erdekel).

Hunnenkoenig
Hat kicsit komplikalt.

Elöször is megszerzed a binkplayert a smackerrel a www.radgametools.com -rol
aztan atkonvertalod avi-ba, feliratozod egy video editing tool-lal es visszakonvertalod bink-be, vigyazva, hogy a minöseg es a meret megközelitöleg ugyan az maradjon. :-))

Sok sikert hozza! :-)

Birk@
Randal
Erre gondoltam én is.
Feliratozni szerintem nem kell, mert a felirat már emgvan, csak a videjó kell, a szöveg, egyprogram, meg ha elmagyarázod hogyan kell😊

Hunnenkoenig
Ja, az jutott eszembe, hogy akkor mostmar az angol videokat is lehet feliratozni, nem csak a nemetet!
Ki vallalkozik ra? :-)

Hunnenkoenig
Jelentem javitva!
Börzacsko, vastag ag, stb: javitva!
Világos: Javítva! (egy szo volt es mindenhova azt tette be. Most mindenhova "persze"-t fog betenni) :-))

A varazslatok mindenhol nagy betüvel kezdödnek, legalabbis amit talaltam. Vagy ugy erted, hogy minden szot nagybetüvel kezdjek?

Egyedül a tüz-valami volt kicsivel, azt kijavitottam.

Randal
Réges-rég egy messzi messzi galaxisban már találkoztunk😊

Egyébként most szedem le a polcról😊

Bocsi, nem válasz akart lenni, csak félrenyomtam

Hunnenkoenig!
Szövegkörnyezeti javítást kérnék:
'1. Rúnakört megalkotni' helyett '1. Kör Rúnáját elkészíteni'
ugyanez a 2.-6. körig.
A varázslatok neveinek is szerintem mindenhol nagy betûvel kellene kezdõdnie.

En mar jatszottam vele 2 orat. Mukodik, semmi hiba nincs benne. Nforceon sincs mar nukeolva.
MaDFoX
Nekem csak egy hely kell ahonnan leszedheto... ;DD
(az angol ofkorz...)

Most már a német se kell ;-)

nekem annak idején a német verzió kellett volna speciell, mert németül akartam játszani. ez az angol nem annyira érdekel, de azé kösz.
dracoon
hat rejtely meg a nuke, mindenesetre azt irtak forumon, hogy elindulni elindul, es az elso 5 perc biztosan mukodik... 😊

gergou
Azt mondjak, hogy megis muxik, meg hogy unnuked..., de paran meg azt is mondjak, hogy a nuke helyett most bad crackkel illetik😊

dracoon
ma mar nem... de majd ma!!! (na jo, ezt ejfelkor kellett volna) 😛

dracoon
rossz a crack

dracoon
majd ha leszedtem megmondom 😛

Mi az hogy Nuked?
Randal
Nincs még kiírva, hogy van Clone cd...
szerintem azért a craket még ma kijavítják...remélem