Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megy akkor mar 10 perc mulva szedni is lehet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Inkabb ird at az enyemet.
Szineket ugy teszed ahogy akarod, csak harmonizaljanak egymassal! :-)
Ügyelj a valaszto vonal grafikakra a fejlecek alatt :-)
Nem akarom ujra csinalni. Annyi van belölük...
ftp://jane.sch.bme.hu
Username: gothic2
Password: bela12
Tegye fel valaki.
Vonal 100Mbit, kirakom szivesen publicba ha fenn van az egesz, 5 napra 8 giga letoltesi limittel...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
A HLCn sajnos nincs eleg hely neki.
De azert nem art ha van az FTPn legalabb 3GB hely es legalabb 10Mbites, ja es lehessen FXPzni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2003-06-15 Gothic II (c) Jowood 65x2.88 MB MYTH
Itt latszik , mekkora ez a jatek, mert a 2CDs jatekokbol nem szokas RIPet csinalni.
Igaz ez tobbnyira azert van mert a warez hagyomanyai szerint bele kell ferni az adott max 200MB-s hatarba.
De azert a modemesek is jatszhatnak vele ha nem tudjak mashogy megszerezni.
GOTHIC 2 RULEZ !!!!!!!
Stílusokat igazítottam a tiédhez, ha a színek nem tetszenek, akkor szólj, hogy milyenek legyenek😊
ftp://Leecher:[email protected]:10002/leecher%20-%20get%20outa%20here/Gothic_2-iMMERSiON/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
. De a Sárkányölõ kardok jobbak, és csak a Milíciánál lehet az elsõ fejezetben számszeríjakat tanulni.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
En ugy vittem vegig. Csak egy kicsit nyilaztam, mikor mas kiut nem volt :-)
Szoval egy mestersegben lesz eleg pontod mindenre.
Egyebkent hogy megnött itt a forgalom hirtelen...
Kis forumunk teljesen elvesztette csaladi jelleget...
Szélököl és Álom
Ezt a kettöt talaltam, ami a kettesben is benne van.
http://beam.to/gothic2.hu
azon belül is guide
Csak aztán mindenki szétszéledt, sok lett a dolguk... 😞
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
`Take a look to the sky just before you die`
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Szal csak ennyit mondanék neked. 😉
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Madmartigen: toltsed le, tetszeni fog... bar szivesen lennek a helyedben, mert akkor meg1x vegigjatszhatnam az elso reszt is, es minden uj volna benne 😊)) npc-k, parbeszedek, tortenet verhetetlen, dark fantasy. Pedig jatszottam mar "nehany" rpgvel... 😛
A varázslatok mik lettek magyarul?
Csak mert a köv. adagomban mindjárt ez az elsõ mondat:
Fist of Wind, Charm, Telekinesis, Pyrokinesis and Sleep. You may pick three of these spells.
Csupán azért kérdem h. egyezzenek a dolgok...
Szerintem az sem árt, ha mindkét részben ugyanazok a fordításai ezeknek a dolgoknak.
Szal 2. rész fordítóit is kérdem. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Valaki valaszoljon PLZ!Mondjuk mar 1 cd-t kiirtam.
Remélem azért nálam mûködni fog, ésnem lesz vele gond, mert már mióta végignyomtam az 1-et, azóta várom a kettõt, és szerencsére meg bírtam állni, hogy ne a német verziót használjam, azzal a sz*r angol fordítással.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
`Take a look to the sky just before you die`
Neked nem ir ki olyat, mint ]zsolt[-nak?
Komolyra fordítva a szót: Az egyik legjobb RPG program amit valaha csináltak. Full 3D-s megjelenítés, klassz történet, szinte határtalan szabadság a játékban, értsd nagyon sokmindent megcsinálhatsz ami befolyásolja a játémenetet. Csak egyjátékos mód van a játékban de az a lehetõ legjobban kidolgozott. Hasonló játék pl. a Morrowind ha ez mond valamit :-))))
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.