Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Ok remelem , nincs tiltva semmi FXP.
Ha megy akkor mar 10 perc mulva szedni is lehet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hunnenkoenig
valasz ment!
Inkabb ird at az enyemet.

Szineket ugy teszed ahogy akarod, csak harmonizaljanak egymassal! :-)
Ügyelj a valaszto vonal grafikakra a fejlecek alatt :-)
Nem akarom ujra csinalni. Annyi van belölük...

Mindjart csinalok helyet is...
Oke...
ftp://jane.sch.bme.hu
Username: gothic2
Password: bela12
Tegye fel valaki.
Vonal 100Mbit, kirakom szivesen publicba ha fenn van az egesz, 5 napra 8 giga letoltesi limittel...
Hunnenkoenig! Csináljam a másikat, vagy ne?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

[Jakuza]
Ha adtok egy public FTP cimet akkor kipakolom a 3 CD-t nektek.
A HLCn sajnos nincs eleg hely neki.
De azert nem art ha van az FTPn legalabb 3GB hely es legalabb 10Mbites, ja es lehessen FXPzni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ez nem lesz jo, az ftp nem enged be, username/password nem elfogadva
[Jakuza]
Ahogy nezem a MYTH nem hazudtolja meg magat, mint a Gothic 1-t ugy a 2.-t is kiadta RIPkent is.
2003-06-15 Gothic II (c) Jowood 65x2.88 MB MYTH

Itt latszik , mekkora ez a jatek, mert a 2CDs jatekokbol nem szokas RIPet csinalni.
Igaz ez tobbnyira azert van mert a warez hagyomanyai szerint bele kell ferni az adott max 200MB-s hatarba.
De azert a modemesek is jatszhatnak vele ha nem tudjak mashogy megszerezni.
GOTHIC 2 RULEZ !!!!!!!

Elment😊
Stílusokat igazítottam a tiédhez, ha a színek nem tetszenek, akkor szólj, hogy milyenek legyenek😊

Hunnenkoenig
Küldjed!

Hunnenkoenig! Ha küldök most egy html formátumú guide frissítést, meg tudod nézni, hogy jó-e? Csak mert feleslegesen nem akarom megcsinálni a végigjátszást is ilyenre😊

Gothic_2-iMMERSiON

ftp://Leecher:[email protected]:10002/leecher%20-%20get%20outa%20here/Gothic_2-iMMERSiON/

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Benanak erzem magam... Valki tud kuldeni e-mailben vagy ide egy linket/hub-ot ahonnan le lehet tolteni az angol verziot?
Jóvanna. De a Sárkányölõ kardok jobbak, és csak a Milíciánál lehet az elsõ fejezetben számszeríjakat tanulni.

A Varázsló egyetlen nagy bakija (és ezt elég nagy kegyetlenségnek tartom a másik kétfajta karakterhez képest), hogy fejezetenként csak egy szintet tanulhatsz a mágiából (tehát az elsõ fejezetben csak az elsõ kört, stb.). Ez azért nagy gáz, mert a második fejezet végére mind íjásszal, mind harcossal meg lehet ölni mindkét térképen minden szörnyet. Varázslóval viszont, a második kör varázslataival ugyanitt jó, ha a szörnyek felét meg tudod ölni...

Hunnenkoenig
Akkor minek a szentelt paladin kard? :-)
En ugy vittem vegig. Csak egy kicsit nyilaztam, mikor mas kiut nem volt :-)

Módosítanék, a paladin az inkább legyen íjász, aki kardozni akar, az legyen Zsoldos😊

Hunnenkoenig
Nem kell sporolni a pontokkal! Mindenre lesz eleg böven. Nem tudsz mindent megtanulni. A varazslo az varazsol, a paladin az meg kardozik.

Szoval egy mestersegben lesz eleg pontod mindenre.

Egyebkent hogy megnött itt a forgalom hirtelen...

Kis forumunk teljesen elvesztette csaladi jelleget...

elírtam, NPC-ket 😊

AZ attól függ, hogy mennyire járod be a térképet. Legrosszabb esetben olyan 32-35, legjobb esetben pedig 42-45. Ha még az NCP-ket is mind megvered, akkor lehet akár 48-50 is.

Hunnenkoenig
Fist of Wind, Charm, Telekinesis, Pyrokinesis and Sleep. You may pick three of these spells

Szélököl és Álom

Ezt a kettöt talaltam, ami a kettesben is benne van.

dracoon
aki mar vegigvitte a nemetet... hanyas szintig lehet eljutni? mar csak a pontok elosztasa vegett, mennyire kell veluk sporolni? szal itt azert nem lesz olyan, hogy minden spellt tudni fog a varazslo, mi? latom a spellrunakat megcsinalni is pontba kerul, hurra 😛

Ajánlom figyelmedbe a #3285 hozzászólást.

Ugyanúgy varázsolsz, mint ahogyan támadsz. A varázslatot azzal a gombbal hívod elõ, amelyik szám szerepel mellette, és utána bal klikk (vagy bal klikk+elõre)

Angol lesz.

nézz körül itt:
http://beam.to/gothic2.hu
azon belül is guide

Esrohnoil
Csak mert nekem is volt egy kb. 6-7 éves idõszakom amikor olyanokkal játszottam...
Csak aztán mindenki szétszéledt, sok lett a dolguk... 😞

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gergou
van topic, mert sokat irtun k rola anno, nekem is nagyon tetszik...

`Take a look to the sky just before you die`

dracoon
ja, miert?

Ez fantasztikus ez a game. Iszonyú jó a hangulata. És Egyenlõre az Immersionös verzióval sincs semmi gond, úgyértem mûködik minden rendesen :-) Egyszerûen nem értem miért vártak ennyit az angol kiadással. Még az is lehet, hogy megveszem eredetiben. Simán megérdemlik a fejlesztõk. Csak ne lennének ennyire drágák a játékok. És lehetõleg ne egy fél év múlva lehessen nálunk kapni...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Esrohnoil
Mad: Amíg a Gothic II-re vártam, az Arx Fatalissal ütöttem el az idõt fõleg... Elég hasonló, de a Gothic még jobb...
Szal csak ennyit mondanék neked. 😉

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Még vmi: Arx Fatalis-t itt senki nem játszott? Nem látok ilyen topicot...

Esrohnoil
Talán még sima, úgy értem nem szgépes rpg-kkel is játszottál? 😊

dracoon
Immersionos mukodik hat, csak a sok lama nem masolta fel az ar.exe-t gondolom... 😊

Madmartigen: toltsed le, tetszeni fog... bar szivesen lennek a helyedben, mert akkor meg1x vegigjatszhatnam az elso reszt is, es minden uj volna benne 😊)) npc-k, parbeszedek, tortenet verhetetlen, dark fantasy. Pedig jatszottam mar "nehany" rpgvel... 😛

Esrohnoil
Valaki aki még fordít(ott) rajtam kívül!!! (Gothic I.)
A varázslatok mik lettek magyarul?
Csak mert a köv. adagomban mindjárt ez az elsõ mondat:

Fist of Wind, Charm, Telekinesis, Pyrokinesis and Sleep. You may pick three of these spells.

Csupán azért kérdem h. egyezzenek a dolgok...
Szerintem az sem árt, ha mindkét részben ugyanazok a fordításai ezeknek a dolgoknak.
Szal 2. rész fordítóit is kérdem. 😊

Csacsi
Ez igaz, az elsõben tényleg fejlõdött a karaktered mozgása.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akkor most mukodik az Immersionos verzio?
Valaki valaszoljon PLZ!Mondjuk mar 1 cd-t kiirtam.
szerintem van FLT, 06.06.-án adták ki az utolsó játékot (mármint törést)

LSC
ja így már értem.De ez egy olyan dolog mint a kábszer.Hiába kapják el a terjesztõket,akinek kell az úgyis beszerzi.Nem kötelezõ megvenni mert árulják.

LSC
Állítólag a Razor 1911 vezetõjét is lecsukják 6 évre mégis nyomják a cuccokat kifelé.Érdekes.

Nem az isonews miatt büntették meg, hanem a konzolos modchipek terjesztéséért és beépítéséért. A site-nak semmi köze nem volt hozzá, az hogy bezárták csak következmény volt (egy darabig)

LSC
nincs már FLT se??

LSC
Szerintem jó hogy megtudod hogy mi jött ki aznap.De egyébként nem értem mire fel büntették meg amikor nem lehet letölteni semmit,nem adtak ki serial-t sem.Akkor miért illegal?Egyébként megint megy az isonews.

Csacsi
Most akkor izgulhatok, hogy jó lesz-e, vagy sem 😞(

Remélem azért nálam mûködni fog, ésnem lesz vele gond, mert már mióta végignyomtam az 1-et, azóta várom a kettõt, és szerencsére meg bírtam állni, hogy ne a német verziót használjam, azzal a sz*r angol fordítással.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LSC
Illetékesek:Lessz magyarosítás?

gergou
Igen, nem csak nala van ez a problema, azt mondjak, az elso harctol kezdve, akihez odamesz harcolni egy copy protection errort ir ki...😞 Azonban nem mindenkinel jelentkezik a problem, azt mondjak,paran, hogy fullosan muxik.. Arrol mit tudtok, hogy a nemet valtozatot a mai napig nem tudtak normalisan feltorni?, mert allitolag a regi( gothic 1 beli) vilagba lepve jonnek elo a sulyos fade problemak...😞

`Take a look to the sky just before you die`

Csacsi
Gorfi: Neked az immersion-os verzio van meg?

Neked nem ir ki olyat, mint ]zsolt[-nak?

Ha már ennyire nem hallottál még a Gothic-ról akkor szvsz jobb ha nem is töltöd le :-)
Komolyra fordítva a szót: Az egyik legjobb RPG program amit valaha csináltak. Full 3D-s megjelenítés, klassz történet, szinte határtalan szabadság a játékban, értsd nagyon sokmindent megcsinálhatsz ami befolyásolja a játémenetet. Csak egyjátékos mód van a játékban de az a lehetõ legjobban kidolgozott. Hasonló játék pl. a Morrowind ha ez mond valamit :-))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

AnarchoiD
kerdes : hogyan kell varazsolni ?😊 kitom valasztani pl a fireball -t mint fegyvert de nemtom "elsutni" ... mi a trukk ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hiba
na help!