Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt ki mondja?
Mu*][*h4pHu|{4
azt mondják ez egy nagy fostalicska játék^.^

Shaman
Van igazságod,de sztem nem csak memo,hanem úgy minden:-)) gép,memo,winkarbantartás stb.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hunnenkoenig
El kell menned egy mesterhez es nala tanulni. Fizetsegkent pontokat adsz.

justin
Igen az angol alapból 1.3

Birk@
Hali! Lehet hogy már vki bevágta, de mondjátok meg már pls hogy az angolhoz angol patch kell? Mert olyat nem talalok. Vagy az anlol alapbol 1.3?

Birkus Maximus

Bocs megint figyelmetlen voltam!
Randal
cel800@1000-en is kb 3mp.
Szeritnem csak attól függ, hogy hpogyan van karbantartva a winfos

Shaman
Ha elolvasnád a Topic cím alatt..... Ott van végigjátszás,meg térképek,meg minden.....

Madmartigen: Ezt minden elindításnál eljátsza. Megoldás: gyorsabb gép. Egy olyan 2 v 2,4 P4-en már csak olyan 5 másodperc indításonként.

DIEGO
August, elsö hetében várhato.Ha szerencsénk wan akkor már Juli30. Itt lesz.

megprobálom a z ismeretségemet használni hátha elöbb kapom , de még öksem tudják mikor, jön.Nincs visszaigazolva hogy késsz lenne.
Lehet ,hogy ezt mindenki tudja de én nem hol van az orlan tanya?
Ja és Rod kardja egy vagy két kezes?

Elöre is kösz!
DIEGO
www.kkedv.net
DIEGO
Max. igazad van, de megint kérdem minek??????
Kandurex
Tudja valaki , hogy ez a:
"Necromancy Uzariel's Wave of Death" varázslat, pontosan mit is csinál (azon kivül, hogy pofánveri az ellent (elleneket? Sebzés?)? Gothic1....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Randal
A swampweed egyenlõ a swapperweed-el vagy mivel?
Annak mi a fordítása?

Shaman
HANYAS VAGY TE DISZNÓ?:-))))

Randal
DE VAN!
csak nem magyar😊

Shaman
DE VAN DE VAN!!:-))))
Okes ahhoz télleg nics:-))

Kandurex
Igen, de csak az a második részhez...elsõhöz nince leírás, a magyarosítást tudom, hogy Randal csinálja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
Imádom mikor kérdik,hogy itt meg itt mit kell csinálni,hol van xy , stb.
Aki belép a forumra fent kanyi nagy betükkel látja a végigjátszás linket,ott lehet találni térképet,söt olyan térképet is ahol bejelölik hol van a játék összes szereplöje!

Hyder_work
hoppla, elnéztem bocsi...

azt hittem kérdezed, kicsit elkapkodtam az üzeneted átolvasását

Hyder_work
drakeX - megkaptad a mailem?

Hyder_work
igen, minél nagyobb a dex-ed annál sikeresebben tudsz lopni és annál több embert is természetesen..

pl, valakinél megsem jeleni a lopás opció 40-es dex-el, de ha már 80 van akkor már lehet hogy meg tudod lopni

drake tudormester! szerinted lesz abból késõbb a játékban gondom, ha mint paladin, amikor elõször bejuthattam a kolostorba, eltulajdonítottam a tûzvarázslók szent harci kalapácsát? mert ha gáz, esetleg lesz késõbb szerepe a játékban, akkor gyorsan visszaviszem oda ahol "találtam".
Randal
Jó lenne, hogyha a G2-höz kiadnának valami patchet, hogy jobb legyen a motor.
Ha a kieges angolhoz majd változtatnának az jó lenne

Faki
Mi ez a grafika utáni sóvárgás...?! Régen sokkal jobb gamek voltak, amikor nem a grafikára hanem az élvezetre hajottak! Manapság a grafika az elsõ a game a 2. Gothicnak a hangulata/törénete majdnem tökéletes, a grafika meg pont elég!
Ejj ezek a mai fiatalok... csak a grafika... bezzeg az én idõben...

mellékesen megjegyezném, hogy a 20 évemmel oltom a fiatalságot

Ja, értem, szóval nem billkombinációra megy?? Én ott kerestem. Pedig a G1-et többször végignyomtam, de már nem emlékeztem.
Köszi

Randal
Hali! zsebmetszés az ügyességedtõl függ.
Ha nagy az ügyességed akkor tudsz zsebmetszeni, mert kirakja a szövegben a faszinál.

Randal
Hogy lehetne több benne a bug, ha ez a 1.31-es verzió???

Valaki válaszoljon pls a 4725-re!
Thx

Még nem. Gondolom ott majd kicsit visszaveszek az arcomból! 😊
Voltál már a városban?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Beszélj Albrecht-tel a városban a tanácsházán (rögtön a bejáratnál balra).

Az angolban sokkal több a bug. Ez a különbség.

Ja! Amúgy P4 2GHz, Gef4 4200Ti, 1G memó....és egyelõre nem szaggat.
Mondom...IMÁDOM A JÁTÉKOT!!! Az elsõ részt is imádtam!!! Amig várakoztam a második részre, addig nyomtam a Morrowind-ot.

Csak azért kérdeztem, hogy én emlékszem-e rosszul, vagy csak szimplán jobb a morrowind GRAFIKÁJA!!! Nem a játékélményrõl beszélek, mert az verhetetlen. Nagyon fain!! Igazából a grafika is csak azért nem tetszik, mert kicsit elnagyoltnak tûnik. Hozzáteszem...SEMMIT NEM VON LE A JÁTÉK ÉRTÉKÉBÕL. PEACE
Ha elég magas az Ügyességed (mondjuk úgy 30), akkor az embereknél a párbeszédekben megjelenik egy olyan opció, hogy ellophatsz tõlük valamit. Minél nehezebbnek látod a dolgot (ezt kiírja), annál magasabb Ügyesség kell hozzá, hogy az adott embertõl lopni tudj. 30-as Ügyesség alatt is láthatod az opciót, de nem fogsz tudni lopni senkitõl.

Randal
Az irányítás az a Gothic védjegye😊
elsõnek kicsit fura, de ha megszokod akkor😊))
Kombókat is lehet vele alkalmazni harcban.
Szvsz jobban szeretem az irányítását.

én is msot probáltam ki és szvsz morrowindhez én nem hasonlitom, szeerintem nem rossz a grafika itt se igaz az 1-el nem jáccotam, morrowindhoz képest nekem max az irányitása fáj kicsit de hagulat megvan és az nekem jobban bejön valahogy 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CS@
Olvasgatva a guidet és ráakadtam Parlan nevére ,mivel lovaggal játszom gondoltam meglátogatom rúnaügyileg.
Viszont nem tudok vele semmit sem csinálni elmondja ,hogy menjek a könyvtárba és kész ,rúnáról nem beszél velem.
Kérdésem az lenne ,hogy mit kell tennem ,hogy lovag rúnát tudjak nála csinálni ? THX !

Randal
Passz, ezt én se tudom, egyszer nekem sikerült, azóta se😊

Randal
adaKiller:
Tudtommal nincs, csak annyi, hogy a német 1.30-as verzószámú a patchel, az angol meg 1.31

Lantee:
A Morrowind-Gothic vita már rég lefutott.
A Két játék mégha tulajdonságaiban mutat is némi hasonlóságot TELJESEN KÜLÖNBÖZIK!!!

Érdekes, eddig mindenki azt mondta, hogy a G1 grafikája rosszabb volt...lehet hogy azóta fordult a helyzet

Mennyit játszottál a játékkal egyáltalán?
Szerintem rakj fullra mindent és menj el a városba.
Ha nemm szaggatt semmi se, akkor nem értem mi a bajod.
Tényleg milyen kártyád van?

Morrowind,Morrowind,Morrowind....unom má az összehasonlítgatásokat.

amúgy meg nem értelek..Ha az elsõ rész tetsztett( TÉNYLEG TETSZETT) akkor most nem mondanál ilyeneket.

tibor16
Sziasztok, örömmel olvasom, a magyarítást az angol verzióra is csináljátok. Legalábbis mûködni fog vele. Kérdésem az elõzõhöz képest történt e fejlõdés (%?). A másik: Hunnenkoenig1 a Gothic2.hu honlapon nem veszi tudomásul a reggelésem, amikor meg be akarok jelentkezni, kiírja, hogy ez védett név (pedig az enyém - tibor16) és nem enged bejelentkezni. Ilyenkor mi van?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na hali!

Hétvégén sikerült végre idõt szakitanom, és kibróbálhattam eme remek game második részét.
Nos...nekem hirtelen úgy túnt, hogy a grafika mintha nem lenne a helyzet magaslatán. Pedig egybõl 1280x1024x32-ben inditottam, nem is akadt, futott szépen, de egy Morrowind-hoz képest borzasztó a látvány!!! Pedig emlékeim szerint az elsõ rész nem volt ennyire gázos!

MIÉRT????
Randal
Figyi.
A fordítást a német alapján kezdték el.
Szal ami nincs lefordítva az németül van.

Ha az angollal csinálnák akkor angolul lenne a lefordított rész.

s ha kész lesz a maygarosítás akkor minden magyar lesz.

Tényleg, csinálja valaki az angol videók magyarosítását?

A zsebmetszést hogy kell csinálni? Most tanultam meg a csatornában, de nem megy...

Nem. Ez azt jelenti, hogy angol-német-magyar
Hadd magyarázzam meg. A hang nem változik semmit, tehát marad angol. A feliratokat viszont lecseréljük a németre, mert az alapján készül a fordítás. Viszont ami már ebbõl le van fordítva, az magyar lesz. Hû, na ez nem egyszerû

I.C.ram
Nagy Feró! 😄
Hunnenkoenig!
A 'valakinek a valamije' fordítások több helyen rosszak, mint jók
Akils -> Akil
Fero -> Feros
a többit elfelejtettem, de majd megkeresem😊