Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
itt vagyok, megvagyok, nyugi. bazi jó a játék, ezért nem is írtam semmit jó ideje a fórumba. örök hála drake...
hunnenkoenig: mi van az új fordításokkal? ki tudtad javítani a hiányzó sorokkkal kapcsolatos problémát? nekem amúgy küldheted a köv. adagot, ha akarod!
most éppen 1 számítógépes találkozón vagyok miskolcon, király net van itt leszek teljesen vasárnapig, úgyhogy szerintem beszólok még egy párszor.😊
ja és drake fejezd már be azt a maradék fordításod

háj mindenkinek...
Na jo, csak vicceltem. Azert en is dolgozgatok rajta egy keveset.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nálunk gondolom azért áll, mert rám várnak😊))
Igazuk van, még a végén velük csináltatnám emg a melót😊)
na jó csak vicceltem.
remélem jövhéttõl nekiugorhatok.
Csak össze kellene szedni a fiúkat egy hosszabb tanácskozásra.
Amúgy meg számítok mindenkire aki szeretne egy kcisti fordítgatni.

En meg a DS-el szenvedek, hibajavitas ügyileg, nomeg StarWars Galaxies-t jatszok, mert szerdan vege a betanak.
Szoval kb 35 % a termes. Vagyis +5 %
Gondolom a neurotran fordito hülyesege maradt benne. Elsiklottam felette :-)
Mivel probalom azon keresztül forditani es tanitgatni, hogy vegre ki tudjon nyögni egy helyes mondatot.
Egyszerübb mondatokkal mar eleg jol müködött. Bar az utolso WinXP ujrainstall ota nem telepitettem.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A magyarosítás pillanatnyilag nem megy az angol verzióval.
'Az Alvó testvérisége a Gonosz befolyása alá került'
no comment.
A következõ mondatot találtam a magyar fordításban, nem tudom hogyan került oda, de érdemes megnézni:
'ezek testvériség ez alvó férfi létezik a gonosz hanyatlani'
hmm...
Ha már szüntet tartok: Honnan szerezzek féltucat farkasbundikót, amikor már farkast sem találok sehol! Lemészároltam õket még a városfelé jövet. Összesen 2-t találtam még élve. Volt egy kis kikötõ rész, ahol volt 2-3 db, de azokat még régebben pénzétettem. 😞
Mikor mentettél utoljára?
Mert ugyan a shift+escape-pel ki tudsz lépni a játékból, de egyébként nem tudod megmenteni a mentett állást (hiába próbálkozol).
Ez egy bug, a készítõk tudnak róla, de pillanatnyilag nincs rá megoldás, bocsi😞
Az egyik kereskedõvel akartam beszélni, de escapet nyomtam rögtön, ahogy rákattantam a kereskedõre! Így nem jött fel semmi párbeszéd ablak, megse tudok moccani, menübe nem tudok lépni, csak az inventorym, karakterlapom, journalom tudom megnyitni, semmi mást! Pls valaki segítsen!!! És gyorsan mert a játék most is fut, csak alt+tab-oltam.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ja es hogy is hivtak azt a Linzi boltot amit emlitettel a telefonon?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Érdekes, hofy az amazon 55.-€ kérérte, énpedig a softunity-nál 42 € kaptam meg. egyébként szerdátol lessz a boltokban. Nekem szerencsém volt, csak nekérdezd hogy hogyan.
Valaki tudja ki a franc ez a Bosper és hol találom meg???