Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod, hogy nem rajtam múlik😊

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

syabi szól hozzátok!!!
itt vagyok, megvagyok, nyugi. bazi jó a játék, ezért nem is írtam semmit jó ideje a fórumba. örök hála drake...
hunnenkoenig: mi van az új fordításokkal? ki tudtad javítani a hiányzó sorokkkal kapcsolatos problémát? nekem amúgy küldheted a köv. adagot, ha akarod!
most éppen 1 számítógépes találkozón vagyok miskolcon, király net van itt leszek teljesen vasárnapig, úgyhogy szerintem beszólok még egy párszor.😊
ja és drake fejezd már be azt a maradék fordításod
háj mindenkinek...
Hunnenkoenig
Hehe, mit gondolsz en mit csinalok? :-)

Na jo, csak vicceltem. Azert en is dolgozgatok rajta egy keveset.

Azt hittem angollal tolod mar. Nekem nemet-magyar nem ut😊 Nem tok nemetul😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hunnenkoenig
Hat azt hiszem igen!
Gondolom most azt nyomja orrba-szájba :-)

Randal
Az a baj, hogy sokan nem tudnak vele foglalkozni, szal amortizálódnak.
nálunk gondolom azért áll, mert rám várnak😊))
Igazuk van, még a végén velük csináltatnám emg a melót😊)
na jó csak vicceltem.
remélem jövhéttõl nekiugorhatok.
Csak össze kellene szedni a fiúkat egy hosszabb tanácskozásra.

Amúgy meg számítok mindenkire aki szeretne egy kcisti fordítgatni.

syabival mi van? Vagy kár volt elküldeni neki a G2-t?

Pillanatnyilag kicsit megállt a dolog...

Bocsi emiatt, de mivel én NEM az angol verzióval játszom, nem tudom mindenrõl, hogy abban micsoda. Amint azzal fogom nyomni (ha megvagyok a végigjátszással, akkor az jön), rögtön megoldom ezt, de addig nem megy.

Hunnenkoenig
hat nem sokat haladtunk, mert csak ketten forditottak, es DrakeX meg mindig tartozik az utolso anyaggal, ami nem került bele.

En meg a DS-el szenvedek, hibajavitas ügyileg, nomeg StarWars Galaxies-t jatszok, mert szerdan vege a betanak.

Szoval kb 35 % a termes. Vagyis +5 %

Randal
Sebaj, majd a kövi fordulóval.
télleg kb már hol tartotok?

Hunnenkoenig
Ki lett javitva. Sajna az uj forditasba meg igy fog bekerülni, mert mar elküldtem konvertalasra.

Hunnenkoenig
Ezt megnezem! Köszi!
Gondolom a neurotran fordito hülyesege maradt benne. Elsiklottam felette :-)

Mivel probalom azon keresztül forditani es tanitgatni, hogy vegre ki tudjon nyögni egy helyes mondatot.

Egyszerübb mondatokkal mar eleg jol müködött. Bar az utolso WinXP ujrainstall ota nem telepitettem.

Aha, kosz. Akkor faszan elbasztam 5 skill pontot. Nem hiszem el... Nem tom de lehet nem artana leirni igy zarojelbe az ilyen bonyolult dolgok utan mimi angolul a guild-ba, tom hogy nagy melo, de pl ez a mandibles szar benne sem volt a szotarba...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Azért ezt megnézheted: #4590

Mondhatnám, hogy olvass vissza, de nem teszem😊
A magyarosítás pillanatnyilag nem megy az angol verzióval.

A mondatot meghallgatva:
'Az Alvó testvérisége a Gonosz befolyása alá került'
no comment.

Hunnenkoenig!
A következõ mondatot találtam a magyar fordításban, nem tudom hogyan került oda, de érdemes megnézni:
'ezek testvériség ez alvó férfi létezik a gonosz hanyatlani'
hmm...

Nézd meg a végigjátszásban a 'Bõrök Bospernek' küldetést (keress erre, ha a többit nem akarod elolvasni).

I.C.ram
De azért köszi...
I.C.ram
Nem, semmi sem mûködött. 😞
I.C.ram
Na mindegy, max holnap folytatom... most egy kicsit elvette a kedvem ez a szemét bug. 😞

Ha már szüntet tartok: Honnan szerezzek féltucat farkasbundikót, amikor már farkast sem találok sehol! Lemészároltam õket még a városfelé jövet. Összesen 2-t találtam még élve. Volt egy kis kikötõ rész, ahol volt 2-3 db, de azokat még régebben pénzétettem. 😞
Shift+escape után sem tudsz menteni?

I.C.ram
Nem tudok menteni sem. 😞
I.C.ram
Neeee...... Ettõl remegett a lábam... jajj neeee..... rohadt régen mentettem. 😞
Szal ha van mentett állásod, azzal nem lesz gáz, de így ne ments, mert az nem fog összejönni (nem tudod visszatölteni, de van, hogy el sem tudod menteni). Azért ha van üres slotod, akkor megpróbálhatod, hátha...

Hmmm..... nem akarlak elkeseríteni😞
Mikor mentettél utoljára?
Mert ugyan a shift+escape-pel ki tudsz lépni a játékból, de egyébként nem tudod megmenteni a mentett állást (hiába próbálkozol).
Ez egy bug, a készítõk tudnak róla, de pillanatnyilag nincs rá megoldás, bocsi😞

Amint játszom az angol verzióval is, csinálok egy fordító táblát az ilyen szavakról, mint 'tárnarák ollói', meg 'királyszár', meg hasonlók.😊

I.C.ram
Egy nagyon gyors segítséget kérnék, mert nagy bajban vagyok!

Az egyik kereskedõvel akartam beszélni, de escapet nyomtam rögtön, ahogy rákattantam a kereskedõre! Így nem jött fel semmi párbeszéd ablak, megse tudok moccani, menübe nem tudok lépni, csak az inventorym, karakterlapom, journalom tudom megnyitni, semmi mást! Pls valaki segítsen!!! És gyorsan mert a játék most is fut, csak alt+tab-oltam.
Tárnarák ollói: Minecrawler mandibles. A Tárnarák (Minecrawler) pedig egy nagy bogár.

nem freemail-es cimem sajna nincs mert nem sajátom a nethozáférés igy a mailcim ami van hozzá nem az enyém..., de közbe lehet mégis meg tom szerezni az angol ver-t letöltés nélkül, szal semmi gond, azért köszi a segitséget

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hunnenkoenig
A kiegeszitöröl nem hallottal semmit?
Ja es hogy is hivtak azt a Linzi boltot amit emlitettel a telefonon?

Hunnenkoenig
Hat lehet, hogy megis. Marmint a feliratokat. Ha adsz egy nem freemailes es hasonlo szar emailt, akkor elküldök egy fajlt, amivel probalkozhatsz.

A tarnarak olloinak kinyerese az mi a f*sz is angolul? Es hogy nez ki az a rohadt tarnarak...

ok

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sajna nem...

Az nem Bartok volt véletlenül?

egy keresztkérdés: ha valakinek már megvan a német verzio nem lehet megoldani hogy az eredeti angolbol elküldi valaki a szövegfile-t és azt beteszem hogy ne kelljen ujbol leszedni a 3 cd-t??

Bandew
A warezcenter szar, a sectorrol meg nem akraja elkezdeni letölteni. Honnan lehet rendesen letölteni a gamét?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mikor az ork kémet kaptam el jött velem Bosper is.Lelõtt mindenkit én kaptam a pontokat.
Biztosan van, de én nem használok mircet...

PhantomW
nincs valami gothic szoba mircen?

The World is Yours

I.C.ram
Ohh tényleg a nyíl-árus! Thx!! tudtam, hogy valahol már láttam! Ne huzok is vissza! 😄
Lehet vele cheat-elni...

Bosper az egyik mester a városban, a boltja Matteo-éval szemben van, és Thorben háza mellett.

I.C.ram
Valaki pls! Már mennék vissza gamezni, de ez az ürge hiányzik! 😊
DIEGO
miértelme van a "marvin" modusnak, én nem használtam.
DIEGO
Én megkaptam!!

Érdekes, hofy az amazon 55.-€ kérérte, énpedig a softunity-nál 42 € kaptam meg. egyébként szerdátol lessz a boltokban. Nekem szerencsém volt, csak nekérdezd hogy hogyan.
I.C.ram
Hehe végig nálam votl a fegyver, mert már jártam arra. 😊

Valaki tudja ki a franc ez a Bosper és hol találom meg???
Ez amugy Szalacsi mester. De gondolom Toomy kommentjebol mar rajottel😊