21229
-
csemete #8491 te hol tartasz? -
csemete #8490 oké kősz -
csemete #8489 az nem jo ha mentek -
#8488 nem baj, nincs jelentosege
zarnyitast tanulhatsz az acstol is, 250 arany fejeben -
csemete #8487 Igen az első részről -
#8486 ugorgya bele nyugodtan, de elotte ments -
csemete #8485 Na most akkor baj v. nem baj ha kivan nyirva az egész tolvaj banda???????!!! -
#8484 Szerintem is jobb ez így ahogy van. nem nagyon szeretem az íjazgatást, de ha még nekem is kéne céloznom, mégjobban utálnám.
Azt mondod mindig másik célpontra ugrik? Hát szerinted mire való a "Lock target" billentyű -
#8483 Tudja a fene. Én nemmertem a vízbe ugrani, mert tele van vízilényekkel, amiktől kibaszottul irtózom. -
#8482 Attila adja oda -
#8481 nem -
#8480 nem -
#8479 te bajod
nekem tetszett a nyilazas
elvegre a fickonk - foleg mester szinten, nem vakeger
ez nem lett Morrowind, ahol a karim benan hadonaszott a levegoben az ellenfel mellett egytized millimeterre, es az ellenfel a levegobe csapolas mellett kellemesen kivegzett
aki fps-zni akar, ahol celozni is millimeterre kell, az jatszon massal, van eppen eleg ilyen program -
yal #8477 nem lesz semmi bajod hoyg kiirtottad öket -
yal #8476 atille>halvor halboltja mogott -
yal #8475 a kulcs attilénél van, vagy megolod vagy a kuldi kmiatt inyge nekedadja, nezd meg a buvalbaszott vegigjaccast ha nem talalsz vmit -
#8471 Tolvaj céh? Te most az 1. részről beszélsz? -
#8469 Én egymagam (lovag voltam) nyírtam ki az egész banditabagázst (Dextert is beleértve), a 3. chapterben. Az baj? -
csemete #8467 tud nekem segiteni vki abban ,hogy nagy baj e az ha én kinyirattam az egész tolvaj bandát a lovagokkal !lent a alagutakban a vérkelyheket meg nem szereztem mőg csak egyet a gyűrű az megvan de már nem tudom odaadni Cassiesanak szoval baj e ???? kőszőnőm -
#8466 A hangfelvételek Londonban készülnek, és remélhetőleg nem kell egy teljes évet várnunk rá, mint az alapjátékra. -
aron #8465 Ezt laza üzenetére íram -
#8464 hoppa, felul megtalaltam :) -
aron #8463 Skubi az oldal tetejére! -
#8462 Nem -
#8461 Hali
tudtok magyarositasrol?! -
#8459 Végre a Phiranya bites, nyilvánosságra hozta, hogy mi lesz a játék kiegészítőjének az angol változatával. Szeptember 4.-étől készül az angol változat, és pár röpke hónap(ocskák) múlva beszerezhető lesz a Gothic 2 The Night of the raven :) -
Jony #8458 Miért lenne attól fps hogy te célzol? Akkor most a Morrowind is fps?? Lovaggal szerintem emiatt nem fogom végigvinni, mert gagyi a nyilazás. Legalábbis nekem mindig ráakad magától valami teljesen más célpontra meg ilyenek. Az ijjal a valóságba is célozni! kell, meg ha vannak fantasy világok ott is. Szóval akkor úgy mondom, hogy reálisabb is lehetett volna az ij. -
Jony #8457 Ezt is megcsinálhatták volna úgy mint diablot, hogy végigviszed azt mehet elölről, kétszer annyi ellenféllel és nehezebben. Akinek meg ez nem tettszett volna az viszi megint könnyű szinten. Ez, hogy a sárkányok ilyen vérszegények tényleg nem túl jó. -
PRE #8456 DC= Direct Connect -
#8455 DC? Az meg melyik? Mindenestre, most majd megnézek néhány angol oldalt is. Kössz. -
#8454 DC? Az meg melyik? Mindenestre, most malyd megnézek néhány angol oldalt is. Kössz. -
PRE #8453 Udv!
DC-rol szedtem le a Gothic elso reszet. Nem magyar hubokrol, hanem public hublistbol valogattam. Foleg az eszkimoknal(svedek, es a finn tesok) eleg sok helyen megvan, es jon is rendesen.
filek:
dev-got1.bin 547395072 522.04
dev-got2.bin 628033392 598294
Sok sikert a keresesben. Akinek meg nincs meg, megeri megnezni, mert sok ismeros arc es helyszin van.
pa! -
#8451 svf file van? mert akkor tudod crc ellenorizni -
#8448 a kiiro szoftver szerintem mindegy -
#8446 nekem pl. az nem tetszett, hogy szinte alig volt csapatharc -
#8445 nem mindenkinek a kozelharc a maniaja, ezt talan meg kellene ertened
attol, hogy valaki nem all le kaszabolni, attol meg jol szorakozhat
masik (ami nem neked szol) most miert kell azon vitatkozni kinek a karija jobb? -
#8444 asszem elindulok varazsloval, ezt az idezgetest ki kell probalnom -
#8443 ja es csak szolok, nem kell annyit gepelni, mivel Mike es Mike at home ugyanaz a szemely, csak eppen Mike a munkahelyi, a masik meg ertelem szerint az otthoni nick-em -
#8442 a kosarkanyt karddal vertem le, abbeli meggondolasbol, hogy azon biztos nem fog a nyil -
#8441 47-es szint? bakker... az szep