Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én eddig nagyjából 200 órát töltöttem a játék elõtt, és még mindig nem hiszem, hogy mindent láttam volna. Aztán lehet, hogy csak én vagyok a lassú

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

dracoon
jah, lattam, ahogy lemeszaroljak szegeny orkokat

Hunnenkoenig
Van valami erdekes.

Hunnenkoenig
Es kinyitottad a varban a kaput es lattad az ork tamadast?

dracoon
nem is tudok lopni, de nem sok zart hely remlik. es ha nem nyitok ki par ladat, akkor nem lattam a jatek felet?

ork fal mogott sem jartam, ott van valami erdekes is, vagy csak "oda is belehet menni" ? 😄

jegsarkanynal megtalaltam oket 😄

És loptál mindenkitõl? És megnézted azokat a cuccokat/helyeket amikhez a lopott kulcsok kellenek?
Jártál az ork fal mögött?
Megtaláltad a ládát a jégsárkánynál a ház tetején? És az õrtoronyban?

dracoon
ehh, igen, kiveve azt a racsot, amihez patkanyzsir kell 😛

dracoon
en is kb 60 orat jatszottam eddig, es szerintem jartam mindket terkep minden negyzetcentimeteren.. viszont az lehet, hogy nem beszeltem minden chapterben az osszes npcvel 😄

Van egy barlang a nagy északi erdõben, ahol van egy rács, amit csak ezzel tudsz kinyitni.

dracoon
es az mire jo?

Egyébként viszont ha csak a küldetésekre játszol, akkor csak egyszer érdemes végigjátszani. Viszont ha nem, akkor a 60 óra alatt, amit játszottál vele, a játéknak a felét sem láttad

De nincs sok, és fõleg, nincs annyi, hogy értelmet adjon az újrajátszásnak, kivéve persze az ilyen fanatikusokat, mint mondjuk én

"...de nincs semmi a hajón"

Kivéve talán a vakondpatkányzsírt...😊

Hunnenkoenig
Akkor nem neztel elegge körbe es nem csinaltal meg minden küldetest!
Minden karakternek van egyeni küldetes, amit csak az a kaszt tud megcsinalni.

Ez nem rossz ötlet, de így nem tudod meg, hogy a banditák táborában Dexter a vezér.

500 aranyat buksz késõbb.

A treasury kulcsát Goraxtól tudod ellopni, ha van zsebmetszésed, meg BAZI magas ügyességed.

Baj ha nem csinálom meg Canthar küldetését?
Amugymeg elekzdtem mage-el a jatekot ujra(meg tegnap elott), eljutottam a 2. fejezetig, a 3 banyahelyet kellet felkeresni, de vhogy rauntam miutan kinyirtam kb. 20 orkot. Ment is a format. Ez a gaz szem, tul keves az elmeny ujrajacasnal. Majd talan ujra eloveszem 3-4 honap mulva meg WoW elott.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Vki kerdezte mennyi ido alat viszi vegig az atlagfelhasznalo. Nekem 4 napig tartott, napi 14 oraval. Szal kevesebb mint 60 ora.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aha, reszemrol a fonmy megolese utan lezarult a game.

Nem mindegy. Bizonyos szereplõknek a 6. fejezetben, a fõellenfél megölése után speciális párbeszédük is van.

Végére értem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
További jó játékot mindenkinek.

Üdv: Sanya
Ha elhajózol, már nem jöhetsz vissza.

dracoon
nem, meg nem kezdtem el

amugy ha elhajozom, azutan meg visszajovok valamikor, vagy akkor mar azon a szigeten is fejezodik be a gama? lord hagen elmegy meg ebben a jatekban a banyavolgybe a katonaival?

kiprobaltam, hogy kinyitom a kaput a banyavolgyi varban, de nalam azt a par orkot levertek az orok 😛

EZAZ! Sikerült, és Attilát jól megvertem
Hunnenkoenig
Igen, hibaüzenetek csekkolva! Köszi!

De érdekel. Szerintem rosszul engedted el a két rosszfiút, mint én. Menj a kaszárnyába és szólj Andrénak, hogy büncsirõl van tudomásod, majd dobd fel Rengarut. Eztán visszamehetsz Kardifhoz.

Dracoon: a 6. fejezetet csinálod? A sárkány után lévõ szakadékon hogy lehet átjutni?
Nekem még viszont mindig nem oldódott meg a problémám. Bár valószínûleg ez nem érdekel senkit.
pedro-t a 6. fejezetben fogod megtalálni, az orc-oknál. ne öld meg, mert elmondja, hogy lehet kinyitni a titkos átjárót.
dracoon
huje vagy? 500 xp / db 😛

nem lehet megolni a fontosabb npcket, de szar 😛 pyrokart se... de akkor hogy lehet bejutni a treasury-be? 😄

magus
chapter3ban kaptam egy kuldetest vmi magustol, hogy oljem meg pedrot. nem irodott be a kuldetesek koze, es nem is mondta el meg1x, mondta is hogy nem fogja, de hol van pedro?

Shaman
Szóval úgy néz ki hogy ez a magyar-angol még mindig nem okes,így visszaolvasva láttam,hogy zoozoo nak is ezt írta ki

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
!!!Hunnekonig:
Igazad van betöltött gamét próbáltam,de most kipróbáltam uj játékot,az is kidobott,csak itt már más a hibaüzi:
"Global Startup Function not found"
Ezt írja

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CS@
Nem mindegy mert jó társaságban utazni is jobb 😊

CS@
Azé minden NPC-t nem muszáj😊
Én még vittem Mariot a kikötõi kocsmából (viszont Larest elfelejtettem úgyhogy velem együtt vagyunk 10en).

Lammer
Igen erre én is gondoltam, fákkk lehet télleg ez a gond, gyanakodtam én is...
Köszi, csak 1 megerõsítést kellettttt

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Igen erre én is gondoltam, fákkk lehet télleg ez a gond, gyanakodtam én is...
Köszi, csak 1 megerõsítést kellettttt

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

zoozoo
3 Immersionos cd-t kell leszedni. Ne keverjétek mindenféle szarral.

zoozoo
hehh, ez nem mûxik😊)
Mivel csináltok csinnadrattás nicket? 😊

zoozoo
$FFFFFF$zoozoo $FF0000$z$FF2400$o$FF4900$o$FF6D00$z$FF9200$o$FFB600$o

dracoon
Wolf

Próbáld meg leszedni a CD-ket ugyanonnan a helyrõl.
dracoon
eddig Jorgen, Milten, Valtras, Lee, Diego, Gorn, Lares, Bennet, + a Torlof kuldije, van meg valaki?

Sajna a témák közti népszerûségben még mindig csak a másodikak vagyunk 😞
Pedig én aztán mindent megtettem.
megvan végre a 6. fejezet. Én még vittem Lee-t, Bennet-et, Gorn-t.
zoozoo
Köszi a segítséget egyébként. Már 1000MB a virtuális memóriám 😊

zoozoo

Mit?