21229
-
#8780 ha alkalmaztad rajta a varázsogét, akkor az haotott (ha még tanít is, akkor 100% hogy hatott a varázslat), De azért nem árul semmit mert előtte kifosztottad, te szerencsétlen. Hát mit áruljon akkor. Amúgy az árusokat, nem jó összeverni, aztán meg kifosztani, mert utánna, nem ad el semmit, mert nincs nála semmi. Bár te nem annyi vettél el tőle, mint amennyi mindent árul, attól még nem ad el semmit. -
#8779 G1
Phúú de megszííííítttam a gothic 1-el. Már szarok Lesterre, meg mindenkire. Csak ki akarok jutni abból a kibaszott rohadt tempomból, aminek a végén ott áll a felébredt Alvó. A 2. részben, valami mágikus páncélról is szó volt, aminek köszönhetően, túléltük ezt az egészet. Hát rajtam nincs semmi ilyesmi. Erős tárnarák páncélom van, és slussz-passz. De nem is ez zavar. Sőőt. Teszek rá. Ha ki tudom nyírni az Alvót, akkor kit érdekel milyen páncélban. Az zavar, hogy maradt 57 kibaszott tapasztalati pontom, és nem használtam el semmire (pedig adtam volna az erőmre). És úgy látszik, nem is fogom, mert nem tudok kijönni a templomból (vagyis ki tudnék jönni, mert van teleport rúnám, de akkor nem tudnák visszamenni). Van egy kapcsoló, dehát galyra ment. De mind1. Kinyírom azt a mocsok démont. Ki én. Ki bizony. Csak kéne az ajtó kombinációja.
Szóval bementem, és lemészároltam, egy halom csontit, meg egy csontváz mágust. Aztán megnyomtam 2 kapcsolót, és kinyílt egy ajtó, ahol újabb két csontváz várt rám, egy csapdába csomagolva (hirtelen lezárultak az ajtók, és rámuszítottak két csontit). Tovább mentem, még egy csonti. Aztán most bejutottam, egy nem túl nagy szobába. Középen egy oszlop, a falmélyedésekben, egy-egy kapcsolók vannak (számszerint 3). Ha ezeket a kapcsolókat elfordítom, akkor utánna visszafordulnak, ezért úgy gondolom, van egy bizonyos kombináció. Mondjátok már meg hogy mi a kombináció. Úgy mondjátok, hogy van egy fehér, egy vörös, meg egy lila jel, a kapcsolók előtt (igazából, az az Alvó feje, és a fején egy fehér, vörös, vagy lila jel), szóval, hogy melyik az első szín, melyik a második, és melyik a harmadik (remélem értitek, mert már nagyon belegabalyodtam).
HELP -
Jony #8778 Egyébként meg ezért nem kéne itt a két játékot erőltetni, mert már nem lehet tudni ki melyikről beszél, szóval hülyeség hogy 1 fórum kell neki szerintem. -
Jony #8777 Na épp erről beszéltem. Engem Ignaz totál beszopatott. Leütöttem megloptam, majd a felejtés tekercset akartam alkalmazni rajta. De nem ment és azóta totál szóbaáll velem sőt még tanit is! Csak nem árul semmit. Úgyhogy tényleg meg kell gondolni mert a másik karakteremmel később csináltam ezt vele és úgy már volt vagy 40 feledés tekercse amit elkobozhattam tőle. Végülis ha hagyod akkor úgy néz ki hogy egész játék alatt gyűlik mindenkinek a készlete. -
#8776 na jó nem új, csak már ráfér a felújítás... -
#8775 én meg tapétát megyek venni... kell az új lakásba.. :o) -
csemete #8774 hű de még mekkora mert nem vagyok álmos -
#8773 az szar -
csemete #8772 16 ora minden nap jo mi? -
csemete #8771 szombat- vasárnap -
#8770 mikor melozol? szombaton? vagy most ejjel? -
csemete #8769 atyauristen már ennyi az idő????????????????????????????????????????????????????????Mindjárt kelek miota van netem alig alszom .!!!!vazzeg mehek melozni -
csemete #8768 -
#8767 a kepek nagyon szepek -
csemete #8766 én lattam -
#8765 nem toltottem meg le, csak kepeket lattam, remelem erdekes lesz -
csemete #8764 láttad a bemutatot?
-
csemete #8763 egy az egyben -
#8762 -
csemete #8761 egy az egyben -
#8760 -
csemete #8759 fikászta a radai rosseb -
#8758 gondoltam :) -
#8757 Ez a karib tenger kalozai mennyire hasonlit a gothicra? -
csemete #8756 Xardaxot sem -
#8755 ez van, attol meg nem kell fikazni -
csemete #8754 -
#8753 mondjuk fketelistat en is keszitettem, az a paraszt Onart persze nem lehetett kinyirni -
#8752 ejnye -
#8751 akkor ne tedd fel
amit nem ertesz kerdezd meg
vagy szotarazz
valahol el kell kezdeni
az ilyen jatekokkal priman lehet tanulni angolul
eszre sem veszed, hogy milyen szokincset szedhetsz igy magadra -
csemete #8750 nekem speciel nem jőtt be a 2.része az 1. az igen jo volt ezzzzzzzz? -
#8749 azt igen láttam, hogy kb 50%
az efektek szerintem jól sikerültek, tetszik.. :o) -
csemete #8748 ha vhol elakadsz itt tuti hogy segitenek -
csemete #8747 nem 100% -os a forditás -
#8746 van, azt ki is nyomtattam, csak nem mindig vagyok tisztában a szövegekkel, beszélgetéseknél... thx azért! -
csemete #8745 akkor ne rakd fel ha van végigjátszásod jobb lesz ugy mert nem lesznek benne bugok? -
#8744 igen -
csemete #8743 mind a két filet átmásoltad? -
csemete #8742 Miért ????Én még Xardaxot is megprobáltam tele volt vele a hocipőm. -
#8741 thx
még1 kérdés, ha felteszem a magyarítást, nekem kilép a játékból... angol 1.31 verzió.
angol tudásom meg kicsit silány :o)