Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder_work
elsõben asszem a 250 gold a legjobb (25/25/5) a másodikban lehet jobbat a kastélyban 2500 gold (40/40/5/5)

Wanted
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mikor folytatjátok a magyar fordítást?
A honlap már elég régen nem frissült.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hali! Lenne két gondom, hol találok olyan kovácsot aki komolyabb kardok készítését megtanítaná? Harad kilõve már az elején elcsesztem a vele való kontaktust, bementem a házába és megpróbáltam kinyitni a ládáját, erre nekemesett én meg jól elvertem 😊 azóta csak annyi jelenik meg ha dumálni akarok vele, hogy END. Bennettel is megjártam 😞 a frissen szerzett zsebmetszõ képességemet rajta próbáltam ki, azóta nem tanít mert õt is jól el kellet verni, hogy ne rohangáljon utánnam. Carl-nál nem tudok kardkészítést tanulni 😞
A másik probléma : megtanultam a zártörést, de csak nagyon kevés ládát tudok kinyitni, pedig összevásároltam az összes tolvajkulcsot. Nem történik semmi, csak letérdelek a láda elé. Mit csinálok rosszul?
Shaman
eslö chapterben hol lehet jobb vértet szerezni?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Most egy lehet hülyének hangzó kérdés jön.
Én végig akarom 3* jáccani a gamét,de úgy gondoltam,hogy elöször megcsinálom a semleges questeket,s miután kész,s mielött csatlakoznék bárhova is akkor mentek egy nagyot.
No most itt csak 1 gondom van. Mivel osztottam már eröre,dexre,egykezes harcra,stb. ha megcsinálom a globál mentést és utána varázsló akarok lenni,akkor mi lesz?? Lesz elég pontom majd manára,stb.??? Vagy akkor tök elöröl kell kezdenem,s megpróbálnom nem adni semmire?

Shaman
öööö és az mikor fog számítani,hogy nem tudom,hogy Dexter a vezér?
Nem szívesen kezdeném tök elöröl az egészet😞 Mivel már az elején kinyírtam...

Kritikussal?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

I.C.ram
Huh találtam egy megabrutal kardot!!! 85 körül sebez!! 😊
Ezt nem értem. Akkor most az a baj, hogy a karakternek idõbe telik elrakni a fegyvert, és elõkészíteni a varázslatot? Vagy az, hogy nem tudsz fegyverrel a kezedben varázsolni?

Melyik progiban láttál olyat, hogy 'quickslot'-ot rakhatsz a pgup/down, end, del, és numerikus gombokra? Én sem ma játszom játékot elõször, de eddig minden játékban ezek a gombok 'hardwired'-ek voltak vagy a számokra, vagy a funkcióbillentyûkre. Vagy lehet, hogy én csak pont ezeket a játékokat fogtam ki?
Ja, FPS-t nem mondhatsz, az más kategória

Gondolom a W-S-A-D szóba sem jön?

akkor lenne jó, ha a pgup,down, end delete és a numerikus billentyûket lehetne konfigolni mint sok más progiban és nem lenne elõre hozzárendelve, mert így nekem nagyon nem esik kézre, és ez lerontja a játékélményt

ha az iránybillentyûvel mozgok,akkor kissé távol esik tõle a számsor, amivel váltok fegyvert, de fõleg varázslatot. és az a legrosszabb hogy a varázslatra nem lehet hirtelem váltani, elsütés után meg vissza a fegyver.

Azért addig is megpróbálok válaszolni: a fegyvereket akarod gombokra konfigolni? Mi értelme lenne? Az egyetlen helyzet, ahol nem elég az alap ('1'-közelharci fegyver, '2'-lõfegyver, '3'-utolsó varázslat, '4'-'0'-varázslatok általad választott sorrendben), az az egykezes vs. kétkezes fegyver. Vagy egy jó és egy rossz fegyvert akarsz egyszerre bekészíteni? Mire akarod használni a rosszat?

A harc egészen más, ha a beállításokban bekapcsolod a Gothic 1 irányítást. Mellesleg alapértelmezésben is vannak másmilyen ütések ('Del' és 'PageDown' gombok, ezeket állíthatod is), illetve a jobb egérgombbal blokkolsz. Mi hiányzik ebbõl?

Mit nem tudsz bekonfigurálni?
Ez egy számítógépes játék, teljesen természetes, hogy a harc 'nyomogatás'ból áll. Vagy karddal akarod ütni a monitort?
Na de komolyra fordítva: mi a baj a harccal?

még csak az elején járok, de elkeserítõen gagyi szerintem a harcrendszer. ez késõbb lesz jobb is? például nem értem hogy egy ilyen játékban miért nem lehet önállóan bekonfigurálni hogy mit milyen gombbal szeretnék elõhívni. a harc meg nyomogatásból áll

Randal

CS@
Sector -t nem próbáltad elvileg ott fent van ?

Á, egy új G2 honlap.
www.gothic2.dk
Sõt van már borító az addonhoz, és már a címét is lehet suttogni.😊)

Randal
Írj egy emilt, hogy milyen lehetõségeket tudsz.
reggel válaszolok.

Randal
Kár😞
Máshogy nem tudjuk elintézni?
esetleg feltölteni valahova?

Hmuda
A DC++ nekem nem müxik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Sajna csak azt tudtam szerezni eddig. Mar lent is van most csomagol. De senki ne tudott ISO-t. 😞

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ja, kurvas video buntet😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Randal
RPPELVE??? Brr.
mikor megtudtam mi az hogy rippelve van valami, azon nyomban leszoktam róla.
inkább fizetek érte, de a TELJES verzióval játszhassak!

PhantomW
ja a ripbe nincs a kurvás videó😄

The World is Yours

igen. de ezt a játékot sztem nem éri meg rippelve játszani.

Randal
Igen, õrá, na ott van a háza mögött ahogy továbbmész, nagyon el van dugva.

HMUDA:
Az angol verziót letöltheted Dc++-szal is a következõ helyekrõl:

koli,matrix,elite, tejszin.

nálam van angol és német verzió is.

Ha Carl-t megtaláltad, akkor Ignaz gyerekjáték. Menj tovább a fal mellett, és ahol vége van az utcának, menj be a házba jobbra.

Carl-ra gondolsz?
Hmuda
Az a RIP ami a WC-n van fent az angol?

Randal
nem, amelyik a kikötõben van, van ott is egy, a fal tövénél.

A Harad nevû kovács környékén? Nem igazán szeretek búlyócskázni 😊
dracoon
tarnarak is van vagy 20 az egesz jatekba, 10 utan meg mar immunis vagy a manara 😛

Randal
Ignaz az ott van a kovács környékén. amelyik a kikötõben van, ott bújt meg hátul😊
én is vagy fél órát kerestem(nem vicc!) mire megtaláltam😞

Merre találom Ignazot a kikötõben?
Hmuda
Van már angol letöltés valahol?

Elég szemét helyen van, sokan nem találják meg, ne aggódj

Vagy fordítva😊

Tárnarák = Minecrawler

Van egy bánya Dexter táborában, illetve vannak tárnarákok a tûzpróba barlangjában is.

PhantomW
én is pont gestath-nál járok remélem fogok találni 10 tárárákot vagy mit mert már irtotam a piramisnál és a bányolvögybe is

The World is Yours

Menj annak a dombnak a jobb oldalán, és akkor megtalálod.

pillanat...

Aha. Hat sztem legalabb a 3/4-edet lattam. Nem f*szlamaztam sokat, osztottam az esztem mentem elore😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

de van valami lényegesebb következménye ami befolyásolja a játékot?
Randal
Bakker, itt mindenki kijátszotta már a cuccost? csak én tökölök vele?
Igaz, mostanában nem nagyon van idõm játszani, akkor is szaladgálok össze-vissza😊

Vannak olyan mellékszálak is a történetben, amik másképp alakulnak attól függõen, hogy melyik csapathoz csatlakozol.

Egyébként megjegyzem, hogy elég sok NPC máshogy beszél hozzád attól függõen, hogy Lovag, Sárkányvadász, vagy Mágus vagy.