Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a bányalvölgyben a kastélyba a 10 fegyver védelmi gyûrût hogy vegyem fel , mer amikor felveszem rám támadnak elteleportálok viszamegyek akkor is
The World is Yours
War. War never changes.
War. War never changes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Igaz, kicsit nehéz volt hozzájutni, de sikerült. Megéri eladni? (3000 arany)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Lares (Khorinis, kikötõ😉 - maximum 30 - nincs követelménye
Diego (Khorinis, alsóváros, 3. fejezettõl) - maximum 100 - meg kell keresned az erszényét
Cassia (Khorinis, tolvajcéh) - maximum 90 - csatlakoznod kell a tolvajcéhhez
Ruga (Khorinis, kaszárnya) - maximum 60 - nem Zsoldos/Sárkányvadász"
A kolostorban a ereklyes 'osztaly'-on van az a magic hammer vagy mi, na azzal kell.
fosarkany 5 missile ;P
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
En beleneztem a gothic inikbe, stb, de nem lattam olyan hivatkozas-srot, amiben ezt meg lehetet volna oldani😞
hol lehet még olyan állatot találni mi volt a neve?
The World is Yours

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
War. War never changes.

Ettõl függetlenül viszont a harmadik fejezet végéig nagy szarban leszel, mivel nem lesz annyi manád, hogy bárkit is megölj.
CHEAT SUX!
Nagyon ritkán nézek be ide, mert egyedül akarom végigjátszani a játékot, de most elakadtam.....
...de nem mondom meg hol 😊
amugy az .ini -ben még be lehet állítani valami extra soundot is, nekem bejött, tök állat hangja van a "goblin kreállásnak" és azoktól a vérlegyek hangjától meg majdnem kiszakad a mélyláda ;-)
ps: elsõre énis annyit szendvedtem mire sikerült kinyitni valamitis =) de azóta akit látok és amit érek ellopok =) de ugyebár a "lét a tét" LOL
mindig mentsél lopás elõtt!!! pl quicksave (F5) ha beállítottad az .ini fileban
a legjobb kovács Dobar lesz, de csak 4. fej.-tõl a bányavárban (id. leírásból)
a lockpick: MENTSÉL ELÕTTE!! amint letérdel, bal - jobb kombinációt használva vagy azt írja ki good vagy hony eltörted (vagy nem sikerült) pl: bal-bal-jobb-jobb és kinyílt..
szal így próbáld és legyen nálad pát lockpick, mert a sok próba miatt sok törik, de amint tudod egy láda kódját visszatölt és megvan lockpick veszteség nélkül