Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na megöltem 3 srákányt, de nem találok többet! Jég-, Tûz-, Mocsárisrkány kipiálva, de hol van a többi? Valaki tudja mi az ellenszer az ellen, hogy a tûzokádás ne dobjon hátra, mert így gyakorlatilag lehetetlen közelharcban legyûrni.
PhantomW
luhero nak mien állat karma kell
és a bányalvölgyben a kastélyba a 10 fegyver védelmi gyûrût hogy vegyem fel , mer amikor felveszem rám támadnak elteleportálok viszamegyek akkor is

The World is Yours

dracoon
mind3 kell

lehet 1 kard 2 ij 4-0 spellek, pont mint az 1-ben

a Gothic 1-ben 1-tõl 9-ig lehetett konfigurálni a fegyvereket/varázslatokat. Itt nem lehet?

War. War never changes.

installkor mind3 CD kell neki?

War. War never changes.

Mivel varázsló akarok lenni, ezért eladom.
Asszem 800-at kapsz erte csak. Ha nem vagy harcos es nem fogsz 2kezessel harcolni akkor add el persze.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
Lent a kikötõben egy Lares nevû fazonnál.
Megtaláltam a Sárkánykardot!!!
Igaz, kicsit nehéz volt hozzájutni, de sikerült. Megéri eladni? (3000 arany)
Na en ezert is hagytam abba. Tul tap a varazslo, meg sima fireballal is az volt a 2. fejezetbe orkok ellen, nemhogy azzal a brisz micsodaval😊 Ezaltal uncsi(monoton) lesz a game, nem beszelve arrol hogy a monaszteris kuldik utan szinte ugyan az van mint harcossal.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Itt van az oldal fejlezen a link a vegigjacas magyarositas oldalra, ahol guide is van
"Lares (Khorinis, kikötõ😉 - maximum 30 - nincs követelménye
Diego (Khorinis, alsóváros, 3. fejezettõl) - maximum 100 - meg kell keresned az erszényét
Cassia (Khorinis, tolvajcéh) - maximum 90 - csatlakoznod kell a tolvajcéhhez
Ruga (Khorinis, kaszárnya) - maximum 60 - nem Zsoldos/Sárkányvadász"

Spoiler

A kolostorban a ereklyes 'osztaly'-on van az a magic hammer vagy mi, na azzal kell.

dracoon
amugy a breath of death kicsit durva, nem gyoztek harmasaval hullani a szornyek 😛

fosarkany 5 missile ;P

Bandew
Kurva lassan jön le! Ráadásul a 2-es és 3-as cd, nem is akra lejönni. Ha rákattolok, kiírja, hogy a lap nem jeleníthetõ meg. Honnan lehet még letölteni, a sectoron és a warezcenteren kívûl (angolt)?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dracoon
nah, ennek is vege 😊

tiszta jatekido (toltesek nelkul): 55 ora
szint: 41

Az ido a baj. Amikor meg varazsloval jacottam, pontosan a non-konfiguralhato quickslotok miatt 2x!!! tobbet kellett visszatoltogetni😞(

Azaz nem is bindelni, hanem siman optionsba atallitani.
En beleneztem a gothic inikbe, stb, de nem lattam olyan hivatkozas-srot, amiben ezt meg lehetet volna oldani😞

Nekem is ez volt az 1ik nagy problemam. Amugy pl Morrowindben siman lehet 'quickslot'-ot bindelni BARHOVA.

I.C.ram
Azt nem tudom, a fegyver DMG-je ennyi. A neve pedig nagyon találó 😄 Dragon Slicer. 😄 (Sárkányszeletelõ) 😄
PhantomW
luthero nak kell valami karom a ragadozók vezérétõl ezt elfejettem felvenni
hol lehet még olyan állatot találni mi volt a neve?

The World is Yours

Hogy lehet legyõzni a Magic Golem-et?
bartokkal elmentem vadászni, ki is lõttük az orc raidert, volt nála egy simakard, de az nem jó a kovácsnak. a barlangot viszont megnézem. köszi

tibor16
Druuuukkkolunk, -és várjuk...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a legelején hol van az az orc akit ki kell nyírni a fegyveréért a kovácsnak hogy tanítson. és csak goblinokat találtam a tábortûznél

Na megyek elkezdek játszani.
Csak ha alszol.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Randal
sehogy.
jöv héten kezdem el újra, gondolom a többiek is akkor.

A mana folyamatosan töltõdik már a 2. részben, vagy csak akkor amikor alszunk?

War. War never changes.

meggyüttem
Nem tudom, ez Hunnenkoenig asztala, a fordításban én csak segéd vagyok.

Akkor én meg nem mondom meg, hogy mit kell csinálni

Hyder_work
télleg, amugy rájöttetek mi volt a bibi az angol ford.-al?

Hyder_work
igaz, csak infoként irtam hogy mennyibe kerül..

mert nem mindenki olyan rosszéletû mint én

Ha tudsz lopakodni, akkor ezért a páncélért nem kell 250 aranyat fizetned, hozzájuthatsz máshogy is.

Minél jobbat?

Én nem fejlesztenék semmit varival, mert semmi szükséged rá. Mondjuk a varázslómnak pillanatnyilag 100 TP-je van az 5. fejezetben, és nem nagyon fogom tudni mire külteni. Még kb. 40 kell az utolsó varikhoz, és még kb. 100-at fogok kapni a játék hátralévõ részében. Manát már nem tud nekem tanítani senki.
Ettõl függetlenül viszont a harmadik fejezet végéig nagy szarban leszel, mivel nem lesz annyi manád, hogy bárkit is megölj.

Azért annyira megint nem fontos, csak megemlítettem. Anno én is kinyírtam a játék elején:-)

becsületesek elég ha a gold-ot használják, én azért adok egy pár pontot a karira. nem annyit mint mikor kipróbáltam, mert úgy tényleg semmi értelme.csak néhányat, hogy minden szakképzettséget el tudjon alapszinten sajátítani

Galy
NO CHEAT!

CHEAT SUX!

Nagyon ritkán nézek be ide, mert egyedül akarom végigjátszani a játékot, de most elakadtam.....

...de nem mondom meg hol 😊

Hyder_work
na ez az ami nem köll

Randal
steweee:

Csak az a baj, hogy itt ilyeneket senki nem használ. tudtommal.
ugye?

ajánlom a gameguru vagy cheat coda central oldalt, valamelyiken van egy nagyon jó kis trainer.és egy ütéstõl hullik elõtted egy sárkány is !

Sajnos a G1 kimaradt nekem, most végignyomom párszor a G2-t, és utánna nekikezdek a G1-nek is!
Botond
már az 1ben is így volt :-)
Hyder_work
igen, elég klafa =)

Randal
Viszont be is lehet állítani a Gothic.INI-ben hogy minden betöltéskor más legyen a zárkombináció😊

Hyder_work
szivesen

amugy az .ini -ben még be lehet állítani valami extra soundot is, nekem bejött, tök állat hangja van a "goblin kreállásnak" és azoktól a vérlegyek hangjától meg majdnem kiszakad a mélyláda ;-)

ps: elsõre énis annyit szendvedtem mire sikerült kinyitni valamitis =) de azóta akit látok és amit érek ellopok =) de ugyebár a "lét a tét" LOL

Ez a gyorsmentés jó ötlet a zsebtolvajláshoz. A zárnyitáshoz kombo kell? Ezt nem is tudtam. Köszi a segítséget!
Hyder_work
elõszöris, pick pockethez elég magas dex kell, nekem közel 90 és még igyis néha meredek..

mindig mentsél lopás elõtt!!! pl quicksave (F5) ha beállítottad az .ini fileban

a legjobb kovács Dobar lesz, de csak 4. fej.-tõl a bányavárban (id. leírásból)

a lockpick: MENTSÉL ELÕTTE!! amint letérdel, bal - jobb kombinációt használva vagy azt írja ki good vagy hony eltörted (vagy nem sikerült) pl: bal-bal-jobb-jobb és kinyílt..

szal így próbáld és legyen nálad pát lockpick, mert a sok próba miatt sok törik, de amint tudod egy láda kódját visszatölt és megvan lockpick veszteség nélkül

Wanted
Most néztem , pont tegnap frissült. 😊))))))))
Sorry.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |