Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Fortunóval viszont vmi nem stimmelt, megcsináltam a küldit, megfõztem azb italát, odaadtam neki, mire eccerûen feldobta a bakkancsot... tud errõl vki vmit??? tényleg... hanyattvágta magát és kész...<#nemtudom>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Szid, a mennyaszony tényleg szép.. gratula.. úgyhogy esténként nem lazsálni... <#bohoc><#bohoc><#bohoc>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Zsoldosként sajna ez a sorsod, nincs rúna varázslat, nekem is hasonló a sorsom (szintén zsoldos)... ezért nem érdemes manára költened, mert nem tudod kihasználni, viszont az erõ veled van, ha akarod...

Sziasztok. Egy hülye kérdésem volna valaki plíz segítsen , a G2 kiegészítõjével jáccom.Zsoldosokhoz csatlakoztam és utána a vízmágusokhoz ,2 es fejezetben vagyok és senki nem tanít rúna készítés vízmágusoknál meg tudom venni a magic circle könyveket de abból nem tanulom meg a köröket , Szóval a kérdés az lenne hogy csak akkor tudok majd varázsolgatni ha a kolostorba csatlakozom , vagy késöbb még elõjönnek majd hogy tanítsanak ? Boccs a postért ha már valaki kérdezte ezt .

Csacsi
Ha Benettõl meg lehet venni az jó, azt még nem néztem. Meg talán a napkörös bányában sem jártam még. Bár ez szinte elképzelhetetlen, mert mindkét térképet tövig bejártam, de ki tudja 😊)

Azért köszi a helpet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Benett ugyan lenyúlja, de aztán megveheted tõle.
Aztán Dexter bányájában is van egy pár, a bányavõlgyi bányákban, meg asszem a napkörnél lévõ (lépcsõn le) bányában is van.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Csacsi
Sziasztok. Hol találhatok érc darabokat. Mert hiányzik 2 darab, hogy elkészítsem az érc sárkányölõt. Már megcsináltam sajnos az érc pengét, abba kellett 3 érc, ugyebár bennett lenúlt 2-õt, és így nekem csak 2 maradt. Szóval hol lehet még találni? Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát befejeztem.Level 37 és 38h34min.Most már jöhet a Morrowind...<#vigyor3>
grebber
Annyit azért nem akarok olvasni inkább rákerestem.

#13274-be le van irva hát tényleg nem egyszerû.
De majd megfejtem valahogy.

Next PC upgrade: 2022

Olvasd vissza a fórumban, de nem lesz eccerû... (a telepítés)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

grebber
Na nemsokára leér az addon valaki elmondaná hogyan kell feltenni mert nincs nfo-ja?
Van benne 2 patch vagy mi (g2addon-2_6, G2aTT-G2TNoTR_v1.0b5)

grebber
Na nemsokára leér az addon valaki elmondaná hogyan kell feltenni mert nincs nfo-ja.
Van benne 2 patch vagy mi (g2addon-2_6, G2aTT-G2TNoTR_v1.0b5)

Manti
Biztos, hogy megérdemled.<#wave> De ha nagyon úgy érzed, hogy nem, mutass be neki. <#nevetes1><#nevetes2> Mármint ne te neki, hanem engem neki.<#vigyor2>

Esrohnoil
Reméljük 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Amikor megláttam a ruhában....
Idáig is szép volt, De most GYÖNYÖRÜÜÜÜ
Nem tudom megérdemlem-e? :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Manti
Az igen! Nagyon komoly kis menyaszzonyod van.<#wink> Tényleg nagyon csinos. <#worship><#integet2>

Manti
Jaja <#smile>, de igazság szerint magamat izzasztottam meg <#guluszem1>Annyi verzió készült, asse' tudom miben mi van... Köszi, hogy szóltál.

Ez csak a kezdet volt, mert aztán volt ott minden.
Meg a husokat is csak utánna hozták (nyáladzik, éhes) :o))

grebber
Hajaj jutott volna Cola meg leves is még nekem <#vigyor2>

Jó a link, bár már ismertem... <#nyes><#nyes><#nyes>

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az addonban mennyi lp kell a Large Ore Dragon Slayer elkészítésének megtanulásához? 0-ról kezdve, tehát kovácsolás, plusz a kard...

thx.

Nu mi? Ezt a fórumot Õ is olvassa, vagy hova ez a nagy ömlengés?

http://shownomercy.com/

Válasz 'Szid' üzenetére (#14847)

<#vigyor2><#vigyor2><#papakacsint>

Melyik vagy Te? <#idiota>

Na jó, szóval nagyon helyes az asszonyság.

A nagyobb sebzést a legerõsebb fegyvereknél éred csak el; 2k: 200, 1k: 160. Ez alatt nem érvényesûl...

Mármint a végigjátszásnál

Elöször kipróbálod a 2-kezest, másodszor meg az 1-kezest. :o)))

Képet kivenni a galériából hogy kell?

Ja , (szerény) amúgy tettem fel 3 képet magunkról<#love12>

Az örök kérdés...
1kezes: kissebbet sebez, közelebb kell menni, viszont nagyobb a frekvenciája.
2kezes: nagyobb sebzés, messzebbrõl, kissebb freki.

A kétkezest a hátán viszi -> szigorúbb kinézet... <#ravasz1>
Egykezesbõl talán nagyobb a választék.

Tehát; a vak is láthatja, kétkezes. <#integet2>

hmmm, én mivel kezdõ vagyok valszeg valami harcosfélét hozok ki a karakterbõl, de: egykezes v. kétkezes fegyvert válasszak? :o
grebber
Na majd alapjáték után nekiesek.Már csorog lefelé az addon.

Sokkal erõsebbek az ellenfelek, és nehezebb a képesség pontok szétosztása is.
És persze ott van a csodás addon fölrész, ami egészen dönöjü.

Szóval életszagúbb, nem az a megyek és ölök tipus...

grebber
Amugy ezt konkrétan nem várom hogy a mostani 17.szintem és az addon beli leendõ 17.szintem miért tér el annyira egymástól.
Valaki elmondhatná!

Privi ment, sok sikert, welcome in real world... <#duma>

grebber
Angol felirat nem kell németes vagyok, legalább gyakorlom kicsit a nyelvet.

Német nyelvû, de van hozzá angol felirat. És igen, elölrõl kell kezdened, de nagyon megéri, hidd el nekem. Ha gondolod priviben megmondom honnan szerezheted meg...

grebber
Ha jól tudom az addon német nyelvû igaz??
És ha felteszem akkor elõlrõl kezdödik az egész?

Ja... Akkor vissza az egész, teljesen jól csináltad a bányalátogatást, 4. chapterben jogos a 17. szint, és öldd az orkokat...

Jó bemelegítõ az addon játékhoz, ez itten sétagalopp, ne értsd félre, de ott (Raven-addon) 17. szinten kiröhög egy ork, nemhogy kettõ. Egy ork elit pedig csak rád néz, és dezintegrál. Nyomd végig gyorsan, aztán varázsold fel az addont, az férfimeló. <#boxer>

grebber
Nem tettem azt fel.

The Night Of The Raven.
Az alapjáték elég kaki enélkül, ez adja meg a sava-borsát...

grebber
Lol hagyad már ezt a visszaolvasást nem kell irni csak egyszer mondtam na 😊

Addon ?

Ja igen, csak a páncélok tüntek el

És mond csak, az addont már végignyomtad, ugye?
(Valszeg le van írva lejjebb, csak nem akarom visszakeresni, emiatt ne kapd fel a vizet...)

Ja, danke.
Sengrath miért veszett el? Ott van a hullájánál minden...
(Vagy tévesztem valakivel?)

Enyhe SPOILER ??!!!!!

Hát megvertem majdnem mindenkit a városban (kikötöben)Hasznos a tüzesövarázslat, villámcsapás, tüzvarán és árnyékbestia-átváltozás. A 2. fejezetben megcsináltam a Adont, majd leirtottam az összes "ellent" a bányavölgyben (kivéve a sárkányokat). Pénzszerzés céljából eladtam mindent Sengrathnak, (páncéljaimat is) Ezek elvesztek, ígyhát kénytelen voltam megtisztíttani a banditák tanyáját(itt sajna kimaradt a Fortunós küldi )
Megcsináltam majdnem minden zsoldosküldit is még az 1. fejezetben, és csak utánna áltam be a Milíciához. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ja meg az éjszakai csontvázbuli. Pl még nemcsináltam meg a kriptás bulit sem. itt is összejöhet még ez-az. Már 40 napja kalandozom-amit a játék számol(a tiszta játékidöt majd megnézem)

grebber
Akkor ti izombrutálul jól toljátok mert én a térképen amerre megyek sõt direkt bejárom az egész térképet hogy minél több szarost kinyirjak és eddig jutottam pedig már vagy 30 orkot is kinyirtam.
Meg sem tud sebezni 1 ork.2 már igen mert mögém kerül de már 2 sem ellenfél.
Na mindegy nem leszek egy nagy szintû lovag de ahogy nézem nem is lesz rá nagyon szükségem.

Hogyan jött ennyi össze, Szid?
Gondolom orkok már nincsenek a terepen, meg az addon, és newworld területek is üresek, de ez még akkor is nagyon szép teljesítmény...
(Nem kétkedni akarok, nehogy úgy tünjön, inkább csak a 'fogd a kezem, mester' szindróma...<#kacsint>)

<#vigyor2><#hehe>

Igen Szabolcs, éreztem én, hogy ez lesz a vége, ha leírom, hogy hanyadik szintû a karakterem.
Nu, és a többieknek hanyadik éppen?
(Tudom, Grebber már leírta, visszaolvastam, meg minden...<#vigyor>)
Mondjuk a 47 egy picit tényleg magas, szorgalmas voltál, az tuti. Az egyéjjszakás csontváz írtás, meg társai.

4 fejezet 1 sárkány után 47-edig szint :o))

Hát, nem tudom Grebber, én most vagyok a 2. fejezetben, 22. szintû (zsoldos), és megyek lassan bányákat látogatni (erõ: 103, kétk: 50%, Beliar Craw).
De azért sem a kriptának, sem az ork hágónak nem esnék neki, talán majd tíz szint múlva...
Az addonos játék kb 35-50. szinten végzõdik, függõen attól, hogy mennyire szorgalmasan vadászod le a lényeket.