16062
-
#4402 3 éves,ma már ilyet csak irodába vennének,csak poénból írtam:)
amd sepron 2600+,1 giga ram,6600gt de még ezzel is tudok játszani mindent amit akarok(ezek közül leg gépigényesebb a witcher) -
zoolee #4401 MIlyen?
Am mondom! szinkronizálást kapcsold ki! -
#4400 pedig nem is sokkal roszabb a gépem -
zoolee #4399 1280*768 full vsync nélkül 310 fps:D
1680*150 ben pedíg átlag 170-210 -
zoolee #4398 De kedvedért most megnézem füldi halandó felbontásban XD... -
zoolee #4397 Akkor bocs..Oké.. -
#4396 Úgy általában gondoltam, de ne offoljunk tovább:) -
zoolee #4395 Ez egyszerű felháborodás! Most télleg nem értem miről beszélsz!
De ha tényleg így gondolod akkor próbálok rajta változtatni. -
zoolee #4394 Bakker! Hogy így kitöröltem a csipát a szememből :D Észrevettem kis légypiszkokat a BMW plexién..Csak nem koszolódik? -
#4393 Ne haragudj, de egy kissé irritáló a stílusod. Próbálj meg ezen változtatni. -
#4392 hát,ha eléggé nagyra fúvom a kereket,akkor olyan mint a traktor,és roszidőbben itt tudok driftelni -
zoolee #4391 Akkor mit keresel LFS előtt? XD -
#4390 taktorral driftelgetek a kertben meg a szántáson -
zoolee #4389 Falusi paraszt vagy e'? -
#4388 hímvesszejemet bekapod-é? -
#4387 jaja,nem mindenkinek van g25 az asztalán -
zoolee #4386 OKé-oké! De hát mán izé! PLZ gondoljanak arra akinek még másfél évvel ezelőtt volt csúcskategóriás kormánya.
És most pont nincs 50 k m egy g25 re.:S
-
#4385 Addig ne szidd a kuplungot, amíg gombbal nyomod.
Amúgy szerintem nagyon jó lett a patch. -
zoolee #4384 Nekem annyival ment fullon 1680*1050 ben vsync el.:D -
#4383 jah,bocsi
de hogy jókedvre derítselek,nekem 60-70-80 fps körül megy a gém,király vagy -
zoolee #4382 PLZ! Kicsi olvass vissza! Nemrég ünneprontóztam le ombikát amiért neki 2 collal nagyobb van..XD -
#4381 100fps nem elég?főleg hogy tft 75-öt tud ténylegesen megjeleníteni :D (ha nem tft-d van akkor nem szóltam) -
zoolee #4380 Bakker..-.- Bost nézem miért ment csak 100 fps el a gamma fullon..
mert be volt kapcsolva a vsync -
zoolee #4379 Nabakker..MOst komolyabban is kipróbáltam az új verziót..Háááát!!!!! A kuplung egy rakás sz@r! Nagyon hamar elmelegszik! Ha gombal kuplungolok mert ugye most csak úgy tudok nagyon lassú...
Nem lehet valahol beállítani, hogy felválátásnál ne ráengedje a kuplungot szépen lassan hanem rá dobja? Mert így elég "tré"..
Aztán, iszonyat gyenge a kuplung!Akár hogy hülyülök alaphelyzetből nem tudom kipörgetni a kereket mert elcsúszik a kuplung.Csak úgy tudom, hogy elindulok , kanyarodok kicsit és onnan full gáz.
És Ez a pálya módosítás:S Néhány helyre beraktak olyan süllyedéseket, huplikat meit kikerülni lehetetlen, és egyenlehűtes gázánál is kicsúszik egy kicsit a segge..
Pl mentem az új BMW vel, ls fél gáz 3. ban, 14°os hátsó szárnyállás..
Szóval, megyek be az S kanyarba és fél gázon nem engedtem, nem gyorsítottam elindult kifele a segge..-.- Pedíg! Melegek voltak a gumik, r1 es puhák, bridgestone...Na mind1..
De viszont az tetszett, hogy vannak új szponzotok...:) -
#4378 akkor azt majd töltsd már fel valahova:D vagy az x-esben az nem működne? -
#4377 az izéhez az XRT turbó nélkülihez :D -
#4376 melyikhez?xrg-hez? -
#4375 nekem már van drift setem is én csináltam + stb... -
#4374 Még nincsnek hozzá!Most jelent meg! -
#4373 Sziasztok! az a problémám lenne hogy volt 1 csomó jó beállitásom de mióta felpatchelte erre az Y patch-re azóta egyik sincs, hiába rakom be ujra settingsek közé meg próbáltam setupok közé is bemásolni ugyse ismeri... Honnan lehet leszedni hozzávaló beállitásokat? -
#4372 Nekem sokakkal ellentétben bejön az új autó. Se Rfactorban se Race07-ben nem szerettem ezt a BMW Formula-t és gyűlölködve néztem rá mikor ez lökte ki az XRT-t de most valahogy nagyon megkedveltem. Fenemód kezesbárány az autó csak a rázókövet nem szereti. (nekem néha még driftelni is sikerült vele). A vélemények mindenhol megoszlanak az Y patch-ről, páran örülnek a drift eltűnésének, páran szidják az új autót és a régit akarják, de szinte megteltek a szerverek és énis csak a Silly Project Endurance-ba férek be mindig. Szóval szerintem részben kárpótló, hogy egy ilyen jó autóra cserélék az eddigi favoritot de legalább már okom is van az S2-re.
Még: Mitől van, hogy elrontom a kuplungot? Manual kuplunggal megyek és néha amikor picit durvábban megyek szépen lassan elfogy az erő. Mindig elveszem a gázt, és sok időt hagyok a váltásra. Valamint nekem nem akar csősztatott kuplung működni a boxból kiállásnál, ha picit kuplungolok akkor el sem indul.
Bocs a hosszú hsz-ért és kösz a segítséget. -
#4371 kipróbáltam,hát,eléggé gyenguska,de azért lehet vele driftelni,a gumik meg ugyan olyan gyorsan,sőt picit gyorsabban átmelegedtek,mint a turbosban,kanyarokban meg max úgy lehet tovább folytatni driftet,ha viszaváltok,amit életben kuplungal nem hiszem hogy túl egyszerü lenne -
rbi1513 #4370 Sziasztok, én most töltöttem le.. Hát ez tényleg nagyon gatya... Megvenni meg nem fogom... :( -
#4369 lehet kipróbálom,aztán ha nagyon nem megy vele,akkor nem fogom frissíteni,és nyomom singleben -
zoolee #4368 Sztem [email protected]élleg..Megszoktam hogy a torbóval lehet gázzal kormányozni, de ezzel nem lehet mert elveszed a gázt már nincs benne erő..Azt vége a jó driftnek.:S -
#4367 akkor inkább meg sem próbálom XD -
zoolee #4366 szar..-.- -
#4365 azzal lehet dirftelni,vagy nagyon szenvedés? -
#4364 volt hogy 15 emberből én difteltem csak:D a maradék hotlapozott,meg volt aki ösze visza pörgött -
#4363 sry, elírtam..