16062
-
#4562 Gabesz-al már én is találkoztam :)
Milyen néven szoktál fent lenni?
Még egy kérdés, melyik nézetbe szoktatok játszani? -
#4561 aztán majd kiderül hogy egy trójaiba pakolt keylogger,ami még hardver vírus is,és amelett hogy kifosztod mindenkinek a bankszámláját,még új gépet is vehetnek!!!!
csak vitzel,engem nem nagyon érdekel a km/h mérő:) -
#4560 Yo! Ide is leírom, hátha hasznát veszi valaki. A km-óra digitális kijelzésére található itt egy megoldás:
http://whiterat.extra.hu
/biztonsági okokból nem szúrhatok be linket szmájlit hogy-hogy engedik?!?/ -
Gibor #4559 nemgond... én nem fogok játékért fizetni :P -
#4558 aszem az s1-ben is benne van az xrt -
#4557 hello mindenki! Tudna valaki segíteni S2 rendelésben? Nincs kártyám, a pénzt elküldeném, vagy nmjd megbeszéljük. pm ben a segítséget előre is köszönöm! Üdv. -
Gibor #4556 pedig vlami gabesz hagy vlami nagyon hasonló volt tuti... bár lexarom mert a főbb edzéseim offlány-ba vannak :D vagy LAN-ba a többiekkel :D amugy vlaki még tolja X-el mert szerintem az Y-nak akkor van értele ha van S2-őd mert nincs XRT. -
Na az tuti nem én voltam...lol...
Egy ilyenem volt amikor az első visszafordítónál hátúlról belém jöttek kipörögtem utána meg át a kanyaron egyenesbe 3-man belém jöttek vagy én beléjük, ahogy tetszik. Ez verseny közben volt rajt után.
Még akkor is lehúzódok drift szervereken ha mögöttem jönnek tét nélkül, direkt még egyszer sem mentem bele senkibe sem.
Milyen néven vagy fent? -
Gibor #4554 számomra XRT -
fiat126 #4553 meik a legtutibb kocsi a driteléshez? -
#4552 Ezzel a G25-el ertem mar miert jo 720 fokon is driftelni eg es fold DFP-hez kepest,azota mar en is igy hasznalom!!! -
Gibor #4551 Gaben87? hmm akkor neked idiot-oztam még multkor mikor onlány edzésben drfiteltem XRTvel... asszem azért mert állandóan belén jttél meg a töbiekis... azt idegesített.... -
#4550 Sziasztok. Kb 2hete "találtam" rá erre a játékra. Az oka, hogy vettem egy formula force ex-et, és kerestem a sim-eket.
Nagyon jó játék. Elkezdetem a driftet gyakorolni az xrt-vel de pechemre rá 2-3napra adták ki az Y patch-t.Jelenleg az XRG-vel driftelek és már egész "jól megy". AZ egyetlen gondom, hogy a demo serverken magyarokat nem nagyon találok, csak elvétve. Gaben87 néven szoktam fent lenni.
Zoli-t láttam ma egy fél kör drift idejére. Kérdem én: demo servereken ti hol szoktatok lenni?
Milyen hasonló stílusú simek vannak még, amiket jó kormánnyal játszani?
Milyen nick névvel vagytok fent?
Szokott-e magyar demo server lenni?
Az s2-t, hogyan lehet hitelkártya nélkül megvenni?
Utalással lehetséges, vagy csak dombornyomott kártyával...
Valaki írta itt, hogy használtan vett egyet. Miként és hogyan?
Előre is köszi. -
fiat126 #4549 Ma sikerült javitanom az idömön 1.50.39 lett . Ez már haladás -
#4548 nem a legjobban:D 1:19 alá egyszer bementem formulabmw-vel alap beállításokkal:) -
fiat126 #4547 És neked hogy megy? -
#4546 én is csak demoval játszok -
fiat126 #4545 Te megveted vagy demoval nyomulsz?Mert sajna nekem nincs lehetöségem hogy megvegyem a kinyito kodot hozzá bár szivesen kiprobálnám a többi kocsit meg pályát is.
-
Emb3rke #4544 Köszi a linket air. -
#4543 hát nem mindenki,de attól is függ,hogy hogyan vezetsz,ha sokat ütközöl akkor amikor le kéne húzódnod,anyázni fognak,de ha szépen ehúzódsz,és nem csinálod a bajt,akkor nem szólnak -
fiat126 #4542 És amugy remdesek a kezdökkel a neten a srácok.Megértöek ,jó fejek stb.
-
#4541 jah és ne az anyósülésből nyomd a gázt ^^ -
#4540 Itt talász néhányat. -
#4539 így is felmehetsz,csak fontos hogy kék zászlónál húzódj le mert fog menni anyázás ha nem,és csak óvatosan:) -
#4538 vagy dolgozz + érte mint én és a többi honfitársam... -
#4537 anyucitól kérjél pénzt új gépre! :D vagy dolgozz + érte én vagy többi honfitársan ... -
Emb3rke #4536 Van olyan oldal, ahol jó kis setupokat lehet letölteni vagy az mindenkinek a féltve őrzött kincse? Mert elég idegesítő, hogy mások gépe sokkal gyorsabb, mint az enyém. :( -
fiat126 #4535 Majd ha jól megy akkor de csak is akkor megprobálom a neten valo versenyzést is. -
#4534 innen lehet a leggyorsabban,utána már szinte szenvedés:) -
[Walaki]D`Lair #4533 Úgy uszkve 20 másodperccel vagy lassabb, mint a világrekord, de innen még gyorsan lehet fejlődni :) -
fiat126 #4532 Köszi a tanácsot megfogom probálni hátha úgy nekem is jobb idöm lesz.
-
#4531 sztem még gyúrjál,és jobb időket fogsz menni:)
esetleg állísd gombra a kuplungot,én úgy gyorsabb vagyok mint y patches automata kuplungal -
fiat126 #4530 FX GTI-vel. tudom még nem a legjobb eredmény de dolgozom rajta -
#4529 milyen kocsival? -
fiat126 #4528 Én csak kezdö vagyok de mi a véleményetek a Blackwood pályán 1.52.02 mentem . Az elfogatható idő?
-
zoolee #4527 Én ma mentem 1.16:92 -t:D -
#4526 hát nekem nem igazán megy,ma bementem 19 alá valamivel,setuppal egyszerübb lenne... -
#4525 ? nem ez a maximumom de nem gameltem vele anyit h jobb időket menyek! -
[Walaki]D`Lair #4524 LOL LOL LOL OMG :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:D:D:D:D:D:D::D:DS:SD:ASD: -
#4523 lol én demoba formulával 1:15-1:16-os időket megyek :P