Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
itt tudod megvenni.
úgy tudom hogy csak online lehet megvenni. de az is lehet hogy nem vagyok naprakész... 😉

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hallo
Hol lehet a gammát megvenni srácok?(elsösorban online vásárlás)
Ch_Slater
a BMW-Sauber-ben igen. (ha jól emlékszem. rég játszottam vele. szar a kormányom)

LFS-ben van már TC? (kipörgésgátló)

Ch_Slater
töltöttél már le a http://setupfield.teaminferno.hu/-ról setupokat? azokból láthat, hogy mit-hogy csinálnak...

Endre
Emberek! Help!

Mióta megvettem csak ezzel játszom.
Próbálgatom a setupot állítgatni, eddig 1.36.40-et tudtam elérni az XFG-vel az alappályán.
Kissé elkeserítõ, hogy látom az 1.34-33-as idõket és fingom sincs hol finomítsak a beállításokon.

ÁjjLe BoBBi
<#eljen>

bertino
meg a demósokról is <#miaz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ch_Slater
rosszabb nem lett, nyugodt lehetsz

Peck
akkor most ellenérvezek 😛 .......nekem az S1 megvan megvettem....de miért vettem meg mert tetszett...mert volt S1 unlockerem tehát kitudtam próbálnmi mindent....mert ha xar megse veszem....de mivel nem tudom milyen az S2 az Upatchel (mert a régi unlock csak a Pvel megy) ezért keresek hozzá hogy tudjam milyen....mert nem akarok póruljárni....(most tom jön az mivel járnál pórul:azzal hogy ha én nem tom valamelyik autót vezetni próbálkozok még vele 2x azt hagyom....ezért) nah csak ENNYI.bye.....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

ÁjjLe BoBBi
itt csakis arról beszélünk amit megVÁSÁROLTUNK. bye.

ÁjjLe BoBBi
na jólvan nagyon elszaporodtak az unlockeres arcok.
csak szeretném felhívni a figyelmet arra hogy ha továbbra sem bírnak leállni a csoda hackerek akkor megy a büntetés.

itt nem kíváncsi senki a crackelt játékos tapasztalatokra mert a többség megvásárolta...
...a crackelt a közelébe sem ér...nekem illúziórombólónak hatott mikor megláttam.

Kaszi46
jááj mindjárt megbánom hogy ilyen "kedves" voltam😊 ne eröltessük inkább már ezt a témát.
jah amugy meg a témában átadom a szót ÁlljeBobbinak, õ kezeli a legjobban ezeket az ügyeket<#ravasz1><#idiota>

*Posse*T.W.D*

VRSDM
jaja, már énis nagyon fontolgattam most 9e re jött ki kb (fejben számoltam) az ára, de régen nem valami 3e volt? vagy nekem rémlik rosszul? vagy dollárban számoltam..

amugy már 2éve fenntvan a gépemen az LFS és minden nap nyomom kicsit... nagoyn imádom még ha nemis vagyok benne profi ( bár elég jol megy )

ezért gondoltam hogy meguszom a megvevést de egyre inkább bassza a csörömet...
másrészt elég a LAN-os unlocker-is ... mert ami van az olyan hogy a HOST hiába látja az összes mindent hogyha uinlocker-el megy a host, akkor nem tudnak kapcsolódni, rossz IP miatt ... na sebaj, megveszem ( mikre nemjók a szülök )

u dont have to listen anybody else but me

Peck
Ti melyik unlcokerrõl beszéltek most? A régirõl amikor még P patchel vagy melyikkel ment vagy már van újjab ami az U patchhez jó?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Kaszi46
szerencséd volt, leggyakrabban vér folyik a hasonló kérdések után😛

amugy én is unlockerrel kezdtem, de hamar rájöttem hogy online játék nélkül nem az igazi, szóval megvettem. azt gondolom felesleges ecsetelgetnem hogy mennyire megérte😊meg amugy is, olyan ritka az a játék ami tényleg megérdemli hogy pénzt költsek rá.
forint jelenlegi állása miatt azért meggondolnám mikor veszem meg(jo tudom nem nagy a difi).

ui.: olyan unlockerre meg ne is számíts ami online menni fog! szóval ha tartósan játszani szeretnél vele, meg szeretnél egy következõ részt is, akkor majd vedd meg😊 tuti nem fogsz csalódni, rengeteg +szolgáltatás is hozzátartozik, szóval nem "csak" egy szimet kapsz!

*Posse*T.W.D*

VRSDM
unlocker-em van de amilyen van ugye az csak a single részt aktiválja, multiban ugyanugy a demo-s kocsik+pályák csak...

VISZONT...

nagyon teszsett ez a hozzáállás hogy warez meg ezren megkérdezhették már, stb stb és mégis normláisan sõõt nagyon tisztességes modon irtatok... ez hát.. minden elismerésem...

szoval akkor a hivatalosan csak ugy lehet ha valakinek origi jol értem?
körbenézek hátha van más unlocker-is a neten... ami talán javitja ( bár ez karcsú remény eléggé utánajártam már)

azért kösz mindent aztán ha valamit tudtok...

Ez nem crack-es unlocker, teljesen legális két gépen hivatalos unlock módon S2-t kinyitni és LAN-on játszani. Persze ekkor fogy ugye a havi 2 unlockolási lehetõség, és interneten egyszerre csak egy lehet fent. Persze ehhez kell, hogy valakinek meglegyen az S2. 😊

Kaszi46
azt úgy is tudja hogy van, letöltési helyet meg nem adtam, rendbe?

*Posse*T.W.D*

Talán nemkéne unlockert ajánlgatni a sok kiscsikónak, rendbe'?
Kaszi46
korábban errõl a barátnak kilokkolásról volt már szó, és most meg is találtam az erre vonatkozó szabályokat a hivatalos oldalon.

3.1 You may install S1 or S2 on 2 computers for your own use or to race a friend on a Local Network.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
van persze!
megkéred egy ismerõsöd akinek megvan eredetiben, hogy lockolja ki neked a saját kódjával. igy tudtok lanba is játszani, és te is offline addig, amíg fel nem raksz egy új windows-t(netre ne lépj vele mert akkor lehet neki újra kellene aktiválnia).
a sötét oldalt választva, letöltöd azt az lfs verziót amihez van még unlocker(hogy melyik az a verzió azt nem tudom)

*Posse*T.W.D*

VRSDM
tudom megkéne vennem, de arra van megoldás hogy mp-be csak LAN on menjen az összes kocsi+pálya ??? mert alapesetbe engedélyezve van...

bertino
ideklikkeltem 😉

Kaszi46
😊 a linket elrontottam, szóval IDE klikkeljetek.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Jók ezek a layout-ok nagyon!😊 Most próbálgatok driftelni, itt van egy kis videó(16Mb) róla.

*Posse*T.W.D*

Alexease
Epp erre jartam😊 Amugy ki lehetne tetetni a banner ala nehany fontosabb linket.
Ch_Slater
csekkold le itt
szerk.: upsz 😊

Alexease
Nem tudom, de nezd meg itt😉 http://www.lfsworld.net/
Ma raktam fel a játékot és a Turbós szépséggel 1:31:75-öt mentem.
Ez most elfogadható eredmény???

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

Alexease
Sajnos nem😞 Ha tudnek, akkor mar mas komoly palyakat gyartott volna ala😉 Egyelore modolhatatlan, talan majd 3-4 ev mulva...

De a keszitoknek talan lehetne irni, hogy csinaljanak egy RC szintu nagy lap palyat (1x1km), mert biztos lenne ra igeny, valszeg sok epitett palyas auto(cross) sorozat van, amit szivesen latnanak a jatekosok.
Lehet,de akkro kissebre veszem az aráynokat aztán szükebb lesz. 😞

Egyébként ha már igy belejöttél a pályakészitsésbe(rfactor) nem tudnál csinálni az lfsbe egy nagyobb négyzetü alappályát 😄

Alexease
Ha negyszog befoglalot nezunk, akkor a hosszabbik oldal ~800 m a rovidebbik ~500 m. Hogy rafer-e az LFS RC-re, azt nem tudom😊 Szerintem nem.
THX, elösözr azthittem nem jön be, deén a rallycrosson próbáltam enm az autocrosson 😄

Na de rájöttem, majd este össze dobok egy rakpart prologt szerintem 😊

Nekem iylenek vannak
AU1_topgear_r3.lyt
AU1_topgear_r4.lyt
AU1_topgear_r5.lyt
AU1_topgear_r6.lyt
AU1_TopGear.lyt(ezt meg mosta linkröl szedtem)

Kaszi46
ehh, lfs forumrol nem lehet linkelni.

#1688-at lehet akár törölni is😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jaigen,

hátha valakinek, hozzám hasonlóan szüksége lenne rá😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
én ezt a kétfajta topgear-es layoutot találtam lfs hivatalos fórumon, ha ezektõl különbözik a tied plz szólj, mert akkor megkeresem én is😊

AU1_TopGear.lyt
AU1_topgear_r6.lyt

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
másold be, az lfs\data\layouts mappába. lfs ben indíts, egy egyjátékos autocross pályát. lépj be a pályára, majd nyomj egy shift+u-t, jobb alsó sarokban elrendezés betöltése, itt kiválasztod topgear-t. ha betöltötte akkor beállithatod fölötte a körök számát. rányomsz a legyen alapértelmezett gombra szintén jobb alul, majd esc, eltûnnek a menük a képernyõröl, és shift+r el már indul is😊
itt egy videjócska róla: layout betöltése

*Posse*T.W.D*

Kaszi46!
Én leszedtem a rscnet fórumról ezt a topgear layoutot vagy mit,de nem sikerült behozni a játékba.
Valaki légyszi irja le hogy hova kell bemásolni a fájlt meg hogy holtudom majd a játékba elindítani.

Kaszi46
alex az rfactoros lacházai pályának mekkora lehetkerülete? lfs layoutot nem lehetne belõle csinálni(esetleg más magyar kissebb pályákból)?

topgear-osat probálta már vki?

*Posse*T.W.D*

jimbo5
Mégsem király... <#szomoru1> Csak demósan játszogatok a játékkal, és úgy nem enged feltölteni skint...

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

jimbo5
Nagyon kösz! Király! <#worship>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Papailaca
töltsd fel a lfsworld.net-re, ott az azonos szerverre csatlakozók automatikusan letöltik a festésedet, éppúgy,mint mikor te csatlakozol egy szerverre, a program automatikusan letölti a többiek festéseit

Let\'s get ready to Rumble!

bertino
mert sztem nekik is meg kell lenniük az uj festéseknek...

jimbo5
Az autóknak ha csinálok saját festést, azt online játéknál miért nem látják a többiek? Ezt a legújabb kiadásra értem, mert a régebbinél mondogatták hogy jó a festés, most meg mindenki csak a "fehér" alapot látja... Ha mindenkinek akivel játszom meg kell legyen a festésem, akkor nem szenvedek vele... <#szomoru1>

lac coo
Vezetési élményben biztos hogy nem a legjobb a CRC. Én a fizikára-grafikára mondtam . De mint mondtam :remélem ez a motor egyszer még sokra viszi !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Igen, tény hogy a CRC nagyon jó, egy külön élmény vele menni patakmederbe, földútra stb...vmint vhol elkeffentettem már azt a beállítást amikor mély vízbe belehajtva a nézetet (azaz a virtuális kicsi ént) beleverte a mûszerfalba ..azon kiakadtam annyira tetszett 😊...na meg mikor alig láttam a pórtól 😊))
(asszem ma kicsit csapatok is vele..)
és valóban jó az aszfalton is, ...de az LFS-l jobban lehet driftelni 😊))
Így visszagondolva tényleg nehéz megfogalmazni a különbségeket ami miatt az LFS a legjobb nálam, de tudom hogy az,..méghozzá ahogy írtam elég nagy elõnnyel a vezetési élmény terén.
az LFS-l is elég aprólékos a beállításait tekintve, de a CRC...😊)) az aztán pláne..és olyan dolgokban ami nagyon is befolyásolja a játékélményt, sokaknak problémája is volt vele.
De kicsi dolog hiányzott az Invictus-nak az biztos (én le is szavaztam a CRC2-re anno).
Na de szal LFS viszont nagyon gördülékeny, nagyon jó a vezetési érzet és élmény, és a lényeges részek elég kiszámíthatóak és kiforrottak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Talán lesz egyszer CRC motorral valami izzig-vérig rally szimulátor 😊))) Tóth Janika Rally Challenge !
Szvsz megérné, tuti világsiker lenne, csak hát nem kis pénz összehozni egy ilyen játékot 😞((

( zárójelben: LFS rlly sross azért nem ám olyan mint a crc....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!