Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
úgy tudom hogy csak online lehet megvenni. de az is lehet hogy nem vagyok naprakész... 😉
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Hol lehet a gammát megvenni srácok?(elsösorban online vásárlás)
Mióta megvettem csak ezzel játszom.
Próbálgatom a setupot állítgatni, eddig 1.36.40-et tudtam elérni az XFG-vel az alappályán.
Kissé elkeserítõ, hogy látom az 1.34-33-as idõket és fingom sincs hol finomítsak a beállításokon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
csak szeretném felhívni a figyelmet arra hogy ha továbbra sem bírnak leállni a csoda hackerek akkor megy a büntetés.
itt nem kíváncsi senki a crackelt játékos tapasztalatokra mert a többség megvásárolta...
...a crackelt a közelébe sem ér...nekem illúziórombólónak hatott mikor megláttam.
jah amugy meg a témában átadom a szót ÁlljeBobbinak, õ kezeli a legjobban ezeket az ügyeket<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
*Posse*T.W.D*
amugy már 2éve fenntvan a gépemen az LFS és minden nap nyomom kicsit... nagoyn imádom még ha nemis vagyok benne profi ( bár elég jol megy )
ezért gondoltam hogy meguszom a megvevést de egyre inkább bassza a csörömet...
másrészt elég a LAN-os unlocker-is ... mert ami van az olyan hogy a HOST hiába látja az összes mindent hogyha uinlocker-el megy a host, akkor nem tudnak kapcsolódni, rossz IP miatt ... na sebaj, megveszem ( mikre nemjók a szülök )
u dont have to listen anybody else but me
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
amugy én is unlockerrel kezdtem, de hamar rájöttem hogy online játék nélkül nem az igazi, szóval megvettem. azt gondolom felesleges ecsetelgetnem hogy mennyire megérte😊meg amugy is, olyan ritka az a játék ami tényleg megérdemli hogy pénzt költsek rá.
forint jelenlegi állása miatt azért meggondolnám mikor veszem meg(jo tudom nem nagy a difi).
ui.: olyan unlockerre meg ne is számíts ami online menni fog! szóval ha tartósan játszani szeretnél vele, meg szeretnél egy következõ részt is, akkor majd vedd meg😊 tuti nem fogsz csalódni, rengeteg +szolgáltatás is hozzátartozik, szóval nem "csak" egy szimet kapsz!
*Posse*T.W.D*
VISZONT...
nagyon teszsett ez a hozzáállás hogy warez meg ezren megkérdezhették már, stb stb és mégis normláisan sõõt nagyon tisztességes modon irtatok... ez hát.. minden elismerésem...
szoval akkor a hivatalosan csak ugy lehet ha valakinek origi jol értem?
körbenézek hátha van más unlocker-is a neten... ami talán javitja ( bár ez karcsú remény eléggé utánajártam már)
azért kösz mindent aztán ha valamit tudtok...
3.1 You may install S1 or S2 on 2 computers for your own use or to race a friend on a Local Network.
*Posse*T.W.D*
megkéred egy ismerõsöd akinek megvan eredetiben, hogy lockolja ki neked a saját kódjával. igy tudtok lanba is játszani, és te is offline addig, amíg fel nem raksz egy új windows-t(netre ne lépj vele mert akkor lehet neki újra kellene aktiválnia).
a sötét oldalt választva, letöltöd azt az lfs verziót amihez van még unlocker(hogy melyik az a verzió azt nem tudom)
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
szerk.: upsz 😊
Ez most elfogadható eredmény???
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
De a keszitoknek talan lehetne irni, hogy csinaljanak egy RC szintu nagy lap palyat (1x1km), mert biztos lenne ra igeny, valszeg sok epitett palyas auto(cross) sorozat van, amit szivesen latnanak a jatekosok.
Egyébként ha már igy belejöttél a pályakészitsésbe(rfactor) nem tudnál csinálni az lfsbe egy nagyobb négyzetü alappályát 😄
Na de rájöttem, majd este össze dobok egy rakpart prologt szerintem 😊
Nekem iylenek vannak
AU1_topgear_r3.lyt
AU1_topgear_r4.lyt
AU1_topgear_r5.lyt
AU1_topgear_r6.lyt
AU1_TopGear.lyt(ezt meg mosta linkröl szedtem)
AU1_TopGear.lyt
AU1_topgear_r6.lyt
*Posse*T.W.D*
itt egy videjócska róla: layout betöltése
*Posse*T.W.D*
Én leszedtem a rscnet fórumról ezt a topgear layoutot vagy mit,de nem sikerült behozni a játékba.
Valaki légyszi irja le hogy hova kell bemásolni a fájlt meg hogy holtudom majd a játékba elindítani.
topgear-osat probálta már vki?
*Posse*T.W.D*
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Let\'s get ready to Rumble!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(asszem ma kicsit csapatok is vele..)
és valóban jó az aszfalton is, ...de az LFS-l jobban lehet driftelni 😊))
Így visszagondolva tényleg nehéz megfogalmazni a különbségeket ami miatt az LFS a legjobb nálam, de tudom hogy az,..méghozzá ahogy írtam elég nagy elõnnyel a vezetési élmény terén.
az LFS-l is elég aprólékos a beállításait tekintve, de a CRC...😊)) az aztán pláne..és olyan dolgokban ami nagyon is befolyásolja a játékélményt, sokaknak problémája is volt vele.
De kicsi dolog hiányzott az Invictus-nak az biztos (én le is szavaztam a CRC2-re anno).
Na de szal LFS viszont nagyon gördülékeny, nagyon jó a vezetési érzet és élmény, és a lényeges részek elég kiszámíthatóak és kiforrottak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szvsz megérné, tuti világsiker lenne, csak hát nem kis pénz összehozni egy ilyen játékot 😞((
( zárójelben: LFS rlly sross azért nem ám olyan mint a crc....)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!