Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenti link javitva😉 Kozben rajottem, mar nem is az van a gepemen, azt meg regebben toltottem fel😉
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szedd le, teszteld, de elotte archivalj! http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar
ez király... az ütközés, koccolás effektet is kicserélitek? mert az is elég béna a játékban 😊
Nem lassítja nagyon az Lfs-t???
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
szerintem titeket meg fognak koronázni!!😊 csak így tovább srácok!
*Posse*T.W.D*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de pl. álló helyzetben azért csak nehezebb eltekergetni egy slickgumit az aszfalton mint menet közben... ráadásul ahogy gyorsulok úgy nehezedik és irreálisan... na nemtom...
htx.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Ezt eddig is tudtam, h pénzért lehet unlock-olni de nekem olyan kéne ami feltöri. Mert a fõ oldalon én úgy vettem észre, h csak pénzért lehet unlock ot venni. Ha valaki tud olyan unlock-ot ami megy is! az adjon linket vagy küldjön E-Mailt. ([email protected])
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Valaki tudna nekem adni egy feltörõt? (Hogy az összes kocsi meglegyen) Vagy E-Mailban vagy csak linket. ([email protected])
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456