16062
  • Gibor
    ez sajnos igaz.. énis egy drift szerón nyomtam gyerek irta hogy jol csinálom, megkérdezte hol lakom.. iram hogy hunagry rögtön elkezdett köcsögösködni... állandóan lehetett látni mikor drifteltem őis driftelt csak direkt ugy hogy belém jöjjön.
  • gabesz752
    Xrg-vel nekem a rekordom 15430.
    Van hozzá egy jó beállításom ezzel tűrhető. Xrt-vel összesen kb 1.5órát gyakoroltam, utána Y patch lett belőle.
  • bardocz
    én tegnap pár hét kihagyás után megpróbáltam xrt-vel driftelni,hát siralmas volt:D
  • zoolee
    őőő..igen..minthaa lett volna ilyen..
    De engem driftelni már senki se fog látni, míg meg nem veszem az S2 t, mert csak XRT vel tudtam nagyon jól..XRG vel meg örülök ha 15k t összeszedek..-.-
  • Naxos
    LFS-ezésben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden fanatikusnak.
  • bundee
    Demo verzióval meg lehet nézni valahogy olyan spr filet, ami olyan pályát és autót tartalmaz, ami lock-olt?
  • Ombika
    Ezt itt nemillik,ha nemtudnad!
  • bardocz
    nincs
  • gulya700
    hello S2 crackelve van nekem nincs olyan crack amivel onlinet is leht játszani s2 ővel?
  • bardocz
    nekem csak szimplán szembe jönnek mások egyenesben,úgy hogy ne tudjam kikerülni őket,és amikor ütközünk engem rak boxba azzal hogy osz irányba mentem,olyankor egy szép kurvaayázással kilépek
  • gabesz752
    Ugye te ezen a néven szoktál játszani is? Egyszer szerintem már találkoztunk egy drift szerveren. Egymással drifteltünk pár körön keresztül meg egy másik zole-val. Gaben87 néven voltam fent.
  • gabesz752
    Mióta a neven elé írtam, hogy HUN nem szeretnek :S
    Állandóan belémjönnek, a hosszú egyenesben keresztül mennek előttem stb...
  • MaSzKa
    össze kéne jönni magyarok azt nem löködni ki egymást tök jókat lehetne menni
  • zoolee
    Restarter for the hungarians' PC! XD
  • Solt
    Ennyit a nyugati kultúráról!
  • passatgt
    Ilyent én még kéremszépen nem láttam

Versenyzek egy olasz demo szerveren, jobb időket megyek sokkal mint a többiek. Megkérdezi az egyik olasz, honnan jöttem. Beírtam Hungary, erre jött a válasz, hogy close

És újraindult a gépem
  • MaSzKa
    most is mész?

én is demoval szoktam y-al
  • gabesz752
    Y verzióm van, így xrg-vel nyomulok. Legtöbbször a silly project drift demo serveren. Most is megyek oda, ha valaki tud jöjjön.
  • bundee
    Köszönöm szépen a választ!
  • fiat126
    Ja sajna Demoval nyomom egyenlöre.
  • fiat126
    Kell a progihoz valami kieg. hogy feltudjak csatlakozni a szerverekre ha igen mi?
  • hezi
    lfsworld.net, S2 Hotlaps ikon
  • bundee
    Sziasztok'

Köridőkről vannak fent neten valahol infók? guglin keresgélem már egy ideje, de valahogy nem találom, érdekelne, mi lehet a cél egy bizonyos pályán a bmw f1-el, de egyszerűen nem találok infót, és nem tudom, hogy kellene keresni már...
  • r4f1
    ÉN TC szerverekre járok city-driving
    Nézzétek meg. Nekem tetszik.
    De jól hangzik ez a CTRA-s dolog. Majd megnézem ezt is.
  • [Walaki]D`Lair
    google a barátod♦
  • [Walaki]D`Lair
    Én silver vagyok sztem már 1 éve, de csak CTRA 1-en nyomom :D:D
  • kucsi08
    hali emberek!!!!
    nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a game-hez addonokat?? pl beltér kormány soför texturák meg ilyen plusszokat mint pl mutatja hogy hány fokos szögben van megdölve a kocsi csuszáskor???
  • hezi
    Igen, múltkor megdobtál egy patent BL1R settel :) A CTRA-n a legtöbb pontot akkor kaphatod, ha az aktuális jogosítványodnak megfelelő szerveren nyersz. Pl. ha Silver vagy, akkor már mehetsz CTRA Race 2-re (vagy Race 3-ra GT2 osztályba), és asszem ott az első helyet talán 50-70 ponttal is díjazzák. Nekem már Gold jogsim van, és Race 1-en XFG első helyért is talán 6 pontot ha kapok :) Meg elvileg sárga zászló okozásáért kevesebb pontot kapsz, meg ha tied a leggyosrabb kör, akkor 1-2 ponttal többet. Aztán lehet, h ezen kívül is van valami trükk :)
  • Cowek
    Akkor mi már találkoztunk :-) Azt nem tudom hogy lehet 30-40-50 ezer pontokat összeszedni... Van valami amiért sokkal többet ad a CTRA?
  • [Walaki]D`Lair
    75% LFS-ben
  • Ombika
    Akinek G25 van ,FFB milyen erossegre van allitva driftnel?
  • Gibor
    A pontokat egyszerüen hogy a drift hossza meg a szög... asszem ezeket nézi... AMugy ha van kedved feljösz vlahova azt driftelgetünk egyet? persze ha neked X-es verzió van..
  • gabesz752
    Nekem tegnapelőtt volt egy olyan bakim, hogy 12-13000-ket drifteltem egy lengyel drift szerveren, erre valaki kiszúrt és állandóan kipörgetett az utolsó kanyarokban.Utána meg PRO nevű sráccal driftelgettünk vagy 20körön keresztül az tetszett, bevártuk egymást, együtt mentünk pitbe stb, pedig egy szót nem szoltunk egymáshoz, mert számomra érthetelen nyelven beszélt(észt, finn?), de dudálgattunk és ment minden míg valaki belénk nem szállt.
    Tényleg a pontozás mi alapján megy? Gyakran van olyan, hogy kijövök a boxból 12. helyen megyek 1-2kört és már első vagy második vagyok. Időt nézi, vagy a pontokat?
    Ha pontokat akkor az adott kör pontjait, vagy összesít?
    Én általában a "kerék" nézetből megyek, de akkor csak az órák látszanak a kerék nem.
  • hezi
    Én főleg CTRA szervereken lógok (Race 1-2, single Seater 1) Whiterat néven.
    Ez az oldal ad néhány infót a CTRA szerverek aktuális állapotáról, és hogy kik vannak bejelentkezve:
    http://www.raceauthority.com/servers.asp
  • Gibor
    X10-es verzió...
  • bardocz
    loool,ez hülye,vagy tegnap kezdte:D anyit még én is ösze tudok szedni ha nagyon akarok:D amúgy ezt a x-es verzióval csináltad?mert én y demo szervert ami drift,és nem formula bmw-vel mennek rajta nem találtam
  • Gibor
    Juuuuj ezt elfeletettem hozzáírni... kb 30percel ezelött fentvoltam mondom kicsit driftelgetek... felmentem DEMO-ban egy Norvég drift szeróra... jólvan elkezdtem driftelgetni azt miután mentem kétszeris 9000pontot drifteltem utána 1idióta norvég kidobatott, és az indoka az volt hogy iet nem lehet csinálni...
  • Gibor
    FujiwaraD1|Gibor

amugy én mikor a kerekeket látod csak... nemtom de abban a nézetben szeretek meg persze cocpit :D
  • bardocz
    egyértelműen belső nézet,a pilóta székéből:)
  • Rolesz
    Szevasztok! Mindenkinek ajánlom az S2-őt megvételre. Én karácsonyra kaptam meg. Óriási a változás Demohoz képest, sőt még Hamachizásnál is sokkal jobb. Vannak Cruise szerverek meg Drift Szerverek, no meg a CRTA versenyszerverek, amelyeken pontot kapsz és a neten tárolja az eredményeidet. Lfs Worldon is nagyon jó dolgokat lehet megtudni akár más játékosokról is. Egyébként beszéltem Warlock barátommal és mindenkinek ajánlom a Hungarian Drift Show Szervert (S2-ben). Már üzemel, lehet jönni! Egyébként: Magyarok ti S2-ben hol toljátok (melyik szeró)?