Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ti is a demoval játszotok?

Istencsászár
Nincs tört szerver, demo szerverek vannak, ha nem akarod megvenni tudsz játszani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ti tört szervereken nyomjátok? vagy fizettek érte?
már totálisan összezavarodtam
a warezon ugyanis nincs kint.. nincs semmilyen crack

ok már szedem is
ti neten toljátok? vagy hogy mûködik ez az egész rendszer? olyasmi mint a toca 3-ban a multi?

lac coo
Töltsd le, demoként használhatsz pár autót és egy pályát 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

valaki tudna adni egy linket ahol találok a játékról egy teljes átfogó magyar leírást?
mert nem láttam még a játékot

Alexease
Abban nem fog segiteni senki. Hasznald a Google-t, vagy egyszeruen a net-et...
meg gondoltam hátha van valaki aki tudna segiteni abban hogy ne kéne megvásárolgatni

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

csak az a gáz hogy az angol tudásom nuku

Istencsászár
liveforspeed.net gágül csodákra képes 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nah csá mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy honan vagy hogy lehet megszerezni az eredetit?

Inkább az elsõ linket vedd komolyan
Endre
A 2. linknél olvasom, hogy a követelmény 1.30.00 alatt.
Kérdés: milyen kocsival, mert a GTI vel eddig amit láttam legjobb idõt a neten 1.33.valamennyi volt.

r4f1
nem hanem ööööö Amse-nak de ha õ is tudja akkor sry 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Alexease
Gondolom a link nem nekem jott,mert en mar 2003-ban is versenyeztem Prezsinel a LiveForSpeed.hu-n😊 <#awink>
r4f1
[/url]az elsõ link
[url="http://www.liveforspeedcup.uw.hu"]a 2. link

Alexease
A Demo szerverrol nem tudok semmi, evek ota mindig a "rendes" szerverre vagyok befizetve😉
r4f1
az a server nem fizetõs mert demo host ha indulsz a magyar bajnokságban demo akkor használhatod. én tudom a jelszót de sz.tem olyan nem mehet föl aki nincs a bajnokságban... jelentkezni a http://www.liveforspeed.hu -n lehet
és hamarosan lesz egy állandó magyar host is. bõvebb infó http://www.liveforspeedcup.uw.hu és a fórumban...

Shortstop
én egyzser 120nál telibekaptam egy szemben jövõt 😊
ki akartam baszatni aztán engem basztak ki 😊 --->ami ingyé van azt el kell baszni

Jacek
<#eplus2><#eplus2>

Istencsászár
Régen volt pár magyar szerver, de sok magyarral lehettalálkozni mindenütt ( legalább is én mindeig belefutom jópárba 😄 ) , hogy komolytalanul jétszanak e igen , mind1ik publikus szerveren vannak akiknek ez a szórakozásuk, és pont emiatt nem szoktam játszani mer elbasszák a versenyemet mer beáll az ut közepére stb stb...

Ha bajnokságba aktív versenyzõ vagy, azaz beregeltél szerintem nyugottan mehetsz. A demo szerver nem fizetõs az ingyenes. És a szerverjelszót majd az oldalról tudod meg...

Alexease
Ingyenesrol nem tudok. Regebben azokkal az volt a baj, hogy tobben jottek szembe mint melletted😉
Amse
jah sry azt nem tudtam...
és más magyar szerver szokot lenni?

Alexease
Fizetos szerver, nem hinnem hogy kuldenek😉
Amse
hi!
most is fut egy liveforspeed.hu Demo A server, de ahogy olvastam az oldalon ezt csak a bajnokság lefuttatására lehet használni?
vagy ilyenkor lehet rajta funrace-elni / gyakorolni?
ha igen küldene jelszót priviben vki?

ÁjjLe BoBBi
elmosolyodtam picit...😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bertino
hát már másképp fog állni az anyagi rálátásom a dologra mostmár 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

r4f1
jól tezsed, nem fogsz csalódni!

Nem tud v.ki valamit az új patchrõl?

Istencsászár
De tök lényegtelen, Tocát egy tömegorientált játéknak csinálta rengeteg ember, persze azér nem szakadtak bele, mer grafikailag nudli kb mint az elsõ rész ( épp emiatt nem tetszik annyira... ) Lfst meg hade mondjam hányan.

Istencsászár
El is bújik, mer távolról sem egy súlycsoport

r4f1
van reloaded verzió is pont a napokban töltöttem le de a TRD3 elbújhat az LFS mögött...

Shortstop
autos temaju ugyessegi, reflex jatek

ez kurva jó 😄

lac coo
Nem tom, de nekem is szokták mondani ! ...Sûrün.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azert a TRD3 nagysagrenddel jobb mint az NFS😊
De a harom jatekot sem lehet osszehasonlitani (NFS, LFS, TRD3). Az LFS szimulatornak, a TRD3 autos jateknak, az NFS meg autos temaju ugyessegi, reflex jateknak keszult😉
Shortstop
😊

Akkor megnyugodtam hogy nem velem van a baj. Amúgy mi az az omg ill ompfg?

bertino
ompfg toca 3 omg (Totti rulez)
toca 3 vonatjáték, tán még NFSnél is rosszabb
ráadásul SF védelem van rajta, szal csak azért is egy rakás *** xD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Toca3 omg 😄

Shortstop
bocsi hogy OFF leszek de mindenhol istenítik a TOCA3-at de szerintem ez az LFS nyomába sem érhet még egy kicsit sem... csak én vagyok így ezzel?

Hogyan kell képet kicsiben feltenni???
sehogy sem tudok 80kb alá menni
valaki segítsen
Van egy jó idõm azt szeretném felrakni.

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

az LFSWorld-ön mindíg találsz driftes szervert, hogy magyar van-e azt nemtom...

SD456
Sziasztok!

Mára már van egy egész jó setup-om és hátsókérék meghajtásúval is nagyából megy a driftelés. Van ilyen driftes magyar szerver? Ja és kössz Pitti a tanácsokat!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Igen, más játékokban csináltak egy olyan "fizikát" statikus scriptekkel megtûzdelve, ami a drift látványt adja, de az érzést nem. Nyilacskákkal jókat lehet szánkózni, még hangulatos is 😊

Ebben a játékban ugyanúgy kell megtanulni driftelni mint valós kocsikkal élõben. Senki nem fog friss jogsival a zsebében rögtön váltott erõcsúsztatást csinálni pontosan, mint ahogy biciklizni is meg kellett tanulni. Senki sem kezdett rögtön egykerekezéssel, amikor még egyensúlyozni sem tudott...
Tehát az elsõ, hogy az adott autót, a pályát, íveket maximálisan ismerni és érezni kell, soksok gyakorlás. Amikor az ember már kellõ mennyiségû kört megtett, akkor fog ráérezni, hogy az autó hogy csúszik, hogy tör ki a hátulja illetve hogyan reagál ilyenkor a kormánymozdulatokra, gázadásra.
Egy bizonyos mennyiségû gyakorlás alatt egy rontott kanyarívbõl sokszor lesznek elõre nem tervezett erõcsúsztatások. Majd ezt lehet már fejleszteni, amikor már érzi az ember, mekkora sebesség, gáz, milyen kormánymozdulat kell és mikor. Persze kell, hozzá jó setup is, viszont azt is tudni kell, hogy bizonyos beállítások milyen tulajdonságokat adnak és ezeket sem driftelve lehet megtanulni.
Tehát, mész ezerrel, kanyar elõtt váltott kormánymozdulattal áthelyezed a súlypontot, majd mikor kitört a hátulja ellenkormányzás koppanásig és padlógázzal végighúzod... na ha ezt próbálod gyakorolni elsõre, akkor hamar elmegy a kedved az egésztõl, mert nem fog menni 😊
Amúgy javaslom, hogy összkerekes autóval kezdj, próbálj egy pályán minél jobb idõket menni, és ahogy mindíg kicsit többet vállalsz egyegy kanyarban, egyszercsak el fogsz kezdeni driftelni... 😊 aztán jöhet a hátsókerekes ...

Alexease
Mas jatekban nem nagyon lehet, vagyis aki tud az ebben😊)
Legalabbis a szimulatorok kozott😉) De mondjuk a TRD-ben - ami nem igazan szim - abban szinte csak azt lehet, es ha esetleg lesz "NFS Drift Drift King", akkor abban majd ket ujjal is a nyilakkal😉)))))))))))))

Faradok... <#idiota><#zavart2><#zavart1><#duma>
Kaszi46
driftsetup van?

*Posse*T.W.D*

SD456
Sziasztok!

Valaki tud ebben a játékban normálisan Driftelni? Ha igen akkor, h?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

sanzik
idiot 😛
Jaceknek mindig szar gépei voltak... <#mf2>
Gondolom megvan a hozzá való vga is,szintén agyon húzva, meg annyi ram amennyi befér a gépbe,nehogy baj legyen. <#idiota>
a smokemode-ot használja valaki? bármit irogatok a cfg file-ba, lájtos cigifüstöt is alig eregetnek a gumik 😞

Alexease
<#zavart1>