16062
-
zoolee #4642 Hattyuk má!
Drága+gyenge.:D -
#4641 impreza wrx sti rulez :P -
zoolee #4640 Challenger rulz..-.- -
Gibor #4639 AE86 offkóz.... -
zoolee #4638 Én is láttam Ebay en, de az drágább mintha neten vennéd, ha németből vagy GB ből hozatod 3-4 rongy a szállítási költság... -
#4637 valaki írta régebben, hogy látott dobozosat:) -
#4636 Vegyél S1 licencet. Az 6000 alatt van bőven -
zoolee #4635 Demóba le van titva a skin letöltés..Szóval csak eredetibe..
Dobozos meg nincs a játékból.:D -
[Walaki]D`Lair #4634 Kurva életbe, mindig felismer valaki valahonnan :D:D:D:D -
#4633 valaki írja már le részletesen hogy kell skinneket berakni
úgy lenne jó ha a neten is azt látnák
mert eddig manuálisan oldotam meg és úgy csak én látom
egyenlőre demo a játék dobozosba megvenném ha olcsó lenne eredetibe
azt tudom hogy regisztrálva valahogy rakhatok bele
a skins könyvtárba rakom akkor megtalálja ki is irja az elején lent de nem tudom kiválasztani őket
y verzióm van
olyan 6000ft alatt megvenném eredetibe -
zoolee #4632 Értem.
Nem vagyol te színész tanulás mellett? XD
Multkor néztünk ADY ról filmet, azt a tag hasonlított rád.:D -
[Walaki]D`Lair #4631 Nem az enyimé a jármű. Ha választhatnék, akkor én AE86-al járnék ofkóz :D -
zoolee #4630 És mijót dolgozol te, vagy segítettek verklit venni?:D
És mi az a nagyvas?O.o -
[Walaki]D`Lair #4629 Hát nagy vas van mellette, ez a városi autócska :)
Dijááák vagyok, kérlek alássan :))))
Amúgy előbb voltam kicsit garázdálkodni a városban, csak nem bírtam nyugton maradni itthon :D:D:D -
zoolee #4628 Tudom!!!
Sztem nagyon jó kis vasak, de akkor már anyi kess ből egy nagy amcsi benzintemető.:)
Am neked mi a munkád, ha kérdezhetem? -
[Walaki]D`Lair #4627 Tudnád hogy megy az keresztbe....hajjaj :D:D -
zoolee #4626 -
[Walaki]D`Lair #4625 Naná :D -
zoolee #4624 Smart tal? -
[Walaki]D`Lair #4623 Én Obi parkolóban játszadoztam, körforgalom megvolt :DDDD -
zoolee #4622 Tegnap valami nyomorék pörögtt a bordó BMW jével a campona parkolójba, és 1-2 szer elég közel volt az oszlop.:D -
szitu0817 #4621 Köszi Ger1 akkor igyekszem ezt is megoldani . Bár nekem ez is nagy . Iszonyat jót száguldoztam . Megyek is vissza . Ha fent vagytok , Big_Bagoly vagyok , Szitu rendszámmal . Jó száguldást . -
[Walaki]D`Lair #4620 FWD-vel nem lehet driftelni. Csúszkálni lehet, de az nem drift. -
#4619 kézifék,és ne ellenkormányozva nagygáz...hanem ráfordítva akanyarra,nem olyan látványos mint rwd-vel,de már az is valami -
[Walaki]D`Lair #4618 FWD-vel nem lehet driftelni :P -
[Walaki]D`Lair #4617 ŐŐŐ nem, tegnap előtt egész nap AE86 szerelés volt, jól megfáztam, tegnap szaunáztam egyet és belázasodtam mint az állat... -
#4616 Előszöris B.Ú.É.K ! ! !
Ma leesett végre a hó itt Miskolcon is, úgyhogy most élőben nyomom a driftet. Nissan Cherry 1.5 turbom van. Sajna FWD, de rohadt jól megy keresztbe. Adogatja a pontokat rendesen ...Ha esetleg valaki miskolci megbeszélhetünk egy találkozót valamikorra, amíg van hó és mehet a páros drift. -
#4615 a hányásodba fekdüve azt énekelted hogy te vagy a legnagyobb punk,ugye ezért?:D -
[Walaki]D`Lair #4614 Pl. hogy lázas vagyok :DD De azért ma kinézek mátyásföldre...:))) -
#4613 miféle betegség tud ebben megakadályozni?engem ma a biciklizésben semmi sem akadályozott meg:D -
[Walaki]D`Lair #4612 ÁÁÁÁÁRG!!! Itthon ülök betegen, ahelyett hogy kint csapatnék a hóban!! Gyász! -
#4611 Hogy teljes verzió legyen megkell vásárolnod a hivatalos oldalon keresztül ( amit linkeltem) 24 font az s2 olyan 9000 FT körül van.
Átutalod a pénzt vagy megkérsz valakit ,hogy utaljon át ( többféle módja van) (dombornyomott kártya kell) Kapsz 1 kódot e-mailben, és ezzen unlockolod a játékot
-
szitu0817 #4610 Szia !.
Nagyon köszönöm a segitséget . Már mentem is egy kört és nagyon szuper . Már csak azt szeretném megtudni , hogy ebből hogyan lessz teljes verzi , és az mibe is kerül . Bocsi , ha sokat kérdezek , de tényleg fogalmam sincs az egészről . Az angol oldalakat meg nem egészen értem . Mivel az a kb 3 szó amit ismerek , sosincs köztük . Mégegyszer köszi ezt is . Gyakorolni már tudok . És további boldog uj évet ! -
#4609 Először is voldog új évet mindenkinek!
Töltsd le a hivatalos oldalról a legújabb lfs-t ( http://www.liveforspeed.net)
Aztán újra próbáld meg. A windows tűzfalon engedd ,hogy az LFS "átmenjen". Ezt meg is kérdezi ,amikor a netre akar csatlakozni ( elvileg)Remélem érthetően írtam le :) (egy kicsit ittas vok ) -
szitu0817 #4608 Sziasztok . Egy kis segitséget szeretnék kérni tőlletel . Még kezdő vagyok és szeretnék szerveren játszani , de nem tudom hogy lehet . Ehhez regisztrálni kell valahol , vagy kell valami progi is ? Amugy s2-m van és a tesztek már kész vannak , csak már agyonjátszottam magam a gép ellen . Mikor csatlakozni akarok akkor azt irja ki , hogy nem tudott csatlakozni a mester szerverhez . Jó lenne , ha tudnátok ebben segiteni , mert sehol nem találtam leirást . Nagyon köszi és BUÉK mindenkinek . Igérem nem megyek belétek az első kanyarban , ha talizunk valahol . -
[Walaki]D`Lair #4607 Én ma IRL drifteltem :D:D -
#4606 hozok;) -
Solt #4605 egy kis kostolót én is kérek majd! :D:D -
#4604 megyek,és megeszek egy német hülyegyereket,nem hallgatom én ezt... :DDD -
Solt #4603 a nyugatiak úgy vannak a keletiekkel, mint a pestiek a vidékiekkel... valamiért megvannak győzödve róla, hogy ők többek... engem is kodobtak már egy párszor, de visszamentem és megköszöntem... utána békénhagytak és nézték tovább a hátamat! ha beírod, hogy szlovák, vagy lengyel vagy, akkor is ezt csinálják... nem kell rájuk haragudni, egyszerűen csak ostobák, mert azt verik beléjük az iskolában, hogy mi barbárok vagyunk... szerintük Attila király kannibál volt, azt tanítják nekik, hogy megette a testvérét! :D ezek után mit vársz? :D