Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
már totálisan összezavarodtam
a warezon ugyanis nincs kint.. nincs semmilyen crack
ti neten toljátok? vagy hogy mûködik ez az egész rendszer? olyasmi mint a toca 3-ban a multi?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mert nem láttam még a játékot
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kérdés: milyen kocsival, mert a GTI vel eddig amit láttam legjobb idõt a neten 1.33.valamennyi volt.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
[url="http://www.liveforspeedcup.uw.hu"]a 2. link
és hamarosan lesz egy állandó magyar host is. bõvebb infó http://www.liveforspeedcup.uw.hu és a fórumban...
ki akartam baszatni aztán engem basztak ki 😊 --->ami ingyé van azt el kell baszni
most is fut egy liveforspeed.hu Demo A server, de ahogy olvastam az oldalon ezt csak a bajnokság lefuttatására lehet használni?
vagy ilyenkor lehet rajta funrace-elni / gyakorolni?
ha igen küldene jelszót priviben vki?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tud v.ki valamit az új patchrõl?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a harom jatekot sem lehet osszehasonlitani (NFS, LFS, TRD3). Az LFS szimulatornak, a TRD3 autos jateknak, az NFS meg autos temaju ugyessegi, reflex jateknak keszult😉
toca 3 vonatjáték, tán még NFSnél is rosszabb
ráadásul SF védelem van rajta, szal csak azért is egy rakás *** xD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sehogy sem tudok 80kb alá menni
valaki segítsen
Van egy jó idõm azt szeretném felrakni.
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Mára már van egy egész jó setup-om és hátsókérék meghajtásúval is nagyából megy a driftelés. Van ilyen driftes magyar szerver? Ja és kössz Pitti a tanácsokat!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Tehát az elsõ, hogy az adott autót, a pályát, íveket maximálisan ismerni és érezni kell, soksok gyakorlás. Amikor az ember már kellõ mennyiségû kört megtett, akkor fog ráérezni, hogy az autó hogy csúszik, hogy tör ki a hátulja illetve hogyan reagál ilyenkor a kormánymozdulatokra, gázadásra.
Egy bizonyos mennyiségû gyakorlás alatt egy rontott kanyarívbõl sokszor lesznek elõre nem tervezett erõcsúsztatások. Majd ezt lehet már fejleszteni, amikor már érzi az ember, mekkora sebesség, gáz, milyen kormánymozdulat kell és mikor. Persze kell, hozzá jó setup is, viszont azt is tudni kell, hogy bizonyos beállítások milyen tulajdonságokat adnak és ezeket sem driftelve lehet megtanulni.
Tehát, mész ezerrel, kanyar elõtt váltott kormánymozdulattal áthelyezed a súlypontot, majd mikor kitört a hátulja ellenkormányzás koppanásig és padlógázzal végighúzod... na ha ezt próbálod gyakorolni elsõre, akkor hamar elmegy a kedved az egésztõl, mert nem fog menni 😊
Amúgy javaslom, hogy összkerekes autóval kezdj, próbálj egy pályán minél jobb idõket menni, és ahogy mindíg kicsit többet vállalsz egyegy kanyarban, egyszercsak el fogsz kezdeni driftelni... 😊 aztán jöhet a hátsókerekes ...
Legalabbis a szimulatorok kozott😉) De mondjuk a TRD-ben - ami nem igazan szim - abban szinte csak azt lehet, es ha esetleg lesz "NFS Drift Drift King", akkor abban majd ket ujjal is a nyilakkal😉)))))))))))))
Faradok... <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#duma>#duma>
Valaki tud ebben a játékban normálisan Driftelni? Ha igen akkor, h?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Jaceknek mindig szar gépei voltak... <#mf2>#mf2>
Gondolom megvan a hozzá való vga is,szintén agyon húzva, meg annyi ram amennyi befér a gépbe,nehogy baj legyen. <#idiota>#idiota>