Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha nagyon kovetelni akarjatok, akko a keszitoknek is irjatok folyamatosan levelet, hogy egyre tobbet kapjanak. Bar nem mintha erdekelne oket, a 4 ev alatt le sem sajnaltak problemat😉
Követeljük a motorhang mod-ot!!! <#vigyor1><#nyes><#wink>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Naxos
nem akarok tolakodó lenni de augusztusból már 1 hét eltelt és a motorhang moddról semmi hír ahogy elnéztem... szorri ha türelmetlen vagyok de szeretném minél hamarabb 100%osan élvezni a gémet 😊

<#awink>
Endre
köszi

7-8-9
Endre
Hali!
Az index melyik gomb?

Biztos láttáok már ezeket a vidiket de azért belineklem.

1.

2.

3.

Shortstop
nekem a 900-asom nagyzserûen elvan 3-4AI-val. több amúgy felesleges is. Nagyobb pályákra be lehet rakni többet is mert szétoszlik a mezõny, de szerintem egy éppen elég, és észszerû 😊

Ez a hivatalos gépigény:

1 GHz CPU, 128 MB memory, 3D graphics card

Ugyan sokat nem mond, de a minimum valahol egy kis-közepes laptop szintje alatt lehet valahol.

Nálad a GF4mx videokártya is probléma lehet, mert amíg az újabb vga kártyáknál gyorsult, addig a régebbieknél inkább lassult S1 óta.
A minél több berakott AI meg egyértelmûen a cpu-t zabálja erõsen, mert mindegyiknek külön fizikát számol, ehhez inkább proci kell.

Istencsászár
Volt, sok sok verzió, megne kérdzed hogy mik😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tobias88
Amit én leszedtem S2 Alpha elött volt valami???
Vedd meg az én ABIT 9600XT/256MB-os kártyámat! Úgy hasít rajta az Lfs mint az állat! 😉
Csak Neked, csak most, csak itt, 18ezerért odaadom!

Istencsászár
Mer az Gef2 csak Gef4nek van eladva szvsz parasztvakítás az ereje meg a gyíkfingal vetekszik. ^^ Nemlesz gyorsabb, cseréld le.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tobias88
merthogy??? az amúgy! Megnéztem nagy és kis felbontásban, de ugyanolyan lassú volt! De csak akkor lassú ha van más kocsi is
Istencsászár
Kitalálom! Geforce 4 mx ?😄DDD

tobias88
De akkor nem tudtok gépigényt????? Mert nekem az S1 ment, de az S2 szaggat ha beteszek plussz versenyzõket! Geforce 4-m van!
Alexease
Aki offline jatszik, es lassu a jatek, az vegye le az AI-k szamat. Az nagyon lassit! Ez elsosorban online jatek, az AI csak mutatonak van benne😉 De rengeteg az allitasi lehetoseg, tessek reszletesen vegig nezni, probalgatni. Szerencsere van annyira kulturalt a jatek, hogy menet kozben lehet allitani mindent. Latotavolsag, LOD, texturak, arnyekok, stb.
tom..
na ezt nem értem... nekem Gef3ti200 van, és ottani pl 35. hely lévõ radeon9800pro-nál majd kétszer gyorsabb... ilyen nem létezhet 😊

http://android-forum.hu/

Alexease
Nem mondom, hogy nem lett szebb, csak hogy nem a mai grafikai szinvonalat, technikat vonultatja fel😊 Ami nem is baj, mert egy szimulatorban nem az a lenyeg! A LFS grafikaja szerintem boven megfelel ahoz, amire kell! A fizika es a net-kod a lenyeg, es az a legjobb!

A grafikat csak arra ertettem, hogy 2-3 ev alatt szinte csak olyan dolgok kerultek bele, ami mar alap: atlatszo szelvedok, aszfalt csik 😊)) Magyarul, a teljes fapadbol csinaltak egy elfogadhatoan hasznalhatot😉 De ne keress benne dinamikus arnyekokat, komolyabb pixel es vertex shadereket, bump map-ot, shine es reflect mappot stb.😉 Vagyis technikailag, 3-5 eves szintet kepvisel, de attol fuggetlenul amihez kell, teljesen jol nez ki! Foleg, hogy reszletesen es igenyesen vannak kidolgozva a palyak, texturak.
arty
hát, azért az s2 sokkal szebb lett, mint az s1 volt... kellemesen ráncfelvarrták! ami a gépigényénél is megdöbbentõbb (geforce2mxen is, simán...) az a netigénye:

anno melobol 56k modemen toltam 4-6 fõs demoszerveren, lag nélkül 😮

persze, a mai netek mellett már semmi jelentõsége, de azért mutat valamit a készítõk elhivatottságából 😊

Forza.

sanzik
én megszereztem az alphat,csak miután elolvastam a readme-t,nem volt kedvem tökölni vele... <#vigyor3>
tobias88
Én leszedtem valami S2 alpha verziót, de valamiért szaggat, pedig demóban megvolt és ment rendesen! Volt hozzá egy csomó pack, de nem tettem fel õket!
Köszi

Alexease
4 eves jatek, alapvetoen az engine nem nagyon valtozott az evek alatt (grafikailag). De nagyon jol lehet skalazni, nem lehet olyan gyenge geped, hogy ne menjen rajta😉 De szedd le a teljest (www.liveforsped.net), demo-kent mukodik, ha megy es tetszik, vedd meg.
tobias88
a minimumot kérdeztem, lehet hogy ezeknél gyengébben is megy!
Rákell állítani a tengelyekre. Controls/Axes-nél Nyomgatod a gázt-féket és a jobb oldalon megy egy színes csík.
Kiválasztod a gázt (throttle) és rányomsz értelemszerûen arra tengelyre ami a gázpedál lenyomására változik. Kb ugyanezt a fékkel is.

Jacek
Remenyeim szerint agusztusban kinn lesz valami mar😊

de nem elsejen az tuti😊

Segítséget szeretnék kérni gáz és fék beállításához.
Az irányításnál hiába próbálom beállítani, nem reagál a fékre meg a gázra.

Mihez micsoda?
tobias88
Mi a gépigénye az S2-es verziónak???
Naxos
demosoknak nem jöhetne ki hamarabb valami kis demohoz való demo??😊

Naxos
ez engem is érdekelne 😊

Sziasztok!
A hang-mod mikor lesz elõreláthatólag kész?

hello tudna nekem mondani alaki valami porgit amivel tudnák felvenni a game-bõl mert én probáltam fraps-al de mikor meg akarnám nézni mindig kijön egy explorer hiba

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

Miért olyan fontos, hogy magyar legyen? Van egy rakás "driftes" szerver, demo is...

nincsc egy magyar drift-es szerver se?

Alexease
Mindegyik patch javit, bovit valamit. Mindig fel kell tenni az osszeset vagy legalabbis az utolsot. De a legjobb, ha letoltod a legfrissebb teljeset (S2 0.5U Alpha)
de hiába csináltam meg az összes gyakorlatot akkor se engedi
enyébként meg tudnátok nekem mondani hogy melyik patch mire valo?

Amse
😊

Amse
ha nem vetted meg akkor kb 15 feladatot lehet megcsinálni offline-ban amivel az alap autón kívûl 2 autót tudsz kiszabadítani amit offline-ban tudsz használni illetve onlineban is ahol engedélyezve van.
ha a többit is szeretnéd használni akkor liveforspeed.com- on online bankkártyás vásárlást kell végrehajtanon bruttó 24 angol fontért.

Alexease
www.liveforspeed.net
engem érdekelne meg is venném ha tudnám hogy hol és menyiért lehet beszerezni

Alexease
Mennyire termeszetes - nagy atlagban - hogy neha-neha megtalalja valaki a jatekot, nagyon tetszik neki, de miutan kiderul hogy meg kell venni, nincs warez, es csak online jatszhato ertelmesen, es csak komolyan, mar nem is erdekli es tobbet nem is latjuk😉)))
gyakorlokat meg cscináltam tudom is hogy hol kell de se online se sima játékban nem tom használni öket

Amse
online vagy sima játéknál?
nem engedélyezettek az autók, vagy nem találod hol kell?
megvetted?
a gyakorló feladatokat megcsináltad?

miért van az hogy az s2 alpha-ban nem tudok kocsit választani?

Alexease
Nem. Aki kicsit is komolyabban hasznalja, az mind megvette!
Alexease
Tobb mint 4 eves jatek, folyamatos fejlesztes alatt, sosem volt es lesz igazan warez-ben. Ez teljesen reteg jatek, szimulatorosoknak, igazabol csak online hasznalhato. Ha a Toca-val kezded hasonlitgatni, akkor inkabb mar reg felejsd el, ez teljesen mas kategoria!