16062
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    thx!
  • Roger6
    Fasza az új banner, elismerésem Tomsteel!
  • hezi
    Hát amit én csináltam, az sztem nagyon béna lett. Amúgy rozsda photoshop brushokat töltöttem le, és azokat pakolgattam rá, de mint látható, nem igazán láttam meg, hogy hogy lehet valóságos rozsdafoltokat csinálni velük. Majd tolok linket a brush-okról, csak még fel még kell töltenem.
  • kifli
    Ja whiterat légyszi segítesz hogy kell ps-el csinálni olyan rozsdás karcos szutykos skint mint amit múltkor beküldtél?
    előre is köszi
  • kifli
    no abs no airbag no para :)
  • Prézli
    Kicsit bug is segített de lényegében a csávó megmászott egy gumibálát ami felrepítette és rám esett

Walaki: Traction Control van a játékban, bár nemtom mire írtad
  • R0zs0máK
    No Traction Control. No ABS. You do the driving.
  • dashed_
    jo lett a banner grat
  • Tomsteel
    örülök, hogy tetszik !
  • hezi
    Légyszi linkeld be ennek a replayét. Látni akarom mozgás közben is, hogy hogy sikerült összehozni :D

Tomsteel >
    Faja a banner. thx

Maszka >
    Rönó szkin ittena
  • R0zs0máK
    Szerintem meg tökmind1 milyen a banner, a játék a lényeg :DD

De tetszik ez az új!
  • MaSzKa
    ezt a rönyot hol lehet ledownloadolni?

más autókat esetleg?
  • Prézli

Banner nekem is tetszik, max a 150-es tábla nem kell oda.
  • Cowek
    Nekem nagyon tetszik! Ez igennek számít :-)
  • Tomsteel
    a kérdés az, hogy jó lesz-e így (később is lehet módosítani), szólhatunk-e a moderátoroknak ?

Magyarán megszavazzátok-e ezt, vagy maradjon a régi ?
  • passatgt
    az a 150-es tábla nem kell oda szvsz

a warez tiltott szöveg narancsos háttere pedig az egész sürke csíkot betölthetné
  • Tomsteel
    négy fehér négyzet van, ahhoz próbáltam igazodni :)

én őszintén szólva szükségtelennek tartom azt a dx9-es idézetet, ráadásul szétbombázná a bannert, mert túlzsúfolt lenne.
  • Prézli
    Szerintem ez így ahogy van tökéletes. A DX9-es idézet még ha szépen odaférne az jó lenne. A mostaninál sokkal jobban visszaadja a játék komoly hangulatát.
    A képek változása jó ötlet, de akkor lehetne benne több fajta stílus (rallycross, drift stb) hogy mindegyik tábor szeresse :D
  • Tomsteel

egyelőre itt járok, várom az észrevételeket !
  • pointer4
    Jaa, olvastam, emléxem, csak ha többen mondják, előbb utóbb az illtékesek azt hihetik, hogy a tömeg akarata :D
    Bár lehet még soxor kell beírni hogy reakció legyen rá, meg kell valaki aki tudja hogy kell :)
    solo: ott láttam na
  • Kaszi46
  • solo
    TDU topik?: C
  • pointer4
    A no warez felirat ténleg a beírásnál a szövegboxba kellene, a bannert sem rondítaná el. És mindneki látná.

Ezt a TDU-s topicban láttam.

Jajj itt a szöveg amire gondoltam, meglett:

"It may not be DX9 with blingbling effects, but "It MUST be optimized as a racing simulator, not a screen shot generator" - Scawen Roberts"
  • dashed_
    Szntem meg felesleges a no warez felirat.. ugyis a debilek vagy nem veszik eszre, vagy nem is erdekli oket. esetleg ide a szoveg ablak jobb also sarkaba kene berakatni hogy NO WAREZ
    es tamogatom az uj bannert, hajra:)
  • Kaszi46
    kicsit változtattam a skinyemen:

Banner: tudjátok mit szöszöltem amire az összes autórol csináltam screen-t meg kivagdostam, meg méreteztem, meg elrendeztem, meg meganyimáltam? Legalább két ősz tincset köszönhetek neki:D
    És nem, nem azért írtam ezt, mert nem támogatom hogy legyen új banner.
    Lehetne olyan is, hogy az itt fórumozók kedvenc autójának és a hozzá tartozó skinjeiknek a képei váltakoznak a live for speed logo alatt mellett. Nomeg persze néha bevillanhatna valami batár no warez felirat is.:)
  • pointer4
    Ebben a videóban az elején van egy mondat, valami ilyesmi hogy ez nem dx9 es screenshot generator, azt is bele lehetne szerkeszteni. Azért nem idézem be, mert nincs sávszélem letölteni, és nem emléxem pontosan. :D
  • solo
    Úgynézki addígra haza is érek.
  • Tomsteel
    sötétítettem rajra, sztem így jobb lesz, linkelem, ha kész lesz, aztán ha még mindig ratyi, akkor ki lehet majd törölni
  • solo
    Akkor bocsi, azthittem, hogy az a fehér layer amit ráhúztál.Akkor azt onnan szedd ki, mert elrontja az összképet:S
    Am f@szályos.
  • Tomsteel
    azért ennyire ne nézz bénának :)
    az egy szürke elválasztó csík, és nem lóg rá semmi semmire
  • solo
    Nah, szóval, úgye az oldalsó képre ráhúztad azt a fehér layert, azt húzd vissza a kép széléig, ne lógjon rá az LFS felirat mögötti fekete háttérre.
  • Tomsteel
    "És az LFS felirat alatti feket ne lógjon ba a kép "alá"."

ezt nem értem, egyébként a többit amit írtál, már csinálom
  • solo
    5letek:
    - az onlány részing szim alatt lévő csík színe legyen olyan, mint amin a kocsi valn oldalt.
    -Az a kép változzon, szal ne mindíg ugyan az legyen.
    -És miközben változik a kép, közben azok a szines négyszögek is változzanak.Szal érted.Amikor a mostani kép van, akkor az 1. négyzet legyen fehér, amikor egy másik kép akkor a 2. négyzet, és akkor legyen négy kép, és 5-10 mp-nként változzon.
    És az LFS felirat alatti feket ne lógjon ba a kép "alá".

Jó így is, de nekem úgy jobban tetszene.
  • MaSzKa
    ami most van az jó csak világosabb lenne és jobban látható a kis autók
  • ChuckyHUN
    nem rossz dehát NO WAREZ WAZE:D még azt sztem varázsold rá
  • Tomsteel

• passatgt
    nem
  • Tomsteel
    Ha csinálok egy bannert, elbíráljátok, hogy jobb-e mint a mostani?

Ha megszavazzátok, akkor utána megkérem a modikat, hogy cseréljék le.
  • solo
    Értem.MindÍg csak mozgásba láttam.