Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naxos
szurkoljatok a magyaroknak. egyébként a nézõk között ezt a kormányt sorsolják ki. futam közben a reklámoknál feltesznek 1 kérdést és a választ az adott mail címre kell elküldeni.

Prézli
Énis mióta belinkelték azóta nézem. Nagyon szervezett a közvetítés, profi versenyzõk és a kommentár is nagyszerû.
Szörnyû lehet ennyi verseny után kiesni, mégis nagyon határon autóznak az emberek.

Attila8805
Ez tök kira!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tomsteel
mintha tv közvetítést nézne az ember, nagyon jó 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
az igen, de komoly 😊

Naxos
találtam még egy pár dolgot a versennyel kapcsolatban ahol figyelemmel lehet követni az eseményeket link1 link2

aha köszi szépen a festéseket hogy csináljátok ?
hezi
szvsz nem csak 2 problémád van <#eplus2>
Setupokat a \data\setups mappába rakjad, és nevezd át õket "XR GT_név.set"-rõl "XRG_név.set"-re.
Többjátékos módnál válaszd a Demó lehetõséget, ellenkezõ esetben az lfs.net-en vásárolj egy licencet, és akkor mehet az S2 is.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

dmx
plz#4865

Burn tire, not your soul!

Tomsteel
a feliratok elérnek úgyis ahhoz, akinek értékesek.

Tomsteel
poénként csináltam, hogy csináljak pár szép képet.

egyetértek, hogy bambán néz ki, mikor ráfestenek egy e30 orrot xrt-re.

nyilván szivem csücske a swift, de nem ezért linkeltem a képet, hanem, hogy a játékot kicsit másképp mutassam be, érdekességnek szántam.

Prézli
"csupán kifejezem a skinnel az egyéniségemet. azokat a dolgokat rakom rá amiket szeretek az életben"
Szívembõl szóltál.

dmx
Na skacok 2 problámám van..A többjátékos módnál kiírja hogy a felhasználói név nem található és nincs tovább csak ok! A másik hogy a setupfield-es setupokat nem látja a játék! Gondolom ti tudjátok az okát..thx

Kaszi46
"kinek mi számít." eza lényeg😊

fantázia autókról lévén szó, amik ráadásul bizonyos részleteikben hasonlítanak valós aútókra, bármit elképzelhet az ember hogy õ miben ül.

szerintem az nem azt jelenti hogy el akarja veled hitetni hogy az most egy suzuki, vagy akármilyen más autó. neki biztos tetszenek a suzukik ezért õt az tölti el jó érzéssel ha ez szerepel a festésén. pl én azt képzelem hogy az az én autóm, nincs márka meg semmi, csupán kifejezem a skinnel az egyéniségemet. azokat a dolgokat rakom rá amiket szeretek az életben( pl rajta van az arcképem is mert szeretm magamat😄D).

szerintem ez tök jó benne hogy mindenkinek a fantáziáján múlik hogy õ miylen autóban ül, és ezt a skinnel más tudomására is tudja hozni.

nekem pl bármiylen autós játékban is csinálok skint, rajta kell hogy legyen egy koponya, 46-os szám, the doctor felirat, magyar zászló, posse jel, zöld, sárga, fekete szín, és kb ennyi.

*Posse*T.W.D*

MaSzKa
és hogy jött össze 1x-rre?

sztem visszavásárolható a nick

amúgy most felnézek 1 Demo serverre

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Naxos
Prézli
Na ez egy kínos kérdés, de leírom, had röhögjetek rajtam 😄
1. Nuke nevû autóm
bal oldalt:
Egy saját festésû atomrobbanás amit PS-ben sajátkezûleg festettem (olyan is)
jobb oldalt:
2db szintén saját festésû rakéta amiket képrõl festettem
hátul:
Egy megint saját festésû fordulatszámmérõ (kicsit a sebességtõl eltorzult hatással)

2. AppleCarbon
bal:
Egy alma...2 szelet alma, hogy pontosítsak
jobb:
Vmi ronda virág amire gyorsan rá is festettem pár csíkot
orr:
A jelenet a Pulp Fiction-bõl

Talán gáz, de legalább eredeti...kinek mi számít.

Kaszi46
neked mi van az autód festésén?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
inferno setupfield

*Posse*T.W.D*

Prézli
"éls szerinted aki ráfesti az nem tudja hogy attól még az xrt marad?"
Múltkor lehülyézett, és aztmondta nekem egy ember, hogy égetem magam elõtte mikor közöltem vele, hogy az XRG nem a Hachiroku-ról lett másolva.
Sokan igenis komolyan veszik a festés dolgot és halálosan komolyan gondolják, hogy õk egy Hachiban ülnek (vagy épp motoroznak). A Suzuki skin meg gyönyörû, a festõ tehetséges, csak nemtudom miért akarja elhitetni velem, hogy az egy Suzuki.

(Ebbõl flém lesz de legalább él a topik)

dmx
csõ all tudtok adni drift setupokat mert amit én összedobtam az nem tuti mindig megforog a verda?

Kaszi46
éls szerinted aki ráfesti az nem tudja hogy attól még az xrt marad? nemtom miért feltételezel ilyen hülyeséget. a logikádbol kiindulva én meg akkor azt hiszem hogy motorozok amikor xfg-vel megyek, mert van rajta yamaha meg rossis felirat logo stb....

ha valaki szereti a bmw-t miért ne rakhatna rá olyan festést?

*Posse*T.W.D*

Prézli
Na ettõl lesz nekem hányingerem!
Attól, hogy ráírom, hogy szuzuki, meg jelet festek rá attól ez még XFG marad. A legelvetemültebb változata ennek, mikor ártatlan XRT meg XRG-re ráfestenek egy Skyline vagy Hachiroku lámpát és ettõl az átváltozik azzá. Tudom, hogy a Nascar-ban is csak festik a lámpákat, de ott esztétikusan oldják meg. Röhögõ görcsöt akkor kaptam mikor megláttam a Rufftech-es BMW festést és a BMW orra az XRT motorháztetejére volt montírozva...biztos szép így ez?
Énis festettem skineket, nem vagyok túl tehetséges, de ezt a mániát komolytalannak találom. Peace

Tomsteel
a bespoke.exe-t másold a játék könyvtárába(ahol az lfs.exe-t találod), és onnan indítsd el, majd ha kész a felnid, a bespoke-ban kattints az LFS menüre, majd "Export to LFS"

és ennyi.

fontos tudni, hogy ha a játék futása közben változtatod a felnit, a változások érvénybelépéséhez minimum egy box(SHIFT+P) szükséges.

Tomsteel

<#love11>

valaki hahó hogy használjam a bespoke progit??
R0zs0máK
Mert összejött a 20 büntetõpont és örök bann...-.-

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Bespoke nevû programal csináltam felnit de hova másoljam vagy hogy üxik a progi?
Ombika
Sejthettuk volna,h tevagy ez a nagykepu!!! <#banplz>

MaSzKa
miért nem veszed vissza a régi nickwedet?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Tomsteel
tudom mire érted, eggyel elõbbire gondoltam.

Tomsteel
SEMMI REAGÁLÁS????? KIKÉREM MAGAMNAK 😛

köszönöm szépen csak, csak azért volt kérdõjl mert elõbire semi reagállás de köszi
Prézli
Az LFS könyvtár data könyvtárában a skineket a rendkívül kikövetkeztethetelen nevû skins könyvtárba a setpokat pedig a stups könyvtárba. Megelõze a köv. kérdésed: A skineket a játékban a boxban új színek menüpontnál kell kiválasztani a megadott autónál.

R0zs0máK
beállításokat Setup könyvtárba, skineket a Skin könyvtárba (minõ meglepetés)

De ment volt 1db kérdõjellel is...

helosztok én azt szeretném kérdezni hogy a letöltöt beállitásokat ill a skineket hová kell másolni????????? köszööm szépen elöre is
R0zs0máK
Walaki néven megyek, az lfsworld nevem Walaki_DLair

ez a 3 napos gyakorlás még régen volt, Fern bay club rev/XRR

most Y patch után volt pár wr-em XRG-vel (mint sokmindenkinek😄) de azóta régesrég megdöntötték...

atenza
Igen, ez az, hogy mindenkinél van jobb 😊

atenza
Azok a beállítások úgy készülnek egytõl egyig, hogy a versenyzõ saját magára szabja a setupot, azaz ahogyan õ érzi és amilyen a vezetési stílusa, annak megfelelõen állítgat. Ennek megfelelõen azt az idõt ami mellette van sok gyakorlással éri el, de ettõl még lehet annál is jobbat menni csak elég nehéz 😊

atenza
A játékban mi a neved, ill. melyik autóval mentél wr-t?

öö a setupot hogy kell berakni a játékba és a skint bocsi ha már volt váaszolva köszi elõre is
R0zs0máK
A fényezéstõl meg nem szállok el (mégjobban😄😄😄), nagyjából tisztában vagyok már ennyi idõ után a képességeimmel...nem vagyok egy lassú versenyzõ, csak a kitartásom nincs meg a hosszas gyakorláshoz...

Meg amúgyis jobban szeretek driftelni 😊)))

R0zs0máK
Szerintem mindenki tudna WR-t futni, csak kellõ gyakorlás szükséges hozzá...1x elkapott a hév és 3 napon keresztül próbálkoztam egy WR-el...végül meglett, de aztán megdöntötték kis idõ múlva, így hagytam is...

Azt nem bírom, hogy megyek egy kört, elrontom és kezdhetem elõrõl az egészet...mondjuk egy hosszabb pályán ez igencsak idegörlõ tud lenni...

ok köszi
Kaszi46
na akkor jól gondoltam, átlag pléjer 2-5, nem átlag 0,7-1, az ufok meg azok akikhez viszonyítunk..😊

te de itten az enyhe fényezés hatására nehogy tovább növesszed ám a kis orcádat!<#ravasz1><#vigyor5>

*Posse*T.W.D*

Attila8805
Ti milyen idõt mentek Bmw-vel?
Gp track-on vagy min?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Endre
megnyugodtam, általában 2-3 mp el vagyok lassabb a leggyorsabbnál<#circling>

R0zs0máK
Hát azokkal a setekkel én se tudtam sose WR-t futni, én sem vagyok egy UFÓ, hogy éjjel nappal WR-re gyúrjak 😄 De 0.7-1 másodpercre viszonylag könnyen meg lehet közelíteni velük...

Kaszi46
vezetni biztos tudsz, de egy wr-megfutásához nem biztos hogy ez elegendõ. az átlag playereknél mint amik mi is vagyunk, (kivétel félisten rozsomák kollégánk) 2-5 másodperces lemaradás sztem simán elfogadható. sok autós játékkal nyomattam már és mindíg ez a 2-5 sec-es idõintervallum volt a lemaradás.

azért hotlapozásnál a benyát is finoman adagoljad az autóba mert az is lassíthat 1-2 másodpercet.

amúgy meg ha annyi lenne az egész hogy letöltesz egy set-et és meg is tudod futni vele a wr-t akkor valami nagyon nem stimmelne..😊

el kell fogadni, vannak akik más szinten autókáznak.😊

*Posse*T.W.D*

Attila8805
Hali skacok tegnap mentem elõször egy versenyt eddig csak drifteltem és a Bmw vel mentem 1:19:05-öt.
A kérdés az az hogy elsõ idõnek ez milyen?
Szóval tehetséges vagy tehetsgtelen kezdõ vok?😄